BloggaaH

Hej!

Snön kom, snön försvann.
Det går verkligen undan. Saker händer så fort. Helt galet att det snart är december. Ännu sjukare att 2011 snart är slut också. Är det verkligen möjligt för tiden att flyga iväg såhär? Tydligen, and I don't like it.
Sitter på jobbet. Imorgon så är det min första officiella dag "på scema". Skönt att redan nu veta precis vilka dagar jag jobbar samt vilka dagar jag INTE jobbar i december. Riktigt underbart faktiskt! :)
Jobbar ju dock 100% så det är betydligt mer jobb än man är van vid, och då har jag jobbat rätt mycket ursprungligen. Men ska bli riktigt roligt iallafall.

Nu är det 3 veckor och 5 dagar kvar innan jag flyger iväg till fjärran land.
Blir bara mer och mer nervös och samtidigt mer och mer exalterad. Det är 3 känslor som är ganska svåra att mixa ihop. Man vet inte riktigt vad man känner. Det enda jag vet med säkerhet är att jag längtar sjukt mycket till att få träffa Arvid! :))

Vad är det som mer händer i min värld?
Förutom ett möjlig julbakande till helgen så är det väl inte så mycket egentligen. Livet flyter på i ett lagomt och bekvämt tempo där jag mixar jobbet, träning och nöjen i en salig blandning. Jag gissar att det är så livet ska vara. :)


Välkommen Vintern?!

Godmorgon bloggen

Precis som jag skrev igår så väntar jobbet idag.
Kändes faktiskt riktigt tungt att vakna den här tiden eftersom att jag inte alls kom isäng så tidigt som jag tänkte mig. Typiskt..
Tittade ut genom fönstret nu när jag vaknade och kan konstatera att det är vitt på backen. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Glad är jag av den anledning att nu kanske vi får en vit jul. Det är ju som alltid mysigt, men jag blir ledsen över det faktum att DÅ är det vinter. Har som kunnat förtränga vintern lite när snön inte har varit framme. Har haft vinterkläder på mig men det har mer varit... Höst(?) än vinter ändå. Iallafall inne i min egen lilla privata hjärna.
Snart ska vinterklädera på och det börjar vara dags att ge sig ut och skrapa rutorna på bilen. En av alla dessa roliga vinter sysslor som jag också ägnat mig åt ett bra tag nu :P



Umeå

Hemma efter en helhelg som spenderats i den fina staden Umeå tillsammans med goda vänner.
Anna har flyttat in i en underbar lägenhet som jag nu funderar på att sno med mig hem nästa gång jag hälsar på. Bara byta ut den lite snabbt mot denna. Inte tror jag att hon märker det?!

Blev god mat, gott dricka, god shopping och framförallt gott sällskap.
Var dock helt slut när jag körde hem idag. Mina ögonlock är sjukligt tunga just nu så jag ska ta och hoppa i duschen och sen så ska jag göra en tidig kväll.
Imorgon står arbetet på schemat. Jag ska äntligen få mitt schema för December månad. Vet dock ungefär vilka dagar jag jobbar men lite tider har ju aldrig skadat! :))

Sen så blir det kräftskiva. NEJ det är inge fel med att ha kräftskiva i November. PUNKT



WOHO

Snabbt så fick man resesälskap! 
Kwinnan Let's GOO! :)

Rom

Hejsan!

Min passivitet fortsätter
Har precis suttit och kollat på resor till Rom, kostnader, sevärdheter, hotell etc.
Är så sugen på att åka dit nu året som kommer om ekonomin tillåter. Man kan ju alltid hoppas och önska. Vore ju asspännande att få se Vatikanen, Coloseum, (Hittade en dagstur till Pompeji som hade varit awesome att åka på) och sen att få vandra omrking i alla underbara vackra och kända kyrkor som finns där. Fyy så mysigt. Sen att få prova att käka ÄKTA pasta och ÄKTA pizza och ÅKTA mozarella hade inte varit helt fel.. hehe ;)
Ne men detta återstår att se om jag kan få det att bli av så snart som nästa år. Hoppas, jag hoppas även att jag hittar ett sällskap som vill följa med men, det ska väl inte vara så svårt?

Bara att höra av sig ;)


Mina älsklingar

Heeej!

Idag har mina skor äntligen kommit (tillbaka). Denna gång är dom dock hela och jag älskar dom! :))
Vet dock inte när jag någonsin ska kunna använda dom. Behöver köpa en sula så att dom iallafall passar bra för just nu är dom liiiite för stora. 
Grymt snygga och alldeles för höga :D

Just hemmkommen från tandläkaren. Har varit på undersökning idag och allt ser fin fint ut. Inga hål.
SKa snart ta tag i en massa tråkiga saker. Känns som att jag alltid skriver det men det behövs ju göra iallafall någongång i veckan. Idag blir det städ + disk! Så skönt det kommer bli när det är klart. 
En massa träning står på schemat idag!


Trodde du ja

Hejhej!

Känner verkligen hur passiv jag är på bloggandet när jag jobbar. Finner knappt någon tid att sätta mig framför datorn. Detta ber jag om ursäkt för. (Men å andra sidan, skriver ju inget som är speciellt intressant, men ändå!).
Tänkte ta och kasta in ett litet inlägg innan jag åker vidare på andra äventyr.

Helgen har, som ni förstår, bestått utav arbete. 
Skrev tidigare idag en uppdatering på facebook som löd ungefär "Nu:Jobb, sista passet för i helgen".
Men, nej... så blev det ju inte riktigt. 
Fick ett telefonsamtal idag från ett boende där det var lite kris just nu. Ingen av de andra vikarierna kunde ta det så då blev det jag som hoppade in där också.
Men eftersom att jag hade planerat med Anna Kwinnan Wikström att vi skulle gå på bio idag så lyckades jag kompromissa till mig att få göra det och få börja efter bion. Riktigt skönt det! :)

Så här sitter jag inlindad i handdukar. Ska klä på mig och sen så börjar det snart vara dax att rulla iväg mot bion. Vi ska se Breaking dawn. Heheh.. jag är inte sen på att tacka ja till ett sådant bra erbjudande! :D



FÖDELSEDAG

Heeej!

Ont i ryggen och riktigt trött i ögonen. Lite sugen på att lägga mig ner och blunda en stund innan jag ska iväg på spinning. Har precis kommit hem från jobbet och hunnit få i mig lite lunch. Blev kebab rester från häromdagen.

Idag fyller min lilla älskling 1 år!
Tänk så fort tiden går!
Ska köpa lite grädde åt honom efter träningen så att han får något extra gott dagen till ära!! :))


CHARLIE
(ca 10 v gammal)




CHARLIE
ca 1år




GRATTIS Bäbisen min (Jag=Crazy cat lady)

SUPRISE

Ibland förvånar jag tillochmed mig själv.
Anton ligger och sover och här sitter jag vaken. Händer typ aldrig. 
Vet egentligen inte ens varför jag sitter vaken. Gör inget speciellt, har hemskt tråkigt om jag ska vara riktigt ärlig. Ska nog ta och börja tänka på refrängen.

Man blir så härligt djup när man sitter uppe i både ensamhet och mörker (endast en lampa är tänd härhemma just nu). Tänkte dock inte sitta här och bli djup i bloggen så jag lämnar er för natten. Grannarna för väsen, typiskt. Det har faktiskt aldrig hänt sen vi flyttade in. Jaja, låt dom! :)

Btw... Helt ovärt inlägg

Tintin

Sådärja! Andra biobesöket för dagen är nu "avklarad". 
Hehe låter nästan som att jag bockar av en lista över tråkia måste-göra-saker men så är inte fallet! ;D
Var med mamma och pappa denna gång och vi såg på Tintin. Riktigt riktigt trevligt!
Och den var faktiskt över mina förväntningar. Trodde INGET om den. Har absolut ingen koll på Tintin eftersom att jag aldrig läst böckerna och den enda film jag sett är en gammal gammal en som jag inte ens kommer ihåg, dom var i alperna typ?

Ne men som sakt, jag tyckte den var bra! Jag och pappa garvade typ hela tiden sen Haddock kom med. Så jävla skön han är, och så arg xD
Älskar sådana karaktärer. Han gjorde filmen!



Rensa hjärnan

Hejsan!

Oj vad skönt det var att ta en promenad.
Hade glömt bort hur mysigt det kan vara. (Snodde åt mig Jeckas hörlurar som hon hade glömt här under promenaden). Synd att hon ska ha sina grejjer hem idag, annars hade jag fått ha hörlurar längre. Måste iväg och köpa ett par sen när jag får lön. Dom kan inte vara så dyra!
Skönt att få rensa huvudet lite.

Ska börja laga middag nu!
Snart dax för bio



Fint ute idag på promenaden :)

Live forever or die trying

Sådärja, nu har jag skrivit av mig lite i inlägget nedanför. Men bara lite lite för jag är fortfarande sjukt exalterad och vill bara fortsätta skriva hur bra den var (ooooops i did it again).

Iallafall, GODMORGON!

Vaknade imorse vid 7 tiden och skjutsade Anton och Jecka till skolan.
Åkte sen hem och la mig och sov igen och vaknade upp halv 1 och blev nästan lite skrämd över hur mycket klockan egentligen var. Så jag steg upp och käkade lite lasange rester.
Sen av någon anledning så hamnade jag framför datorn där jag fortfarande sitter. Ska nog ta och bege mig ut på en promenad eller till gymmet. Mest troligt en promenad för jag ids inte alternativ 2. Tar tag i gymmet imorgon tror jag!
Ska ta och plocka undan lite också. 
Man "stökar" ju ner så fort ibland, man lixom lägger ett papper här och där till det bara ligger en massa papper över allt. Det är sånt som måste stökas bort. 
Ikväll ska jag faktiskt på bio igen. Ikväll ska jag dock se Tintin.
Tveksam men vi får väl se! :)



Ska försöka vakna till litegrann innan dagen fortsätter bara...

Breaking Dawn

Godmorgon!

Som jag upprepade gånger skrev igår så skulle jag, Anton och Jecka gå och se Breaking Dawn på smygpremiären. 
Gick ju dit med känslan att det kommer väl kanske bli okej, trodde mest att dom skulle sabba allt och att jag skulle gå därifrån besviken över att dom inte lyckades fixa det som jag hade tänkt det och att dom hade plockat bort för mycket.

Då ska jag nu berätta vilken känsla jag FAKTISKT gick därifrån med.
Jag skrattade och var såå jäääkla lycklig över hur bra dom hade gjort den. Dom hade gjort den HELT perfekt. Precis som jag hade tänkt mig. Man skrattade och var på gränsen till tårar om vartannat och det var helt fantastiskt. Jag är fortfarande lite "hög" av hur bra den var.

Och WOW vilken förändring det är på skådespeleriet från första filmen. Kirsten är ju helt helt otrolig nu i jämnförelse med Twilight. Nu gjorde hon ju faktiskt Bella PRECIS som iallafall jag tänker mig henne när jag läser böckerna.
ÄNTLIGEN har hon kommit in i det och hon gör det så bra!!

Känner att jag egentligen bara babblar nu och säger "Den är så bra" om och om igen med små skillnader i förmuleringen så jag ska avsluta nu.

Sammanfattning:
HELT fantastisk film (om du gillar Twilight serien) som du MÅSTE se. Om någon inte har någon att gå med så följer jag gärna med en extra gång. 


Snyft!

Mina skor kom idag.. sååsåsåsåså fina dom var! OCH HÖGA! Jag blev nästan lite höjdrädd är jag stod!
Men... alltid ett men. Dom var trasiga, fanns en stor reva på båda klackarna så har fixat nu och ska posta dom när jag åker in till stan om en stund. Oj så tråkigt. Dom var också liiite för stora men tror inte att jag kan ha storleken mindra så ska ta och köpa en sula till dom när dom kommer tillbaka. Verkligen hemskt trisst att få trasiga varor hem. Tur att dom på Nelly har superservice så fick hjälp dirrekt med hur jag skulle göra. Då får vi hålla tummarna att jag gjorde rätt så att det dimper ner ett nytt par snart :)

Fick dock en annan rolig grejj i brevlådan idag.
Fick nämnligen resegarantin som jag beställde hem för ett tag sedan. Eller mer ett resegaranti bevis. Hehhe!
Så nu har jag ett papper som ska åka med mig till USA och skydda mig ifall olyckan är framme. FÖrhoppningsvis kommer inget sådant hända men känns tryggt att ha iallafall. Helt sjukt att tänka att om 6 veckor så har jag nu suttit i 1 timma på planet mot USA. :))
Hoppas att Arvid är förberedd på att jag är super exalterad och kommer nog riva stan i ren förtjusning när jag kommer dit. 

Längtar så mycket :)


Smygpremiär

Godmorgon

Anton väckte mig idag. Jag är lite lagomt småputt MEN, blev genast lite gladare när jag kom på att vi idag ska iväg på smygpremiären av Breaking Dawn!! :))
Men... hmm.. Då borde jag kanske ha sovit längre?! Får väl se till att dricka mycket cola då eller nått!
Iallafall, Den börjar klockan 12 inatt och det är jag, Anton och Jecka som ska fara. Kommer bli askul!
En annan positiv sak med dagen är att, förhoppningsvis, mina skor kommer idag!! *Längtar*
Jag hoppar verkligen att dom passar!

Mycket roligt denna dag med andra ord. Dock finns det lite ärenden på listan också (som vanligt). Måste åka förbi arbetsförmedlingen och berätta om vilka jobb jag sökt sen jag var där senar JÄTTEKUL *Not*.
Sen så ska jag hämta upp Jeck efter att hon ätit lunch på skolan och vi ska åka och fixa litegrann med mamma och pappas kommande julklappar. Känns as skönt att dom är som klara. Har ju även typ ungefär bestämt vad Martin och Jessica ska få också men dom är inte köpta ännu så det kan ju ändras med tiden men, ja.. Vi får se. 
Tänkte inte ta och skriva ut något om vad jag ska köpa för man vet inte riktigt vem som kikar in här och kanske får reda på sina julklappar. hehe! :)

Ne, tror att jag måste försöka få mig nå mat i magen!



*Längtar*

Ny Vecka

Hejhej!

Har precis vaknat, pigg men rätt seg + att jag har en enorm träningsvärk i axlarna.
Ska iväg på korpen och ha ett Pump-pass. Inte taggad för 5 öre men det är alldeles försent att avboka nu så det är bara att tuta och köra.
Sen efteråt så är det bara att skynda hem, duscha och slänga i sig nå mat för då ska jag iväg till jobbet klockan 14.00. Sånt är livet :D

Mycket trevligt med farsdags middag igår. Maten blev omtyckt (Tack och lov) och efterrrätten vad super ;)
Blev en hel del disk som jag är gaaaalet nöjd över att jag tog hand om igårkväll för det hade verkligen INTE varit kul att göra det idag, huujeedamig. 

Vad har mer hänt i mitt liv?
Hmm jo just ja igårkväll tog jag äntligen tag i mig själv och började spela lite CIV. Askul. Fastnade framför datorn och upptäckte knappt att klockan bara rusade iväg. Därav stod jag och diskade där strax efter 12 igårnatt.. heheh!

Ne ska ta och slänga på mig träningskläderna och börja bege mig.



RÅSA

åååh vad fint. Kollade precis ut gonom fönstret och himelen är alldeles lila och rosa!! :)
Oj vad lycklig i själen man kan bli av småsaker!
Träningen idag gick bra. Blev att glida omkring i gymmet och göra lite smått och gott. Klämde mig dock i fingret, tog ont som satan. 
Nu ska jag och Anton snart börja tillaga middagen. Tar dock inte så jättelång tid så ingen stress här inte. Allt går luuuugnt och fint idag. Tror fasiken att jag ska tända lite ljus snart. Det börjar ju mörkna ganska så ordentligt nu. Blir nog att tända flera omgångar då eftersom dom brinner ju bara i är det 4 eller 6 timmar?
aah vilket fall som helst så behövs det nog två omgångar ikväll. Heheh.. nu är ljuständar Jenny pågång igen. Men som sakt, det går i arv :)

Ska dock ta och leta rätt på sånna här ljus som brinner lite längre. Om det är 8 timamr kanske? Aah kommer inte riktigt ihåg men får väl fråga mor! :P



Kolla vad fint det var (Finare i verkligheten dock)
Nu, typ 3 minuter efter kortet togs så är allt borta, sorligt men sant :(

Gymmet

Hejhej!

Just vaknat och ligger nu och väntar på att Anton ska vakna. Hans väckarklocka kommer ringa alldeles strax. Då ska vi iväg på gymmet och träna litegrann. Sen ska jag DUSCHA.. Jag har så jäkla skitigt hår så att det är inte klokt. Ser helt psyko ut. Aja det ska typ bli dagens höjdpunkt.
Sen i eftermiddag kommer familjen hit och jag ska bjuda på farsdags middag. Det kommer bjudas på Teriyaki kyckling. Kommer nog bli riktigt gott. Har provat det en gång på jobbet och då var det supergott så oddsen är ju goda. 

Igår kväll så impuls ringde jag hit syskonen för syskonmys och vi såg de 4 supernatural avsnitten som vi ännu inte hade sett. Trevligt som vanligt! :)


Några små ord

hejsan bloggen!

Oj så skönt det var att sova inatt. Tror jag sov ungefär 12 timmar och vaknade utvilad som aldrig förr. Var längesedan jag tyckte att det var så pass skönt att sova!! :)
Har busat med Charles på morgonen. Han älskar att busa med sugrör av någon anledning. Knäppkatt! Just nu väntar jag på att Anton ska ha duschat klart så att vi kan åka iväg och handla. Sen blir det städning utav lägenheten, kan ju inte se ut såhär om vi ska främmande imorgon. Nejnej!
Kommer bli jättebra iallafall. Älskar känslan av nystädat, men det tror jag att jag sakt mer än en gång här i bloggen!
Ikväll ska vi bort en sväng, blir nog trevligt det!

Ha en trevlig lördag allesammans! :)

Dumma beslut

Godmorgon

Inte alls så glad och nöjd denna morgon pga att jag inte alls fick sova nu på morgon. Hemskt irriterande!
Är desutom försent nu eftersom att jag snart ska promenera iväg mot jobbet. Bärjar misstänka att mitt beslut om att promenera var hemskt dumt eftersom att det bara är 1 grad ute men jag ska fasiken hålla fast vid det. Jobbar till halv 9 och sen ska jag promenixa hem igen. Blir nog att sova ganska omgående sen, om nu känslan är som nu!



Nightwish

Ligger och lyssnar på Nightwish. Att göra det skänker mig alltid en massa nostalgi känslor! :)
Har varit duktig och fått undan disken! Skönt då slipper jag det imorgon. Har även passat på att bjuda in familjen till en fars dag middag på söndag. :)
Nu ska jag och Anton snart iväg och spela lite rollspel!
Imorgon ska jag jobba kväll.

Hehhe.. det vart ett hemskt "staplat" inlägg". Orkar inte tänka efterså noga! :)

Ångest och Dilemma

Har suttit nu ett bra tag med ånget och dilemma över ett par skor som jag tittat på varje dag i en månad nu. Älskar dom men vet ju innerst inne att jag knappt kommer kunna använda dessa underbara skor. Sen såhade Nelly en rea som gällde i 2 timmar, och nu vips är dom beställda. Ett lite onödigt köp och jag kommer ju typ aldrig kunna ha dom. Men dom är mina (Stackars MINA pengar </3).
Längtar ändå tills dom kommer så får jag prova dom och se om dom kommer passa! Annars får dom väl åka tillbaka gissar jag!

Nia SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Dag på vift

Hejsan! :)

P-möte idag, kändes asbra. Det är perfekt att sitta och lyssna och ta till sig vad det andra diskuterar om bara för att själv få en bättre inblick i hur saker och ting ska skötas! 
Sen  efter det så har jag och Frida bara irrat runt bland olika butiker. Typ Partilagret, Mio, EM etc. Trevlig dag med andra ord. Kom hem för ungefär en timma sedan och då har jag bara lagat mat. 
Har precis ställt in lasangen i ugnen. Längtar sååååå mycket tills den ska ätas! NOOMNOM! :))

Spinning står på schemat ikväll! Kanske sola också? 
Får se! 

Ne nu ska jag duka och göra fint! :)

Rise and shine

Godmorgon! 

Vaken denna tid på en ledig dag, illa illa!
Ne ska iväg på P-Möte alldeles strax. Måste faktiskt strax ut och skrapa rutan. Var förbaskat kallt idag. Bara 1 grad, huvva huvva!!!
Ja iallafall, tänkte äntligen gå ut med (För alla er som inte vet det redan) att jag ska få jobba heltid i 2 månader från och med December! Kommer verkligen bli asroligt och riktigt skönt! Att äntligen få vara ledig när jag är ledig osv även om det bara är för två månaders tid. Äntligen ett litet steg fram om ni förstår! :)
Har väntat med att skriva det eftersom att det inte varit 100 bestämt förrens nu i veckan! 

*Lycklig Jenny*


Sen middag

Tjollahopp!

OJ SÅ SKÖNT det är att ligga och slappa i soffan efter 3 olika träningspass.
Har varit på Spinning, Bodypump och motionssim. Lite småjobbigt faktiskt. 
Ska ta och föna håret kom jag på innan det fastnar såhär ocharmerande. 
Blev en riktigt sen middag för mig och Anton. Vi åt NYSS!!
Blev dock simpel middag med varma mackor, nudlar och kokta ägg.. hahah väldigt random! 
Ett glas cola på det! :)

Ska försökte leta rätt på något trevligt att titta på. 
Har det varit något nytt outsiders??!

Hursomhaver. Ha en bra kväll allesammans! 


Solarium

Första besöket på solariet sen... i våras! 
Vi hade ju så gott om sol under sommaren så färgen har hållit i sig ändå tills nu. Började känna mig riktigt blek och "vintrig". Vill inte vara "Vintrig" nu, vill ha värme och sommar. Men eftersom man inte kan få sommar så kan man iallafall se sommrig ut :D
Var riktigt skönt att få ligga där i värmen en stund. Man luktar ju dock äcklig nu när man är färdig. :P
Så nu är jag pågäng!

Sommaren, jag saknar dig <3



Jag i sommar, sol bad och BRUN <3

Tisdag

Svar till J med ett eck!: Tack snuttan ;)



Hejhej

Har vissa skrivsvårigheter just nu eftersom katten ligger hemskt konstigt på mig. Så om det uppkommer hemskt många stavfel så ber jag om ursäkt för detta i förhand!
Som ni såg i inlägget nedan så har Nightwish nya singel "släppts".. mer läkts på youtube. Riktigt bra om jag får säga det själv. Längtar tills man får höra hela albumet! :)

Har jobbat på med min reseförsäkringstjoffs idag och jag TROR att det är fixat nu. Yeey :)
Idag finns inte så många planer på listan, eller jo. ska trippelträna idag. Kommer bli skönt det. Hahah förresten kan ju berätta att gårdagens Aerobic höll på att ta död på mig. Var sjuuukt jobbigt och mitt i allt så fick jag en blackout. Tappade verkligen allt, visste inte vad jag gjorde och detta resulterade ju självklart i att folk sprang in i mig! Tur att det gick om fort! :D

Just nu funderar jag på powernap? 



Nightwish nya singel!! :)




Pannkaka i ugnen

Mumma! Har satt in en pannkaka i ugnen för en stund sedan.
Kommer bli supergott. :))
Sen så tar jag och Anton bilen och brummar iväg och plockar upp Frida och sen drar vi till gymmet. Jag och Frida ska köra kondition + Aerobic medans Anton ska köra gym med Nils. 
Nice nice!

Har varit hemskt duktig idag och fått en massa ärenden gjorda. Har bland annat varit på Kommunal, körskolan, Försökringskassan och Ica! Behöver dock en sväng till på Ica eftersom att jag SJÄLVKLART glömde köpa ett kuvert.... jobbigt..

Menmen, dax att kolla till maten! :)
Ha en bra kväll!

Ledig dag

Gooodmorgon!

Idag är jag ledig! Lite skönt faktiskt. Blev ju en lång helg med arbete torsdag - söndag.
Men man vet ju aldrig. Rätt som det är så blir jag "med jobb" idag också. Det återstår ju att se!
Har faktiskt inte riktigt kommit på vad jag ska göra utav denna dag. Förutom att jag ska träna. Blev ju lite sisådär med det under veckan som var.
Behöver åka till Kommunal och fixa reseförsäkringstjoffs. Ska göra det i veckan. Vet inte om jag ids idag.
Längtar så mycket tills resan. Får lite ont i magen men samtidigt kan jag knappt bärga mig från att börja packa etc. trotts att det är 7 veckor kvar. Ne nog måste jag hålla mig från det ett tag till, det säger ju förnuftet! :P


Myspys dag

Hejsan bloggen!

Ligger här i soffan och slappar som den lilla lata människa jag är!
Igår var en mycket trevlig och fullspäckad dag. Jobbade först första halvan och sen åkte jag och Anton ner till stugan för lite socialisering med familjen. Självklart bjöds det på asgod mat. Jag skulle bett om att få en liten doggybag som jag hade kunnat smaska på nu!! ^^
Efter det, typ vid 9 snåret så åkte vi och spelade rollspel! Riktigt roligt det med. 
Anton förstöde just mitt "flow" genom att sitta och läsa medans jag skriver. Då klarar jag inte av att skriva. Han kan som alla andra läsa när det är publiserat och inte sitta och tjuvläsa hela tiden.. Dumma han... :P

Nu ska jag klä mig och åka iväg på sista arbetsdagen denna helg!
Pusshej! :P

Dagens låt



Gammal goding!! :)

 


Specialpump

Godmorgon bloggen!

Oj så skönt. Idag är jag helt utvilad.. 
Arbetade ju som sakt hela dagen igår men när jag kom hem så tog jag och Anton en långpromenad i höstmörkret. Riktigt trevligt faktiskt. 
Nu ska jag fixa hem alla serier som jag brukar kika på och plocka undan i hallen. Sen blir det frukost och Specialpump. Kommer bli askul, intressant med lite variation!

Usch, känns verkligen som att jag har superbrist på saker att skriva. Även superbrist på tid vilket är ett problem. Tillbringar ju stor del av min tid på jobbet vilket är jättekul, men som påverkar min blogg!
Jag ber om ursäkt för detta! :)


Domningar

Hej!

Inte en så god morgon för min del. Har tittat på klockan säkert 10 gånger i timmen hela natten. Är så galet trött. De gånger jag somnat till så har jag vaknat 10 minuter efter att jag tittade på klockan senast. Blir så frustrerad. Har begränsad känsel  i både fötter och händer. Kommer bli en tung arbetsdag idag.. jäkuskt tungt!
Ska verkligen försöka få bort disken innan jag far. Annars är den ju kvar där när jag kommer hem och jag gissar att sängen är det första jag kommer besöka när jag kommr hem.

Min älskade blomma håller desutom på att dö. Jag vet inte varför för jag gör verkligen allt för den blomman men den bara.... vissnar? :(

Ne nu måste jag börja ta tag i mitt liv. Jag börjar om en och en halv timme och då SKA disken vara borta... hoppas jag...

Förråd

Hejsan!

Usch nej ska snart kila ner i förrådet och lär bli där stor del av dagen. Det är dax att taa tag i förråds städningen som jag och Anton skjutit på framtiden under en lång lång tid nu. Kommer verkligen bli skönt men samtidigt döööödligt tråkigt att göra det, hujedamig!
Har precs satt igång en av typ 5 tvättmaskiner för dagen. Även detta astrisst men det behövs verkligen. SOm ni hör så har jag inte den mest spännande dagen framför mig. Ska dock börja den med frukost! :)


Photoshop

Hejhej!

Lugn dag idag. Sov länge, tittat på serier och allmänt bara myst på denna lediga dag. Har verkligen varit skönt att få vara ledig idag. Behövde nog det!
Snart ska jag och Anton till stan för lite ärenden. Sen så ska Anton visst bjuda på middag på Golden idag sådär mysigt spontant. Det säger man inte nej till dirrekt! :)
Sen ska han även följa med på Bodypump ikväll! Trevligt!

Under gårdagskvällen så satt jag och försökte lära mig Photoshop som följde med datorn min. Hemskt svårt men ändå roligt att pilla med. Vem vet jag kanske lyckas fixa mig en egendesignad design någongång. Tvivlar men man vet ju aldrig ;)