Ett litet inlägg

SItter just nu och myser i "filtarnas filt", ja det är iallafall så jag kallar den.
Köpte den idag på EM, så galet gosig, jag ska aaaaldrig ta av den.. typ!
Idag har jag faktiskt vari duktig, träning stod pås schemat och sen åkta jag och Frida runt och kollade på lite ditt och datt. Den "enda" som inhandlades var denna filt + en NY SOFFA! *Lycklig tjej*.

Eftersom att jag och Anton ska ta tag i att flytta hans saker snart så blir jag ju av med soffan som jag har, och vem tusan kan leva utan soffa är frågan!?
Ne inte då jag eftersom jag lever näst inpå hela min lediga tid i soffan. 
Men jag hittade den perfekta nya soffan (till ett rimligt pris) och den kommer vara klar för avhämtning nästa tisdag. Längtar tills den kommer för då ska jag ju självklart passa på att möblera om härhemma som jag nu funderat på länge och väl. Skönt att det äntligen kommer bli av!

Min hjärna är helt inne i dekorera, möbler och möbleringar nu.. synd (eller tur) att man inte har råd till allt det man vill. Men det är ju bra att man har vett att inte köpa allt på en gång. Då hade jag varit totalt pank vid det här laget!

Ne nu ska jag fortsätta mysa i min mysefilt!



*MYYYYS*

Vårsol i mitt ansikte

Hejhej!

Just  kommit in efter en uuuuunderbar vårpromenad ute i solen! 
Solen riktigt värmer i ansiktet så jag kan inte låta bli att gå omkring och dumle för mig själv när jag promenerar. Idag så lyssnade jag på ljudbok medans jag promenerade. Det är en riktigt bra syssla för man blir ju fast i det man hör så man vill inte riktigt komma hem ;D
Nu håller jag på och gör lunch, lite sen lunch kanske men jag kan lika gärna äta en sen middag också så det gör inte så mycket. :)



Ser ni att jag är alldeles rosig om kinderna.. hihi.. blir så vårlycklig! :D

Varmt och sol

Hejsan vänner!

Plusgrader och sol, det är sådant som gör att jag gillar att stiga upp på morgonen. 
Håller precis på att koka lite frukostägg och funderar faktiskt på att ta mig en liten promenad sen ute i solen! Låter riktigt riktigt lockande om jag får säga det själv! :)
Men som sakt, först frukost för jag är gaaaalet hungrig.


Huttrig

Hejhej!

Gick och la mig en stund för att försöka sova några timmar. Dett var en plan som inte riktigt fungerade som jag tänkte eftersom jag låg och huttrade i sängen. Eftersom jag inte äger någon feber termometer kan jag inte kolla om jag har feber heller...
Vill inte vara sjuk, vägrar vara sjuk!
Jag ska åka och göra mina ärenden nu och sen ska jag göra allt vad som står i min makt för att förtränga denna sjukdom som jag har känt har legat och grott nu i några dagar och sen, förhoppningsvis åka iväg på aerobic ikväll.

Så är planen.. Då återstår det att se hur verkligheten blir!

Löningsdagen

Hejsan hoppsan!
Idag är det löning och som vanligt så pysslar jag på löningsdagen med en massa småsaker. Betalar räkningar, fyller på kyl och frys och sånt där. Det är alltid skönt att ha gjort bort det såhär från början så slipper man tänka på det resten utav månaden. Idag har jag en del andra ärenden också, apoteket, ÖB och lite sånt!
Ska dock vänta någon timma innan jag åker iväg, jag har ju inte dirrekt bråttom någonstan ^^ 


BTW... Det var kallt idag när jag gick hem


Kräkas

Mysig rubrik va?
Och nej, jag har inte helt plötsligt drabbats utav denna misstänkta magsjuka som jag surrat om nu i några inlägg. Kommer just från styrkemixen och fy i h-vete vilket hemskt pass. Efter 5 minuter trodde jag att jag skulle behöva kräkas. Tror inte att min kropp är riktigt kry (Vill inte erkänna att jag var för otränad).
Ne det tog verkligen på alla mina krafter. 
Skönt att det är över nu. 2 timmar kvar innan jag ska promenera iväg till jobbet.
hehe, på tal om inget. Vet inte om jag berättat det tidigare men Charlie är lite små äcklig. Han blir hemskt närgången och gosig när jag kommerh em från träningen. Han tycker, tror jag, att jag luktar as gott när jag är svettig och äcklig. Finns ju som ingen annan förklaring till hans plötsliga kärlek.
Men ne, jag klagar inte, kärlek är alltid mysigt! :)

Sitter och funderar på vad jag ska ordna för middag idag. Vet ju att jag nog måste äta upp min lax som jag har i kylen innan den blir dålig. Men jag vet inte riktigt ad jag ska äta till. Om jag bara ska äta lax på bröd eller om jag ska göra lite potatisklyftor?!??!
Får fundera vidare på detta hemskt stora i-lands problem.
Först ska jag besöka duschen en sväng!




Mys med Charlie nyss! :)

GODA NYHETER!

Det var nog inte magsjuka, mår priiiima! *Peppar peppar ta i trä*
Var hemskt gott med langos igår. Det är ju verkligen sällan man får äta det!!
Efter min stugvistelse igår så var det arbete som gällde. Blev att sitta och se gladiatorerna och SATAN vad spännande det var. Sjukt besviken på vinnaren från både kvinnliga och manliga sidan men ja.. Iallfall fruktansvärt kul att se. 
Tog mig lite extra sömn sen när jag kom hem också. Alltid lika skönt! Sista natten för denna vecka påbörjas nu ikväll! Sen ska det verkligen bli skönt med lite ledig tid.
VEt inte riktigt hur planerna för veckan ser ut men det kommer nog eftersom. Känner mig "Hitta-på:ig" så vi får väl se vad jag hamnar i för hitte på :)

Idag blir det iallafall träning. 
Styrkemix står på schemat och sen blir det nog promenad till jobbet. Ungefär så tror jag det ser ut (Om jag nu inte latar ihop fullständigt vill säga och struntar i att gå till jobbet).. Men det får framtiden utvisa. 
Känner migrätt slut i kroppen, men det är det vanliga den här dagen i arbetsveckan.

Hahah,, förresten.. Igår när jag var på stugan så tog jag ju självklart Charlie med mig och tänkte att han skulle få prova på utomhuslivet på vintertid. Problemet var bara att när jag släppt ut honom så gick det inte många minuter innan pappa ber mig plocka in honom eftersom dom ska iväg med skotern och ja, charlie är ju rätt skvätträdd utav sig. Charlie har då kommit på att man ska gå efter skoterspåret och det tar ju inte riktigt slut. Men när han ser att jag följer efter som hoppar han ner i djupsnn och låter mig pulsa efter. Tur för honom att jag var snabbare i djupsnö än han (Han fastande efter ett x antal meter)
Rejält blöt han jag bli iallafall!



Charlie på upptäcksfärd! :)

Illamående :(

hejhej!

Efter jobbet så blev det frukost och sen la jag mig. Under hela min sömn så har jag haft jätte ont i magen och även nu när jag stigit upp. Det är som... jag vet inte... konstigt?
Kan inte sättafingret på det och då blir jag självklart paranoid och misstänker magsjuka.. NEJENJE!!!!
Det får det absolut under inga omständigheter vara.
Jag tänker inte bli sjuk!! *Ber en tyst bön*

Hoh... okej nu lämnar vi ämnet ett tag!
Ska ta och packa ihop min katt och åka ner till stugan. Tänkte släppa ut honom så han får springa i den mysiga snön som han gillar så mycket *mohahahah*.
Yes! Så var det med det! Blir att äta middag där också. Det bjuds visst på langos har en liten fågel viskat i mitt öra. Det om något kommer ju bli mumma (om det nu inte är magsjuka som lurar vill säga, då kommer jag gråta blod isf).

Men ja, det var livet på en pinne presenterat av ingen mindre än: Mig själv!


Januari 2010

Oj då!

hej!

Min plan för denna dag var ju att softa riktigt ordentligt.
Så blev inte fallet. Hade fått ett par nya gardiner av mamma så jag beslutade mig för att sätta upp dessa. När jag väl gjort det så kände jag att jag var ju tvungen att dammtorka och göra riktigt snyggt i närheten av fönstret. OCH VIPS så var hela lägenheten städat. Vet inte riktigt hur det gick till men.. ja.. så kan det bli! :D
Nöjd iallafall att ha fått något gjort (fastän jag inte riktigt hann med själv).
Eller.. ja har inte dammtorkat hela lägenheten men tror inte att jag är i behov utav det heller, gjorde ju det rätt nyligt så! :)

Snart middag och sen ska jag börja jobba lite tidigare idag!
Till middagen blir det lite The mentalist. :)



Random bild från i höstas!

Friday

Hejsan!

Hade en riktigt slapp dag igår, förutom en liten sväng på korpen. Åt god mat och låg och riktigt gosade ner mig framför  tv:n. Sen tod jag en tidig kväll där jag först lyssnade lite halvhjärtat på min ljudbok och sen sov en lååååång och skön natt. 
Älskar mina "Hemmadagar".

Idag så påbörjar jag min jobbarhelg.
Inte illa det heller. Längtar dock till löningen på måndag.. Ska bli skönt att ha lite att röra sig med igen! :D
Nu under dagen har jag iallafall farit runt i stan med mamma, blev att plocka hem lite småsaker bara. Mestadels i matväg. 

Ne nu blir det att se senaste avsnittet utav Big Bang Theory! :)

chachaaa

hehe ;P

Har det lte småtungt i ögonen just nu.
Har inget att göra och så fort jag sätter mig för att se tv så somnar jag. Inte alls så bra eftersom då kommer jag ha problem att somna sen ikväll. SÅ jag kämpar vidare. Snart är det ju dax att koka ihop lite middag så då har jag ju en sysselsättning! ^^
SKa göra pasta och skinksås idag! Ska bli riktigt gott!! :)

Ojojojjj!

2 semlor har jag lyckats få i mig idag, ska jag lyckas med den 3:dje också ?
Vet inte, känner mig lite lätt iallamående så jag vet inte om det är en lyckad idé..
Meeeen, man vet ju aldrig ;)

Har iallafall varit och tränat!
Duscha och sen promenera iväg till jobbet står på tur, jappjapp! :)

Redo för en ny dag



TO DO:
Lunch - APT - Köpa semlor


APT

Godmorgon!

Just hemmkommen från jobbet och funderar allvarligt på att strunta totalt i att gå och lägga mig som jag vanligtvis gör. Tror jag ska försöka få ihop någon form utav frukost (Kommer bli en rejäl utmaning eftersom att all frukostmat tycks vara slut....) och sen ligga och kika serier.
Klockan 12 ska jag infinna mig på jobbet igen eftersom att det vankas APT.

Nu när jag tänker efter så har jag en rätt fullproppad dag.
APT - Träning - Jobb
Stunderna därimellan är rätt korta och dom ska fyllas med matlagning + semlor såklart ;)


2årsedan


Lite sådär

Hejsan!

Tvättat, ätit, tränat

Då återstår det bara att åka iväg och påbörja arbetsveckan, pass 1/6.
Känner mig lite "låsa-in-mig-och-gömma-mig-under-täcket" aktig idag! Är nog bra att få komma iväg till jobbet så att man får lite vardag igen!
Måste dock hinna hoppa i duschen innan det är dax. 

mjahehhheh! Har inte mycket att säga just nu!
Återkommer imorgon

Tillbaka!

Hejsan!! 

Nu är jag tillbaka efter en underbar helg i Borgafjäll. Trotts ett halvkasst väder så hann vi med en massa skoterkörning, sälskapsspel och god mat. Precis som det ska vara med andra ord!
Just nu har jag precis kastat mig tillbaka in i vardagen och håller nu på att tvätta upp alla mina kläder som luktade skoter och rök. Träning och arbete finns självklart på dagens schema också.



Bort över helgen

Dåligt med uppdatrering senaste dagarna
Åker nu till fjällen över helgen så den dåliga uppdateringenkommer fortsättai några dagar!

Sentimental!

Hejsan!

Blev kycklingspett och hemmagjord klyftpotatis till middag.. sååå gott!!
Blev dock alldeles för mätt, tur att det fortfarande är 1,5 timma kvar till träningen! ^^
Såg iallafall Once upon a time medans jag åt. Det var ett så sjukt bra avsnitt så jag blev helt sentimental! Äckligt bra serie verkligen. Helt klart en ny favorit!! ^^

Som sakt, snart träningen och sen ska jag hem och duscha och bara njuta!

AJAJAJ!!

Träningsvärk utan dess like! 
Gårdagens pass tog verkligen kål på mig mer än vad jag kunde ana, ajaj!!
Så idag och imorgon lär jag gnälla gärnet på denna träningsvärk! :)
Känns så tråkigt att jag inte riktigt hunnit med så mycket idag. Gick ju av mitt sista pass för veckan imorse och sen har jag försökt att sova, går ju dock inte så bra när man har en jävlig liten katt i huset. 

Återkommer senare

Urk på burk

God eftermiddag!

Usch nu luktar jag verkligen svett och äckel. Duschen jag ska ta snart kommer verkligen vara välbehövlig. Kommer bli galet skönt! ^^
Sitter och funderar vad jag skulle ta och äta till middag också. ar ju lyckats samla  ihop en hel del matlåder de senaste dagarna så frysen är fylld med goda middagar. Helt perfekt att laga stora omgångar mat och sen frysa in. Då behöver man inte laga mat varenda dag! ^^
Jag är tyvärr lite småsugen på pasta och skinksås men det betyder dock att jag måste laga mat ihop det för någon sådan matlåda har jag inte undansparad (än så länge iaf ;).
Får väl se hur mycket ork jag har sen efter duschen om jag ids.

Nästan 3 timmar kvar tills jag måste rulla vidare till jobbet (2 ifall jag ska promenera).
Skönt då hinner jag koppla av litegrann! 




Träning på G

Godmorgon vänner!

Tog mig en liten lur när jag kom hem från jobbet så nu är jag pigg som en nötkärna.
Ska snart iväg och träna, tar dock emot lite eftersom att det känns som att man egentligen borde vara utomhus i det vackra vädret idag. Men jag åker ju varken skidor eller någon utomhus aktivitet vintertid så jag har egentligen inte mycket ut att göra. Lite grillning / Skoter hade varit nice men eftersom jag saknar sällskap på grillsidan och skoter på skotersidan så utesluts även dessa två.

Så ne, som sakt, blir att åka och träna lite styrkemix idag.
Eller rättare sakt, blir attåka och träna om 2 timmar ganska exakt. 

Sen efter det så är det middagslagning och sen så ska jag åter till jobbet för att göra veckans sista arbetspass. Sen så är jag ledig heka nästa vecka (Förutom ett möte på tisdagen). Yey så skönt :))

16februari 2009, nästan exakt 3 år sedan ^^

Obarmhärtigt tråkigt

OJ så tråkigt jag har!
Nästan en lättnad att snart åka iväg till jobbet! ^^
Egentligen borde jag inte skriva något här eftersom detta inlägg mest kommer tråka ut er då jag inte har NÅGOT att skriva egentligen.

Min lördag:
- Sov några timmar när jag kom hem
- Åt lunch
- Såg tv
- Suttit vid datorn
- Lagat middag
- Såg tv
- Bråkat med Charlie
- SItter vid datorn....


jaaasiii??!?!

Trevlig lördagskväll allesammans! ^^

Obarmhärtigt duktig

Godmorgon!

2 arbetsnätter kvar innan jag tar en hel veckas ledigt! Taggad!! :)
Har varit duktig och promenerat till och från jobbet idag, försöker nu övertyga mig om att jag ska göra samma sak ikväll, vi får väl se vad jennys huvud säger.
FRUKTANSVÄRT skönt ute idag, ligger ju och väger mot plusgrader så då börjar min själ att blomstra. Vill egentligen hitta på något idag men vet inte vad. Under promenaden hem så tänkte jag att "Ne ska nog inte gå och lägga mig och vila något nu när jag kommer hem". Men så fort man kliver innanför dörren så börjar ögonlocken bli hemskt tunga att få upp. Lär säkert bli en liten lur trotts allt!



BlooooggaaaH

Hejhej!

ONT I MINA AXLAR!!
Någon som känner för att vara min slav ett tag å riktigt knåda bort det onda?!?
Ring isf..

Förutom mitt möte idag så har jag tagit det riktigt soft faktiskt. Blev ju så att jag promenerade dit och det var faktiskt, tro det eller ej, riktigt skönt. Kändes som vår i luften och jag kunde NÄSTAN känna hur solen värmde lite på kinderna, eller så är det bara jag som längtar alldeles för mycket.
Ska snart promenera iväg igen till jobbet, denna gång för att hoppa på första helgpasset denna vecka. 
Inte illa!

Vet inte riktigt vad morgondagen kommer bjuda på, har inte riktigt funderat så långt ännu.



Bild som är tagen med gamla webcamen.. 2 år sedan exakt i flickrummet i blåsmark! Kort och svart hår hade jag också! Säkert hemskt nöjd över att Frida (gissar jag) lockat mitt hår... yeey^^

Lediga morgon

Godmorgon

Nu undrar ni säkert varför jag sitter uppe så här pass tidigt på min lediga morgon.
Jag ksa iväg på möte på jobbet. Känns hemskt dumt att jag planerade in det idag men ja, så går det ibland. Tror verkligen att jag hade behövt en sovmorgon eftersom att nu hoppar jag på helgen! :)
Njuter av yoghurt och flingor just nu. Ska ta pch promenera iväg till jobbet, är ju rätt varmt ute idag, bara -9 så det kommer säkert bli rätt skönt skulle jag gissa.

Knowing

Blev att se Knowing
Hade lånat den av mamma för jäättelängesedan men hade totalt glömt den tills jag nu hittade den bland alla filmer. Den var faktiskt rinktigt spännande, dock så är jag ju så blödig så jag gråter ju så mycket. 

Den handlar iallafall om jordens undergång
Vad skulle du göra om du visste vad som komma skulle?!


Dagens Låt





Effektiv tjej!

Heeej!

Oj jag fick något riktigt "fix-il".
Har torkat skåpluckor, dammtorkat, dammsugit, skurat och nu som grädde på moset tänt maaaassor med ljus så nu är lägenheten supermysig! 
Har kommit i dekorations tankar nu. Känner att mitt hem inte riktigt är såå fint som det kan bli. Måste verkligen fixa till det här. Köpa lite nytt och fräscha till det. 
Har precis också ätit min fläsk och spenatpannkaka vilket var riktigt lyckat. Riktigt riktigt gott det ska jag deffentivt göra fler gånger. 

Hehe, man mår så pinsamt gott när man fått bort allt stök. Lugn och skön!
Nu ska jag leta rätt på någon film och sen ska jag inte lämna soffan förrens det är dax för att gå och lägga mig. Jag kan inte beskriva hur skönt det kommer bli att sova i sin egen säng inatt. Man kan inte riktigt förstå vilket lyx det är förrens man spenderar hälften av alla nätter i en annan säng. Jasi jasi! :)

'

Sowwiie

Godddagens!

Jag och "förlägga" bloggen.

Tänkte precis hoppa i duschen men insåg att jag borde skriva någon rad så dettajag gör nu.
Har varit och tränat idag och ser nu fram mot en hel ledig kväll där jag inte behöver göra något alls, om jag inte vill. Underbara tanke, kan behövas känner jag. Imorgon så hoppar jag på en arbetshelg så jag ska verkligen njuta. 

Var och kikade på skoterskor igår, hittade ett par som var ritkigt nice.
Han hade dock inga inne i min storlek så jag skulle få dom på onsdag. Passar perfekt eftersom nästa torsdag så åker jag ju påen minitripp till borgarfjäll. Blir nog lite skoteråkning då så då behöver ju mina isklumpar till fötter något som håller dom lite varma iallafall. :)

Blev också bjuden på middag hemma hos mor och far också. Hemmagjorda kroppkakor, hade aldrig ätit det förut så det blev en invigning. Faktiskt riktigt gott MEN.. det slår ju inte palt! 

Men iallafall, planerna för dagen är att jag nu ska duscha så jag får bort dagens träning samt fr upp lite värme i kroppen. Är ju s jäkla kallt härinne så mina händer är som små isbitar dom med nu. Sen så ska jag nog diska ochdammsuga så det är riktigt fräscht här så att jag verkligen kan njuta utav kvällen. 
Sen tror jag inte att jag kommer göra så mycket mer. Vill som sakt bara må gott, kanske tända lite ljus och slå igång en film.
Jo, så får det bli.Ne lite middag ska väl lagas också! :)



Huvudvärk

Godmorgon alla!

Ännu en arbetsnatt avklarad. Vaknade dock med huvudvärk så att morgonen på jobbet blev hemskt plågsam. Ni vet en sånn där huvudvärk som gör så att man vill svimma när man rör på sig och så är man på jobbet så man har inget val utan måste röra på sig hela tiden...jobbigt
Åkte iallafall och har nu sovit några timmar till och det känns något bättre, men inte perfekt.
Ska ta och se lite serier och käka nå frunch snart. Magen kurrar riktigt ordentligt just nu :)

Sen vet jag inte riktigt vad som kommer hända i mitt liv.  Har lite av dessa tråkiga saker som jag borde göra men få se om jag ids. Har bland annat 3 stycken plagg som måste handtvättas.... dryyygt!
Men ja som sakt, vi får se. 

NU: Frukost


Snart tillbaka!

EY!

Hemma från träningen, sjukt skönt såklart och jag lyckades faktiskt få lite bukt med träningsvärken. Kommer ju säkert vara tusen gånger värre imorgon men ja.. Lever i nuet!
Iallafall, ska hoppa en snabbis i duschen och sen så är det åter till jobbet. Känns ju som att det var nyss jag var där, och det var det ju också. 
Iallafall Arbetspass 2/7. Awesome!

På jobbet så börjar det vara dax att bestämma om sommarledigheten nu.
Uppiggande och ångestfyllt på samma gång. Hur ska jag kunna veta när jag vill ha semester när det är kallt och jävligt fortfarande? Svår fråga det där. Återstår att se, tror inte att jag kommer ta ut nån lång semester iallafall. Är lite snål om mina semesterdagar faktiskt. 

Ne 30 minuter kvar till avgång. Bäst jag hoppar i duschen!


Lealös

Hejhej!

Ojoj så trött jag är. Gick ju in och jobbade mitt extrapass igår och det slutade med att jag var tvungen att jobba till 11 på morgonen istället för 8 + att jag sov rätt dåligt så, jag har all rätt att vara utpumpad.
Ska snart, till min stora fasa, iväg och träna. Har träningsvärk från gårdagens monsterpass som kommer finnas vissa svårigheter men jag ska övervinna dom :D
Håller faktiskt i skrivande stund på med lite tidig middag så att jag ska ha någon energi att träna med sen. Fårkäka en kvällsmacka eller något sen ikväll om jag blir hungrig! 


Tårta :))

Hejsan!

Nu har jag tränat och SATAN vad tungt det var. Ett riktigt galet pass. Var tvungen att stanna upp någon gång om sänder för att hämta andan. ujuuj...
Ne men en liten stund innan träningen så ringde farmor och frågade om jag hade lust att komma och äta smörgåstårta, vilket jag självklart hade! MUMS <3
Fick med mig en liten bi somjag ska ha till middag idag. Yeeey :)
Ska dock vänta med middagen en liten stund. Ska duscha först o.s.v!

heheh, Charlie är sååå trött efter helgen alltså. Han orkar knappt röra sig. HAr precis försökt lappa ihop hans leksaksråtta så att jag kanske får lite liv i han. Han sitter och kikar på den men orkar inte riktigt engagera sig.. 

Ska gå och liva upp han lite! :D



Såhär har han typ sett ut sen jag skjutsade hem Martin och Jessica inatt

Morgonrock och tjocksockar

Hejsan!

Lever ni? 
Det är knappt så att man överlevt denna helg alltså. 
Kunde knappt tro att min egen hjärna tänkte "Nemen kolla, det är ju bara 25 grader kallt idag"...
DET är inte friskt. Men när det var 35grader igår så blir väl det normalt antar jag! :P

Iallafall, eftersom att det är så "varmt" idag så har jag bestämt att inte skippa träningen idag som var planen igår. Blir att åka iväg och svettas lite! ^^
Sen så har jag tagit på mig en extra natt inatt så jag påbörjar min arbetsvecka tidigt. Inte jättetaggad just nu men, bara att bita ihop så ska vi se  att veckan kommer säkert gå asfort! 

I helgen så har syskonen varit här. Myspys med andra ord!
Ne, nu ropar magen efter frukost!!:)

FREDAG!!

Sådärja! Veckans arbetspass är nu avslutat och jag kan nu ta helg! *SKÖNT*
Idag är det dock 30 graderkallt ute men jag ska undvika att kommentera det eftersom jag tog upp detta med hatet till kyla redan igår så blir lite tjatigt annars.
Måste iväg och handla lite "Tårt-grejjs" eftersom att jag ska baka tårta idag. Farmor fyller nämnligen år imorgon och mamma och pappa ska bjuda hennepå middag på stugan och jag ska stå för tårtbakandet!
Har ännu inte bestämt vad det ska bli för tårta men det lutar litegrann mot prinsesstårta.

Sen kommer ju syskonen idag så blir att se serier / film, äta en massa gott och umgås. Precis som sykonmys ska vara! ^^ 
Men, dagen ska börja med frukost (Eller lunch, är lite sugen på rester från gårdagen) och sen så har jag ett litet träningspass att åka till. Imorgon har jag ju "träningspaus" :))



So what?!






Im a Rockstar

Hemgjort potatismos

MUMS! Har precis prövat mig på att laga hemmagjort potatismos för första gången. VArt riktigt lyckat men råkade visst göra mos för en hel familj. Blir många matlådor då med andra ord. :)
Kommer bli köttbullar och lingsonsylt till det.. Kan knappt vänta <3

Såg precis att det snart är -25 grader ute. Inte alls roligt. Tur att man har långkalsongerna på sig då!
Verkar bara ska bli kallare och kallare i helgen. Får hålla mig inne så gott det går med andra ord.  Men vi vet ju alla att det inte kommer gå bra alls.
Jobbar ju inatt, såå imorgon ska jag ju hem från jobbet. Sen så ska det tränas, hämta syskon. Lördag Ska vi ner till stugan. Så ja.. blir mycket rantande ändå!

ne bst att jag tittar till dom dära köttbullarna nu så att dom inte bränns! 


IDE?!

Hejsan hörrni!

Just varit och tränat och lunchat med bästaste Frida! 
Jättetrevligt förutom en liiiiiten detalj. Kylhelvetet.
Jag förfryser mitt förbaskade huvud eftersom jag bara tog "muffarna" idag och inte min supermössa som jag just köpt. Dumt!!!
Tanken om att gå i ide slår mig och det låter faktiskt som en riktigt riktigt bra idé. MEN... det enda som stoppar mig är att jag ska och jobba ikväll vilket innebär att jag ÄN EN GÅNG måste ut i denna bitande kyla *gråter innombords*. 

Ne Sommaren, jag saknar dig!
Pratar om dig ständigt. Kom till mig så ska jag älska dig förevigt <3


.

Jaja.. what to write?!
Ingen aning faktiskt så vi får se vars detta leder.
Har precis sett klart hela första säsongen av The Vampire Diaries....igen! Blir lika förälskad varje gång.
Gjorde ju bort träningen i förmiddags så har inte haft så mycket annat att göra förutom att bara må gott! Skönt. Imorgon natt så ska jag jobba min enda arbetsdag denna vecka. 
Sen går jag ju efter helgen på ännu en sånn där "Lång" vecka där jag knappt bor hemma. 

Hittade en underbar parfym idag som jag är total förälskad i.
Synd bara att parfymer är så dyrt. Vi får väl se om jag slår till lite sneare i framtiden.
Hmm vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Börjar bli en aningen rastlös just nu..... illa!
Kanske är så tråkig att jag städar lite?
Det är ju iallafall en bra sak att ta tag i när man är rastlös! :)