Im ALIVE!

Gokväll!

Var på Kläm och Känn party i Lördags, myyycket trevligt! Fick träffa gamla bekanta men även många nya ansikten! En mycket trevlig kväll trotts att jag och Frida blev dissade av Kalles x)
Carro var även en mycket duktig... vad heter det? Carro.. fylli vad det heter! :D
Igår låg jag dock här på soffan hela dagen, inte för att jag var speciellt bakis.. mest för att jag inte orkade något.. Antar att det är en form av bakis! :P

Men.. Nu får det vara nog på detta slöande. Ska ta mitt pick och pack och dra till simhallen och motionera bort helgens godsaker! Ska bli skönt att få komma ut lite, Sen blir det raka vägen till jobbet för att jobba natt! Även detta skönt, har inte jobbat på en vecka så behöver verkligen komma tillbaka ill verkligheten så att säga!

Det var ungfär det jag ville säga idag!

Ska dock bjuda på CHARLIE
Vet inte om jag ska skratta eller gråta ;D

Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

Eftersom att jag inte gjorde detta igår så gör jag två idag bara för skojs skull :)

En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

<3

Dag 5: En gammal bild på dig själv

En gammal bild på dig själv


Jenny - 2 år och 10 månader

Kaos

Hejsan!

Sitter i min lägenhet  som är ett kaos!
Diskberget är högre än vad det någonsin varit (antons tur att diska så jag vägrar ta tag i det) samt att det behöver damsugas och skuras. Varför jag inte tar tag i detta vet jag inte. Kan vara tröttheten som hänger över mig som en jävla plåga. Håller bokstavligt talat på att somna här i soffan där jag sitter. Har gjort allt för att motverka den. Har tagit en låångt promenad ute i solen och det varma vädret för att få i mig en massa ljus och luft, detta verkar dock inte ha hjälpt.
Kan inte heller lägga mig och sova eftersom att Frida snart kommer förbi och då ska vi in till stan en snabbis och sen ska vi nog göra oss klara för Kläm och känn party ikväll. Det kommer säkert bli jättekul men det är jobbigt att knappt kunna se fram emot det eftersom att det enda jag tänker på är att sova...

Jobbigt... Men det blir kanske bättre!

Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv

En bild på en konstig tid i ditt liv



Konstig vet jag inte, men deffenetivt jobbig!
Syns inte så jättetydligt på denna bild (tog knappt några under denna tid)
Blev sjuk och det tog jättelång tid innan läkaren kom på vad som var fel.. När denna bild togs hade dom inte kommit på det ännu!
Man kan se litegrann hur det nästan ser u som att jag fått en smäll över ögat.
var alldeles röd runt båda ögonen samt runt munnen, huden torkade också så var alldeles torrt. Hade också mycket röda sprickor i ögonen samt att det rann ur dom hela tiden!
Men som sakt, bilden visar långt ifrån hur hemsk jag egentligen såg ut!

Musik

When you find me
<3


Dag 3: En bild på någon i din familj

En bild på någon i din familj

Mamma

Dag 2: En bild på dig själv

En bild på dig själv


Dag 1: En person du umgås mycket med

Hittade precis lösningen på mitt bildproblem!
Har dock fått nått problem med kopieringen så kan tyvärr inte lägga upp hela listan här utan det får bli en överraskning om vad det blir varje dag! :)
Idag är det iallafall

Dag 1: En person du umgås mycket med


Frida ^^

Morgonstund har... ?

Morrn morrn!

Blev tidigt väckt utav läkaren, ligger nu och funderar över vad som blev sakt!
Ser ut att vara varmt ute idag, ska dock inte ta något förgivet utan ska kika in på yr och se vad dom säger (Har ju ännu inte fixat någon termometer.. ska dock försöka göra det idag).
Ska ta en promenad snart, vet dock inte om jag ska ät lite frukost först, finns risk för att jag inte orkar annars, jag är sjukligt hungrig! ^^

Har kommit på vad tåkig jag är som aldrig lägger ut några bilder!.. Detta måste jag ändra på... men inte idag :)

Gokväll

Så, då var dagen avklarad! Måste säga att jag går riktigt stolt ur den!
Jag har hållit mig syselsatt hela dagen vilken är underbart, blir så mycket stillasittande annars!
MEN.. det har tagit emot ganska så mycket vissa stunder, simmningen var jag less redan vid 10 minuter men lyckades hålla ut till 40 minuter. Sen Pumpen fick mig nästan att gråta, men som sakt nöjd är man nu iallafall! 

Sen har jag beställt 5 pack från Newbody! Kommer bli jättekul att få en massa nya sockar och underkläder (Hmmm... kul.. konstigt ordval där kanske men... ni fattar:)
Imorgon blir det stan med Frida.. Oj så najs har ju velat göra det hela veckan! Hoppas man hittar något tjusigt ^^

Ne nu ska jag och Anton lägga oss i soffan och se på Due Date :)

Sov gott

Träningsdag!

Godmorgon!

Shiet vad länge jag sov idag, var sjuuukt skönt dock!
Tror det blev närmare 12 timmars sömn inatt, kanske inte så jättenyttigt men :)
Blev ingen Zumba igår, det var fullt så jag och Frida fick inte vara med... buuhuu..
Men.. vi gymmade lite (fasiken vad tråkigt det är) och sen åkte vi iväg och simmade i 50 minuter istället. Myycket bättre!
Denna dag kommer även den vara tillägnad träningen, först ska vi iväg och simma och sen ikväll blir det Body pump. Hehe, ibland förvånar jag tillochmed mig själv i hur hurtig jag kan vara.... om jag vill :)
Ska även iväg till mammas jobb och beställa lite NewBody saker, dom säljer tydligen det där.. yiipey! :)
Älskar verkligen deras sockar och underkläder, grymt sköna och superbra kvalite så nu blir det att hamstra lite!

Ha en bra dag vänner :)

Bad Jenny

Godmorgon!

Har preeeciiis stigit upp så är lite lätt yrvaken! Ännu en gång skiner solen och jag blir lycklig i själen! Har jobbat hela helgen... FAN, kom precis på att jag fyllde i min timrapport för i helgen fel.... och jag lämnade den på jobbet.. DAMN IT!!.. Aja, jobbar jag inge mer denna månad får jag väl slå en pling till chefen och be henne ändra det, klart jag måste få betalt för helg och inte för veckodag heller ;)
Hursomhelst, Tog ju med Charlie till Blåsmark häromdagen så att han skulle få träffa Nisse. Gick faktiskt jättebra trotts att Nisse var liiite jätte skeptisk mot Charlie, men ingen slaggis och det är då mer än vad man kan begära! :)

Men, Måndag idag!
Ny vecka, känns faktiskt riktigt bra!
Nya tag i träningen eftersom jag varit en aningen lat, fick ihop 4 dagar förra veckan men 3 utav dom var bara på 30 minuter + att jag fuskat litegrann.. :/
Idag startar jag veckan strongt med  ZUMBA.. kommer förhoppningsvis bli jättekul! :)
Skulle verkigen vilja åka in till stan och shoppa, brukar inte vara shoppingsugen men just nu gör det nästan ont, sååå mycket vill jag shoppa :D hahah!!

Ne, om jag skulle försöka få upp min kar och se om han har lust att åka och handla, finns inget att äta till frukost! :P


Jobbhelg

"Godmorgon"

Har dock varit uppe ett ganska bra tag nu faktiskt. Har städat toaletten, ska strax fortsätta med resten av lägenheten. Har varit så grymt lat på "städfronten" den senaste tden så kan säga att jag är glad över att inte ha fått något "oväntat besök" för det ser verkligen hemskt ut.
Om 2 timmar klickar jag dock igång en jobbhelg. Har jobbat helt sjukt mycket senaste tiden! Blir bra med chash nästa månad med andra ord :)
Imorgon ska jag för första gången ta med mig Charlie när jag åker bort, ska till Blåsmark så då ska han få följa med! hihi får se hur det går ^^ 


Hej mitt vinterland?

Gusch, satt och tittade på vädret igår och fick då det tunga beskedet att varmare tider inte tycks närma sig särskillt hastigt. Kommer vara denna bitande kyla mest troligt veckan ut! VILL INTE!!
Får ju för sjutton ingen motion då, hatar kylan :(

Har just stängt in stackars Charlie i sovrummet tillsammans med Anton, blev så sur när han klöste på soffan och vägrade lyssna så då får han straffas en stund.  Får väl se om han är snäll igen när han kommer ut :)

Musik

~

I'm beautiful in my way,
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

~



Ångest!!

Och nu var det eftermiddag!
Gusch, dagarna bara flyger förbi utan att jag egentligen hinner lägga märke till dom, det är en läskig känsla av att egentlige inte har någon kontroll!
Var hos läkaren idag för att hitta vad det är för fel gällande min ständiga trötthet. Massa prover har tagits så inväntar att han ska ringa någongång nu i veckan! Jag hoppas verkligen att proverna visar något, för om dom inte gör det så ja, "får vi prata om hur vi ska gå vidare".. hmm låter läskigt! Tur att man har en så bra läkare då :)

Känner mig hemskt lat idag också,  har inte tränat nått i veckan vilket gör att jag får lite lätt panik. Ska ju träna 5 dagar i veckan och det innebär att jag måste träna alla dagar från och med imorgon!... HUR SKA JAG HINNA DET??
GAAH blir galen. Ska snart iväg på jobbet..



Galen!!

Hejsan!

Hua, 30 grader kallt!
Det sjukaste med det var ju dock när jag skulle hem från jobbet och DET SNÖADE!!.. hur är det ens möjligt?!
Var faktiskt snäll och skjutsade Anton på jobbet idag, han kommer nog dock måsta gå hem eftersom att jag är hos läkaren när han slutar *Nervös*

Charlie blir dock helt tokig om man lämnar honom ensammen. Bara den korta stunden då jag skjutsade Anton på jobbet (vi pratar ungefär 4 minuter MAX) så hade han spratt. Inte spratt som kattungar brukar ha och klätra i gardiner och sånt. Utan spratt på det sättet att han är klängig, lämnar en inte ifred i en sekund. Fick kämpa mig igenom lunchen eftersom att han prompt skulle vara med. STackarn, som sakt ska ju snart iväg igen så då blir han ensammen igen, han kommer vara förkrossad när jag kommer hem :P

Sorry

Vet att jag verkligen suger på dethär med att blogga dagligen. Jag får typ.. skrivkramp(?) och idé brist. Min idé brist kan uu dock bero på att jag dagligen  gör ungefär samma saker, vaknar, äter, tränar, jobbar, sover. Det är sällan det händer nya saker!
Har de senaste dagarna mest lekt med Charlie och försöker få honom att vara gosig. Han är så försiktig,rädd och ego att han inte vill ligga och gosa så mycket. Och han hatar att bli buren! *Suck* katter ^^
Har inte gått så bra med utmaningen heller. Kände att det blev så många ämnen där jag knappt hade något att säga vilket gjorde det både drygt och tråkigt att skriva om. Få se om jag tar tag i det snart och kanske då startar på ett ämne där jag har något att skriva! :P

Idag har jag iallafall varit med Diana, vi satt och surrade både hemma hos mig och på Waynes över en kopp varm choklad! Mysigt och trevligt! Är så sällan vi träffas nuförtiden så det är alltid trevligt när det händer! :)

Charlie


Dagen D

Idag kommer kissen!! :)
Längtar så mycket till att få se honom Live!

Har kommit hem från jobbet och hunnit starta en tvättmaskin, plocka undan, fixa kattsakerna medans Anton ännu inte stigit upp. Han lovade igår att jag skulle få frukost klockan 9 när jag kom hem meeeen icket!
Ska dock gå och väcka honom nu!
Kommer en bild på kissen sen ikväll!! ^^

Surströmming

Har precis kommit hem från Surströmingsmiddag med mamma och syster <3
Mums säger jag bara!!
Det känns faktiskt lite somrigt att sitta och äta surströmming! (Också med tanke på det fina vädret som varit idag). Fick även med mig en kattkorg som Nisse inte använder som jag ska försöka lära lilla kissen sova i! Nu är det verkligen nära! Kommer bli jättespännande att se den lilla krabaten!! ^^

Umu

När jag vaknade nu på morgonen så hade årets katalog från Umeå universitet dimpt ner i brevlådan. Har nu suttit och läst den pärm till pärm och oron och funderingarna blir allt fler.

- Vad vill jag gå?
- Vill jag flytta?
- Hur vill jag isf bo?
- Skulle jag ens klara av högskolan?
- Tänk om jag väljer fel?


Nej gud det är verkligen inte lätt, VILL plugga men vill INTE flytta, hur ska jag få den matematiken att gå ihop?


Trötthet

Hejsan!

Vadan denna ständiga trötthet?
Håller på att gå under när jag aldrig någonsin kan få känna mig pigg, inte ens nu när solen skiner in genom fönstret. Vad är det för fel på mig? Tror faktiskt att jag ska ringa och boka en tid hos läkaren så jag kanske får ta några prover eller nått. Får väl se om jag tar tag i det senare idag.

Anton frågade nyss helt spontant om vi skulle fara och simma, kan ju inte dissa det när det är han som föreslår det så vi ska snart  (2timmar) åka iväg och göra det. Ska passa på att åka och handla lite då också och ta ut pengar åt Frida och pengar som jag ska betala katten med på Fredag! :) weei!

Dag 15 – Mina drömmar

Finns mycket man drömmer om. T.ex så drömmer jag om att hitta rätt väg, karriärsmässigt. Jag vill kunna hitta denna väg som jag verkligen kommer brinna för.
Drömmer också om att någongång i framtiden få barn, gifta mig med the mr right. Drömmer om att bli gammal med den människan och att slutligen kunna sitta och titta tillbaka på mitt liv med tillfredställelse, att jag gjort allt jag kunnat! :)

Jag ska bli Mamma!! ^^

Har nu på morgonen fått besked att jag ska bli mamma!
På Fredag kommer mitt hjärtebarn hit!
En liten söt kisse som fyller 12 veckor på torsdag. *Längtar*

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Skämtar ni... igen?

Tröja med tryck
Cookiepants


Dag 13 – Den här veckan

Eftersom att jag inte gjorde detta igår blir det 2 idag :)



Måndag
Jag och Anton åkte in på stan där vi först åt Lunch på Subland. Sen vandrade vi omkring och sökte skor åt honom. Han hittade ett par som han fastnade för så numera har han skavsår konstant ;)
Efter det så letade vi efter nån lampa hit till lägenheten, vi har det ju så mörkt, Hittade dock ingen men vi kom hem med en skrivare iallafall. Riktigt bra köp det med.
Blev akututringd så jag åkte och jobbade natt senare på kvällen.

Tisdag
Jag, Frida och Robin åkte för att simma i Öjebyn. Blev dock mycket "bad" denna gång. Fick nog ihop 35 minuter motionssim ca och den övriga tiden utav de 2 timmarna var mest lek och slams, detta avslutades dock i varmvatten bassängen, härliga tider <3
Jag och Frida käkade middag här och surrade innan jag slutligen var tvungen att åka iväg på jobb.

Onsdag
En väldigt seg dag där jag inte alls fick mycket gjort. Var dock på Body pump på kvällen, skönt men värken efteråt har plågat mig resterande veckan.

Torsdag
Mottionssim med Anton och Frida, annars inget speciellt.

Fredag
Mamma, Jag och Anton åkte till stan för att köpa blommor till Farmor som fyllde 70 år. Jag och Anton passade på att besöka systemet eftersom att det skulle vara fest här på lördagen.
Var hos farmor hela dan ochåt tårta, drack läsk och allt såntdär som jag inte gör nuförtiden! Guschhh så gott det var. Hela min kropp njöt!! ^^

Lördag
Började med att arbeta näst inpå hela dagen, han så pass hem och äta, duscha och byta om innan det droppade in folk! Blev inte många (Var ej planerat heller) men vi hade hemskt trevligt! ^^ Kvällen avslutades på sunes och sen när vi skulle "Efterfesta" som jag hade bestämt somnade jag i soffan så Anton och Robin satt och spelade HoN.. hehe ^^

Söndag
Det är ju idag det. Jag har stigit upp, städat undan gårdagen och satt mig här.
Planen för dagen är ju att mina syskon ska komma hit på middag och så ska vi se på serier tillsammans. Kommer nog bli jättetrevligt det också ^^

Dag 12 – I min handväska

Nu är det ju såhär att jag använder mig inte utav handväska särskillt ofta (läs aldrig). Anser att det är bara ännu en sak att hålla reda på och en sak som man kommer bli totalhandikappad av om man glömmer den hemma.
Skulle nog dock behöva en handväska ibland eftersom att jag istället använder jackfickorna. Dessa rymmer inte hur mycket som helst och är ofta lite jobbiga att leta fram rätt saker i! 2011 kanske får bli året då jag skaffar handväska? 

Detta kan man iallafall hitta i mina jackfickor just nu.
- Mynt
-Ett kvitto
- Mitt simarmband
- En penna
- Plånbok
- Conceeler 

Om jag skulle åkt iväg hemifrån så skulle dom även innehållit mobil och nycklar!

Underbart <3

Guuuu.. så skönt det var att simma.. Känner att träningsvärken lättat en aning! Väldigt uppskattat!
Nu har jag ätit middag och ligger nedkrypen i soffan. Funderar faktiskt på att sätta igång nån av filmerna som jag köpte igår! :)

Rörelsehindrad

Hejsan!

Nu sitter jag här igen utan att egentligen veta vad jag ska skriva, helt utan mening och mål kan man säga.
Det enda jag egentligen vet är att jag har hemskt tråkigt och att jag har hemskt hemskt ont i min kropp. Det  är inte alls lika skönt som jag minns det, träningsvärk alltså.
Gymmade ju konstant förra året så då var man ju lite van med träningsvärken och den var tillochmed "skön" på sitt eget lilla sadistiska sätt. Men.. nu när jag hittat min nya träningsform, sim, så gillar jag inte riktigt smärtan. 
Ska dock försöka slänga in sånna här plågsamma pass nu nångång om sänder bara för att få lite variation på träningen!
Sitter just nu och väntar på att Frida ska höra av sig och säga att det är dax att åka och simma nu så att jag kan sätta mig i bilen och köra iväg till simhallen! Hoppas verkligen att det kommer ta död på denna fruktansvärda smärta! :P

Har just suttit och kollat lite högskolestudier och dylikt. Detta väcker ständigt en ångest hos mig då jag varken vet vad och om jag vill studera, eller om jag verkligen vill flytta?
Det är verkligen svårt att inte veta. Vill så gärna veta så att allt bara kunde gå lätt och snabbt..

Ny kärlek?

Tror att Anton måste börja oroa sig lite! Jag har nämligen fått en ny kärlek i mitt liv


Ian Somerhalder
Hans ögon är att dö för
<3





Dag 11 – Mina syskon

Mina två små glin till syskon, Martin och Jessica (som inte börjar vara så små längre..huh?), var länge en plåga i mig ack så stora stora systers liv.
Det roliga med syskon som jag upptäckt nu när vi alla blivit äldre det är ju att det är hemskt roligt att ha. Jag och mina syskon umgås hemskt mycket nuförtiden och det är verkligen hemskt trevligt. 
Kan kanske bero på att jag har hemskt bra syskon?
Skulle iallafall inte byta ut dom mot något!
Älskar dom små glinen iallafall! ^^

Tror tillochmed att det är dax för syskonmys i helgen? ;D

Eftersom att min syster är i nån ålder som gör att jag ej får visa bilder på henne så har jag med mina fantastiska paint skills ritat en bild på dom!





Killermachine

Hejsan!

Har nyligen kommit hem från ett Bodypump pass. Som jag skrev tidigare var det MIN idé men att jag troligen skulle ångra det. Kan säga att efter passet kunde jag inte sitta still eftersom mina muskler skakade så fördärvat. Skönt, men innebär nog också mest troligt att jag kommer få problem att gå senare i veckan.
Ska dock åka och simma imorgon för att försöka motionera bort träningsvärken.

Nu har jag en massa tråkiga saker att ta tag i, såsom diska och vika tvätt! Weeeii...

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Tråkigt men, here we go:
Rosa Linne - Cubus
Jeans - Cubus
Sockar - Newbody x)





Förvirrad

Jag och vara helt förvirrad. Har i en hel vecka ställt in mig på att Farmor fyller år idag och att jag ska dit. Så har hela veckan typ planerat efter det. Upptäckte igår att det är nog inte alls speciellt troligt att hon fyller år idag utan att det är IMORGON.. Ringer dock pappa för att dubbelkolla men NEHE... det är på Fredag hon fyller år och inget annat. Snacka om att vara förvirrad alltså.

Var och simmade med Frida och Robin igår. Vi avslutade i varmvatten bassängen där jag lekte med lite hantlar. Detta visade sig ge mer än vad jag trodde och planerade. Som sakt lekte bara och nu har jag en förjävligt träningsvärk i magen. GRYMT plågsamt.
Har ju desutom tidigare i veckan föreslagit att  vi skulle åka på Bodypump idag! Ångrar det liiiite lite men det ska fasen bli av. Vet ju dock att jag efter VARJE gång jag haft Bodypump säger : "Jag ska aldrig aldrig någonsin gå på Bodypump igen. Det är alldeles för plågsamt".
*Suck* Vilken idiot jag kan vara ibland. Kommer nog ligga i plågsamma smärtor det kommande dagarna med andra ord så bli inte rädda och tro att jag dött :P

Slav?

Hejsan!

Sitter här och tittar på lite How I met your mother samtidigt som jag ätit rester från gårdagen till lunch! Måste säga att jag lyckades verkligen i köket igår! Ugnstekt korv med baby morötter och potatismos <3

Har jobbat inatt och nu ikväll väntar ännu en jobb natt. Har också blivit tilldelad några dagar/nätter nästa månad så jag är hemskt nöjd. Men hur mycket jag än gillar mitt jobb så kan jag nu i dagens heta debatter inte känna mig som annat än en slav.
Kommunen här i stan har ju valt att alla vi Visstidanställda ska ändras till Vikarier och därmed nollställas. All den här tiden som vi har slavat för Kommunen, jobbat dubbla pass, aldrig haft rätt till ledighet/sjukdom, inte kunnat haft ett liv eftersom att "jobbet kommer alltid först", jobbat stohelger/somrar . Allt det har man gjort för INGET?
Hur kan dom ha rätten att göra så mot oss?!

Detta gör mig så hemskt irriterad. Allt som man gjort hittils har ju varit för att man förhoppningsvis tillslut skulle få rätten till att vara sjuk, få ha semester och ha möjligheten att för en gångs skull planera sitt liv. Detta är tydligen för mycket begärt..

ne ska sätta mig och beställa hem lite "studiekataloger"..
Ska verkligen inte stanna resten av mitt liv som Undersköterska, för man har inget speciellt värde då..
Få se om det blir högskolan iår eller om det blir komvux först! Ska forska i detta och återkommer väl tillslut.


Dag 9 - Min tro

Faktiskt väldigt glad att denna kategori kom upp eftersom att det är något som jag länge funderat på. HAr nu faktiskt under en tid funderat på om man kanske skulle studera till religionslärare? 

Jag har själv ingen religiös tro, men kan ändå inte heller kalla mig Ateist eftersom det finns mycket annat "övernaturligt" som jag faktiskt tror på.

Jag tror på "spöken", detta eftersom jag själv upplevt flera olika saker samt att jag vid ett tillfälle sett!

Jag tror på ett liv efter döden.

Jag tror på utomjordiskt liv, eller tror och tror vet utan bevis snarare. Hur ologiskt är det inte om jorden är den enda planeten i hela universum med liv? Skulle bli mer förvånad om det var så faktiskt.


Det var tre alternativ av många. Tror helt enkelt att det finns så mycket på denna jord som vi människor inte kan eller någonsin kommer kunna förklara! Tro är spännande och innerst inne tror vi nog alla på något! :)