DÖD

Oooh my, det är tillochmed varma ute idag än vad det var igår. SJUKT!
Känns hemskt att jag känner mig så pass "död" som jag gör. Är helt slut i både kropp och själ (särskillt kropp eftersom den är bränd och hemsk.. kanske måste köpa solskydd?)
Känner ju att man måste ju bara ut i detta väder.
Detta ska inte bli en höst då jag kommer tänka "satan också, varför tog jag inte vara på sommaren". Ne gud nej, nu kör jag all in. Känns dock som att jag måste avboka Body pumpen idag, jag menar hur kul är det att fara på korpen innan 5 idag när det är sånt här väder ute?!
Inte speciellt, då ligger jag hellre ute i solen och glassar, blir nog som sakt en hel dag idag också. :D



Såhär såg jag ut när jag kom till jobbet igår i ansiktet.
Vackert...

F'låt

Hejsan!

Blev inte mycket uppdaterande igår. Illa av mig men till mitt försvar så gick jag ut efter inlägget igår och kom aldrig hem. Efter all tid utomhus så åkte jag direkt till jobbet.
Har just vaknat och känner mig inte riktigt frisk. Har bränt mig överallt därav kliar det + att jag har frossa. Sen krånglar halsen så jag har hosta. Inte alls roligt med andra ord. Tittar ut genom fönstret och ser att det ser minst lika varmt ut nu som det gjorde igår. Detta betyder i sin tur att jag vill vara ute och sola idag igen, vilket är en dålig idé nu när jag bränt mig.... Hrmmm... Blir nog ut iallafall. Får lösa det på nått sätt.

Just ja, inte att förglömma den underbara surströmmingen som vi åt idag.
Ojojoj säger jag bara. Magen mådde gott efter det kan jag säga! :)

(Är på jobbet så ingen bild)


Sol, värme, Surströmming

Det är verkligen ÄLSKVÄRT att vakna upp det fantastiskt väder. Just nu är det 26grader i skuggan och klockan är inte ens 10. Det bådar verkligen gott. Ska iväg till Hemlunda och bada (Förhoppningsvis, halsen börjar krångla) och SOLA! Behöver få lite färg på min hy som nu börjat blekna efter det dåliga vädret som varit!
Helt underbart säger jag bara!

Ska iväg och handla nå lunch aktigt som jag kan äta på stranden! 
Blir nog att åka raka vägen till stugan sen eftersom där bjuds det på SUrströmming ikväll. Kommer verkligen bli sjukt gott! Längtar som bara den alltså!! 
En dag full med trevligheter med andra ord. 



Varm dag för mååånga år sedan! :)
(inte 2004 som det står på bilden utan 2008)

Fruktoman

Godkväll allesammans!

*Suck*.. varför kan inte bara tvätten tvätta sig själv?!
Inväntar sista tvätten just nu och det känns drygt som satan. Man inte inte riktigt slappna av utan det blir en jobbig väntan. Ännu ett suck, kikade bort mot Antons dator och ser att han sitter och tittar på True blood som börjat gå igen. Gillar verkligen inte den serien, tror att jag är bitter över det faktum att jag inte gillar den, tror nog att jag innerst inne vill men det går som bara inte. Konstigt..

Har käkat huuur mycket frukt som helst idag. Vi köpte hem 4 olika frukter idag när vi var och storhandlade. Älskar frukt eftersom det "ser fint ut". Men jag äter inte frukt tillräckligt fort så det hinner ofta bli dåligt innan jag ätit upp det. Men nu har vi allafall gett det en chans och vi får väl se då om jag och Anton som enad front kommer äta tillräckligt med frukt så att det inte blir dåligt. Spännande, jag håller er uppdaterade ;) hehe



Haha ^^
Efter en massa solande och badande idag på stranden!
Ruffsig!

opsi...

Hejsan!
Kom på att jag lovade för lääääängesedan att jag skulle lägga upp en bild på min då nya tvbänk så fort jag hade satt ihop den. Det gjorde jag aldrig så.. här kommer den, bättre sent än aldrig va? ^^



Där har vi den! Högblanksvart med 2 stora lådor!
Ganska enkel men hemskt fin :)


Fantastiskt

GUUD ÄNDÅ!
Efter att vi fick bort allt tråkigt som vi skulle göra idag så drog jag iväg till Hammenviken och badade / Solade med Thom. Fasiken vad skönt alltså. Hade aldrig varit på hammenviken förut och det är verkligen en perfekt badplats. :)
HAr just kommit hem och har slängt i mig två paltar. Ska vilken sekund som helst dra iväg till korpen på Core / Bodypump. Med tanke på hur fint och skönt väder det är så är jag inte speciellt taggad men glömde avboka så då är det bara att fara med andra ord!
Ser dock ut som att det kanske håller på att mula igen litegrann utanför så ja. det är väl lika bra. Jag skulle säkert fastnat framför datorn annars så !:)


Men men, Iväg mot gymmet!!



Värmens återkomst <3

Oooh, klarblå himmel och strålande sol!
Perfekt väder med andra ord, kikade in en snabbis på yr och imorgon ska det tydligen vara jättevarmt desutom!! Ååh sånt gillar jag! Särskillt nu när jag är ledig.
Jag och Anton ska göra bort lite ärenden och sen ska jag försöka tvinga ner honom på stranden typ för solande! Måste nog köpa lite jordgubbar då också eftersom att det är så sjuukt gott att ligga och mumsa på! :D

Vi har dock en massa ärenden, som sakt, så jag hoppas att det går fort.
Vi ska på arbetsförmedlingen, storhnadla, kolla tyg, stan(?), posta ett brev så fullt upp på vår lista idag!
Sen är det ju Core / Bodypump ikväll (kanske skippar coren så jag får mer tid?!)


Song of the day



Amaranthe, riktigt bra!! :)

Inställd Zumba

Kom precis från Korpen. Zumban var inställd eftersom att ledaren vrikat foten.. vilken osis :/
Blev istället att gå i "trapp-maskinen" i 40 minuter. Inte alls lika roligt men man tager vad man haver så att säga. Har också hunnit äta en hela ask vindruvor. haha.. jag blir verkligen besatt av vindruvor och kan äta hur mycket som helst när jag väl sätter igång! :D

Blir väl att hoppa i duschen då när jag publiserat detta. Ska bli hemskt skönt. Känner mig ofräschare än vad jag brukar göra efter träning av någon konstog anledning. Kanske är det de varma vädret som varit idag? Aja inte mig emot om det vore så! 


Torsk, räkor och potatismos

Hejsan! :)

Vi tog oss slutligen iväg till stan!
Anton hittade sig ett par shorts och 2 tröjjor. Mycket välbehövligt.
Har suttit och pysslar med Jessicas trasiga dator resterande utav eftermiddagen. Satan alltså vad sur man kan bli när saker inte riktigt vill fundera som det ska. Har iallafall tagit mig en bra bit på vägen, har dock rätt långt kvar innan det är en helt fungerande dator igen. 

Ska snart göra torsk med räkor och potatismos. Kommer nog bli jättegott skulle jag tro!
Kände att det var dax att dra igång med maten nu så att jag hunnit smälta den innan ZUmban ikväll. Brukar ju få en sådan fruktansvärd mjälthugg. :)



GODMORGON

Fasiken också, det är ju tusan sol ute idag med. Så jääkulskt skönt!
Ska dra på mig shorts snart!
Inväntar att min kar ska ta sig ur sängen. Finns massor som står på vår lista över saker som ska göras. Detta ska hinnas innan han åker iväg till jobbet.

*Suck*, dom har vägarbete här utanför. Det är ganska så störande, just nu har dom tagit sig till precis utanför vardagsrumsfönstret. Så det mullrar och smäller som bara den. Jag hoppas verkligen att dom blir klar med detta elände snart. Jag kan ju inte ens parkera bilen på min egen parkering längre utan måste ha den en bit bort.

Ne, men kort sakt. SOL idag, det känns som att det kommer bli en bra dag! :)


Sola och Bada <3

Ey yo!... eller nått :P

Kom alldeles precis hem från stugan där jag tillbringat hela dagen med familjen + Frida. Ätit en massa god mat, legat i solen och STEEEEKT och även tagit årets första dopp. Kanske lite väl sent men bättre sent än aldrig. Har också kört båt. Var sjuuukt längesedan jag körde båt så var lite vingligt till en början! 
Så känner mig hemskt nöjd efter denna dag. Är ju som mysigt att få ligga och sola och den lyxen har jag inte fått unna mig iår eftersom det antingen varit dåligt väder eller så har jag jobbat. Det är som typiskt! :)

Nu blir det nog att dega och kanske se lite på tv. Skippade Body pumpen idag, men det var jag som värd tycker jag! 



Bilden ej relaterad till inlägget



Saker som jävlas

Hejsan! 

Jobb, joni, där har jag varit idag! :)
Nu sitter jag och smälter tacosen som vi nyss ätit. Blev en senmiddag eftersom att Anton slutade kl 7.
Håller på att ominstallera spore, har blivit nå fel på det så det fungerade inte att spela så sattsar på ominstallation. Blir nog inte att spela speciellt mycket eftersom att jag och Anton håller på att ladda hem "The rite" och "Sucker punch"... suck... jag vill inte se Sucker punch men vi skulle välja varsinn film och det var Antons val... Jasi! :P
Blir en massa gott med chips, choklad och glass som finns här hemma sedan länge som av någon konstig anledning inte blivit uppätet. NU ÄR DET DAX! :)



Home sweet home

Ello!

Hem ljuva hem. Dagen har ju som jag sakt tidigare spenderats på jobbet. Varit hemskt trevligt precis som jag förutspådde. Är sjukt trött nu och borde egentligen gå isäng nu med en gång eftersom att jag börjar 07.45 imorgon.  MEN.. jag tänkte att jag skulle invänta Anton som inte slutat jobba ännu. Får väl se om jag orkar det. 

Håller på att bli galen dock. Vi har slut mackor och jag VILL HA EN MACKA NUUU!!!!
Förstår inte hur folk kan leva utan dom alltså...

Ne men, trevlig kväll allesammans!
Gissar att majoriteten av folket därute har bara påbörjat sin kväll! :)

MIDSOMMARAFTON

Yes, det var en enkel dag, behövde inte ens kolla upp vad det var för "speciellt" med den! :)
Har precis varit en sväng på gymmet. Blev en kortis men det var skönt, fick vakna till litegrann sådär på morgonen! SKa ta och hoppa i duschen och fräscha till mig lite och sen käka lunch.

Hur ska då jag spendera min midsommar?
Jo, jag ska iväg till jobbet. Med tanke på att mitt nyårsfirande faktiskt var hemskt trevligt, trotts att jag jobbade, så tror jag att även midsommar kommer bli lyckat! :)
Så ingen nöd på mig inte! 

MEN, jag önskar er alla en trevlig och regning midsommar!
KRAM från Jenny (och Charlie såklart)


Byebye

Såja, hemma i soffan igen!
Har varit och grattat Arvid på 21 års dagen! :)
HAr nu också sakt Hejdå, har varit trevliga dagar jag fått spendera med honom så det tackar jag för! Då får vi bara hoppas, som jag skrev i förra inlägget, att jag tar mig iväg till USA. Skulle verkligen varit grymt!

Vi syns!!
När jag kom hem så for jag raka vägen till coop för att hämta mina tavlor som jag vann!! Minns ni att jag var med i en tävling för ett tag sedan där jag tävlade om 2 tavlor?! Jag vann ju den och fick hem tavlorna idag vilket var helt fantastiskt. Dom var tillochmed finare i verkligheten än vad dom var på bild så jag är sjukt nöjd. Nu ska jag bara hitta någonstans att hänga upp dom! :)



Dessa vann jag! :)



Majskolvar

Hejsan!

Sitter och väntar på att mina majskolvar ska koka färdigt! :)
Är riktigt riiiiiktigt sugen på det så det var tur att den fanns i skafferiet.
Utekvällen igår var hemskt trevlig. Vi satt hemma hos arvid och surrade och drack cider innan vi vandrade ut på stan. Vi slutade upp på kalles där vi drack lite drinkar!! Riktigt mys med andra ord:)
Hhaha, kollade kameran nu på morgonen och det var fasiken 135 kort tagna!!! Är ganska kul att kolla igenom sånt dagen efteråt! :)

Idag blir det iallafall att åka och gratulera Arvid på födelsedagen. Blir också att säga Hej då för den här gången. Lite tråkigt men ska försöka ta mig till USA innan årets slut. Vi får hålla tummarna för att jag lyckas med dom planerna! Hade varit riktigt grymt faktiskt :)



Snyggt!! x)

Nu är det fest!

Nu drar jag och Anton med bussen till stan!
Där blir det mysdrickande och kanske utgång på 1906! :)

TREVLIGT!!!
Hoppas alla andra får en bra kväll ^^




Puss!

Smärtor och Klänningar

Hejsan och Godmorgon.

Det är verkligen helt underbart att vakna upp och ha 2 paket utanför dörren. Man blir verkligen hemskt lycklig då! Det var 2 klänningar som jag vann på tradera för ett tag sedan! Som ni förstår så har jag stått halva morgonen framför spegeln och provat dessa som den kvinna man är! ^^



Denna var en utav dom (den andra hittade jag ingen bild på). Sjukt grym är den men tyvärr liiiite för stor.. Undra om man skulle söka någon som kan sy in?
Iallafall hemskt nöjd vilket som. Sen så fick jag hem en vit tight klänning, även denna jäättesnygg. Lite lätt genomskinlig men det kan man alltid göra något åt kan jag tycka! :)

Så är hemskt nöjd! 
Nu ska jag försöka hitta något att äta till lunch, är verkligen sjukt hungrig!

Buried



Jag och Anton såg just denna film!
Satan alltså, ångesten jag fick av den filmen var verkligen inte att leka med.
Och det som facinerar mig mest är ju att dom lyckas göra en så pass bra film och ändå bara använda sig utav en enda scen. Coolt!

Filmen handlar kort och gott om en man som blir levande begravd. Mer än så behöver man inte veta när man börjar se filmen.

Kommer nog inte kunna sova inatt!!

Äcklig

Goafton!

Ligger här blöt i regn och svett. Har verkligen varit en lång dag (särskillt sista halvan av dagen).
Först så åkte jag en sväng till Arvid och fick se alla fantastiska bilder från USA. Blev sen att åka till systemet och ica också eftersom det behövdes inhandlas lite grejjer! :)
Sen när jag kom hem hit så hade Anton lagat middag och Frida var på besök så det blev lite mys!
Sen har ju jag och Frida varit och tränat... OOOH BIG SURPRISE!!!
Ne blev hemskt tungt idag faktiskt, var så fruktansvärt varmt i lokalen så att jag näst inpå kände mig svimfärdig hälften utav passet. Är skönt att ligga här i soffan nu kan jag lugnt säga :)

Ska snart försöka ta mig i duschen, det är alltid ett stort jobb med att ta sig dit efter träningen. Är ju alltid så slut i kroppen efteråt så jag vill knappt röra mig från sofffan när jag väl satt mig.
Blir nog att lyxa till det efteråt och dra på sig Onepiecen och lägga sig här i soffan! Ska försöka övertala Anton att se BURIED med mig ikväll. Har velat se den länge nu så blir spännande!



En vanlig dag efter träningen

och så var man död igen

Hemma från Zumban och har käkat världens godaste banan! Typ iallafall, var sjukt sugen och det var tur att jag hade en hemma. Får åka iväg och köpa fler sen när pengarna trillar in på kontot. en vecka kvar!!! 
Blev som vanligt helt slut efter träningen. Men så ska det vara tror jag! Ska ta och hoppa i dsuchen snart blir sen att slöse lite the mentalist eller att spela lite spore.
En rätt lugn och... tråkig kväll känns det som. Är som sakt helt slut och har varken ork eller lust att ens försöka hitta på något annat.



Världsdagen för flyktingar

Hejsan!

usch, man märker verkligen av på statistiken när man bloggar såhär inaktivt. Får verkligen försöka ta tag i detta.
Har nu provat att spela Spore. Tycker faktiskt att det är lite småroligt. Har dock fastnat litegrann nu så behöver verkligen en pause. Jag blir så irriterad när saker och ting inte riktigt fungerar som deta ska :D

Har just ätit middag och ligger nu och väntar på att det ska bli dax för Zumba. Ska bli skitkul! Har ju inte varit på Zumban på typ 3 veckor nu så det är verkligen dax. Känns som att det kanske blivit en ny realese där så nu är man väl värsta newbin igen (hahah... fjortis språk).

Nej gusch! Ännu en vecka framför mig, snart är det dax att börja jobba på allvar!
Börjar på mitt sommarschema den 1 Juli! Bättre sent än aldrig :)

OOH! BTW, vann igår 2 klänningar från tradera som jag nu inväntar!!
Så nu får alla hålla tummarna för att dom sitter som en smäck!!! :)


SPORE

Hejsan!

Ligger i soffan och väntar på att SRORE ska bli färdiginstallerat!
Ska bli hemskt spännande att testa detta spel.
Charlie ligger självklart på min mage och tigger uppmärksamhet, naw sötunge! :)

50 års festen igår var hemskt trevlig! Fick träffa släktingar till Anton. Tro det eller ej, men innan så hade jag träffat typ 4 stycken släktingar, och det var närmsta familjen. Detta trotts att vi varit tillsammans i över 3 år! :P
Det var lite dax kan jag tycka! 
Iallafall, massa god mat, gott att dricka och gott sällskap. Vi var hemma vid 3 tiden :)

Dagen idag  har bestått utav mjölkstuvade makkaroner <3 och korpen! Bra kombination kan jag tycka. Blir nog lite mer makkaroner nu. Känner hur suget blev för stort när anton tog en portion! ^^


50 års fest!

Hejsan!

Vart ingen uppdatering igår pga. tidsbrist!
For ju i förgår ner till Frida och Björns stuga där det var en massa folk!
HEmskt trevligt och många skratt! Blev att stiga upp tidigt igårmorse och innan vi städat och fixat så hade klockan hunnit bli så mycket som 12. När jag kom hem så åkte jag raka spåret till Arvid och vi vandrade omkring på stan, båda utan pengar att köpa något för, lite smått tragiska kanske ? ^^
Ne skämt åsido, vi hade hemskt trevligt. Vi fick surra av oss om lite ditt och datt! :)

Åkte sen hem och låg mestadels på soffan och halvsov / tittade på tv. Avslutade kvällen med en promenad. Helt sjukt, Degeränget måste verkligen ha övermånga igelkottar. såg hela 5 stycken på min promenad. Helt sjukt!

Sitter och väntar på att Anton ska stiga upp, som vanligt.
Vi ska iväg en sväng på stan, om vi nu hinner det, för att köpa en "veckotavla", har sökt efter en sådan jättelänge och har ÄNTLIGEN hittat en. Sen ska vi tillbaka hit och göra oss klara för 50 års fest. Antons mamma fyller nämnligen år! :)


I DID IT!

Efter många om och men så tog jag mig iväg på pumpen!
Jag tappade för ett ögonblick all tagg på att åka och träna, men jag tog mig till sans och gjorde det iallafall! Detta är jag lite lätt stolt över. Ska ta och göra mig lite middag och sen äta det framför "the mentalist".
Sen blir det att hoppa i duschen och frächa till sig litegrann innan jag åker iväg till Jävre. Blir att stanna där över natten sen! Känns verkligen som att jag har fullt upp nu! ^^ Skönt de!!



Ilördags

Jävre

Oj vad chockad men blir när man går utanför dörren och man tror att det är kyligt eftersom att det är mulet och sen är det fruktansvärt kvavt! Inte nice att ha klätt sig som en dumbom då :)
Har precis sett klart "Joan of arc", en mini serie från 1999. Jag tycker att den är bra medans Anton gav upp efter en timme. Han tyckte visst att den sög! (Men det är han som suger) 

Ska ta tag i disken nu, kanske blir att dammsuga också innan jag ska iväg på Bodypump. Vid 10 - 11 ikväll så kommer Frida och hämtar mig, vi ska iväg till en stuga i jävre! Blir trevligt det :)

Torsdag

Godmorgon!

Alltså, denna vecka fungerar inte riktigt. Jag har fel dag varje dag och detta börjar göra mig en aningen förvirrad. Idag känns det verkligen som onsdag, trotts att det är torsdag! Förvirrande och jobbigt!
Har just klivit ur sängen. Kändes skönt med en ordentlig sovmorgon.

Hade en riktigt smart dröm inatt. Ni vet när man drömmer så kan man hoppa från ett ställe till ett annat bara sådär. Ofta brukar det inte kännas konstigt alls, men inatt gjorde det det för mig och då hade drömmen en fantastisk förklaring.

Jag drömde att jag var på en krog av något slag och drack och hade trevligt. Stötte på gamla vänner som jag hade på mellanstadiet och tog lite kort med dom och pratade och så!
Sen helt plötsligt sitter jag i en bil påväg "hem" till blåsmark. Jag stannar dock eftersom att jag tycks ha ett ärende. Jag börjar då ifrågasätta för mig själv hur jag hamnade där eftersom att jag tydligt minns att jag nyss varit ute på krogen. Det svar jag då får av en främling som kommer (som jag inser nu måste ha läst mina tankar, men det ifrågasatte jag inte) är att jag nog hade druckit för mycket och fått en blackout.

Detta tycker jag då är en helt logisk förklaraing och kan fortsätta i denna "nya" dröm som jag hade hamnat i utan att störa den mer med konstiga frågor! ^^

Gillar att drömma. Det är ofta hemskt roligt och trevligt!
Jag blir ju så jättpåverkad av drömmar. Ibland kan jag ha drömt något som jag glömt bort, men känslan från drömmen sitter kvar i kroppen(arg/glad/ledsen/upprymd etc). Då brukar jag förgäves kämpa med att komma på vad det var jag drömmde. Sånt är sjukt jobbigt!

Jaja, nu har jag surrat nog, ska försöka fixa nå frukost! :)

Sista för dagen

Bara ca 30 minuter kvar av denna dag. Kom rätt nyligt hem från gymmet! Blev mest kondition idag!
Inser också att jag måste inhandla lite frukt. Det är ju bra att äta det när man tränat men jag har det aldrig hemma (trotts att jag har ett fruktfat), så nästa gång jag åker och handlar ska jag köpa hem lite frukt!
Har inte duschat ännu, ska ta och göra det strax, blir nog att krypa till sängs sen, har ju som jag skrivit tidigare känt mig hemskt sliten idag!


Inget att skriva

Hej, igen!

Har precis suttit på blocket och kikat på bilar. Jag har ju en dröm om att någon dag få äga en cab. Hade du frågat mig om detta för 2 år sedan så hade jag sakt att det hade inte specat någon som helst roll om hur caben såg ut bara det var en cab.
Idag har jag lagt till lite mer krav på min blivande cab. 

1. Den ska gå att köra på vintern. Jag har deffenetivt inte råd att eller intresse att ha flera bilar. Kommer bli på tok för dyrt.

2. Det ska hemskt gärna vara el-cab Tycker att det känns hemskt praktiskt bara.

3. Den ska ha baksäte Köper jag en bil (och den kommer mest troligt inte vara överdrivet billig) så ska jag fasiken kunna använda den till allt. Det vill säga, jag behöver ett baksäta. (Gärna en storbagageutrymme också, men detta är inget krav).

Sen så finns ju alla dom här kraven som kommer när man köper en bil. ingen rost, gott skick, gärna medföljande vinterdäck.. bla bla bla.
Hemskt synd att man inte har pengar till det just nu. Hittade en som jag var lite sugen på för 80 tusen. Men jag måste faktiskt inse att jag har inte dom pengarna. Jag har ju för tusan inte ens ett  fast jobb.

En sak i taget Jenny, en sak i taget.

Bakis?!

hej hej

Var en helt underbar födelsedag igår. Anton bjöd mig på mat på Golden dragon, blev pekingsoppa till förätt och plankstek till efterrätt. Sen höll jag bokstavligt talat på att spy. SATAN vad mätt jag blev!!! Men gott var det! :)
Sen fick jag ett kärt återseende, åkte nämnligen och plockade upp Arvid! Så underbart att se honom alltså!
Blev gocart och Vollyboll sen på kvällen, även detta var hemskt hemskt trevligt!  Fick desutom en gummibåt igår som jag deffenetivt måste inviga, typ imorgon!!! ^^ 
Sen åkte vi bara hem till mig och käkade jordgubbar, paj och tårta! Jättemysigt! :)
Var isäng där vid 4 tiden någongång.

Känns faktiskt hemskt skumt idag, känner mig nästan lite bakis trottsa att det inte förtärdes en enda droppe alkohol. Blev kanske en konstig sömn eller något liknande!?
Iallafall, Tack alla innblandade! :)

Idag har jag varit och besiktat bilen. Till min stora lycka så gick den igenom utan någon anmärkning. Väldigt skönt eftersom att jag inte riktigt kände för att behöva lägga ut en massa pengar på verkstad!
Tragiskt nog har jag spenderat resterande utav denna dag inne i soffan... illa illa.. men som sakt! Känner mig inte riktigt 100 i kroppen alltså!
Ska dock dra iväg till gymmet och träna lite om ett tag. Har ju dock ingen speciell tid att passa idag så jag tar det ganska soft! :)







3 bilder från gårdagen

Fix i hemmet

Det tycks verkligen alltid finnas något att göra i ett hem, detta trotts att jag bara bor i en lägenhet.
Håller som sakt på med tvätten just nu (snart klar dock) och sitter nu och funderar om man skulle ta och dammsuga lite innan man lägger sig. Då får man ju vakna upp till ett rent och snyggt hem. Det skulle faktiskt varit skönt.. Varför är det då så sjukt tråkigt att faktiskt TA FRAM den förbenade dammsugaren då?!

jaja, vi får väl se hur det blir med den saken!
Börjar faktiskt känna mig hemskt trött just nu men jag måste ju inväga torktummlaren som är klar om ca 20 minuter, så det är bara att hålla sig vaken och vänta med andra ord! :)



Jenny is going mad

Födelsedag #1

Hejhopp alla glada! 

Är nu hemma från stugan där jag spenderat hela dagen tillsammans med familjen+ farmor. Vi har firat min födeslsedag 1 dag i förväg eftersom jag hade fullbokad dag imorgon! :)
Blev tårta och lite presenter. och bakpotatis <3
Charlie har också fått vara med, så nu är han helt utslagen härhemma efter alla intryck han fått!
Håller på att tvätta just nu, nu när jag tänker på det så borde första maskinen vara klar snart, får väl gå ner och kolla så fort jag skrivit klart! :)

eller... jag har skrivit klart men tänkte lägga in bilderna jag lovade på mina tårtor! ^^



Min prinsesstårta!
MYCKET lyckad om jag får säga det själv, både till utseende och smak! :)



Den andra är inte lika vacker så den får ingen egen bild ^^

Må-bra-mys

Ojojojj så skönt det var att jag for iväg till Pumpen, annars hade jag nog inte en myst hälften så mycket utav mitt "ta hand om mig själv mys". Stod extra länge i dsuchen, hårinpackning, rakning utav ben (har hört att sommaren visst är här), sen har jag smörjt in mig riktigt ordentligen och nu sitter jag här invirad i en handduk och bara njuter. Ibland kan man verkligen ha det riktigt bra. Det enda som saknas är lite tända ljus, men jag är alldeles för lat för att ställa mig upp. Skulle kanske målat på något nytt nagellack av något slag, men jag vet inte! Kanske.:)

För tillfället väntar jag på att strax få fightas om en jättesnygg klänning på tradera. Det återstår väl att se om jag vinner då. Blir "The mentalist" efter det. Jo, det var nog allt :)

Puss <3

Tog mig i nackskinnet

Nehedå, inte blir det att skippa Pumpen som jag påstod tidigare!
Nackdelarna övervägde och det blir att åka iväg och svettas lite! Ska dock göra på min "Må-bra-kväll" när jag kommer därifrån sen! Lite hårinpackningar, nagelmålning, skrubb och dylikt. Kommer bli supermysigt! Och då kan man känna sig glad och nöjd efter träningen också! Bara + med andra ord! 

Sitter och inväntar maten som just nu står i ugnen. Kan knappt bärga mig alltså!
Hehe.. är verklligen sjukt hungrig! :)



Första gången jag lagade den pajen! <3
Gissa om jag kommer njuta :D

Internationella dagen mot barnarbete

Hejsan!

Tänkte börja med att beklaga mig över att jag har varit tungen att slava i köket hela dagen trotts att det är "Internationella dagen mot barnarbete", insåg sen plötsligt att jag inte alls räknas som ett barn och att baka tårta nog inte skulle räknats som barnarbete iallafall.
HAr iallafall jobbat natten som var och har sedan dess ränt runt och handlat diverse saker till mitt tårtbakande. Ska nämligen fira min födelsedag imorgon med familjen (fastän jag egentligen fyller år på tisdag).
Måste faktiskt säga att jag blev sjukt nöjd med mina tårtor. Gjorde en helt fantastisk cheesecake tårta som är "to die for" och sen improviserade jag ihop en prinsesstårta. Tror faktsikt att det kommer smaka gudomligt den med, men det återstår att se till imorgon det (Lägger in bilderna jag tog så fort jag satt in dom i datorn).

Har nu börjat knåpa ihop middagen!
Blir "min paj" idag. Har längtat sjukt mycket men har inte orkat ta tag i att göra den. Men idag blir det av. Har längtat efter den sjukt mycket! Är egentligen inbokad på Body pump idag men jag tror att jag ska avboka det och ha en ordentlig hemmadag istället. Känns som att jag bara ränt runt den senaste tiden och inte riktigt hunnit stanna av och bara ta hand om mig själv. Kanske kör på en "spa-dag"?
Nackdelen är ju att jag knappt kommer hinna träna något alls veckan som kommer eftersom att det blir kalas (2 stycken) och en massa annat skojj under veckan. Får väl se om jag ändå lyckas ta mig tid (Skulle hemskt gärna vilja fara på Zumban imorgon). 


Utslagen

Hej!

Kom rätt nyss hem från jobbet! Promenerade som sakt dit och hem höll jag absolut på att smälla av utav värmeslag. Ingen bra idé att promenera i den här värmen! Hoppas dock att värmen håller i sig för jag skulle verkligen vilja ha en "oplanerad" dag med denna typ av värme. Då skulle jag må gott alltså!
Idag är det ju bara jobb på schemat.
Jag BORDE ta tag i disken men jag har verkligen ingen lust. Borde dock göra det ändå och kanske laga lite mat innan det är dax att sticka iväg på nattjobb. 

hehe, känner mig helt utslagen här i soffan! Verkligen död typ!
Just ja, borde ta en dusch innan jag åker till jobbet igen, har ju svettats som en gris hela dagen!!




Hade varit gott med glass idag altlså!"

Värme

Hejsan!

Shit alltså, när jag steg upp klockan 7 imorse så var det 20 grader i skuggan. Jag promenerade till jobbet i shorts och linne! Helt sjukt!
Har ju ännu inte badat trotts att jag gjorde ett tappert försök igår när  vi var ner på Piteå havsbad för att få lite svalka från havet.
Hörde dock rykten om 24 grader i vattnet på hammenviken så får väl bli att dra dit så snart jag får lite ledigt.  Är dock sjukt uppbokad nu i flera dagar. Helt galet att jag kan ha så mycket på agendan + att mer ska in eftersom mina kära vän Arvid kommer hem snart från USA. Han måste pressas in i mitt pressade schema, men det ska nog gå bra :)

 

hot

Hejsan bloggen!

Fasiken vad sur man blir när man planerar att sova och sen så vaknar man före fan?!
Hur som helst, idag är det en massa ungdommar som gråter och skratter i firandet utav sin student. Ännu en gång så känner man sig lite gammal. Det är nu 2 år sedan jag tog studenten! Shiet alltså! Det var faktsikt en ungefäår lika varm dag som denna, eller, inte riktigt, mulet / sol var det iallafall :D (24 grader i skuggan nu kl 09.00 på morgonen?!?!)
Har kastat på mig en strandklänning som jag köpte i cypern. Kanske inte det finaste jag kunde ta på mig men sval är den då. Sitter och väntar på att Jecka ska höra av sig och säga att hon nu slutat så att jag kan åka och hämta henne och martin. Sen ska vi fundera vad vi ska ha till våran picnic, vet dock inte hur man ska klara av att äta utomhus i denna värme. Det steker ju nå så guuuud förbaskat! Man kanske får ta och inväga badet idag? Den som lever får se :)



Studenten 2009

BloggTORKA

Hejhopp!

Tänkte inte bli långrandig. Vem tusan har ork, tid eller lust att blogga i denna sjuka värme?
Säger inte det som ett klagomål utan mer som ett "JAAAA!!! ÄNTLIGEN!!!". FY tusan alltså vad skönt det är. Lite ledsen är jag dock att jag inte varit på ågon strand eller dylikt idag eftersom, ja.. det hade varit skönt?

Har iallafall varit på pumpen, och det var TORTYR!
JAg svettades som.... en....ehm... ja något som svettas! x)
Det funkade verkligen inte att träna i en sådan fruktansvärd värme! :)Var skönt att få duscha iallafall!
Imorgon händer det roliga saker.
Martin och JEck kommer och vi ska fira "examen" med picnic och säkert andra trevligheter också. Vi få se vad dagen bjuder på!  :)

Skoshopping

hejsvejs!

Kom just hem från Luleå där jag och Anton varit och ätit lunch och sen shoppat skor på skopunkten!
Jag älskar verkligen skopunkten, dom har snygga skor till bra priser.Helt underbart att dom kommit till Luleå. Jag fick med mig 2 par skor hem och Anton 1 par "foppatofflor". Ligger just nu och inväntar Frida som ska komma förbi snart. Vi ska iväg på pump ikväll (inte så jätte taggande med tanke på värmen men... ja) :)
Börjar bli sjukt sugen att ta det invigande doppet utomhus. Har ju ännu inte gjort det, men gissar att det händer snart :)

Soffmys

Hej bloggen!

Middagen är nu sedan länge avklarad och uppäten (konstigt vore ju annars).
Jag och Anton har sjungit en massa singstar, jag haf fixat lite ny musik på USB:t som vi har i bilen. Har nekat Vollyboll med vännerna och har ångrat mig, men Frida svarar inte på mina sms! Aja, får nog fler chanser!
Ligger just nu i soffan och gosar med Charlie. Tror jag ska ta och se ett avsnitt "The mentalist" innan jag hoppar isäng. Börjar faktiskt, tro det eller ej, vli rätt trött nu.
Så är det när man blir gammal!

Tänk vad skönt att ha så snyggt och prydligt omrking sig *fiskar berömm för min städning*

Hehe, sov gott allesammans! ^^

Städtanten klar

Hooh! Det satt fasiken långt inne MEN, nu är jag klar!
Dammtorkar, skurat, dammsugit! Ska ta och städa toaletten också så fort golvet har torkat!
Men det känns verkligen gudomligt skönt nu. Jag visste väl att det skulle vara värt all möda när jag väl var klar!
Nu sitter jag och väntar på att Anton ska sluta jobbet. Jag är jätte hungrig! Ska nog börja med maten om ca en timma!
Helt otroligt egentligen att man aldrig blir klar med sitt hem! Har nu idag fått en massa idéer på saker som jag måste skaffa hit snart.  Bland annat ett nytt vardagsrumsbord (tror jag nämt det förut), en byrå till hallen, en helkroppsspegel till sovrummet, tavlor etc etc. 1000 saker jag vill ha, men får fortsätta som jag gjort hittils och köpa en sak i taget. Mer än så har man inte råd med.  :)
Jag önskar dock att jag var bättre på detta med att dekorera. Men, man lär sig väl med tiden antar jag.

Oh btw, idag kom skatteåterbäringen in på kontot! Kändes rätt skönt men jag funderar faktiskt på att stoppa undan det i sparkontot eftersom att det egentligen är pengar som "inte finns" om ni förstår vad jag menar. Får ju desutom snart pengar frånförsäkringskassan, på fredag om jag minns rätt.



(Fortsätter med egobilder från promenaden igår)

Dra ut på tråkiga aktiviteter

ujujujj.. Jag är verkligen expert på att dra ut på saker som jag inte känner för att göra egentligen. Som nu tillexempel så tycker jag av någon konstig anledning att det är "viktigare" att skriva ännu ett meningslöst blogginlägg istället för att ta tag i att STÄDA KLART!!
Hade kommit igång lite smått när mamma kom för att hämta en klänning som Jeck ska ha på fredag på examen. Och då försvann all min ork och kraft som jag hade samlat på mig. Jag VILL få det klart eftersom att det kommer vara så skönt när det väl är färdigt, men jag vill INTE göra det själv... blöh!

Ne, bara att börja samla krafterna igen, kanske börjar med dammtorkningen eftersom att det är rätt slappt och sen fortsätter jag därifrån!

Dagens må-bra-låt


Sådärja

Har nu "vaknat till" lite mer än vad jag hade i förra inlägget.
Idag kastas beslut hit och dit. Såg att det var ett Zumba pass ikväll och jag bokade in mig fort som vinden och var enusiastisk som bara den. Men 20 minuter senare så avbokade jag passet eftersom att jag och Anton bestämde oss för att laga middag tillsammans och sedan promenera iväg till västra kajen ikväll. (Vi får verkligen hoppas att det blir så, annars avbokade jag ju Zumban i onödan x).
SÅ ja, det tyckte jag lät lite mysigare. Vi har ju näst onpå inte träffats nå de senaste veckorna. Vi har jobbat om varandra hela tiden och har vi inte jobbat ja då har vi sovit.
Så man får offra lite för att få lite som man brukar säga!

Just nu har jag precis stoppat en plåt med potatisburgare i ugnen. Kommer bli sjukt gott eftersom att jag inte ätit något idag! Blir en Frunch helt enkelt! Tror jag ska passa på att titta på lite "The mentalist" medans jag äter. När man är ensammen hemma så kan man ju faktiskt passa på att äta framför tv:n ^^

Och sen... ja.. *Suck* blir det väl att ta tag i städningn... illa illa... trålgt tråkigt...

World IPv6 day

VAD FAN ÄR DET FÖR JÄKLA DAG?!
Försäkte googla fram vad tusan som menas med det men fattade inget alls. Har nått med datorer att göra iallafall. Men varför har det fått en egen dag för?
Jasi, ibland blir jag inte riktigt klok på alla dessa "dagar", förutom det ovan så är det även "Världshavens dag" idag. SÅ det kan vi väl iallafall fira, eller... nått?

Just vaknat efter att ha legat och dragit mig i sängen lääääänge! Har mått så sjukt gott!
Funderar vad man skulle ha ätit till frukost! Har inga idéer men är ju hungrig så något kommer det att bli! 
Har inte alls planerat den här dagen, men gissar att jag kommer försöka städa undan här hemma lite nu när jag ändå är ledig.  Jo, låter som en plan det!


Dåligt uppdaterat!

Hejsan!

Låg uppdatering idag jämtemot gårdagen!
Jag och Anton åkte iväg och körde lite Gocart innan jag åkte på jobbet. SJUKT KUL denna gång, har börjat få in tekniken trotts att det tar ett ganska bra tag! :)
Sen, som sakt, spenderades resten av dagen på jobbet.
FASIKEN vad varmt det var ute idag, har verkligen svettats gärnet (Sexigt, JA...eller?). Får nog lov att hoppa i duschen för att få bort den kladdiga känslan från kroppen, huuu!

HAr inte mycket mer att säga om den här dagen egentligen! Blir dusch och sen tv tittande innan läggdax! :)



Idag när jag promenerade från jobbet! :)

Läsa, läsa, läsa

Hej och Godmorgon!

Vaknade för några timmar sedan och har spenderat morgonen med att läsa en bok som jag lånade utav Frida igår. "Såld" heter den och är en sann berättelse om en rysk tjej som blir lurad om en bättre framtid ochg såld som hora. Sjukt hemsk är den då (Har redan läst halva, man kan helt enkelt inte lägga ifrån sig boken.)

Just nu väntar jag på att min såkallade pojk ska stiga upp så att man åtminstone hinner säga hej innan jag ska vandra iväg mot Hamnplan för att ha ett kvällspass där!
Man får väl ta till drastiska metoder snart....



En bild på min lilla plutt när vi senast var på stugan! ^^

GYMMET!

YO!

Yes, jag tog mi iväg till gymmet (?!!). Blev "step-maskin" och sen en massa axlar, biceps, triceps! :)
Inte lika tråkigt som jag minns det men deffenetivt inte lika kul som Pump / Zumba!
Skönt att ha fått det bortgjort. Nu ska jag snart hoppa i duschen och sen så, ja, blir väl nå film eller tv spelande gissar jag. Hur som helst bara slappa med andra ord.
Kommer bli helt otroligt skönt att sova i sin egen säng idag, Var ju 4 dagar sedan jag gjorde det sist.
Sen att jag får sova ut imorgon också kommer vara ett plus (Nog för att jag kommer vakna vid 8 av mig själv bara för att allt ska jävlas med mig men det är ju en helt annan femma.)

Sov gott allesammans!

Sillens dag

Hoh, sådärja! Nu har jag äntligen gått igenom alla "dagens namn". Skönt, det var galet många idag!
Fick just ett telefonsamtal om jobb. Blir att jobba på lördag dag (och sen natt på det). Ojj så nöjd jag är, har verkligen mycket jobb nu. Trivs så bra med livet då ^^ 
hehe, jag behöver verkligen ett fast jobb, då får man jobba mycket och efter schema. Det vore verkligen livet.
Vi har nu ätit kött och potatisklyftor. Blev jääätte gott och nu är jag sjukligt mätt. Funderar vad jag ska göra nu härnäst. Anton ska spela någon turnering så jag undrar om jag antingen skulle åka iväg till korpen och springa / Gymma lite eller om jag bara helt enkelt skulle ta och gå en promenad med lite musik i öronen.

Återstår att se antar jag, måste dock ta tag i vad jag nu än ska göra snart innan jag blir alldeles för trött och seg. Har en tendens att bli det såhär efter middagen! :)



Färskpotatisens Dag

Såja, nu har vi varit och gratulerat Frida så nu kan jag avslöja min present. (Av någon anledning så kunde hon gissa sig till vad det var... hmmmmm, måste lära mig att vara mer hemlighetsfull).



Nu ser det inte lika gott ut på bild som det egentligen är men, det är Cheesecake muffins med vit choklad. Toppade dom med smarties också för att dom skulle se lite sommriga ut. Hon älskade dessa när jag hade bakat dom förra gången. Hon tycktes då gilla dom nu också ^^
Hihi, jag är så sneeaky! :)

Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Blir någon form utav kottleter med philadelpfia ost  och gräddsås. Kommer nog bli hemskt gott! :)

Dagen-D

SHit.. 67 år sedan Dagen D ägde rum! Ändå inte så länge som man kan tro.
Ne, ska inte börja prata om 2:dra världskriget, då kommer jag aldrig sluta! :)

Har myst på under morgonen. Har legat i 2 timmar ca i sängen. Sov inte mycket utan låg mest och drog mig. Var hemskt skönt. Har nu avnjutit frukost framför "The mentalist". Börjar verkligen fastna för den serien nu. Nog är det bra att jag har lätt för att gilla serier. Vad skulle jag annars göra utav min dötid ? ;)

Kollar runt bland lite bloggar nu och lyssnar på musik. Ska snart åka iväg till Frida!
Har shorts på mig! Jag hoppas att det inte drar kallt ute då :)



Fruktens dag

Like it



Sveriges Nationaldag

Hejsan och Godmorgon Bloggen!

Idag är det inte bara en "speciell dag" (nationaldagen) utan det är hela 5 olika anledningar till att den här dagen är speciell. Och jag kommer göra ett inlägg för alla under dagen. ujuj.. får hoppas att jag inte lovar för mycket där. Men håll ett öga på mina rubriker idag, för dom kommer oavkortat handla o, "vilken dag" det är.

Går snart av pass 11 av 11 nu. Shiet alltså, nytt rekord är taget och nu ska jag ha ett helt dygn semester. Imorgon kväll ska jag dock jobba! (hmm, får jag räkna det som att det blev 12 dar isträck istället?).

Älskar känslan av att det ännu en gång är strålande sol utanför fönstret. Förhoppningsvis är det tillräckligt varmt också för att jag ska kunna dra på mig shortsen när jag kommer hem. Blir dock säkert en timmes vila eller så när jag kommer hem för jag känner mig lite matt i huvudet.
Ska sen åka iväg och fira Frida som fyller 21 idag, GRATTIS!


Robyn

Jag brukar inte gilla Robyn, ogillar skarpt hennes röst och ständigt deprimerande låtar. MEN, har nu hittat en låt med henne som jag gillar skarpt. Tur att man bara är människa och kan medge sig slagen ibland ^^


Fix och trix

Tjabba tjena hallå.... ehm..

Finns miljoner positiva saker med sommaren, men en utav dom är ju att man får kraft till saker som man inte orkar med på vintern. TIllexempel under vintern så går jag isäng när jag kommer hem efter ett nattpass, och sover gärna till 2 på eftermiddagen och sen gör jag inget mer den dagen utan latar mig bara.
Idag åkte jag hem och sov i en och halv timma. Åkte iväg och handlade (fixade en lite udda födelsedagspresent till Frida som fyller år imorgon, visar den när hon fått den). Åkte hem, insåg att jag glömt en viktig sak, åkte iväg och handlade. FIxade med denna födelsedagspresent! Nu ska jag hitta på något att äta, trotts att jag inte är speciellt hungrig. Hmmm frågan är ju då vad jag ska laga för något. Har faktiskt ingen aning. Orkar jag göra min paj?

Sen ska jag iväg på Pump och solariet innan jag ska rusa till jobbet och... hör och häpna... ha pass 11 av 11... WOHOO! Imorgon är jag ledig :)


Världsmiljödagen

Hejsan!

Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag går hem och mest troligt lägger mig igen. Har haft en konstig sömn inatt och mycket konstiga drömmar, inte läskiga, bara konstiga!

Bland annat så drömde jag nu på morgonen hur jag gjorde allt som jag SKA göra nu på morgonen. Vart ett hemskt förrvirat tillstånd när jag vaknade upp och inte riktigt visste om jag hade gjort det redan eller hur det hela låg till (Jag hade nämnligen gjort det i pyamasen i drömmen). Steg upp och gick och kollade kaffekokaren, och där hade vi beviset ¨på att jag aldrig varit uppe, Hoooh.. tur där!

Ser ut att vara vackert väder ute, lite blåsigt dock men det kan man ju ta!
Blir att fara på korpen och träna idag, idag blir det Pump, ska bli riktigt skönt faktiskt. Det är ganska sällan jag känner så inför Pump numera. Kanske man hinner förbi solariet också?


Mat och familjemys

Hejsan!

Stormen fortsätta härja hela dagen, trotts att solen visade sig framåt kvällen. Pappa skickade ett mms från stugan på 3 stycken tornados!!! Det hade tydligen varit ungefär 6 stycken som hade synts i hosisonten. Såg sen på nyheterna också att det blivit lite "tornade kaos" innåt land i samma veva. Lite läskigt ändå!
Dock lite synd att jag inte var där och fick se det i egen hög person.

Blev middag på stugan med familjen, riktigt mysigt och desutom fantastisk mat!! Bakpotatis, grillat, mozarella, räksallad och hela kittet. Sjuuukt gott!^^
Charlie fick också följa med, jätteglad var han tills dess att vi skulle börja fara igen. Då blev han sur och arg för han vill verkligen inte fara från stugan.
Nu sitter jag på jobbet, ska snart gå och lägga mig och inväta avslutet på dag 10 / 11. Shiet, snart får jag en hel dag ledigt!!! Lite skönt faktiskt, undra hur man ska spendera den dagen?! ^^  


Tävling

Jag är med och tävlar  hos Här om "52 veckor utav romatik" från Vuxenshoppen


Storm

Har precis kommit tillbaka från Loppisen. Blev en kortis!
Alltså jag klarar verkligen inte av loppisar. ALLT är/ser ut som skräp. Usch nej, blev inga fynd alls. Dock en massa sniffande på Häggarna som det finns gott om i badhusparken! Blir mys att åka dit med picnickorg nu i sommar och bara sitta och må! MEN satan vilken storm det blev helt plötsligt. När vi var påväg tillbaka till bilen så såg vi dom svartaste molnen som jag NÅGONSIN sett, helt galet. Bara att invänta åskan då. Störtregnet har precis startat (Tur att vi inte var kvar på loppisen, jag hade bara shorts på mig). Blåser också fruktansvärt mycket, finns risk för att träd blåser av idag skulle jag gissa!



Bild som jag tog påväg till bilen

Internationella dagen för barn som blivit offer för aggression

Yo Bloggen! :)

Ännu ett arbetspass lider mot sitt slut och jag ska snart ta mitt pick och pack och dra hemmåt.
Hade tänkt få med mig Anton till Loppisen i badhusparken idag. Vet inte varför jag känner mig så sugen på att gå på loppis. Ogillar ju egentligen loppisar men det är som att det är något som lixom drar mig dit. Hmmm...
Så det blir att åka dit och "fynda" idag. Sen blir det desutom middag i Jävre sen. Skönt, då slipper jag laga mat med andra ord!
Och ja, som de flesta andra dagar så väntar jobbet efter det. pass 10 / 11 ujuj, snart ledig (än så länge)

Hade tänkt gå och sätta mig och läsa tidningen nu för att se om det är något som har hänt därute i världen! (Inte för att Piteå TIdningen kanske fått veta det ännu men ja, man kan ju alltid kolla)


Shooopping!

NU är jag hemma från Luleå! Vi blev verkligen borta hela dagen!
Har varit hemskt trevligt och fick faktiskt med mig ett par Svarta shorts och ett linne hem! *Lycklig*
Älskar att göra Bra köp!
Ska vilken sekund som helst sätta mig i bilen och köra iväg till jobbet.
Är nu på dag 9 av 11. Redan nu har jag slagit eget personligt rekord i att sträckjobba! Även fast jag är trött så lider jag inte alls utav det utan, känns bara som en vanlig dag. Tur det eftersom att jag förväntade mig att jag vid det här laget skulle ha brytit ihop! Vad säger ni, 20 dagar nästa ? ;)
Haha, jasi, om det ändå fanns så gott om jobb! :)

Usch, ser ut som om det började storma ute, inte roligt :/
Tur att jag inte ska promenera till jobbet då!

LuleEH

Hej hopp! :)

Promenerade ju till jobbet igår så blev att promenera hem idag.
Helt GALET hur varmt det varit både igår och idag. Äntligen är sommarvärmen här <3
Gick på flera promenader igår bara för att känna alla underbara dofter som hör sommaren till, gräs, skog och min absoluta favoritdoft, HÄGG <3
Var tvungen att plocka med mig en blomma och sätta på köksbordet. Det är den bästa doften, av alla dofter som finns. Det är synd bara att det bara är typ 2 veckor om året som man kan känna den doften.

Ligger just nu i soffan och väntar på att bli upplockad. Ska iväg med Frida och Olle till Luleå för lite småshopping. Kommer bli hemskt trevligt! Jag får hoppas att man hittar något trevligt! ^^

Jobb jobb jobb

... och då menar jag inte som i "Ska och jobba ikväll" (Dock ska jag ju det) utan att jag har försökt ta tag i jobbsöket igen. Har idag skickat in en ansökan inom psykiatrin. Blir spännande och se om det blir något av det. Jag hoppas det. Tyckte jag gjorde ett hemskt bra jobb med mitt CV (Fixade till mitt gamla) och med mitt "personliga brev".
Känns jättebra men jag vet ju att jag kommer bli sjukt besiken om jag inte får något svar eller att man får den klassiska "Tack för din ansökan men vi har valt att gå vidare med andra sökanden". 

Ska försöka få ihop en middag snart, vet dock inte riktigt vad jag är sugen på.

Paj?
Torsk, räkor och Mos??
Pyttipanna?
Nudlar och räkor?

Hmmmm, svåra val!

Folknykterhetens dag

Hejsan!

Blev inte alls en "Lugn hemmakväll i soffan igår". Blev ändå att åka med Frida och Olle och inviga 1906:s uteservering. SATAN vad mysigt det var där (Har aldrig varit där förut av någon konstig anledning?). Livemusik, soffor och mycket folk. Helt perfekt med andra ord! Dock ingen alkohol för min del. Har inte riktigt fattat detta med "lill lördag"? Vad är det för sjukt konsept igentligen?
Ne, men jag skulle jobba idag (Dock inatt men, sak samma) och orkade inte vara bakis. Det blev ju dock ett fail eftersom att jag KÄNNER mig bakis ändå. Jag sov fasiken till halv 1 och det var LÄÄÄNGESEDAN jag gjorde det. Galet.

Ska snart gå på promenad med Anton, sen ska det väl knåpas ihop något att äta och, ja, sen ska jag... Jobba.
Är alltså inte en så spännande dag framför mig.

Tävling



Jatävlar hos Millah om en oljemålning från Gallerioutlet.se

Jag hoppas verkligen att jag vinner dessa! Har nämnlgen dregglat över dessa LÄNGE nu!! Praktiskt taget ändå sedan jag flyttade in i lägenheten!! Skulle bli galet glad! :)

Lugn och Harmoni

Godkväll!

Shit också! Är klockan redan 9?!?!
Vars tog dagen vägen?
Sov i ungefär 2 timmar innan Anton kom hem från jobbet och sen... åt vi?..
Hann verkligen tiden springa iväg så pass ändå?
Tokigt.

Medans vi åt så såg vi andra avsnittet utav The mentalist. Verkar faktiskt vara en riktigt bra serie. Det ska bli min nya serie som jag nu i vart och varannat inlägg kommer skriva att "Nu ska jag sätta mig och se några avsnitt utav the mentalist".. precis såsom jag gjorde med House.
NEJ...fick tinituss... shit vad obehagligt....

Charlie är fortfarande mysipys och jag håller ärligt på att få kramp i armen som han ligger på. Börjar vara lite tungt att hålla upp hans ynka 3 kilo (Till mitt försvar har jag hållit ett ganska bra tag nu).

Olle och Frida ville att jag skulle hänga med till någon uteservering ikväll. Vet dock inte om jag är jättesugen på att fara faktiskt.. vi får väl se. Men skulle gissa att det blir en luuuuugn hemmakväll. Är ju faktiskt den enda kvällen på hela den här veckan som jag faktiskt får vara just hemma. Resterande kvällar / nätter kommer tillbringas på jobbet! Kommer njuta jäääkulskt idag av att sova i MIN SÄNG!!! :)



Gammal radom bild på mitt öga som jag hittade när jag tittade igenom gamla bilder! Tyckte att den var rätt fin! :)

Kärlek

Hejsan hoppsan!

Nu var dagens arbete avslutat och jobbar jag inte förrens imorgon natt.. wiiiie!
Känns nästan som ledighet!! :)
Funderar faktiskt på att lägga mig i sängen en stund. Känner mig ganska så mör i kroppen om jag ska vara ärlig. Anton är desutom inte hemma ännu så man kan ju faktiskt passa på att vila litegrann.
Har gosat en massa med Charlie nu när jag kom hem. Har ju inte haft tid att umgås med honom så mycket på senaste tiden eftersom att jag varit upptagen med jobb. Man märker på honom när jag inte varit hemma så mycket för då blir han hemskt mamma sjuk. Då säkert särskillt idag eftersom att han hade en så jobbig dag igår med kastreringen och allt och sen då att jag från och med 5 inte var hemma och då inte kom hem förrens nyss. 



Såhär mammasjuk var han idag när jag kom hem, fick inte alls ha armen ifred för den skulle han gosa med :)

Mjölkens dag

Hejhopp!

Snart går jag av detta nattpass och hoppar på ett dagpass.
Med andra ord, en dag i arbetets tecken, (inte i mjölkens?).
Efter det ska jag hem och pussa på Charlie, blir nog garanterat att sova lite middag också!

Ne, har inte mycket att säga såhär på morgonkvisten!
Hörs senare!