Mammas lilla tuffing <3

Kastreringen är färdig. Han var så söt när han kom hem, han bettedde sig som en riktigt berusad person. Kunde inte gå rakt, hade "döda" ögon som jag brukar kalla det och så satte han sig och pissade bara hux flux! Stackars bäbisen då :)
Men nu jäklar bara 3 timmar senare så är han piggare än någonsin. Han har redan börjat springa omkring och HOPPAR(?!?!?) redan. Fattar inte hur han klarar av det, jag menar... det måste ju ta ont?!
Det gulligaste är ju dock att han "pratar" hela tiden, antar att han fortfarande är onykter! ^^

Så nu har jag en kisse utan bollar ^^



En till bild på bäbis Charlie! :)

Dum Mamma Jenny

Hejsan!

Har nu lämnat av mitt lilla hjärtegull hos Veterinären. Måste säga att det tog hemskt ont i mammahjärtat när vi skulle lämna honom där. Han var så rädd och skräckslagen och när vi skulle flytta över honom till en annan bur så klöste han fast i mig och ville verkligen inte släppa taget. Han skakade desutom i hela kroppen och att då måsta vända ryggen till och gå därifrån gör en lite ledsen i hjärtat. SKa dock hämta honom om 50 minuter!!
Jag hoppas för guds skull att han slipper tratten.

Har iallafall hunnit sätta igång en tvättmaskin och funderar nu på att lägga mig och vila några minuter.
Om inte så måste jag göra det när jag hämtat honom. Är faktiskt hemskt trött just nu. Ska desutom iväg på Core / Pump ikväll precis innan jobbet så kan nog behöva lite vila skulle jag gissa.



Mamma Jenny och hennes hjärtegryn när han bara var en bebis :) <3

Internationella dagen mot tobak

Internationella dagen mot tobak ska vara en dag då man upplyser och lyfter fram rökningens "dåliga sidor" lite extra. Läste idag i tidningen att man håller på att se över om det finns fler platser där rökningen bör förbjudas, tillexempel uteserveringar, lekparker, tågperonger etc.

Detta tycker jag är hemskt bra. Är ju "anti" hela grejjen med nikotin över huvudtaget och är för ett totalförbud av nikotion. Varje gång man säger något sådant så får man alltid en massa kritik om att "Det är ju ett eget val och man måste ju få göra som man vill". Jo visst nog får man väl det, även om det blir ett totalförbud så kan man ju fortfarande röka OM MAN VILL. Jag menar man får inte ta kokain eller röka marijana heller men folk gör det trotts att man inte får. Men, det skulle ju bli färre som rökte och snusade och detta skulle ju verkligen främja ALLA. Även rökarna / Snusarna trotts att dom inte kommer vilja erkänna det till en början.

Ne, Förbjud Tobak och gör världen till en lite friskare och bättre plats!


Pågång

Är nu på gång med allt som skulle göras idag. Första arbetspasset är nu avklarat och håret är trimmat.
Ska snart ta tag i det enorma uppdraget att åka och storhandla. Kommer bli MYYCKET denna gång eftersom det mesta börjar ta slut. Pastan tillexempel som vi aldrig brukar köpa eftersom vi köper så enorma förpackningar åt gången. Jasi, Blir spännande att se hur detta ska gå :D
Måste dock dra med mig Anton eftersom att jag behöver lite bärhjälp.
Sen ska jag försöka kasta ihop någon middag av något slag så att jag hinner äta innan det är dax för Zumba.  Lite ledsen i ögat blir jag ändå när jag inser att mitt "frisörfina" kommer förstöras där.. Hrmm.. Aja! :)

Hihi förresten. När jag kom hem nu så började Charlie vädra och leta efter något. (Dom som sett CHarlie vädra vet hur rolig han ser ut medans han gör det). Går omkring fram och tillbaka över rummet tills han kommer fram till mig i soffan och trycker upp nosen i mitt hår. Håret luktade ju självklart konstigt efter alla spännande saker som frisören hett i det. Han tycktes inte gilla det så han bet i det och försökte dra bort det... Gjorde inte alls ont men det var hemskt sött! ^-^

Dagen utan mening

Hejsan!

Idag var det tydligen ingen "speciell" dag. Tråkigt. Vad ska man då göra utav livet?!
Skämt åsido. Jag har fulltecknat på mitt schema idag.
Tog på migg ett extrapass på jobbet mellan 07.45 - 12.00. Efter det så ska jag skynda mig iväg till Jävre eftersom att jag har en frisörstid!. Kommer bli galet skönt att få gå igenom kaluffsen litegrann. Sen efter det hade jag tänkt försöka klämma in en storhandling. I familjen Engman / Holmström så handlar vi alltid en storhandling när vi precis fått lön. Börjar desutom vara lite mat i våran kyl nu så börjar verkligen vara dax. Sen blir det Zumba med Frida ikväll. Kommer bli askul men jag kommer nog vara helt slut vid det laget efter att ha hållit igång hela dagen. Sen så ska jag avsluta dagen med att nattpass. Så, med andra ord FULLT! Kan verkligen inte pressa in mer saker på schemat! :)

Morgondagen kommer startas med att jag ska med stackars Charlie till vetrinären. Nu ska kulorna bort!!
Men mer om det imorgon! :)


Internationella dagen för FN:s fredsbevarande personal

eller Mors dag, som vi också kallar den.
Insåg precis att jag missat MASSOR med roliga dagar nu de senaste dagarna (eller, två iallafall... eller, en dag med två betydelser). Måste lägga upp dom också

Det är nämnligen så att den 28:onde är "Internationella krama en musiker-dagen" eller "Dykningens dag" Hoppas verkligen att alla kramade en musiker igår. :)

Iallafall, Godmorgon.
Idag hade jag en efterlängtad sovmorgon.
Är det bara jag eller börjar man kännas sig riktigt gammal när man vaknar och inser att man faktiskt tycker att sova till kl 9 är en sovmorgon?!?!
I min ungdom (hö hö) så sov man faktiskt till 1 iallafall.
Måste dock säga att det är lite skönt att man inte gör det numera. Dagen blir så kort då, det förstod jag inte när jag var ung (hö höö).

SKa ta och ta tag i disken snart. Känns verkligen "JÄÄÄÄTTEkuuul...". Inte en uttinuttiputti sugen på att göra det men, jag har väl inget val...
Blir kvällsjobb sen och efter det så åker jag till Blås för att gratulera mamma på mors dag. ^^



Gammal bild på mig. Skulle gissa att jag gick 1:an på gymnasiet eller något liknande. Shiet, tänk att 1:an på gymnasiet var 4 år sedan?!?!... GALET!!

Iallafall, älskade den hårfärgen jag har på denna bild! Verkligen en fin röd / brun färg!

Snyft!

Charlie bet mig nyss i läppen.. Ont har jag nu :(
Desutom såg jag just sista avsnittet av House. Nu är jag ledsen, LEDSEN SÄGER JAG!!
Vill se mer House, vill ha en inte ond läpp... buuuuhu


Trött

Hej!

Arbetspass 3 utav 11 är nu avklarat. Fick ännu ett pass idag därav siffran.
Shiet alltså 11 dagar i rad. Det kommer nog bli mitt rekord i att "sträck jobba" tror jag! :)
Kommer ha gått om pengar sedan.
Dock så börjar jag redan känna mig helt slut. Tänk hur galet trött jag kommer vara dag 10.. haha ;D
Glömde ta med mig lunch på jobbet idag, FY SATE vad hungrig jag var nu vid middagen, bestämde mig för att göra något snabbt så det fick bli tacos (TacooOoo ;) ).. Behöver jag ens nämna att jag är mätt i magen nu?! ^^ 

Tycker att det är hemskt tråkigt att jag har så lite tid till att blogga just nu.
Beror dock på att jag jobbar så gott som hela dagarna så finns ingen tid!
Hoppas ni har överseeende med detta. Försöker få in MINST ett inlägg om dagen iallafall! :)



Ostens dag

eller muffinsens dag, om man hellre föredrar det.
Har precis nyss kommit från jobbet. Jag har nu avslutat 2/10 dagar så livet fortsätter för min del också.
Hann desutom göra flera ärenden under morgonen. Bland annat så fixade jag och skickade in papper till både försäkringskassan och A-kassan. Hann desutom en sväng på gymet och hade ett pass Pump! ^^
Kan säga att jag kommer lägga mig stolt ikväll (alldeles strax med andra ord), ska upp och ätergå till jobbet kl 07.45. :)

Dagens må bra låt


Choklad <3

Hejsan!

Jobbar för fulla muggar hela dagen. Har doch haft en hemskt trevlig arbetsdag!
Påvägen hem kom jag på mig själv med att lee, ett stort lende hela vägen hem. (Undra vad folk tänktr), men kände mig verkligen glad på alla sätt och vis. ALlt kändes verkligen helt underbart.
Häggen har börjat slå ut, det luktade sommar överallt, jag älskar mitt jobb och allt i livet kändes verkligen helt rätt och jag kan verkligen inte vara lyckligare. 
När jag kom hem så gick jag ut och gick litegrann med Charlie. Om man tittar på CHarlie när han är utomhus så kan man inte heller bli ledsen för han skiner verkligen lycka när han får gå ut. Så mitt liv är helt fantastiskt. 
Sommaren är snart här ordentligt, ska börja använda sommarkläder utav bara den och jämt känns mig fin.

På tal om inget. Åt just en jättegod choklad. Marabou Strawberry Cheesecake. HUR god som helst. Prova den <3
Imorgon får jag lön, ska till gymmet och sen blir det kvällsjobb.
Kommer hålla mig sysselsatt även imorgon med andra ord! :)



Livet är allt bra underbart


-

Hej och hå!

Blev en riktigt lång men trevlig kväll igår.
Först var vi på Piteå Havsbad och lekte. Känner mig alltid som ett barn när jag är där. Vi fick tillochmed lite fans där som bestod av två småpojkar. Dom tyckte vi var jättecoola när vi fixade lite extra "tryck" i en av banorna! Så dom fick vara med, snälla som vi var ^^ 
Sen så skulle vi ut och äta och det slutade med att vi hamnade på Golden Dragon. Åt till förätt friterade kycklingvingar i honung typ, sen till värmrätt åt jag plankstek (blodig såklart) och sen skippade jag att beställa någon efterätt. Höll redan på att dö!

Gott gotti gott gott ^^


Ne, nu ska jag snart iväg till jobbet. På 11 dagar så kommer jag jobba 10. Kommer nog mest troligt vara helt slut sen men.. kommer bli rik ;)

Piteå Havsbad

Hejsahoppsan!

Zumban uteblir ikväll, istället blir det att åka iväg till Piteå havsbad och bada på äventyrsbadet!!! Kommer bli superkul. Var faktiskt hemskt längesedan jag var där nu. SKa bli roligt att få inviga min nya bikini också! Hmmm.. vilken ska jag ta?!?! BESLUTSÅNGEST!!!! ^^ 


Handduksdagen

Alltså?!? Har inte dessa dagar gått lite överstyr... HANDDUKSDAGEN??!
Det ska jag iallafall fira med att duscha senare idag och torka mig med en.... nått sånt?!

Hur som helst. Känner mig lite ledsen i hjärtat över att det underbara varma och vackra vädret försvann lika fort som det kom. Nu den senaste veckan så har det mestadels varit kallt, blåsigt och mulet. Så kan vi ju inte ha det. Det är ju för sjutton snart Juni.
Har iallafall spenderat dagen med att titta på Glee och läsa "En geishas memoarer". Är snart klar med den (för typ 10 gången). Det är verkligen en fantastisk bok. Det är den bok som jag läst flest gånger någonsin! :)

Känner mig lite dåsig. Ska ju dock iväg på Zumba ikväll så då blir det nog fart på mig ;)

Ny musik

Lovade ju förra veckan att jag skulle lägga till de låtar från Lady Gaga's nya skiva "Born this way" som jag tyckte bäst om! Jag har 3 st som jag fastnat för utav olika anledningar. (Förutom dom uppenbara Born this way, Judas och Edge of Glory" förståss.)

AMERICANO




BLOODY MARY





BAD KIDS




Inga musikvideor till dessa ännu, men man kan ju alltid hoppas. Har inte lagt ut musikvideorna till Born this way och Judas för jag tyckte att det skulle bli hemskt upprepande att ha dom låterna dubbelt i bloggen, trotts att det är hemskt bra låtar! ^^

Nationalparkernas dag

Hejsan och glad "Nationalparkernas dag".

Hade verkligen inget att skriva om igår. Känns som att mina dagar alltid är densamma.
Var iväg på Zumba igår (som varje måndag) men denna gång var det sjukt läskigt. Hade ätit lite dåligt under dagen och detta resulterade i att min kropp nästan la av. Eller.. medans vi dansade så kände jag att jag tömdes på krafter på ett sätt jag aldrig kännt förut. Kunde inte lyfta på armarna tillslut, hemskt obehaglig känsla.

Idag så ska jag iväg med Frida på Core / Pump.
Gruvar mig lite för pumpen. Det är så jobbigt för musklerna ;D
MEN ni ska veta, att jag har börjat få stora muskler både här och där, riktigt nice!!

Har ännu inte städat som jag lovade mig själv att göra så fort Prisse for hem. Måste ta tag i detta snarast!!

Skada

Jag är ju verkligen expert på att skada mig.
Skulle sätta ihop en hylla från Ikea som jag köpte när vi var där senast. Jag slog då i handflatan så att den är alldeles bå och svullen nu :( aj aj aj..

Iallafall, vi ska snart iväg till Svärmor som nu kommit hem från semestern. Vi ska lämna tillbaka Prisse och äta middag. Kommer, trotts allt hans hår lösande, att sakna den lilla krabaten. Han är hemskt mysig och han vill gärna att man sitter och klappar och gosar.
Det enda som ska bli skönt är ju att slippa allt katthår. Då blir det städdag imorgon då med andra ord. Är lite rädd för att Charlie ska börja känna sig ensammen nu när Prisse far. Vi får hålla tummarna att det går bra.




Pirssemannen <3

Chips och Dipp

Hujedamig!
Har köpt en två sorters chips, två sorters dipp och en chokladkaka!
Sitter ju och inväntar att mina syskon ska komma hit och att Anton ska sluta jobba. Då blir det Supernatural och säkert någon film också! Så nu ska det mumsas godsaker. :)
Är dock sjukt trött så ska bli hemskt spännande att se hur mycket jag orkar. Jag har ju så lätt att somna framför tv:n. Ska dock verkligen försöka låta bli det.

HAHA, kom att tänka på en sak.
Tänk om någon kunde höra mig när jag är ensammen hemma. Jag pratar typ K.O.N.S.T.A.N.T. Helt sjukt egentligen. Kom på mig nu med att sitta och  säga ungefär. "Hmm, dom borde nog komma snart, vad tror du Jenny, ska vi ta och plocka bort från vardagsrumsbordet?" för att sedan snabbt ända röst till en läspande hög variant och säga " ELLER VAD TROR DU CHARLIE, VILL DU ATT JAG SKA KLIA DIG BAKOM ÖRAT" samtidigt som jag kliade honom xD

HAHAH! Fan alltså, knäppt

Världsdagen för kulturell mångfald för dialog och utveckling

Hejsan!

Oj så skönt det var med en sovmorgon! :)
Känner mig trotts det inte superpigg men, var ändå skönt. Anton har åkt iväg till jobbet så nu är det jag, jonte och nils här. Och katterna då förståss. Har ingen aning om vad jag ska göra egentligen.
Jo lite senare ska jag åka iväg och köpa chips och choklad eftersom att idag mina vänner är det dax för Supernatural säsongs final!!! Martin och Jessica kommer självklart vara på plats. KOmmer bli helt fantastiskt!! ^^ 



Världsdagen för social rättvisa

Titeln: Dagens dag


Hejsan!

Har precis kommit hem från mitt nattskift. Känner mig lite duktig eftersom att jag inte gått och lagt mig något nu efter att jag kom hem. Sitter istället och "taggar" för att snart promenera in till jobbet (igen) och ha ett kvällspass! Nog är det allt bra tur att man gillar sitt jobb, annars skulle detta kännas jobbig(are)t.
MEN, efter detta kvällspass så kan jag ta det lugnt, jag är nämnligen, än så länge, ledig i helgen. Kommer bli riktigt skönt. Har haft en ganska häktisk jobbvecka. Säger inte detta i syfte att klaga eftersom det har verkligen varit skönt att få komma igång med jobbet igen. Har varit så mycket arbetslösa dagar på senaste tiden. :)

Så, som sakt. Ledig helg.
Detta kommer spenderas på latast möjliga sätt. Kommer bli fantastiskt skönt <3
1 ½ timme kvar tills jag ska gå iväg, KÄMPA JENNY!

Dagens Dag

Jo föresten, jag hoppas alla har kommit ihåg att fira Stora bokbytardagen idag?
Inte?

Nehe, då kanske du har firat Världshepatitdagen istället eftersom att den dagen och infaller idag?!


Jasi.... tokerier..

Svett och tårar

Hej igen!

Hemskt rastlös, sitter och funderar vad man skulle gjort nu, eller.. rättare sakt. sitter och försöker undvika det faktum att jag MÅSTE gå i duschen trotts att jag egentligen inte orkar.
Vill bara lägga mig och sova.. buhu..
Ne. Duschen. Det ska jag ordna innan jag far till jobbet. Trotts att jag brukar vara sunk på jobbet så kan man inte lukta svett och äckel.. hualigen!

Btw, känner mig verkligen som en crazy cat lady. Katterna stalkar mig verkligen.Kan inte gå någonstans (jo ut) utan att dom följer efter. Är jag på toa så sitter båda utanför när jag öppnar dörren. Går jag och lägger mig på sängen så kommer dom genast dit. Går jag till soffan så ligger dom på var sin sida om mig. Shit alltså, hur ska detta sluta? ^^


För gammal

Jag har verkligen blivit för gammal för detta med nattbio och dylikt.
Sov 3 timmar den natten, 6 timmar (påjobbet) inatt, 4 timmar sen när jag kom hem och jag är FORTFARANDE helt förstörd i kropp och själ. Skulle lätt kunna gå och sova nu tills det är dax att åka iväg på jobbet igen.. sjuuukt!!

Har iallafall varit iväg en sväng på Thai Garden med Anton, och sen en sväng på stan med Frida så, har ju inte enbart latat mig om man säger så. Funderar lite av och till om jag ska försöka ta mig iväg till simhallen men, ja, har inte speciellt mycket hopp om att lyckas med detta eftersom tröttheten verkligen hänger över mig. Tungt...

Dagen efter

Hejsan!
Som jag sa tidigare så var jag ju på nattpremiären av Pirates igår tillsammans med, ja, massor med folk!
Filmen har jag ju redan berättat om.
Såhär var jag iallafall klädd igår...



HAHA, hemskt o-charmerande bild xD
Men iallafall, detta var inte alls omtyckt av mina följeslagare, jag kan inte förstå varför?
Det kändes lite lätt stört från början, var ju sjukt mycket folk så var lite obekvämt från början. Men allt eftersom tiden gick så kände jag mig mer självsäker och vet ni, jag var AWESOME! Kan säkert händas att jag har sådär fler gånger jag ska gå på bio. Mådde hemskt gott där medans vi såg filmen :)

Iallafall, idag var jag inte alls speciellt pigg och glad. Filmen slutade vid 3 (eller var hemma i lägenheten 3). Sov nog inte förrens klockan 4 kanske och steg upp klockan 7 eftersom jobbet kallade.



Såhär glad och nyvaken var jag där vid 7. Jag var stolt över att jag överhuvud taget tagit mig ur sängen, och ännu mer stolt över det faktum att jag jobbade 9 timmar. OCH.. som om det inte vore nog så är jag nu stolt över mig själv att jag snart, om ca 1 timma, ska iväg och jobba ett nattpass. Kan nog med största sannolikhet säga att imorgon kommer jag vara DÖD!!!
Men ja, sålänge man tjänar lite pengar så kan man dö litegrann, det är det värt ;) 

Sitter för tillfället och lyssnar på LADY GAGAS NYA ALBUM!!!!
Är i exstas. Eftersom att Anton betalar för Spotify så får man lyssna på det redan nu!! Fantastiskt!!!! :) 
Kommer lägga upp den bästa låten senare (mest troligt imorgon). Måste ju välja ut någon först ^^

Jaja, önska mig lycka till på jobbet nu, ska klara det  ;)

Pirates of the Carribbean

Var ju och såg senaste Pirates filmen igår på nattpremiären.
Måste motvilligt erkänna att jag hade lite rätt.
Har ju misstänkt ändå sedan jag fick veta att denna film var på G att den inte skulle klara av att leva upp till de tidigare Pirates filmerna. Fanns hemskt många anledningar till det

- Charmen är borta, känns lite grann som att dom tar populariteten för Pirates förgivet och glömmer bort att göra den ordentligt. 

- En historia där det utlämnas mycket,inte utelämna för uppföljaren (yes, är planerad en 5:e film) utan mer allmänt inte förklara vad, varför och hur. Detta gör att det blir ointressant.

- Tråkigt att det bara fanns 3,5 av de "gamla" skådespelarna kvar. Så många nya karraktärer att lära känna, och dom lyckades inte presentera dom på ett bra sätt.
- Tråkigt att "The bad guy" bara är en fis i rymden jämtemot Davy Jones. Dom hade verkligen kunnat göra "The bad guy" större, mäktigare, farligare istället för att byta ner sig ett snäpp.

Ja, som ni ser så är jag lite besviken. Såg den i 3D och för er som planerar att åka och se denna på bio så kan jag säga att den inte är värd att se i 3D. Var så pass lite 3D effekter så, ja, bättre att gå på vanliga föreställningen och spara några kronor.
Och visst, har man sett de tidigare Pirates filmerna så klart att man ska se den.
Även fast jag är besviken på denna och tror att det bara kommer gå utför nu, så kommer jag ju ändå gå och se den dagen den möjliga uppföljaren kommer. Så är det ju.

Men som sakt, klart sämst av de 4 filmerna, det kan man inte undkomma.


Internationella dagen mot homofobi

Hej!

Försöker komma ihåg att kolla upp "vilken dag det är" varje dag men glömmer ofta bort idag. MEN, idag är det iallafall Internationella dagen mot homofobi.
Så nu vet alla det! ^^

Ska snart iväg och jobba så ska gå och klä mig och göra mig färdig för det strax. Har verkligen försökt sova riktigt länge idag eftersom att det kommer bli en FRUKTANSVÄRT lång dag. Blir nu jobb strax till 21.00. Sen så kommer Martin och Jessica hit, och SEN....... Är det äntligen dax för PIRATES OF THE CARIBBEAN - ON STRANGERS TIDES <333

Kommer både bli roligt och spännande att se den. Detta eftersom att jag är rädd för att den ska floppa. Men det återstår att se. 00.01 kör den igång!!! ^^ 


Lady GAGA

Känns som att jag bara lägger in Lady Gagas låtar just nu, men det är för att hon hela tiden släpper nya. Kan knappt vänta tills albumet kommer!! ^^ 



Iron Maiden

Har nu börjat nappa lite folk på mina Iron Maiden biljetter.
Jag hoppas verkligen att jag får dom sålda, det vore ju verkligen en skam om dom inte kom till användning.
Säljer dom ju för inköpspris (trotts att jag vet att jag kan sälja dom för dyrare), men som sakt. Vill verkligen bli av med dom. Så, jag är inte en så duktig affärsman, jag ser bara till att få pengarna tillbaka! :)

Så vi får hålla tummarna att någon slår till så att jag kan lämna detta bakom mig :)

Dagen utan tema

Hejsan Hoppsan!

Arbetat och handlat. Så har min dag sett ut såhär långt.
Nu hade jag tänkt komma hem och vara duktig och kreativ. Hade velat få undan disken innan middagen, som jag förövrigt ska laga. Anton sänker dock mitt självförtroende litegrann eftersom att han påstår att jag alltid lagar samma maträtt när jag lagar mat :(
Han säger att antingen gör jag korv i ugn (villket jag ska göra idag) eller så gör jag min lax och spenatpaj. True, jag är inte en så varierande människa när det kommer till matlagning, detta eftersom att jag inte är bra på det och då är det inte speciellt kul att försöka sig på en massa saker som ändå misslyckas. 
Tycker dock att han överdriver massor eftersom jag blivit myycket bättre och lagar flera olika rätter. Blev ju tvungen till det nu när vi flyttade.

- Spagetti och köttfärssås
- Potatisbullar
- Pasta och skinksås
- Fiskpinnar och potatismos
- Tacos m. tillbehör
- Lasange
- Köttbullar och spagetti/nudlar/potatismos/stekta babymorötter eller annat passande.
- Palt (EN gång, ingen bra gång)
- Kebab m. tillbehör

..Är några utav alla saker jag gjort sen vi flyttade in. Visst, hemskt simpla saker men jag försöker iallafall ^^ 

Så, matlagning, diskning står på schemat. Efter det så ska jag även åka iväg och dansa lite Zumba. Känns som att det kommer bli en rätt tidig kväll i övrigt! :)

MIDDAG!!!

Tränad och solad! Nu återstår det bara att föda denna underbara människa också eftersom att ingen middag har ätits idag! Kommer bli hemskt gott, vad jag än äter eftersom att jag börjar vara rejält hungrig...

Det är allt ni får just nu, behöver mat!!

Twitter

Har för rätt längesedan startat en Twitter, mest för att kolla vad det var för något men fastnade inte riktigt till en början. Tyckte att det var segt och lite tråkigt och fattade inte riktigt grejjen! :)
Har nu senaste veckorna börjat använda det mer och börjar förstå charmen. Det är ganska roligt att se vad kändisarna skriver, tycker och tänker!
Har inte speciellt många bekanta, vad jag vet, som använder Twitter.  :)
Men, iallafall, finns det folk därute som använder Twitter så...
Här har ni mig http://twitter.com/#!/JennyEngman
Följ mig gärna så hittar även jag till dig! :)

^-^

Hejsan!

Bilen är.... lite ren nu iallafall.
Struntade i att vaxa den eftersom att jag insåg att snart kommer den förbaskade björkpollenen och då kommer bilen vara i behov av tvätt igen. Så tar det på riktigt när den säsongen är över.
Städade den invändigt också så nu är den ren och fräsh! :)
Åkte sedan dirrekt till jobbet när jag var klar med det så det tog praktiskt taget hela dagen.

Charlie, som också följde med, lyckades med det omöjliga igår. 
Han försvann helt spårlöst, vi letade och letade och eftersom dörrarna varit stängda så visste vi att han inte var utomhus. Tillslut ger vi lite upp och då ser mamma en tass som liksom "krafsar" ur ett skåp.
Detta skåp är ett skåp som inte går att öpnna. Det är igenspikat och han hade lyckats ta sig in där (!!!!). Det vart ett hemskt jobb med att få ut honom. x)

Har just vaknat. Hamnar alltid en en dvala när jag jobbat natt, trotts att jag har sovande. Är så skönt att få slummra till några timmar till när man kommer hem. I sin egen säng :)
Ikväll blir det pump med Frida. Det är det enda jag vet om dagen!


Tråk

Blev syskonmys igår kväll. Mycket trevligt. Vi såg på film, på Pirates of the Caribbean för att vara mer exakt. Börjar ju vara dax att ladda upp, inte många dagar kvar till premiären nu ;)
Vi såg också på någon film som heter... Tremors - The legend begins... typ. Inte riktigt min typ av film! 

Senare när dom åk hem så tittade jag och Anton på säsongsavslutningen utav The Vampire Diaries. *buuhu*.. Sorgen... SORGEN!!
Längtar tillsdet börjar om igen!

Men iallafall, nu är vi här, idag, lördag!
Har just kommit från frasses där jag käkade frukost(!!!!) Det var lite illa måste jag säga...
Ska snart ta ena katten och åka iväg till Jävre och tvätta bilen. Inte så upphetsande kanske men det måste ju också göras. Blir att vaxa den och städa den innvändigt också! Så fullt upp även idag! :)
Ikväll så åker jag desutom iväg på ett nattskift!

Badlakan

Uj uj.. Var just i duschen och bestämde mig för att använda en utav de nya badlakanen som vi köpte på Ikea förra veckan. När jag väl kom ur duschen och torkade mig så inser jag när jag är färdig att HELA jag är täckt med en röd färg. Hoppar i duschen igen och inser att den har luddat ner hela jag :(
Får nog se till att kasta dom i tvättmaskinen innan dom ska användas!!


Svettäckel

Hejsan Svejsan!

Både jag och katterna ligger helt energilösa i soffan! Lite konstigt eftersom att solen skiner ute (Inte dirrekt varmt men, ja, ljust om inte annat).
Har varit och tränat för några timmar sedan, och efter det solat solarium. Därav rubriken svettäckel eftersom jag ännu inte hoppat i duschen. INTE OKEJ!!!
Ska ta och göra det alldeles alleles strax. Och när jag gjort det så är det massor med tvätt som ska vikas. Fullt upp med andra ord!! ^^ 
Har äntligen fått sommarschemat. 30 dagars arbete, kanske inte så jättemycket men, ja, alltid nått! :)

Nemen, måste ta tag i duschandet nu! Detta funkar inte längre ;D

Häktisk förmiddag

Hejsan!

Precisw vaknat och ska snart ta tag i allt detta som måste göras innan man ska iväg!
Ska först och främst till Chefen och hämta upp mitt sommarschema. Ser hemskt mycket fram emot detta eftersom att då kan man äntligen börja planera de lediga dagarna! Det är ju trotts allt sommaren vi pratar om :)

Sen när jag gjort det så ska jag förbi korpen och ha ett pump pass. Träningsvärken börjar ju äntligen vara helt borta så då är det dax igen! :)
Blir kanske att Svisha förbi solariet också. En av mina nya bikinis är ju vit så då vill man ju ha lite färg, Kommer vara så jääääkla snygg alltså, Beware! ;)

Ungefär så ser min förmiddag ut.
Ikväll så ska jag nog åka iväg på grillpartaj! MUMMA!!! ^^



~ Puss på er ~

Ute-Bus-Charlie

God afton

Blev inte jättemycket gjort idag faktiskt.
Badhuset blev inte av, ärenden.. jo.. faktiskt gjorde lite ärenden tillsammans med Anton.
Lyckades också få undan all tvätt *applåder*
Så ja, faktiskt, litegrann fick jag gjort innan jag var tvungen åka iväg till jobbet! Tevligt!

När jag kom hem så stod lillgrisen min ocj jamade vid dörren så vi tog oss en liten promenad. Han blir verkligen bättre och bättre för varje dag på att promenera i koppel. Man kunde verkligen se hans lycka för han hoppade och sprang fram och tillbaka så att jag knappt hann med ibland!
Nu står han och jamar vid dörren och försöker öppna den. Tur att vi alltid har låst ytterdörr för annars hade han garanterat stuckit så snart han kunde :)


Nostalgi!



Fick massor med nostalgiska minnen när jag såg denna!
Satt och sjöng med i godan ro! :)

WashieWashie

Goder förmiddag allesammans!

Vaken, katterna matade och tvätt tid bokad.
Så har min morgon sett ut än så länge.
Är 30 minuter kvar tills det är dax att gå ner och börja tvätta. Har huuuuur mycket som helst så, är inte speciellt taggad.


Btw, just nu sitter Charlie under tv:n (Min dataskärm alltså) och försöker komma på ett sätt att attackera allt detta som hela tiden rör sig. Han har inte rört sig ur fläcken på 5 minuter.


Iallafall, Vad resterande planera är, det vet jag för ögonblicket inte. Har några ideér men inget jag riktigt bestämt ännu men inviga min ena bikini  (I badhuset såklart!!) göra ärenden finns i åtanke. Vi får helt enkelt se hur det blir. 
Vad jag vet är att jag ska åka och jobba kl 18! :)




Systermys

Hejsan!

Nu börjar denna dagen lida mot sitt slut och den har varit hemskt trevlig.
Syster har varit här på besök, vi hann ränna runt på stan en sväng (Utan att hitta något tyvärr, eller.. smör?). Sen har jag bjudit henne på min FANTASTISKA PAJ! Första personen jag bjuder på denna, vart lyckat ;)
Sen försökte vi ta ut katterna på promenad vilket var mindre lyckat.  Charlie ville bara gå åt fel håll och Prisse la sig ner på gruset och STENVÄGRADE röra på sig. *Suck*, vad ska man göra med dom två?!

Vi hann också kika på lite serier (självklart) :)
Ne riktigt trevligt att ha syster på besök. Det är alldeles för sällan!
OCH, tro det eller ej, men jag fick tillåtelse att lägga upp en dagsfärsk bild på henne (Jag råkade smyga in i bilden också men NU ska ni få se henne!!! ^^



Jessica till höger!!! <3
Folk påstår ju dagligen att  vi är rätt lika, vad tycker ni?! :)

-

Hejsan!

Fungerande inte riktigt så bra detta med att "träna bort träningsvärken" igår. Var fruktansvärt smärtsamt att ha pump igår och jag gör nog mest troligt inte om det misstaget igen. Är lite lätt handikappad nu och haltar mig fram. 
Håller för tillfället på att laga lunch, inte speciellt spännande alltså. Jecka kommer ikväll, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men, något kommer jag säkert på. Hade kanske tänkt dra med henne till stan så jag får köpa några böcker, om jag hittar dom jag vill ha med andra ord.

Hummeliehummelie... Ha en fortsatt bra dag:)

Edge of Glory


Tävling

Jag är med och tävlar om en personlig bloggdesign hos SIMONBORIN
Gå in och tävla du också :)

Mulet, Kallt?

Godmorgon!

Eller rättare sakt, god förmiddag. Har faktiskt varit vaken i 2 timmar så tro inget annat! ^^
Har träningsvärk till tusen så ska snart dra med mig Sofia till simhallen och simma bort träningsvärken! Ska ju iväg på Core / Body pump ikväll med Frida så då kan jag ju inte vara såhär stel i kroppen.

Ska snart försöka tvinga Anton att se på  Vampire Diaries med mig. Har ju kommit ett nytt avsnitt innan helgen som vi ännu inte sett. Illa illa..



Trött, slut men Nöjd

Hejsan!! :)

Blev tillochmed två inlägg idag, ser man på, jag är på G igen!
Inte för att jag har speciellt mycket att säga idag, ni vet det mesta redan.
Jag har spenderat dagen tillsammans med Frida och Sofia i träningens tecken. Pump, Promenad och Zumba har stårr på schemat. Fruktansvärt skönt, men kommer vara rejält skönt att sova ikväll. Kommer nog sova som en bäbis! :)

Har btw smakat den godaste kladdkakan som jag någonsin ätit. Skojjar inte, den var godare än ALLA kladdkakor som någon någonsin gjort (Förutom denna då som Sofia hade gjort). Både jag och Anton hamnade i chokladhimelen! ^^
Tror att jag ska anställa Sofia som personlig bakerska! :D

Men iallafall, nu sitter jag här, ännu en gång i min Onepiece (Den kommer verkligen bli välanvänd!)
Blir nog att kika på "The Terminal" innan jag går isäng!

(Förlåt, det blir verkligen inte mycket bilder. Ska ta tag i fotograferandet)

Sov gott

Fortsatt dåligt

Hejsan!

Vet att min uppdatering fortsätter vara dålig men som sakt, har mycket just nu! :)
Idag tog jag med mig Sofia och Frida på Body Pump. (Yes, dax att börja använda sommarkortet ;)
Blir Zumba ikväll också, kul och givande!

Vi passade på att käka lunch på stan. Blev sallad på Subland och fortsätter göra samma misstag att jag ALLTID tar samma sallad, som jag älskar, och som jag sen börjar må illa utav. Men, gillar den ju så får stå ut :D

Är så sjuuukligt bra väder idag så att jag nästan hoppar och stuttsar i soffan. Gick i mina träningskläder in till Korpen (Kort byxor och Linne) ÄNTLIGEN!!!! ^^ 

Puss på er <3

Lever och mår

Hejsan!

Har verkligen gått många dagar nu sedan jag senast skrev. Ber om ursäkt över detta men har haft så mycket annat som hänt i min värld.
Har hunnit vara en sväng på Ikea och införskaffat lite hyllor och andra nödvändigheter, har en hylla kvar att montera ihop och hänga upp. Är en bokhylla till sovrummet! ^^
Sen har jag jobbat en hel dag / Kväll.
Igår var det fest hos Frida och Björn. Det bjöds på fantastisk mat och jag höll bokstavligen på att äta ihjäl mig. Helt underbart fantastiskt! :) Var hemskt kul att träffa en massa gamla vänner som jag inte sett på år och dar! Man blir lite lycklig i själen då :)

Idag kommer det mest troligt bli slappardag delux i min onepiece i soffan. Är nog lite bakis eftersom huvudet känns tungt. Låter som att det blir pizza till middag och ja, det är perfekt bakismat så jag tackar inte nej till detta ^^ 



Bara för att Charlie är så söt :)

Hemma, utpumpad

HOH!

Blev riiiiktigt kämpigt med Pump idag, det märktes verkligen att det varit ett längre uppehåll alltså för jag vart helt slut.  + att vi körde Zumba dirrekt efteråt så det blev sjukt tungt där på slutet. Har iallafall duschat och krypit in i min Onepiece :D
Sitter och väntar på att Jonathan och Sofia ska komma hem. Blir nog att hoppa isäng ganska omgående sen eftersom att imorgon ska vi upp tidigt och åka iväg till IKEA. 

Förresten, idag på stan så hittade jag 2(!!!) bikinis. Har lagt av dom så ska åka och hämta dom på fredag. LÄNGTAR <3
Äntligen alltså har jag hittat!!! :)

Till Salu

Jag har 2 biljetter till Iron Maidens spelning på Ullevi den 1 Juli iår.
Eftersom att Anton inte har fått ledigt den helgen så kan vi tyvärr inte åka.
Det är med sorg i hjärtat jag nu undrar om det är någon som skulle vara intresserad av att köpa 2 sittplats biljetter?

Isf kan ni maila mig:
[email protected]





Thor

Vi var ju och såg filmen Thor igår. Var sjukt tveksam till en början eftersom jag hade sett någon halvdan trailer på tv. Men alltså, jag vart sjuuuuukt överraskad. Den var faktiskt riktigt riktigt bra (om detta berodde på mina extremt låga förväntningar kan jag inte riktigt yttra mig om).
Det som jag var mest facinerad över var allt det "vackra" i filmen, alla "landskap" och vyer var underbara. Vi såg den desutom i 3D och det var också bättre 3D än i många andra filmer! :)

Jag kommer nog deffenetivt se den igen!


Stan #2

Hejsan!

Uppe och vaken. Sitter och installerar Titan Quest. Ska bli kul att få spela det igen. Det är verkligen grymt :)
Känner mig lite småtrött av någon anledning. Vettetusan varför eftersom att jag sovit sjukt länge. 
Snart blir det att åka iväg till stan med Anton och Jonathan. Vi har några småärenden. Ska dock iväg till stan med Frida senare ikväll för lite shopping och träning. Ska idag även köpa mitt träningskort på Korpen. Ska bli så jäääkla skönt att ha ett sånt så att jag slipper ringa och boka flera dagar i veckan. Det är verkligen sjukt drygt. + att jag räknar med att spara lite pengar eftersom att det har verkligen blivit mycket tränande och att betala per gång då blir rätt dyrt så, gäller att tänka lite ekonomiskt.



Har ju inte visat hur mina blå glasögon ser ut på, Love love loooove <3

Svält

Hejsan!

Jag och Martin har just suttit och sett på Supernatural. Det var två avsnitt som han inte hade sett ännu så det passade vi på att göra. Väntar just nu på att Anton ska sluta jobba så att vi kan åka iväg och käka någongång. Håller, som så många gåner, på att svälta ihjäl. Ska bli så sjuuuukt gott med mat så det är inte klokt.




Min lilla älskling ute på äventyr på Stugan^^

Onepiece

Okej, gick ganska fort till "nästa gång" :)
Kände att jag var värd lite Onepiece mys nu när det snöade så förbaskat. Ska ju inte och hämta brorsan heller förrens klockan 2 så då kan jag passa på!

Såhär ser den iallafall ut! 


Färgen syntes dåligt på denna så lägger in en till närbild också ist för att försöka mer
(Orkade inte försöka, vill mysa i soffan ;D)



Fjortispose bild ftw ;)


Visst är den helt underbar <3




GooooDMorgon

Hejsan

Man blir lite lätt deprimerad när man tittar ut genom fönstret och ser stora snöflingor dala mot marken. Det är en sådan dag som man varken vet ut eller in, särskillt om dagen ligger i Maj månad. Helt sjukt...
Har inte mycket för mig för tillfället. Ska hämta bror min på skolan klockan två, vi ska nämnligen på bio ikväll och se på Thor. Blir spännande att se vad det är för film egentligen.
På tal om bror, han klarade körkortet idag så GRATTIS till han. ^^


Btw, ska passa på att visa en bild på en tröjja som jag fick av Frida!!
(Glömde ta en bild på min Onepice igår, får  bli nästa gång ;D)



Min liknande tröjja som jag fick av Anna är så sönderanvänd så det är inte klokt. Underbart med en ny då eftersom den gamla jag hade var min absoluta favorit tröjja som jag tyvärr var tvungen slänga för ett tag sedan, med sorg i hjärtat. MEN, nu har jag en ny favorit!!! ^^

Ojsan!

Hej hej

Glömde visst bort bloggens existens igår. Så kan det gå :D
Har just vaknat och funderar nu vad jag ska göra utav denna dag, misstänker att damsugaren måste fram eftersom att katterna löser hår nå så fruktansvärt just nu. Dumma vinterpäls!
Blir självklart Zumba med Frida ikväll :)
Har förresten fått mig en Onepiece nu, ska visa den när jag inviger den, ännu hänger den bara i garderoben! Älskar den verkligen av hela mitt hjärta!! ^^ 

Men, återkommer lite senare idag! ^^

30e dagens bild: en bild som betyder mycket för dig.

En bild som betyder mycket för dig



Enda bilden jag har på Mormor.
Har ingen på Morfar eller Farfar som inte heller är i livet. Måste scanna in några på datorn sen.