Born this way

Eftersom att jag har en kar i huset som inte riktigt vet vad stiga upp betyder så har jag haft en rätt tråkig morgon, detta har resulterat i egobilder i mängder.




2 stycken bilder på denna snygga kvinna!

Valborg

WHAT?!

Vad sjutton?!
Det är ju Valborgsmässoafton idag, det har jag visst missat, litegrann iallafall.
Helt sjukt att man inte har något skoj planerat. Man brukar ju alltid dra ihop en massa vänner och hitta på nått skoj. Konstig valborg iår!

Våra kissar har det mycket bättre nu. Prisse har äntligen börjat gå på lådan iallafall och gå omkring i lägenheten och ligger gärna och myser med en i soffan. Så det är ju ett pluss. Charlie vägrar ju dock att ha något med honom att göra men, ja, det spelar mindre roll faktiskt!
Idag ska jag och Anton ner på stugan och äta Langos (Jamen ser man på, Valborgsfirande har jvi ju där!! :). Kommer bli så sjuukt gott så jag kan knappt bärga mig till middagen.
Innan det så har vi lite småpyssel att göra, lite ansökningar att skriva och annat små plock!

Måste checka in på YR och kolla om vädret ska hålla sig såhär fint eller om kyla och regn väntar (Ser ett moln som ser läskigt ut i fjärran)



Hmmm, är inte riktigt 100 på det här med gula naglar, ser det inte ut som att man har någon form utav allvarlig sjukdom?! Aja, man måste ju testa :)

29e dagens bild: det du vill göra just precis NU!

Det du vill göra just precis NU!



Åka någonstans med sol och bad <3

Ta tag i mitt liv

Har myst på och sovit i soffan, ätit middag och kikat House. Börjar faktiskt redan känna mig sömnig igen. Ska dock försöka skaka av mig detta och ta tag i disken. Sen blir det nog lite family guy och kanske tillochmed Talang ikväll! Katterna har lugnat ner sig och ligger mest på var sin sida utav lägenheten. Kanske är påväg att gå om denna agrisivitet? Hoppas då det.

Ja, har inte mycket att komma med idag som ni märker! ^^

Kampen fortsätter

Godmorgon!

Är sjukligt trött pågrund utav en viss någon som gillar att snooza helt utan anledning.... Nämner inga namn men även det namnet finns klistrat på dörren.
Kampen om lägenheten fortsätter. På ena sidan har vi Charlie som är villig att dö för lägenhetens skull, och på andra sidan Prisse, som inte alls förstår varför den där lilla jäveln är så jäkla sur hela tiden.
Inget fysiskt våld har ännu sktt men behovet för det har inte funnits eftersom att Charlie skrämer in Prisse bakom tv bänken och där tycker Charlie att det är okej att han stannar. 

Men som sakt, dom har ännu inte varit ett dygn tillsammans ännu.
Förhoppningsvis löser det sig. Har suttit och borstat brisse så nu är han fin fin :)

Anton jobbar ikväll, vad jag ska göra vet jag inte riktigt om jag ska vara ärlig!
Återstår att se.

28e dagens bild: någon du var/är rädd för (motivering)

Någon du var/är rädd för (motivering)



Morran
Måste börja med att säga att jag, pinsamt nog, får lite ont i magen när jag tänker på henne nu xD
Men iallafall Morran.
Detta, såsom min fobi, är något jag varit rädd för sedan barnsben och har fortfarande inte kommit över det.
Varför vet jag inte, eller jo, hon ser sjuuukligt äcklig ut när hon sakta kommer och går. Tänk att se henne utanför fönstret.. DÅ skulle jag nog dö på plats!! :/

Tillskott i familjen

Nu igen så har familjen Engman / Holmström fått sig ett litet tillskott.
Denna gång utav katten Prisse som ska bo här medans svärmor är på semester.
Än så länge vill Charlie inte riktigt acceptera denna nykommling  och går omkring och låter som en katt på krigsstigen hela tiden. Dom har ju dock bara träffats ett par timmar ännu så detta går nog med största sannolikhet om. Jag är dock beredd på att väckas utav catfight (bokstavligen) inatt.
Min önskan är ju att dom ska bli bästaste bästa vänner, det återstår att se om denna önskan slår in.

Har varit och jobbat idag villket har kännts fantastiskt. Ska snart gå och vika ihop kläderna som min kar tvättat eftersom han smart nog lagt ALL tvätt på sängen.. Hmmm.. Inte roligt. Är HUR mycket som helst.
När jag skulle gå hem från jobbet så blev jag liiiite sugen att springa upp på stan och kika lite i butikerna såhär på tjejkvällen men för första året på mycket mycket länge så lyckades jag hålla mig till min Bojkott till tjejkvällen. Är ju så sjukt jobbigt.. Får bli någon annan dag när mindre människor är ute på stan :D

BTW!!!!!!!!!!
Biljetterna till nattpremiären av Pirates of the Carribbean är BOKADE!!! *Lycklig*
Längtar <3



27e dagens bild: en viktigt händelse i ditt liv

En viktigt händelse i ditt liv



Flytta hemmifrån, det har verkligen stärkt mig som människa! ^^

Husman och Ägg

Mätt i magen! Fick någon skum craving efter Husman och kokt ägg, så detta har jag nu ätit!! ^^
Mätt och glad nu med andra ord. Ska nu ta tag i dammtorkningen och försöka få det klart innan kl  2 då jag måste börja vandra iväg till jobbet. Är ju verkligen en sjukt fin dag så då tycker jag att man gått kan gå dit.
Lite sugen på att gå upp på tjejkvällen och prova lite Jeans shorts men... jag har ju tidigare utalat mig om att jag bojkottat tjejkvällen....
Det äterstår att se :)

Baby Blue



Myspysisen :)

Helt otroligt underbart fantastiskt !!

Hejsa hoppsan!

Sitter här med enorma mängder utav energi. Detta kommer nog med all säkerhet gå om rätt fort. Har precis kommit hem från Zumban, därav all positiv energi som flödar. Blir nog snart duschen för min del! :)
Denna dag började med att jag och Anton åkte och lunchade inne i stan och sen gick vi omkring i lite butiker. Jag köpte 3 par solglasögon (återkommer till dessa lite senare), kattkoppel och en usel sladd till vår så kallade skrivare -.-
Jag och Charlie har varit ute och provat kattkopplet en stund idag. Han gillade verkligen inte att ha kopplet men så fort vi kom ut så vart han Lyckliga ute Charlie. Jag tror han är skapt att vara utekatt. Vi var bara ute en snabbis eftersom att middagen väntade så vi gick in. Då satte han sig GENAST vid dörren och majauade hjärtskärande och kom och tittade på mig med sina stora, bruna sorgsna ögon. naw stackarn. Får nog lov att gå ut med honom en sväng nu ikväll eller imorgon under dagen.

Jag och Anton och också  påbörjat "Stora-vår-städet" som jag kallar det. Allt ska städas mer noggrant än vad det någonsin gör. HELT GALET SUPERSTÄDAT alltså. Vi är halvvägs och vi planerar att bli klara imorgon! Kommer bli superskönt! :)

Men, som sakt, åter till mina super awesome solglasögon.
Alla som känner mig kan redan min filosofi kring solglasögon. Det finns inga "snygga" solglasögon så det finns ingen idé att leta efter "snygga" solglasögon. SÅ.. därför ska man köpa FULA och STORA solglasögon. Och jag har mina vänner, hittat de mest perfekta, fula, stora, DUNDER GRYMMA solglasögonen. Dom var så fantastiska att jag var tvungen att köpa två par i olika färger!!


Detta var LÄTT de bästa 111kr jag NÅGONSIN spenderat!!
Im in love <3

Btw

Kolla vad jag fick med posten idag 





Fick hem lite smink från Viva La Diva som jag vann i en tävling för ett tag sedan. Jag har gått omkring hela dagen och varit barnsligt lycklig över detta. Dels för att jag aldrig vinner något och dels för att jag älskar Viva la Divas smink :D

Grill mys

Hejsan! 

Igår hade vi som sakt stora grill invigningen och det var hemskt mysigt! ^^
Grillningen var som vanligt, tog lång tid, mycket arbete men gott när det vä var färdigt (Dock inte mina tomater, trodde faktiskt att grillade tomater skulle bli awsome).
Robin och Henrik följde med mig och Anton hem sen och vi satt och kollade tröga youtube klipp långt in på natten! Riktigt jäkla mysigt alltså! ^^
Nu måste det bli många grillningar detta år. PUNKT!




Tips, ta inte foppaskor när du åker och grillar. Det är inte RIKTIGT torrt ännu




26e dagens bild: sommarbild som bara värmer ditt lilla hjärta

Sommarbild som bara värmer ditt lilla hjärta


Dagens Låt!






Hade glömt bort denna underbara låt, tills den magiskt ploppade upp idag!! ^^

Invigning!

Efter mycket om och men blev det inget förrådsrensande. Inte ännu, men tyvärr så kommer det senare. Har dock renbäddat min säng i ENBART siden. Anton är inte det minsta lycklig eftersom att han hatar siden. Insåg att jag hade ett siden lakan?!?!? Måste ha fått det av farmor i flytten utan att ha märkt det. Iallafall så är med andra ord ALLT i siden vilket känns både spännande och läskigt!
Kan säga att detta kommer bli en helt ny upplevelse för mig :D

Tillochmed simningen får ligga på hyllan idag (GAAH Frida kom hem och ta tag i detta!!!) eftersom att Grillsäsongen ska invigas. Mys pys med andra ord. Är dock någon timma bort och jag börjar känna mig hungrig redan. HÅLL UT JENNY!! :)
Det blir, vad jag vet, Jag, Anton och Robin, kommer säkert  bli mycket trevligt! :)

-

Det är så svårt att sticka ut, jag är varken snygg eller ful
Jag har ingen dialekt som är märklig eller kul
Är inte adopterad flykting med intressant färg
Är varken indier eller rödhårig, lång lesbisk dvärg
Har ingen spännande sjukdom som anorexi
Är varken transa eller bi, hur trist kan d bli
Har inte bitit min svåger på spy bar och tatt droger
Jag har allting emot mig från början



Men, jag är totally awesome!
OCH bättre OCH snyggare än ALLA! 
ooh yeah! ^^

och.. 
Puss på er! :)

Okej, det var kanske ett random inlägg? Jag är lite Random idag!


Morrn morrn!!

Ännu en dag, sjukt vad dagarna går och går! Och fort går det desutom.
Har nyss vaknat och ska väl ta mig lite frukost strax. Blir att åka och hämta bror min om ett tag eftersom att han behöver skjuts till körskolan. Och självklart är man en god syster och gör det :)
Sen så blir det mest troligt rensning i förrådet. Helt galet. Vi har typ det största förrådet man kan tänka sig och det är SMOCK fullt!! Inte klokt alltså. Vi har desutom lite grejjer som behöver ner i förrådet och därför måste det städas ut först. 

Vi får väl se hur det går! :)

25e dagens bild: en film du tycker är väldigt bra

En film du tycker är väldigt bra



Otroligt bra <3

24e dagens bild: som du tog idag

Som du tog idag



Yes, det är sant! Har bara tagit bilder på mig idag, också enbart brillbilder, så...
ENJOY, suckers!!

Dress up

Blev att äta potatisbullar (IGEN) till lunch. Gott var det och nu finns det inga fler sådana i frysen *sorg*
Har hunnit med att hoppa i duschen också. Har suttit och lufttorkat nu vilket är bland det skönaste jag vet i hela vida världen... ^^
Ska nog ta och dra på min kläderna och vandra iväg och möta Anton på frassen och slita med han på en promenad. Kan både jag och han behöva efter allt påskgott :)
Hoppas det är skönt ute, ser att solen har gått i moln (Skrev först att molnen gått i sol men insåg snabbt mitt misstag).



Starten på veckan

Hejsan!

Måste bara få börja med att berätta att jag dog litegrann inombords imorse. Med brist på något att se på tv så kikade jag lite smått på programmet "Våra bästa år" eftersom jag aldrig sett det tidigare. Och det måste varit höjden utav dålig programm att se. Satt helt seriöst och skrattade konstant! Speciellt på ett ställe där någons fru stuckit iväg med någon farlig typ som ville döda henne och mannen hittar en lapp från henne där det står detta. Han blir såklart sur och utbrister "Damn you [namn]" utan att höja rösten eller på något sätt visa med rösten att jam var irriterad, trotts att detta nog var poängen! hahah älskvärt <3 (Insåg nu att det inte alls låter lika roligt som det var men, ni skulle varit där ;D)

Har inte alls gjort mer idag än att ha lagt mig och sovit litegrann nu efter att jag kom hem från jobbet. Steg nyss upp eftersom att Anton skulle iväg på jobbet och han störde mig med alla sina snooze. Ingen fara med det dock, jag kan ju inte sova bort hela dan heller!
Ska ta och fixa mig nå Frunch nu sen, tjah.. får vi väl se vad som händer ! :)

Stupid!

Hejsan!

Dagen har fortsatt i dålig andra. Är irriterad och känner mig ledsen för inget, pms? :P
Jag och Anton har varit och handlat och vi har också käkat på Sunes (Inte ens det tröstätandet fick mig på bättre humör). Desutom ska det vara minus grader imorgon så känner mig inte alls pepp att ta mitt pci koch pack och vandra iväg på jobbet. Mycket mer frestande att ta bilen...
Har inte bestämt mig ännu men som sakt, minus låter inte lockande.

Förhoppningsvis så vaknar jag upp till en mycket bättre och vackrare dag imorgon.



Sunshine / Cloud

Hej!

Är sedan många timmar tillbaka från jobbet. En natt återstår.
Har inte riktigt haft något vidare bra uppvaknande så jag är rätt irriterad om jag ska vara ärlig.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på fram tills det är dax att åka iväg till jobbet. Men Anton var visst ledig idag så blir väl att hitta på något med han, förhoppningsvis.

Solen skiner iallafall idag.

23e dagens bild: en pervers bild

En pervers bild



Ingen aning faktiskt

stress stress stressssss...

Hejsan!

Känner mig grytm stressad trotts att jag egentligen inte har jättebrottom för tillfället.
Tog med mig Charlie ner på stugan idag så han för första gången fick springa omkring utomhus. Jag har nog aldrig sett honom så lycklig. Han skuttat och sprang omkring som besatt ute i gräset. Han passade även på att klättra lite i träden som fanns. Sen så gav ju mormor och morfar (mamma och pappa min alltså x) honom en massa lax, räkor grädde mm så har mår nog rätt gott just nu. Hehe.. kan kanske kommer förssöka rymma tillbaka till stugan, vem vet ^^ 

Var iallafall hemskt gott med påskmiddag och självklart efterrätt på det! Så jag är också mätt och belåten kan man säga. Skjutsade hem syskonen efteråt och stannade ett tag för att hjälpa Martin knåpa ihop ett CV. Han är ute i jobbsökarsvängen just nu för ett sommarjobb. Hoppas att han hittar något!

Skyndade mig sedan hem och hoppades på att jag skulle komma hem i tid till att promenera till jobbet men kände att det blev på håret alltså. Så promenaden till jobbet skjuter jag upp tills imorgon ( om vädret tillåter ). Ska strax sätta mig i bilen och köra iväg för en natt på jobbet. Skönt! :)


Tog tyvärr inga bilder idag, sjukligt dumt utav mig. Hade säkert kunna ta några riktiga godingar på Charlie idag men.. ja.. strunt samma! 

God natt allesammans!

Fantastiskt

Hej helt fantastiska dag <3

Sitter och lyssnar på Lady Gaga och sjunger falskt, precis som det ska vara med andra ord!
Skjutsade just Anton till jobbet så nu är jag solo här! Ska nog ta tag i disken och sen dra på mig  något sommrigt för DAMN vad varmt det är ute idag. Välkommnar den äkta sommarvärmen.

Lite senare så ska jag åka ner på stugan och äta Påskmiddag.
Blir även att jobba ikväll, vilket även det förgyller min dag!! Denna månad har verkligen varit en helt världelös arbetsmånad. Har ju knappt jobbat något, ser inte riktigt fram emot att få denna lön nästa månad. *nervös*



22a dagens bild: något du verkligen vill göra

Något du verkligen vill göra




Se världen

Hårfärg

Har än en gång hamnat i dessa jobbiga hårfärgs-svängar.
Ska ju klippa håret i slutet utav maj och då är det dax att göra något åt hårfärgen däromkring också.
Vet inte ritkigt vad jag vill denna gång. Jag är naturlig just nu (galet, har inte varit det sedan.... 4:an?.. nått sånt).
Det som just nu kretsar i mina tankar är att återgå till rött som jag hade för många år sedan, eller att leta upp någon som kan slinga hår och slinga så jag får ljusbruntaktigt i sommar. Hmm.. vet inte.

Kom gärna med förslag.
Vilken färg ska jag göra håret ?

Färger genom tiderna



Naturligt
1990 - ca 2001


Rött

Periodvis / lite olika nyanser

2001 - 2005
2007
2009



Svart

Periodvis

2005 - 2007
2008
2009
2010



Blond (orange)

Kort period augusti - September 2009



SUPER rött

Tills färgen blektes ut 2009




Naturlig

2011



Gult

Jag for faktiskt ut och joggade. blev mest promenad men ändå, är stolt som en tupp. ^^
Valde att inte ha någon musik i öronen denna gång utan gick och lyssnade istället på alla fåglar. Underbart att höra såhär när sommaren står i dörren. Helt fantastiskt alltså. Snart blir det att inviga shortsen helt klart.
Har efter detta hunnit duscha och käka middag, ska strax gå och klä mig och sen leta fram någon film jag ska ta med mig till Anna ikväll. Vette tusan vad jag ska hitta på för någon men, något hittar jag väl!.



21a dagens bild: när du var riktigt full

När du var riktigt full



Första fyllan i Juli 2008.
Man vet verkligen inte vad "måtta" betyder då kan jag verkligen säga -.-
Dagen efter var en KATASTROF..... *Vill inte minnas*


Morgonstund!

Godmorgon!

Ibland kan man bli irriterad när ens andra hälf stiger upp före en och INTE ger katten mat. Detta innebär ju att katten får sprattagg och tillslut tvingar upp mig. *suck*
Fick mig iallafall en ganska bra sovmorgon. Jag är nog lite galen för jag sitter allvarligt och funderar om jag ska gå ut och jogga!!!?!..
Finns en risk att jag kommer till sans snart och struntar i det men så går mina tankegångar just nu iallafall.
Charlie sitter just nu här brevid mig i fönstret och fick just syn på en fågel, stackarn, han vill verkligen ha den fågeln men.. det går ju inte. Nawiputtinutti!

Men, så ser min morgon ut! Uterkommer om hur det gick med joggingen ;)

Trevlig dag!

En mycket trevlig dag med sublunch, glass ute i kylan och shopping till pojkvännen och allmänt dregglande över saker som jag INTE har råd med.. Snälla gud ge mig pengar :(
Sen så har Nils och Simon kommit hit. Än så länge så har vi inte hunnit med så mycket med spel och film står på schemat för kvällen.
Kommer nog bli riktigt nice! Imorgon blir det filmmys  hos Wikströms som de gamla goda tiderna! ^^

Lunch

Godmorgon!

Fasiken vad tråkigt att titta ut genom fönstret. Planerade promenad in till stan idag men, mjaaeh, kanske! Får se vad termometern visar på. Ska möta upp Anna på lunch. Kommer bli nice!
Jag önskar sååå mycket att jag hade lite pengar just nu. Har hittat en massa saker som jag bara måste ha (typ). Men men, jag får gott vänta till nästa onsdag jag.

Men, idag är första dagen på påsken.
Hoppas vi syns allihopa på festen på blåkulla ikväll, kommer bli AWESOME!


20e dagens bild: vart du skulle vilja bo om du fick bestämma fritt


Vart du skulle vilja bo om du fick bestämma fritt



Just nu så skulle jag gärna bo kvar här ett tag, trivs som bra där jag är för tillfället! :)

Charlies Värld




Säga vad man vill om Lillgrisen min, men nog fasiken kan han hoppa! :)


Movietime

Vi har hunnit se två filmer idag

Film 1:



The Social Network

Myyycket bättre än förväntat. Riktigt intressant och sevärd film.
Lite kasst och abrut slut men, i övrigt mycket bra! :)

Film 2



World invasion: Battle of los angeles

Tråkigt.. Precis som alla andra "alien-tar-över-jorden-filmer". Det var bra de första 500tuden gångerna man såg det men kom igen, det börjar bli jääävligt uttjatat nu. Senast jag såg en BRA sådan film var när jag såg Cloverfield, och det är enbart eftersom den är lite unik.
Så nej, inte värd att lägga pengar på, eller tid..

3ÅR

Godmorgon, godmiddag, gokväll!

Idag är det på dagen 3 år sedan jag och Anton slog våra kloka huvuden ihop och bildade en duo.
3 hela år?! Hur tusan har detta gått till :)
Vi har under detta år som gått hunnit med att flytta och skaffa Bäbis (Lille Charles), så, våran duo växer sig starkare med tiden. ^^
Detta har vi firat med att ha en umgängesdag 2.0.
Inte gjort något speciellt egentligen. Bara umgåtts bara vi hela dagen! Riktigt mys och uppskattat eftersom detta är något som vi sällan gör numera.
Vi har käkat pizza, sett film, chips och dipp och bara sådär allmänt mys hela dagen! :)



Löööve is in the air <3
Tänkte skippa denna klychbild som jag alltid tar med puss och gull och visar den sanna käleken istället!
Älskar dig, pucko!


19e dagens bild: konstigaste hårfärg du haft

Konstigaste hårfärg du haft



Här får jag lov att använda samma bild som jag gjort tidigare. Men ja, med tanke på hårfärgen så förstår ni nog varför! :)  (Nej, mitt chockröda hår som jag hade efter detta var AWSOME, så jag tänker inte välja det!!)

Sadness

Bonjour!

Då hade man avslutat dagens träningspass då.
Var riktigt riktigt jobbigt, främst eftersom att jag hunnit bli så pass sjukligt trött när jag väl kom dit så jag var tvungen att ansstränga mig det 3 dubbla för att hålla motivationen kvar. Hujedamig alltså.
Jag och Frida promenerade hem därifrån och jag inser då med fasa att det är nog mest troligt sista gången vi ses innan hon åker till Turkiet. Jag blir solo i 2 veckor!! *Snyft*

Men, duschen väntar och sen slappa slappa resten av kvällen. Kanske tar och käkat upp de sista bären som jag har i frysen tillsammans med lite kesella. Lät gott :)


Dagens Jenny

En ängels tålamod

Sitter och kan knappt bärga mig tills pajen är klar. Den är just nu i ugnen!! :)
Sitter och ser på En Ängels tålamod och dör litegrann av nostalgi. Tänk att det är fortfarande lika kul som jag minns det och det var ändå 10 år sedan det sändes. Galet alltså men så uuunderbart roligt! 

Så, blir paj och ännu fler avsnitt utav det!




Nostalgi <3

Färdiga!

Hejsan!

Nu har vi gått igenom lådorna. Blev inte så mycket som vi skulle ha kvar men vi hittade några riktiga höjdare. Bland annat ett glasfat som jag älskade. Ska försöka ta kort på det senare och visa.. kanske!
Börjar bli riktigt hungrig nu igen så ska strax ta tag i att göra pajen. Idag är det dax för den verkligen! Eftersom att Antom jobbar ikväll så passar det alldeles utmärkt. + att jag inte har typ något annat i huset som är tillagningsbart så, man tager vad man haver!

Ikväll blir det Body Pump med Frida, kommer bli awesome!! :)

Tisdag

Vaken och uppstigen eftersom NÅGON är såå mamamkär på morgonen och vill bara pussas och prata med en heelatiden. Sen när jag väl är uppstigen så lägger han sig och sover brevid mig. Typsikt!
Men nog är det allt bra tur att man är älskad! ^^
Idag blir det tråkig syssla här hemma. Vi ska resnsa och gå igenom alla dessa kartonger som Antons pappa kom med tidigare i veckan. Jag hoppas att vi hinner det klart idag så att vi inte måste ta tag i det imorgon också.
Anton börjar nämnligen jobba klockan 4 så vi har tills dess på oss!

MEN, först frukost <3

18e dagens bild: en tv-serie du hatar

En tv-serie du hatar



Blir lika irriterad varje gång jag slår igång tv:N och denna serie är..
och tro mig, det är nästan VARJE gång jag slår igång tv:n :/

Ännu inaktivitet!

Hejsan!

Har alldeles precis kommit hem från luleå där jag har spenderat hela min måndag. Först Sunderbyn med Anton, sen hälsade vi på Nils och käkade middag med han och Simon på stan. Trevligt värre ^^ 
Är lite ledsen dock att jag missade Zumban som var idag *buhuu*.. Får väl gå på onsdag kanske!

Osch, känner att jag har hemskt lite att säga så..
Det var allt för nu! :P


17e dagens bild: det första du skulle köpa om du vann 1 miljon kronor

Det första du skulle köpa om du vann 1 miljon kronor



Den var lätt. Det första jag skulle göra skulle vara att ta mig och familjen till någon varmt ställe. Och det mina vänner skulle nog vara det enda jag gjorde. Resten skulle jag spara och använda istället för studielån etc :)

-

Hejsan!

Har verkligen blivit låg updatering idag. Blev att åka iväg till Blåsmark direkt då jag vaknade för att plocka upp våra vinterdäck. Sen har vi varit på pappas jobb och han han hjälpt oss att fixa en sak som var trasig samt att jag och Anton bytte däck. Är faktiskt sjukt duktig på att byta däck om jag får säga det själv :D
Sen så åkte vi till farmor och fikade och satt och surrade ett bra tag. Hon hade varit förbi oss men vi hade ju inte varit hemma så då passade vi på att åka förbi.
Är jättelycklig för vi började prata om hjortron och om hur gott det är till glass, och så visade sig att hon hade en massa hemma så jag fick med mig en jättestor burk med Hjortron. uj uj UUUJJ.. blir vaniljglass och hjortron nästa helg tror jag banne mig!!! :D *lycklig*

Sen när vi kom hem har vi mest diskat bort och nu ätit middag. Blev kebabkött m bacon (oohh yeah,) och potatisklyftor. SJUKT goda potatisklyftor får jag lov att påpeka. Sitter just nu och "dör" efter maten. 

Ikväll blir det nog inte speciellt mycket tror jag. Blir nog mest att titta lite film och äta bären som jag hade köpt till igår men glömde?!?!? Hur gick det till egentligen?




Titta grymma glasögonen jag hittade på pappas jobb, är typ skyddsglasögon och JAG VILL HA DOM!!
(Försök att förbise den icke så charmerande bilden på mig ;D)

Ne, men sådana vill jag ha och gliiiida runt i! ^^

Lady GaGas Nya låt!! :)

Ohohohoh
I'm in love with Judas
Ohohohoh
I'm in love with Judas
Judas! Judaas Judas! Judaas
Judas! Judaas Judas! GAGA

When he comes to me, Iam ready
I’ll wash his feet with my hair if he needs
Forgive him when his tongue lies through his brain
Even after three times, he betrays me
I’ll bring him down, bring him down, down
A king with no crown, king with no crown


I’m just a Holy Fool, oh baby he’s so cruel
But I’m still in love with Judas, baby
I’m just a Holy Fool, oh baby he’s so cruel
But I’m still in love with Judas, baby


Ohohohoh
I'm in love with Judas
Ohohohoh
I'm in love with Judas
Judas! Judaas Judas! Judaas
Judas! Judaas Judas! GAGA


I couldn’t love a man so purely
Even darkness forgave his crooked way
I’ve learned our love is like a brick
Build a house or sink a dead body
I’ll bring him down, bring him down, down
A king with no crown, king with no crown


I’m just a Holy Fool, oh baby he’s so cruel
But I’m still in love with Judas, baby
I’m just a Holy Fool, oh baby he’s so cruel
But I’m still in love with Judas, baby


Ohohohoh
I'm in love with Judas
Ohohohoh
I'm in love with Judas


In the most Biblical sense,
I am beyond repentance
Fame hooker, prostitute wench, vomits her mind
But in the cultural sense
I just speak in future tense
Judas kiss me if offenced,
Or wear an ear condom next time
I wanna love you,
But something’s pulling me away from you
Jesus is my virtue,
Judas is the demon I cling to

I’m just a Holy Fool, oh baby he’s so cruel
But I’m still in love with Judas, baby
I’m just a Holy Fool, oh baby he’s so cruel
But I’m still in love with Judas, baby


Ohohohoh
I'm in love with Judas
Ohohohoh
I'm in love with Judas


Judas! Judaas Judas! Judaas
Judas! Judaas Judas! GAGA

16e dagens bild: ditt beroende ( alltifrån nikotin till skor )

Ditt beroende ( alltifrån nikotin till skor )



Jag byter ju beroende ganska ofta. Man kan säga att jag byter ut olika typer utav beroende mot ett annat. Känns som att det tyder på at tjag har något problem av något slag?

Men iallafall JUST NU, pinsamt nog, så är det Chili Cheese som är mitt stora beroende.
Det är så sjukligt gott och jag har nu i två veckor STÄNDIGT tänkt på det.
VILL HAA <3

Tävling



Tävlar hos http://alexandraekstrand.blogg.se om ett tandblekningskit hos easewhite.se

Alone again

Hejsan alla!

Nu har mina syskon just lämnat byggnaden.
Weird, trodde att dom skulle sova över men, ah :)
Sett Supernatural + Underworld. Riktigt nice. Skönt att Supernatural börjat om igen, blir så galen annars!
MEN, nästa syskonmys bör vi typ.. bowla eller nått? Vad tycker du systra mi?!
Var iallafall trevligt med sykonmys, som alltid! ^^
Hummmmmmhum.. Undra om man kanske borde hoppa isäng nu? Låter ganska frestande faktiskt meen, vi får se! :D

Kanske blir ett avsnitt Vampire Diaries! :)

Oh YeeaH ;)


Tävling



Tävlar om et hemligt paket hos diimans.blogspot.com

Tick tack

Hejsan svejsan!

Har just gjort allt detdär tråkiga med tacos. Hackat grönsaker och rivit ost med andra ord. Sitter nu och väntar på att segpropparna ska komma någongång så att jag kan börja med köttfärsen!
Ne, skojja bara! Har inte brottom :)
Har hunnit vara iväg och handla lite gott till kvällen, bär och kesella <3
Älskar det, så det blir det ikväll!! ^^ 

Men, börjar vara hungrig så först och främst längtar jag till maten!

Ha en trevlig lördagskväll, det ska då jag ha :)


15e dagens bild: ett spel du tycker är awesome

Ett spel du tycker är awesome



Har inte spelat detta på ÅR, men att spela det online var verkligen AWESOME. Älskade det verkligen. Kanske måste börja spela det igen? Tror nästan det :)

OjskiPojski

God"morgon"

Tro det eller ej, men jag har alldeles just vaknat. SJUKT!!
Då var jag ju dock uppe tii 5 imorse så det är kanske inte så konstigt. Vaknade första gången kl 7(!!!!) för att min Jävla katt (!!!!!) Väckte mig(!!!!!) (utropstecken ftw)
Och han vägrade ge sig trotts att jag visade hemskt tydligt att jag inte var intresserad utav hans pussar i ögonen, på munnen och hans ständiga huvudboxningar mot mitt. Slutade med att jag i ilska gick och gav han mat och ja, det fungerade perfekt. Efter det ville han sova några timmar till han också, pehw!

Förresten, VAD har allt detta ståhej kring Walking dead egentligen berott på?
Det var ju inte ens lite bra, det var precis som vilken Zombiefilm somhelst, fast i serie form så att man måste tillbringa ÄNNU fler timmar vid det.
Så, jag kommer nog inte fortsätta se längre än vad jag gjort nu. *Suck*

Idag då kommer mina syskon för syskonmys! *yeeey*
Vi ska käka tacos så en massa film och höjdpunkten på dagen, nya avsnittet utav Supernatural!! ^^
Underbar kväll med andra ord. Jag måste dock åka och handla nå tacokrydda och dylikt. Tacokrydda måste jag handla eftersom att en gubbe snodde min förra gången jag var och handlade, Whats up with that?!



Vem har sakt att ett baslinne inte kan vara en klänning?

Hade iallafall detta igår, snyggt och snabbt! :)

Nattblogg

Är nog ingen som är vaken nu, eller... jo. Det är ju fredag kom jag på. Många är nog påväg hem från krogen nu men, aaah, ni fattar vad jag menar :)
Jag och Anton har precis kommit hem efter en trevlig kväll, HELT nyktra. Yes, nyktert initiativ fortsätter.
Vi ska strax sätta och och påbörja en ny serie.
JAA, vi ska nu falla för grupptrycket och se Walking dead en chans. Är ganska så skeptiskt men, okej. Det ska få en chans! ^^
Ska bara springa ochg krypa ur dessa kläder och in i pyamasen!

Sov gott allesammans! :)

Chill

Hejsan!

Jag och Charlie ligger här i soffan som två utsmetade limpor.
Har just sett ett avsnitt House och käkat potatsiburgare!
Kom på att det är smartare att göra pajen på tisdag eftersom att Anton jobbar hemskt mycket nästa vecka så då har jag middag alla dagar ^^
Hehe.. Lat jag är!
Har dock varit lite duktig som damsugat och skurat (Nej jag gjorde det inte igår) :)
Så nu är det helg fräscht här, yeey! :)

Ska strax ta och hoppa i duschen och sen försöka hitta något att ha på mig ikväll. Dessa i-landsproblem.

LazyDay

Höll på att skriva god morgon innan jag insåg vad klockan var.
Halv 2, så pass!
Har inte hunnit med så mycket så är som en morgon iallafall. Gick hem från jobbet imorse och kröp ner i sängen för att "vila" lite. !0 över tolv steg jag upp och åt och nu är jag här. Inte mycket mer än så har hänt faktiskt. Så fort Anton har diskat så ska jag dock göra min Lax och spenatpaj <3
Kommer bli MUMMA det ^^ (haha, trögt ord egentligen, Mumma)

Ikväll så har Antons jobb personalfest så dit ska vi. Blir ju dock inte förrens Anton slutat jobbet så kl 21 blir det. :)

14e dagens bild: ett klädesplagg du aldrig skulle ha på dig

Ett klädesplagg du aldrig skulle ha på dig



Dessa byxor..
ALLTSÅ, vad är det för fel på folk!!!!?!?

Jobbet nästa

Då börjar det snart vara dax att göra sig redo för jobbet. Skönt att få komma iväg och jobba lite. Är över en vecka sedan jag jobbade senast så man blir snabbt rastlös.
Ska nog faktiskt ta och traska dit idag. Ska försöka vänja mig vid att promenera så pass korta sträckor. Tar ju bara ungefär 35 min att gå dit så då är det ju inte värt att ta bilen. Särskillt inte när vädret börjar bli såhär nice :)
Kan dock händas att det blir lite drygt att promenera hem imorgon då jag är trött och slut men, det kan det vara värt! 



Natti natti allesammans! :)

31.1!!!!!

Jäsikern... 31 grader på solsidan. Vet att det blir varmt men seriöst!!! GALET!!!!
Snön kommer vara bortare fortare än vad någon kunde ana.. Helt fantastiskt!
Har iallafall just käkat min egengjorda ost och skinksås, den vart okej.. Bättre än förra gången iallafall. Nästa gång lär den säkert bli perfekt :D

HAHA.. Ni skulle sett nyss. Skulle ge Charlie en spagetti och när han tog den i munnen så gled resten utav den och fastade i hans päls. Han var så förkrossad och visste inte hur han skulle göra för att få bort den. Stackarn! Fick lov att hjälpa honomn tillslut men han såg så söt och rolig ut :)

Dagens Låt






Denna går på Repeat idag :)

Mycket på schemat

God....förmiddag?

Har just käkat lunch, blev potatisbullar idag vilket var suuupergott. Har inte ätit det på, säkert ett år så det var underbart! Sitter och grämer mig lite över allt tråkigt som jag BORDE göra just nu men inte riktigt orkat ta tag i. Städa, tvätta handla lite mjölk.
Inte alls speciellt tillfredställande saker att ta tag i. Har inte heller sovit så bra inatt så är ganska så trött just nu.

dock så blev jag utringd på jobb till inatt så jag är lycklig ändå in i själen!! :)
Hoppas det börjar trilla in litegrann nu.

13e dagens bild: en tecknad/animerad figur som är mest lik dig till sättet

En tecknad/animerad figur som är mest lik dig till sättet



Krävdes myycket funderande på denna punkt men kan slutligen säga såhär att jag är en blandning mellan dessa två ovan. Jag är hemskt barnslig (bokstavligt talat) och vill busa och leka och inte ta livet så seriöst. Men samtidigt så är jag, pinsamt nog, väldigt moderlig och tar ofta hand om folk och vill att dom ska må bra. Saker och ting ska ha sin ordning.
Personlighetsklyvning?

Nighty nighty

Gokväll vänner

Alldeles precis kommit hem från korpen. Underbara men SVETTIGA pass. Nu är mina ben döda men dom kan vara glada i tanken att nu blir det inga mer pass i veckan så nu får dom vila. På sinb höjd får dom gå ut och promenera eller simma och det orkar dom med.
Älskar mina nya träningsbyxor även om jag fortfarande är lite lätt obekväm med tanken att dom är TIGHTA som stryk. Men.. underbart sköna är dom och svalare än mjukisar så dom får stanna! :)

Nu ska jag, precis som igår, hoppa i duschen och sen väntar nog sängen om inte en så lång framtid. Kanske tar och tittar på House eller någon film på sin höjd för nu behöver Jenny mer Energi!

Godnatt
puss

Frääsch!

Hallå där!

Yey, är lycklig i själen. Var just och köpte ett par träningsbyxor för 150spänn!!
Jävligt värt. Blir så sjukt svettigt att träna i mjukisar så nu kommer jag vara AWSOME ikväll på dubbelpasset. GRYMT!! 
Är sjukt peppad för träningen idag, kan ju vara för att vädret idag är sjukt underbart och gör mig pigg i både kropp och själ. Kanske.. :) 
Ska ta och gå och fräsha till mig litegrann, typ borsta håret och annat nödvändigt! :)

Blir nog en awsome dag idag, jag känner det på mig!! :)

12e dagens bild: första användarbilden du hade på apberget/lunar/fb (välj själv)

Första användarbilden du hade på apberget/lunar/fb (välj själv)



Eftersom att min lunar inte längre är existerande så fick jag lov att logga in på apberget igen efter 2 års tid som inte inloggad. Detta var iallafall min första bild och den publiserades i början på 2007.
Jenny, 16år (going to be 17)

NamNaam..

Hejsan hoppsan!

Hemmkommen från Body Pumpen. Damn vad jobbigt det var, kan verkligen känna av Zumban alltså. Imorgon blir det ännu värre eftersom att jag bokade in mig på både Pumpen och Zumban imorgon. Shiiet, kommer vara stendöd imorgon! 
Har just käkat  några till Chips utav dom som jag la in på bild nedan. HELT UNDERBARA!!
Kommer typ vara de enda chipsen jag ska köpa sen, (Med någon god dipp ofc) :)

Ska strax hoppa i duschen, känner dock att det är ganska drygt att måste duscha varje dag. Man blir verkligen skitigare snabbare utav att göra det + att håret och hyn verkligen torkar ut. Inte roligt men måste ju, man kan ju inte gå omkring och stinka svett på det här viset.

Ska nog ta mig nått att äta också, behöver lite påfyllning känner jag! ^^



Dagens Charlie
(Även en liten sneak peak på min supersnygga matta)

Yey!

Det spricker upp på himelen. Ser lite blått sticka fram. Underbart eftersom att det strax at dax att ta sitt pcik och pack och promenera iväg till Korpen för dagens Pump pass. Känner mig dock fortfarande trött och seg i kroppen. HAr varit en riktig seg dag idag. Vi åt också go middag med Kebab så det bidrar ju nu till segheten! :)

Såg precis klart 6:e säsongen utac House. Underbara, underbara serie!
Ska alltså påbörja 7:e Säsongen nu snart och det tar emot lite. Det är ju den säsongen som håller på och släpps just nu med ett avsnitt i veckan ungefär. Vill inte hinna ikapp. Vill kunna lägga mig ner som nu och slötitta och alltid ha ett nytt avsnitt och se. Då måste jag nu snart hitta någon ny serie att börja titta på.
VI får väl se vad det blir sen. Synd dock, House är en riktigt grym serie! :)


Sur

Har världens mest Sadistiska pojkvän. Nämde för några veckor sedan att det kommit en ny chipssmak som jag vekligen ville testa men eftersom att jag håller mig från sånt just nu så skulle jag köpa dom senare. Idag när vi var förbi Willys så såg han dessa och kommer ihåg det jag sakt SÅ BARA DÄRFÖR köpta han dom...
Smakade ett och dom var helt fantastiska. Nu sitter han dör vid sin datorn och stönar varje gång han tar ett chips. 

Dumma pojkvän...


Gråmulet

Hyresvärden var förbi med en ny bransvaranare. Hoppas att denna får vara hel nu så att inga fler "missöden" händer ;D
*Suck*, man kan verkligen känna av att det är en gråmulen dag. Man känner sig trött och sliten hela tiden. Inte alls som igår då jag var fylld med energi hela dagen. Däckade ju dock i sängen där vid 11 eftersom att kroppen var helt tömd efter Zumban. Idag går jag bara omkring och gäspar och ojjar mig lite över Body pumpen som stundar ikväll.. BLUBB!!

Aja, jag och Anton ska dra iväg och handla lite nödvändigheter snart. Tandkräm bland annat, men också något att äta till middag. Vill inte äta köttfärsmat idag igen. Det är typ det enda vi har kvar så är sjukt less. Så vi får hitta något billigt och gott till dagens middag!
Verkligen tungt att leva på luft och kärlek som vi gör nu! :D



Nej nej nej NEJ!

Godmorgon!

Vaknade upp till en fruktansvärd föraning. Jag känner mig tung i huvudet och ett ständigt kittlande i näsan. Detta måste vara en föraning mot något värre. Kan det verkligen vara så att jag håller på att bli sjuk?
NEEJ! Vill verkligen inte. Har klarat mig hela jäkla vintern förbi kräcksjukor och influensor, inte kan jag väl gå och bli sjuk nu??!..
Är förtidigt att säga, kanske bara går förbi *peppar peppar*

Har just käkat och sitter nu och funderar vad jag ska göra utav denna dag. Förutom pumpen som är ikväll men jag har ju några timmar att fylla med aktiviteter fram tills dess så.. ja.. återkommer om det! :)

Två veckor kvar till lön. VIlken evig väntan alltså. Känner mig fattigare än kyrkråttan själv vilket verkligen suger. Hoppas att man får en bra lön denna månad då.


Crazy eyes

11e dagens bild: ett föremål/sak du haft väldigt länge

Ett föremål/sak du haft väldigt länge



Eftersom att alla mina föremål och saker som jag haft i hela mitt liv och vägrar slänga nog mest troligt är nedpackade nere i förrådet så valde jag ett plagg istället.
DETTA mina vänner är en tröjja som är MINST 10 år gammal... MINST!!
Den är urtvättad, full med hål och är sjukt ful men, har inte kastat den och kommer nog inte kasta den. Den har alltid använts som "sovtröja" ändå sedan dagen då jag fick den så egentligen är den inte speciellt viktig men, jag älskar den.
Grämer mig ändå över dagen då den kommer falla i bitar.

Underbart ful, underbart skön <3

Slutkörd

uj uj uj.. Är verkligen helt däckad. Varje muskel i kroppen stretar emot varje gång jag försöker röra mig,. Trotts det var Zumban helt fantastiskt. Kan inte låta bli att le nu när jag tänker på det. Råder ALLA att prova gå på Zumba. ^^
Nu ska jag försöka sträcka ut ryggen på nått sätt eftersom att denna dödar mig just nu, sen ska jag hoppa i duschen och dö där litegrann (Och återfå värmen efter promenaden hem)

Puss och Godnatt :)


Mys i solen

Hejsan!

Gud vilken underbar dag. Känns verkligen vår/sommar i luften. Jag och Anton promenerade ändå bort till Öjebyn på lösviktshuset och köpte Årets första glass ^^
Helt fantastiskt. Har njutit till max hela förmiddagen.
Nu har jag ätit middag och nu är det strax dax att vandra iväg till Zumban! 

Livet leker :)


Rastlöshet + Jobb

Har spring i benen men vet inte riktigt vad jag ska göra av det. Sitter och tittar febrilt omkring mig för att hitta något tillfredställande att göra men hittar inget och har inte heller några ideé om vad jag vill göra.
Vet att jag och Anton ska springa iväg på promenad snart (ha.. ha springa på promenad).
Shiet.. Har klockan redan hunnit bli 14.04. Märks verkligen att jag sov längre än vanligt imorse. Dagen blir så kort då!

Är snart en vecka sedan jag jobbade senast. Sånt gör mig verkligen stressad. Vikarielivet är inte hälsosamt, man blir stressad över att inte vet om och när man kommer få jobba igen. Alltid denna stress kring "Hur många dagar kommer jag få ihop denna månad". Ne, måste verkligen ta tag i jobbsöket om studierna uteblir till hösten. Kan ju inte fortsätta såhär.
Funderar faktiskt på att åka till AF och sätta igång min ungdomsgaranti nu igen så att jag slipper känna mig såhär stressad kring om jag ska kunna betala hyran eller inte.

ibland är det jobbigt att vara vuxen! :)



Charlie nu på morgonen

Kalorier

Satt just och kollade lite hur mycket kalorier man förbränner vid olika aktiviteter bara för skojs skull och insåg någon roligt. Att gå och handla i 45 minuter är mycket effektivare än mycket annat. Det är tillexempel lika effektivt som att åka vattenskidor i 45 minuter. Mer effektivt än att promenera, ha sex, klippa gräset, hoppa hage, skotta snö och mycket annat som JAG tycker är mycket jobbigare än att åka och handla.

Jag menar.. Hur våldsamt handlar man inte om allt avan har mindre effekt?
Haha, får många roliga bilder i huvudet!


Må-bra-dag

Hejsan!

Äntligen fungerar statistiken igen. Har varit lite lätt irriterad på det i helgen men nu är allt som det ska igen!
Har just käkat en stor skål med blåbärsyogurt och Cherioos! Underbart gott är det såhär på morgonen.
Har inte så jätte mycket planerat för dagen. Det enda jag planerat in är Zumba ikväll och eftersom att solen skiner så underbart så blir det nog promenad dit!
Ibland är det skönt när allt bara går som jag vill! :D
Anton ligger fortfarande i sängen och latar sig. Han är nog påväg tillbaka till det icke-morgonpigga-stadiet skulle jag tro.

Drömmde något ganska kul inatt. Drömde att jag inte tog mig in på något på högskolan så jag bestämde mig för att läsa lite kurser och så och kom på den smarta iden att jag går om högstadier. Insåg då att jag har blivit på tok för gammal för att gå högstadiet. Alla var små och omogna och vägrade vara tyst när någon annan redovisade. Blev sjukt störd på det så det slutade med att jag hoppade av högstadiet. haha.. Så det kan bli alltså.


10e dagens bild: den senaste resan du gjorde

Den senaste resan du gjorde



Vad räknas som resa?
Antar att fjällen inte räknas så då blir det förra Juni då jag flög ner till Lund och firade Arvids student. Min första resa på helt egen hand. Spännande var det! ^^

HRmmm..

Gokväll!

konstigt egentligen att säga "Godkväll" när det fortfarande är ljust ute. Man är verkligen mörkerskadad utav vintern. Blev iallafall en jättehärlig promenad där jag strosade omkring och fantiserade mig iväg. Gick bland annat förbi det område där jag och Anton ville ha lägenhet men inte fick, är verkligen grymt fint där.

Är just nu lite lätt putt eftersom att jag budade på en underbar ring på tradera och det slutade med att jag inte vann den.. Så jävligt. Ville verkligen ha den men.. ja! Sparade några kronor iaf *fortfarande sur*.

Så, vad skulle jag då underhålla mig med dessa sista timmar utav dagen?
Har faktiskt ingen aning.

Fortsatt trisstes

Eftermiddagen är påbörjad och jag har ännu inte påbörjat något som är kul eller intressant. *suck*
Lyssnar lite musik, tittar lite bloggar, blir less, tittar lite House, börjar om från början. Ungefär så har hela denna söndag sett ut. Tänkte försöka mig på att bryta mönstret ett tag, iallafall litegrann.
Tänkte stoppa hörlurar i öronen och bege mig ut på en promenad runt "min runda". Kanske tillochmed hitta nya vägar som jag inte sett ännu. Undra om det är varmt ute?
Har inte kollat än, inte ens det har jag gjort.

Nej, dax att göra något. Promenad here I come.
Sen blir det att dra fram damsugaren, det dumma med våren är ju at tman drar in sandstrand efter sandstrand.

Söndag

Jahapp, då var det söndag igen. Veckorna går så sjukligt fort. Vi är ju förtusan på 10 april redan. Det är verkligen helt galet. Har stigit upp för ungefär en timme sedan och börjar nu känna hur hungern kommer krypande. Borde nog ta tag i att göra mig nå frunch.
Vad jag ska göra utav denna söndag vet jag faktiskt inte. Har inga planer alls om jag ska vara helt ärligt. Sånna dagar brukar alltid sluta tråkigt. Hmmm...

Får väl försöka göra något bra utav den! ^^

9e dagens bild: Den konstigaste frisyren du haft

Den konstigaste frisyren du haft



Kortklippt och orange
Men jag var fortfarande AWESOME
:)

Mufflonfår


Sångfågel

Hemmkommen från Jävre. uj uj så gott det var med mat och fika. Känner mig lite lycklig i själen. Är fatiskt fortfarande mätt även fast vi åt vid 4. SÅ Mycket år jag ^^ 
Stannade ett tag i Blåsmark och kikade youtube klipp med Jeck och Martin! haha finns verkligen mycket sjukt! :D

Men iallafall, påvägen hem hit nu så satt jag och lyssnade på musik i bilen så som jag alltid gör. Sitter och skriker halsen av mig när jag sjunger med till låtarna och börjar då tänka "tänk om någon kunde höra det här". Saknar ju all såkallad talang när det gåller sång och musik. Älskar att sjunga och gör det gärna (även bland folk) eftersom att det är roligt och kul MEN.. haha.. vackert är det ju inte ens lite!  ^^

Done and DONE!

Sådärja, då var jag klar med den första delen utav dagen.
Har bakat tårta (Hoppas den kommer smaka bra), diskat och tagit en promenad tillsammans med Anton på min mysiga runda! :)
Helt perfekt med andra ord. Inväntar nu bara att få åka iväg och hämta mina smågrisar till syskon och sen åka iväg till stugan och fira och äta god mat och tårta!! Längtar :D
När vi bakade tårta så gav jag charlie en liten tallrik med grädde på och han var såå exalterad. Oj så nöjd han var och han slikade rent tallriken både en och två gånger extra! Har faktiskt sparat grädden som blev över så han kan få en liten klick till sen. Han måste ju få lite lördagsmys ibland han också! :)

Jag och Anton har insett hur morgonpigga vi blivit. Senaste veckan så har vi varit uppe innan 10 varje dag. VIlket är hemskt positivt. Inte nyttigt att sova bort hela dagen ju! :)

8e dagens bild: En förebild (förklara varför)

En förebild (förklara varför)



Lady GaGa
Av så många anledningar
Hon vågar sticka ut och klä sig gräsligt, och ändå på något sätt så ser hon assnygg ut. Hon sjunger bra (vilket jag aldrig någonsin kommer göra) och ne.. Hon är fantastisk på många sätt!

GO GO GAGA

Fylld Lördag

Hejsan svejsan! 

Har just tryckt i mig frukost för 3 personer bara för att jag var glad att vi HADE frukost hemma ^^
Tokerier! Försöker nu skriva så pass fort jag kan eftersom att jag har bara 3 minuter på mig att skriva klart detta. Ska sedan baka tårta, ta en promenad och diska innan jag ska iväg och plocka upp syskonen för att sedan dra ner till stugan och fira min far på 48 års dagen! (fast, den är egentligen imorgon)!
Blir spännande detta med tårtan eftersom att jag ska prova något nytt idag, ska nämnligen krossa kexchoklad och he imellan bottnarna. 

Vad tror ni, kan det funka?

Förövrigt Har sovit så fruktansvärt bra inatt så jag kan knappt finna ord för det. Vaknade inget förren typ halv 7 då Charlie slickade i mitt ansikte, men det var knappt så jag vaknade då heller.. Helt fantastiskt var ordet! :D

Trevlig lördagsmorgon allesammans! :)


Soffhäng

Struntade i att göra tårtan idag. Tänkte att det blir nog bättre om jag gör den imorgon så att den är fräsch och nygjord :)
Sysslar för tillfället med det såkallade soffhänget som ikväll innebär

- Sitta i soffan under en filt
- Titta på saker jag vill ha i diverse nätshoppar
- Lyssna och kika på Anton och Antons spelande (för tillfället går det inte helt 100)

Så.. Ungefär så ser min kväll ut och lär nog fortsätta se ut så resterande av kvällen!

Vad gör alla andra ikväll?

MMMHHmmm

Sådärja då var man mätt. ÄNTLIGEN så har jag lyckats med att göra en Lasange. Shit vad händer med mig? Varför lyckas jag helt plötsligt laga mat? Har ju aldrig kunnat det föut? Galet, snart är jag bäst på allt helt enkelt! :D
Nu ska jag sitta i soffan och smälta maten, ska klippa Charlies klor och titta på det nya avsnittet utav The Vampire Diaries .. Har varit alldeles för längesedan nu!
hehe, det är nästan barnsligt hur lycklig jag är över det faktumet att serierna börjar om igen!! ^^


Bandit Rock

Älskar att lyssna på Bandit Rock nu på fredags eftermiddagen då det är Magnus Betnér som håller i det. Man får sig alltid ett gott skratt så har precis satt igång internett radion!
Anton var tvungen att jobba över så jag ska väl börja pyssla med att få ihop lasangen om ett tag. Ska också baka tårta till pappas födelsedag lite senare. 

Fullt upp i min värld med andra ord!
Förresten fick med mig en massa frukostmat från Willys så nu behöver jag inte gå hungrig imorgonbitti!!! ^^ 


Promenad

Vilken underbar promenad det blev. Gick en annan väg än vanligt och hittade då tillslut en gångväg som gick precis vid älven med en massa bänkar och dylikt! Började längta till sommaren ännu mer då eftersom det kommer säkert vara helt underbart att sitta på bänkarna vid älven då och bara mysa i solen! :)
Det är iallafall mina nya promenadrutt och jag fullkommligt älskar den. Har inte riktigt tyckt om att gå ut och gå eftersom att det är ett ganska tråkigt område att promenera på här runtomkring men ja, äntligen har jag hittat min runda. Den tog ungefär en timma att gå så det är ju alldeles lagom! 

Ska sätta mig och leta upp ett recept på lasange nu och så ska jag åka och handla det jag behöver eftersom att idag ska det banne mig bli av. Vill verkligen ha lasange nu!! :)


Fog and Frog

Goder morgon

Kan inte låta bli att le såhär på morgonkvisten. Säga vad man vill om April månad men det är verkligen en kliché månad! Helt allvarligt på 8 dagar så har vi haft alla typer utav väderomslag som man kan ha. Regn, snö, snöblandat regn, hagel, sol, blåst,, vindstilla, varmt, kallt och nu har även det sista... Dimma.
Många gåner så har man också haft flera utav dessa under samma dag. Tokiga månad.

Har iallafall nyss stigit upp och hann sörja över att vi i hushållet Engman / Holmström saknar alla typer utav frukost mat. Lyckades efter lite ansträngningar rota fram några hårdbrömackor och en mjukost som jag nu knaprat på. Så det löste sig för den här gången.
Anton ska snart till jobbet så då ska jag passa på att promenera med honom dit och sen ta mig en lite tur på egenhand! Måste ju ta vara på denna UUUnderbara aprildag x)



Försökte fånga Charlies busighet nu på morgonen men.. Gick sådär ^^

7e dagens bild: På det senaste klädesplagget du köpte

Det senaste klädesplagget du köpte



Min supersnygga klänning från Nelly :)

Charlies Värld



Vad tror ni att Charlie tittar på?
Vad fångar hans intresse?
x)

Musik




Lycka

Ååh vad glad jag är! Var grymt skönt med träning och hur konstigt det än låte så var det ännu skönare med promenaden hem. Känner verkligen att jag blir mycket piggare utav träningen, vilket är underbart! :)
Sen att komma hem till min städade lägenhet, och vet a att duschen inte är långt bort skänker också lycka till min förut så kalla vintersjäl. Våren är här <3

Det enda minuset just nu är min brist på pengar som också visar sig i kylskåpen och skafferiet. Börjar kännas tråkigt och tomt där. Längtar tills jag får åka och storhandla och få hem en massa gott som jag kan mumsa på! ^^ 
Eller... det kanske finns någon givmild själ därute som vill bjuda på en massa god mat ? *önska kan man* 

Ne, nu blir det dusch!

Väntan

HUR får man en katt att lära sig att inte slicka i diskkon??!
Han lär sig då aldrig hur jag än gör...

Iallafall, färdigstädat (bara Antons del kvar ^^) och mätt i magen efter en stor portion fiskpinnar, potatismos och babymorötter! Var riktigt gott och gör nu mitt bästa för att i lugn och ro smälta maten. Dock så ska jag promenera iväg om 40 minuter så får hoppas att jag är "färdig-smält" då xD
Ska bli ritkigt riktigt skönt att åka iväg och träna idag. Skönt att se fram emot träningen för en gångs skull, oftast tar det ju faktiskt emot ganska mycket!.
Inväntar iallafall Frida just nu som ska promenera och Pumpa med mig! 

När jag kommer hem ska jag nog tända en massa ljus och mysa framför tv:n. Det är något som jag gjort nu i många år när jag har städat. Älskar att tända massor med ljust när mitt rum (nu lägenhet) är välstädat och snyggt för att riktigt njuta utav det är det är som allra bäst! För stökigt blir det ju alltid igen x)

Men.. Nu ska jag gå och byta om så att jag är redo när Frida kommer!

i städtaget

Hejsan!

Tar en liten välbehövlig paus i städandet. Insåg att jag inte hade städat ordentligen på över två veckor vilket innebär att det inte var fullt så fräscht som jag vill att  det ska vara. Så tog mig i kragen och började nu. Än så länge så har jag hunnit dammtorka och dammsuga. Ska strax ta tag i att skura riktigt ordentligt.

Har faktiskt hunnit med mycket idag, beror nog på att jag var uppe så pass tidigt som jag var.
Först så såg jag och Anton på "The green Hornet" imorse. Blev riktigt riktigt överraskad över hur bra den var. Hade ratat den nu hur länge som helst eftersom att jag tyckte att det såg ut som en skitfilm. Gillar dock när det blir så! ^^
Sen så har jag och mamma varit iväg och köpt en födelsedagspresent åt pappa som fyller år på söndag (Firandet blir dock redan på lördag) :)
Tog dock ett jävla bra tag att hitta det vi sökte efter i en lämplig prisklass. Men skam den som ger sig.

Nu när jag är klar med städet så ska jag kasta ihop nått snabbt att äta. Blir nämnligen pump med Frida ikväll :) *Yeeey*

6e dagens bild: En kändis du aldrig skulle ligga med, inte ens för pengar

En kändis du aldrig skulle ligga med, inte ens för pengar



Av flera olika anledningar
Men främst för att jag vill undvika alla dessa könsjukdommar som han helt säkert har

Tiden

Tiden är verkligen ett begrepp som jag kan störa mig på ibland.
Bland annat just nu då min hjärna säger till mig att klockan är ca 23, medans "verklighetens" klocka är 21.20 och det innebär i sin tur att det är alleles för tidigt att gå isäng redan nu.
Jobbigt och irriterande så jag får lov att kämpa en stund till.
Finns ju fler tillfällen då tiden gör en iriterad., tillexempel dessa dagar då man en måndag tror att det är Fredag. Att inse sanningen då kan förstöra en hel dag verkligen!


Imorgon har jag sovmorgon
Kommer bli underbart skönt <3

Hjärteklump

Mycket saker som händer just nu. Vanligtvis gillar jag att ha mycket saker planerat så att man håller sig sysselsatt men just nu börjar det tynga lillhjärtat eftersom att det är så mycket som inte är "säkert".
Jag gillar när saker är P.L.A.N.E.R.A.D.E så att man vet vad som händer och när det ska hända. Hatar dock när saker är ovissa, det ska se, men det är ovisst om hur, när och var.
Detta gör mig stressad och förvirrad och av någon konstig anledning så är nästinpå allt i mitt liv just nu Oplanerat och ovisst.

Tillexempel så ska jag KANSKE på en lång bilfärd till oulu nästa fredag. Kanske.. bara kanske..
Ovisst, otryggt..

Måste fixa Besiktning på bilen snart.. Snart..

Byta däck på bilen.. någongång..

med mera med mera..


Ingen planering

Slappar!

Hejsan!

Sitter och smälter maten som jag nyss ätit, Blev idag spagetti och köttbullar! Ville egentligen ha  Lasange men jag kan inte riktigt allt man ska ha så det får bli  nån annangånd då jag kollat ingredienser!
Kom hem från jobbet för ungefär en timma sedan så sitter och slappar nu, blev dock inte lika tungt som jag trodde att jobba ett så långt pass! Har haft riktigt trevligt på jobbet faktiskt :)

Funderar nu vad jag ska göra av kvällen. Blir kanske att åka iväg och simma en sväng (KANSKE)..
Annars blir det tv häng och sofffslapp resten av kvällen. Är riktigt trött faktiskt! Kan vara det konstiga vädret som gör det? jasi, man vet aldrig!

5e dagens bild: Ett djur som beskriver dig


- Energisk
- Älskar mat
- Älskar sova
- Gillar Bus
- Rätt söt om jag vill ^. ^

Boom-Lay, Boom-Lay BOOM



Börjar verkligen bli pump skadad när det gäller musiken!
Den här låten är dock Awesome, så lyssna gärna :)

Dax för DDS

Hoh Hejsan och Godkväll!

Promenad, Pump och sen promenad hem igen. Det är det som stått på schemat ikväll vilket jag precis avslutat. Älskar verkligen detta med promenad till Pumpen (Dock bara om vädret tillåter). Det är verkligen underbart att få en massa frisk luft (HAHA pensionärsvarning på det!!) men ja.. det är ju sant :)
Var ett tungt och hårt pass även idag. Är dock grymt ledsen eftersom att dom fått för sig att göra någon trög ändring på korpen som gör livet mycket svårare för mig. Jävligt surt faktiskt..
Jag som har kommit igång så grymt bra med den träningen, känns som att lusten kommer dala nu faktiskt.

Tycker att det är dax att sätta lite fart nu så jag blir klar med DDS snart (Datorn, Duschen, Sängen). Ska nämnligen ipp kl 6 imorrn(!!!) och kommer vara på jobbet mellan 07.00 - 17.00. Kommer tyvärr bli riktigt tungt att stiga upp så pass tidigt, är inte ritkigt van det. Men, får lov att gå!
Detta kommer ju dock betyda att någon uppdatering för morgondagen mest troligt kommer dröja (Om jag nu inte ids kasta in ett på morgonen vill säga)

Som sakt, blir Duschen och sen sängen alldeles strax!
Sov gott <3

Hunger

Hejsan!

Nu var det slut på arbetsdagen och jag har precis kommit hem.
Håller nu på att svälta ihjäl eftersom att jag glömde ta med mig lunch till jobbet så det är snart 8 timmar sedan jag åt!! Galet!!!
Vet inte heller vad jag ska äta.. Känns konstigt att äta något nu eftersom att det snart är middagstid och det känns å andra sidan dumdristigt att INTE äta eftersom att.. som sakt.. JAG SVÄLTER!!

Hur som helst, för att lämna det plågsamma samtalsämnet, Hunger så går jag nu över till något helt annat.
Blir nog idag ännu en promenad + pump men denna gång med sällskap! Låter både nyttigt och trevligt :)
Ska också fortsätta tvättningen som familjen Engman / Holmström nyligt påbörjat. Fanns verkligen en hel den tvätt och jag börjar sakna mina favoritbyxor :(

För att återgå till maten: Behöver gå och ta mig en macka!

4e dagens bild: En bild på dig som barn

En bild på dig som barn


Beautiful day

Godmorgon Bloggen!

Ännu en gång är jag vaken, trött, men har iallafall fått några fler timmar än gårdagsnatten. Charlie har dock stört mig några gånger. Han blir bara värre och värre tycker jag. Han ska gosa i ansiktet och förstår inte att man kanske inte vill det om man ligger och sover..
Men iallafall bättre än igår som sakt, vilket var skönt!
Ska strax ta och kila iväg mot jobbet i detta underbara väder. Om jag sätter mig på golvet och tittar ut genom fönstret så skulle jag nog kunna lura mig själv att det är sommar ute (eftersom att då ser jag inte längre snön som är på marken). Synd att jag inte steg upp lite tidigare, då hade jag hunnit gå in till jobbet!

Men, ha en trevlig dag allesammans! :)

Studie Ångest

Ännu en gång så måste jag skriva av mig angående denna fruktansvärda studieångest.
Satt precis och försökte gå ihop min ansökan till universitetet och drabbas av denna tunga känsla "jag-vet-inte".
Jag vet verkligen inte vad jag vill, den eviga frågan... Vad vill jag bli när jag blir stor?
Ska man verkligen aldrig lyckas komma på ett svar på den frågan som man haft sen man var 5?
Tydligen så blir det inte lättare med åren, det är då ett som är säkert.

Eftersom att jag är säker på att jag inte tar mig in på den linje jag vill, så vet jag inte riktigt vad jag ska välja i andra hand.. *suck*

Och sen denna flytt (Ja jag vet att jag skrev om detta för inte så längesedan men det närmar sig verkligen nu).. Vill jag flytta?


Vad vill jag?



I like it




Rejäl utskällning....

Hejsan!

Nyss hemkommen från Blås där jag haft en trevlig pratstund med systrami, Brodrami och Mammami!
Ätit riktigt gott desutom!
Dock fick det ett otrevligt avslut eftersom att Charlie Charles bajsade i bilen..... Han fick sig en rejäl utskällning och han är fortfarande skamsen. Han vet att jag är arg på honom så han cirkulerar litegrann nu runt mig och väntar på att jag ska säga nått gulle gull så att han vågar fram igen.. Men jag tycker gott han kan hållas ett tag för så gör man verkligen inte.

Ska nog säkert snart krypa isäng eftersom det blir upp tidigt imorrn igen. Man kan verkligen känna av när man haft en dålig natt och sen inte tagit någon Powernap.. Huvva vad jobbigt. Men ska nog invänta Anton först. Han borde komma snart :)



Ännu en Lördagsbild!
Love it ^^

Rain

HejHopp!

Nu är jag hemkommen från jobbet. Riktigt jäkla trött nu. Känner mig nästan lite lätt paralyserad. Ska dock iväg till Blåsmark om ett tag på middag. Skönt att slippa laga mat ^^
Gick idag upp för mig att det fasiken är April.. det betyder ju att nästa månad är Maj (mrs obivious)..
SJUKT! Maj räknar jag som "sommar" vilket känns helt fantastiskt!
Det värmer verkligen min själ såhär en kall gråmulen och regning april dag.

Det som är tråkigast med denna månad är just det faktum att jag lever fattigare än någonsin. Har 600kr ungefär som jag ska klar mig på tills nästa Lön (3veckor och 3 dagar kvar).. Så.. fråga inte om jag vill hänga med på något roligt. För jag kommer inte kunna.. *sorg*
Får leva fattigt studentliv utan att vara student... vilket suger!

3e dagens bild: En bild på en kroppsdel du älskar ( på dig själv )

En bild på en kroppsdel du älskar ( på dig själv )



Helt klart det snyggaste jag har att komma med ^^

Irriterad...

"GODmorgon"..

Vaknade för ungefär 30 minuter sedan eftersom att jag alldeles strax ska ta och bege mig till jobbet, inga konstigheter. FÖRUTOM den lilla detaljen att jag inte somnade förrens 3 - halv 4...
Och inte på grund utav att jag satt vid datorn eller dylikt så att jag bara har mig själv att skylla... NEEEJDÅ!
Gick faktiskt och la mig kl 22 igår så det var en alldeles lagom tid.
Precis när jag skulle till att somna så börjar brand varnaren att  pipa.. inte intensivt utan "Det-är-slut-batterier" pipet. Okej..
Låter det vara av någon dum anledning.. klockan blir slutligen 2 och jag blir totalt galen och försöker fixa det så går dit för att slita ut batterierna.. INTE tusan gick det eftersom att den förbaskade Brandvarnaren går ju INTE att öppna..... Slutar med att Anton lägger den på balkongen (Där jag förövrigt nu kan fortfarande höra den, VARFÖR VÄGRAR DEN ATT DÖ?!)

Aja, men efter det blev det lugnt och tyst men då är ju min hjärna redan så pass uppstressad över faktumet att klockan hunnit bli halv 3 så det dröjer ett jäkla tag innan jag somnar iallafall.

SÅ.. här är jag. Inte alls utvilad och redo att gå till jobbet!


Åtta Punkter om mig själv

Blev utmanad utav Jennie där jag ska göra en lista med 8 punkter om mig själv! Sedan är det meningen att man ska utmana 8 andra bloggare men, eftersom att jag läser ett så begränsat antal bloggare (Och Jennie utmanat flera utav dom) så utmanar jag alla som känner för det! :)

- Jag är envis, om jag bestämt mig! Om jag verkligen har bestämt mig för något då är det svårt att stoppa mig!

- Jag har inte färgat mitt hår på snart 1 år. Valde att ge mitt hår en liten paus så nu är jag helt naturlig. Är dock i funderingar på vad jag ska färga för färg härnäst.

- Jag byter ofta sockar 2 gånger per dag Har ingen ordentlig förklaring

- Jag tvivlar inte det minsta på en andevärld och ett liv efter döden. 

- Jag tvivlar inte heller på liv på andra planeter.
Det vore helt ologiskt att göra det

- Jag älskar mat, mat är nog en av mina största passioner. Men jag hatar att laga den...

- Jag hatar sladdar. Synliga sladdar gör mig stressad. Lägenheten våran innehåller för tillfället en hel drös med synliga sladdar som dagligen gör mig stressad, men jag vet inte hur jag ska få bort dom.

- Jag kan inte dyka utan att hålla för näsan. Tragiskt men sant, har många gåner försökt lära mig detta utan resultat. Tvivlar på att jag någonsin kommer lära mig detta.

WOHO <3

Gokväll!

ojojoj så tunga mina ögonlock är. Ska verkligen bli skönt att hoppa isäng när det nu blir dax! :)
Har varit så sjukt duktig idag, är verkligen superstolt över att jag inte bara suttit hemma och tittat på House (som vanligt). Promenerade iväg vi 4 till korpen, hade ett pump pass, gick till solariet och solade, gick hem!! 
Känner mig riktigt riktigt jäkla duktig!! ^^
Känner dock av allt nu. Min kropp känns tung och öm, blev kanske lite mycket ^^

Nu har jag precis avnjutit middag framför ett avsnitt utan House och nu börjar det vara dax att hoppa i duschen. Lär nog stanna där förevigt skulle jag gissa. Om inte så blir det sängen efter det eftersom att imorgon ska jag iväg på jobbet.

Min fobi

Fick en fråga på facebook angående min fobi som jag visade nedan och insåg då att jag kanske borde förklarat lite mer om det! Så kan ju dra den historien (Trotts att de flesta som känner mig eller läst någon utav mina gamla bloggar vet om detta)

Iallafall så var det så att när jag var liten 6-7 år ungefär älskade nyckelpigor och fångade ofta in dom sådär som man gör med fjärilar. Jag hade hittat en nyckelpiga hos min dagmamma som jag tog med mig hem. När vi kommer hem (medans mamma låser upp dörren) så bestämmer jag mig för att titta på nyceklpigan på riktigt nära håll så jag håller handen med nyckelpigan preis framför ögonen. Då väljer nyckelpigan att fälla ut sina vingar och jag kan säga att en nyckelpiga på så nära håll ser fruktansvärt hemskt ut när den fäller ut vingarna.

Så, sen dess har jag aldrig klarat av nyckelpigor utan får panik när jag ser dom. Trotts att jag nu i vuxen ålder insett att dom inte är farliga så hindrar det inte mig från hjärtklappning när dom äckliga varelserna kommer krypande/flygande


Yesterday!

Hejsan (eller godmorgon)

Egentligen inte godmorgon eftersom att jag vaknade för två timmar sedan men ja, tillräkligt god morgon för att man ska kunna säga det ^^
Hade verkligen jätte roligt igår. Kan aldrig sluta att fachineras utav fulla människor. Det är verkligen hemskt roligt (Borde nog göra ett forskningsprojekt av något slag?).
Gjorde allt som man gör när man är på fest trotts att jag var nykter. Blev nog dock lite väl mycket dansande på Challenge eftersom att svetten praktiskt taget rann.. usch.. nu när jag kom att tänka på det inser jag plötsligt att jag nog behöver en dusch ;D



Jag igår ^^

2a dagens bild: En bild på en fobi som du har

En bild på en fobi som du har


En fobi som bottnar i en traumatiskt barndomsupplevelse. Har försökt att INTE vara rädd eftersom att jag vet att dom inte är farliga men, funkar verkligen inte.
Är lika rädd för dessa som jag är för spindlar.. Hua!

Nyktert initiativ

Såja, då har jag varit en sväng till stan. Blev ett underbart Sub till lunch så för tillfället så är jag mätt och belåten ^^ Tog en sväng på lindex och köpte den där BH:n som jag pratade om igår, fick även med mig två pack strumpbyxor bara för att vara på den säkra sidan. Har ju inte bestämt vad jag ska ha på mig ikväll så, kan vara bra att ha :)
Kör dock på nyktert. Kommer nog göra det resten av denna månad av flera orsaker

1. Har inte råd
2. Man blir ju så jäkla ful :O
3. Det är lika skoj utan (Nej, det är inte en kliche)

Så ikväll så ska jag vara chaufför, dricka icas färskpressade juice och vara SKITSNYGG! och galen ! Awesome.
Ska snart börja kasta ut kläderna ur garderoben så att jag kanske hittar nått att ha på mig.

ALLTSÅ.. svider på min arm så att jag knappt kan skriva.  Charlie klöste mig nyss (typiskt eftersom det senaste rivmärket JUST hade läkt). aj aj aj



Freak Show




1a dagens bild: En fin bild på dig själv

En fin bild på dig själv


Nya bildlista

Ska börja med en ny lista, "The Elin List" som är gjord utav Denna tjej
Tyckte den lät mycket roligare (och mer varierande) än den förra! :)

1a dagens bild: En fin bild på dig själv
2a dagens bild: En bild på en fobi som du har
3e dagens bild: En bild på en kroppsdel du älskar ( på dig själv ) 
4e dagens bild: En bild på dig som barn
5e dagens bild: Ett djur som beskriver dig
6e dagens bild: En kändis du aldrig skulle ligga med, inte ens för pengar
7e dagens bild: På det senaste klädesplagget du köpte
8e dagens bild: En förebild (förklara varför)
9e dagens bild: Den konstigaste frisyren du haft
10e dagens bild: den senaste resan du gjorde
11e dagens bild: ett föremål/sak du haft väääldigt länge
12e dagens bild: första användarbilden du hade på apberget/lunar/fb (välj själv)
13e dagens bild: en tecknad/animerad figur som är mest lik dig till sättet
14e dagens bild: ett klädesplagg du aldrig skulle ha på dig
15e dagens bild: ett spel du tycker är awesome
16e dagens bild: ditt beroende ( alltifrån nikotin till skor )
17e dagens bild: det första du skulle köpa om du vann 1 miljon kronor
18e dagens bild: en tv-serie du hatar
19e dagens bild: konstigaste hårfärg du haft
20e dagens bild: vart du skulle vilja bo om du fick bestämma fritt
21a dagens bild: när du var riktigt full
22a dagens bild: något du verkligen vill göra
23e dagens bild: en pervers bild
24e dagens bild: som du tog idag
25e dagens bild: en film du tycker är väldigt bra
26e dagens bild: sommarbild som bara värmer ditt lilla hjärta
27e dagens bild: en viktigt händelse i ditt liv
28e dagens bild: någon du var/är rädd för (motivering)
29e dagens bild: det du vill göra just precis NU!
30e dagens bild: en bild som betyder mycket för dig.


Spännande.. :)

fortsättning följer..

Hejsan

Tittar ut genom fönstret och blir fortsatt förföljd utav detta ruskigt dåliga väder. Ingenting som piggar upp speciellt mycket såhär på lördagsmorgonen. Tur då att det faktiskt är LÖRDAG så då blir man lite varmare i själen!
Har just stigit upp för att ge Charlie frukost, han blev galen imorse och slickade mig i ansiktet och bet på mina fingrar, vilket brukar betyda MAT på Charlie-språket.
Filmen som jag hyrde igår sög verkligen, tror att vi orkade med 5 minuter innan vi stängde av och satte igång lite House istället, Myyyycket bättre!

Så fort Anton vaknar så ska vi dra in en sväng till stan och kika litegrann! Tror desvärre att det inte blir en speciellt lång runda eftersom ja... Anton följer!
ojsan, han vaknade visst nu *tittar förvirrat på klockan*
Aja, vi ska inte fara än vilket som, blir lite senare.


Klassiker <3

ÅÅh hade glömt denna underbara låt men blev påminnd om den idag!
Älskar verkligen denna :D



Lägger in 2:an också ^^



*Lycka*

Hejsan!

Zumba var verkligen superkul!
Nästan som att gå på krogen och dansa, förutom att man nu slapp vara rädd för att bli allt för svettig, AWSOME! MEN, har lite problem med alla dessa smidiga rörelser. MEn ska nog åka fler gånger så att man lär sig ^^
Har just varit och hyrt en film (Fråga mig inte vad den hette för det minns jag inte) så efter att jag duschat så ska jag och Anton ha filmkväll. Har köpt hem en massa Baby morötter och Guaccemole! Kommer bli supergott att sitta och gotta sig senare :D

Har en pinsamt lycklig dag! Livet leker <3



Eftersöker bättre kondition, någon som har en sådan över?

ZUMBA

Åååh, äntligen börjar mina älskade serier om igen. I veckan börjar Big Bang theory, nästa vecka Vampire Diaries och veckan efter det Supernatural.. Ååh så underbart <3 *Nerd alert*
Jag och Anton har precis sett veckans avsnitt av Big Bang Theory :)

Klockan halv 5 så kommer Frida förbi och plockar upp mig och så ska vi dra på Zumba för första gången. Ska verkligen bli kul att få prova på det, trotts att en flodhäst nog är smidigare än vad jag är ^^
Jag hoppas verkligen att det är roligt, skulle vara kul att hitta något annat typ utav pass (förutom pumpen) som man vill gå på :)




April April

Hejsan och välkommen till April månad!

Inte blir man det minsta förvånad då man vaknar upp första april och ser hur det snöar utanför fönstret. Sol och blå himmel hör till det förflutna och nu får vi helt enkelt vänja oss med snö, blåst, hagel regn och slask den kommande månaden. TUR att man är förberedd, annars hade man nog blivit besviken.

Har varit en sväng till stan för att sitta och surra på waynes tillsammans med diana över en liten Juice ^^
Hittade också världens mest Awsome BH där strax innan jag mötte upp henne som jag är GRYMT sugen på att åka tillbaka till stan för att köpa. Vi får se hur jag gör med den saken.


Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om!

Någon du aldrig kommer släppa taget om!



Eftersom jag tagit denna krabat under mina vingar så kan jag väl inte släppa taget om honom.
Tills döden skiljer oss åt tårtan.. Love yaah <3