Olycka

hejhej

min dag började lugn och stillsam med lite tvättande och serie tittande. Precis som jag hade planerat. Sen ringer syster och berättar att pappa har varit i en krock och är påväg till sjukhuset.
Jag och mamma åkte dit och tack och lov var allt bra med honom. Om man dock ser bilen så kan man tro att inget överlevde. Vilken lättnad att allt gick bra, trotts att han nog vid det här laget känner sig lite mörbultad.
Själv är man lite skärrad just nu även fast man har haft nästan hela dagen attbarbeta det.
Nejnej, något sådant önskas inge mer iår tack!
Nu ska jag mysa med katten och kanske se någon serie. 
Har fortfarande hopp om att ha en lugn och skön vecka, har redan planerat helgen så att man inte råkar hamna i några "festligheter" ;D
Behöver mina pengar till annat just nu! 

Trevlig kväll!




Kyliga hem

Brrr!!
Är så galet kallt härhemma så jag vet knappt vars jag ska ta vägen. Är helt genomfrusen!
Har iallafall handlat nu! Shiet vad jobbigt det var. Det vart hur många påsar som helst så har fått springa fram och tillbaka som en tok!
Just ätit den där kycklingsalladen. Riktigt gott men lite för... ja jag vet inte riktigt men gott iallafall! Blir nog att äta den resten av veckan för det vart hur mycket mat som helst. Har en hel skål i kylskåpen.

Snart träning då!

Handlingslista

Hejhej!

Nu har jag äntligen avslutat min arbetsvecka och nu är jag ledig fram tills torsdag natt. Väldigt skönt!!
I veckan ska jag passa på att göra sånt där som man inte riktigt hinner med under arbetsveckan.
Ska alldeles strax klä mig och åka iväg för denna månads storhandling. Börjar vara riktigt riktigt tomt i både frysen och kylen så den är verkligen i behov av påfyllning. 
Senare i veckan så ska jag tvätta och sådana där tråkiga aktiviteter. (Såg i min socklåda att det börjar vara ganska tomt även där). Men som sakt, det tar vi någon annan dag!

Idag handla. Jag ska också hämta ut biljetterna till smask idag! Yeey så roligt det kommer bli.Fixade en vikarie igår så nu är jag ledig tack och lov! :)
Sen så blir det träning ikväll. Aerobic är vad som står på dagens träningsschema.
Ungefär så ser min dag ut. Ska även prova att göra en kycklingsallad som jag hittade recept på. Har dock gjort om den litegrann så den ska gå lite snabbare att göra. Kände inte för att spendera alldeles för stor tid i köket idag!



Underbart!

Just hemma efter en underbar massage samt ett träningspass. Gillar inte att träna egentligen efter attman fått en massage, och man ska ju egentligen inte göra det. Tror att jag kommer avstå sådant i framtiden!
Var iallafall ett riktigt bra pass och jag blev helt slutkörd. Känner mig fortfarande lite anfådd och då går ju genast tankarna mot att jag kanske håller på att dra på mig en förkylning?!

Hur som helst!
1timma och 50 minuter kvar tills det är dax att åka iväg till jobbet, ifall jag ska promenera vill säga. Annars har jag lite mer tid att slå död på. Det enda som får mig att tveka på promenaden är ju att det är så förbaskat kallt ute vilket inte är så roligt när man promenerar.
Det sägs ju dock att det inte finns något dåligt väder bara dåliga kläde, Stämmer detta?

Ne jag vet då inte och jag har inte bestämt mig i den frågan!
Det jag vet är att jag ska hinna få i mig nå middag. Lär bli lax och potatismos idag igen eftersom att min kyl och frys praktiskt taget är tom. Imorgon ska jag iväg och fylla upp den. Ska bli grymt skönt!! :))


Åhneej!

Godmorgon

Eller rättare sakt god eftermiddag!
Helt sjukt när man lägger sig för att "vila lite" efter jobbet och sen vaknar man strax efter 12. Inte okej!
Menmen jag hade ju då inget annat planerat så jag gissar att det är okej!
Ska iväg på massage snart vilket jag längtar till hemskt mycket. Kommer bli galet skönt att få gå igenom ryggen litegrann. Dirrekt efteråt ska jag på ett Sh'bam pass. 

Ungefär så ser min eftermiddag ut. Ska ju sen också och jobba veckans sista pass (YES).
Ska försöka leta rätt på en vikarie då som kan jobba för mig en dag i mars (hahah ja är ute i hemskt god tid verkligen).
Men nu står "frukost" på schemat. Vad skulle man ha ordnat då tro?!

Tar emot

*suck*
Det tar verklig emot att blogga nu utav många olika anledningar.
Dels så är mina dagar fullt av annat, vilket är bra. Men sen så har jag ju förtusan ingen att skriva om typ!

Iallafall!
Idag har jag varit på middag på stugan med familjen och jag har äntligen fått hem min lilla jävel också. Jag är i tankarna på att skaffa en ny liten jävel som sällskap åt den första så att denne inte ska behöva vara ensamen så mycket. Men har inte tagit mig för att ringa på några annonser ännu.
Blubb
Ska snart iväg på arbetspass 5/6 denna vecka så snart får jag en liten välbehövlig vila. Mycket mycket skönt ska det bli! Menmen, taggar för ännu ett pass som sakt!
Trött som tusan är jag iallafall.



Skellefteå

hejhej!

Jag och Frida drig lite sådär spontant till Skellefteå idag för att shoppa lite.
Blev ett par shorts, en t-shirt och en sport bh!
Helt okej shopping med andra ord.

Har inte alls mcket att berätta och kommer inte heller hinna fundera ut något eftersom att jag ska snart promenera iväg till jobbet!
Känner mig dock hemskt ensammen då Charlie är borta hos mamma och pappa idag! Ville inte att han skulle behöva vara ensamen näst inpå ett dygn! Han blir så ledsen då.
Men sen jag kom från skellefteå nu så har det bara varit så tomt och tyst! ;D

Får uppdatera mer imorgon!

*skakar på huvudet*

Hejhej!

Grymt roligt pass idag! Har bestämt att jag ska låta syster följa med på det passet någongång! :)
Trög som jag är så har jag inte duchat ännu utan måste ta och göra det strax eftersom att jag är bortbjuden på middag idag! Vilket lyx! 

Idag så kom jag åter igen i flytt tankar, sånt är dumt utav mig då jag bara börjar grubbla över sjuka saker som gör mig nervös. Trotts att jag inget kan göra åt det! *suck*

Menmen duschen väntar!

Morgonpromenad

Godmorgon!

Yes, om ni läste rubriken så förstår ni nog att jaglyckades med mitt uppdrag att promenera till jobbet igår. Detta resulterade ju i att jag var tvungen att promenera hem idag vilket inte alls var så farligt som man kan tro. Håller just nu på att koka lite ägg som förövrigt är 2 månader gamla så vi får väl se om jag kommer ligga och kräkas hela min lediga dag idag. Skulle inte bli speciellt förvånad faktiskt. Men det verkade inte vara något fel på det ägg jag knäckte iallafall och gjorde "flyt" testet och även det visade att dom skulle vara okej.

Var förbi ICA på vägen hem och köpte hem lite bröd och Juice så att jag skulle kunna ha en mysig frukost härhemma. Ska ju INTE gå och lägga mig som jag vanligtvis gör utan jag ska äta frukost och sen ska jag iväg och träna halv 12. 




I can still change my mind

Hejhej!

Sitter här massor påklädd och gör mig redo för att om ungefär 7 minuter promenera iväg till jobbet! 
Men som rubriken ovan säger så finns det fortfarande en liten liten chans att jag kan ändra mig. Det är ju så tråkigt! Men samtidigt så börjar jag ha farligt lite bensin kvar så. Jag gör egentligen bäst utav att gå så, jo det får bli så! Sen så har jag ju inte så odrägligt långt till jobbet utan det tar ju bara ungefär 35 minuter att gå dit så.

Men jag tycker att alla ska hålla tummarna för mig att det INTE blir kallt imorgon!
Det är ju det som är nackdelen med att promenera när man jobbar natt.
Nenu måste ytterkläderna på och spotify måste sättas igång!
Hörs imorgon!



Btw

Visste ni att min kära lillasyster skaffat en blogg?
Kika in den -----> Jeckaas



<3

Fetaost och pesto lax

Mumma!
Frida inspirerade mig idag att göra en riktigt lyxig middag trotts att det bara är onsdag!
Det jag kunde hitta var Feta och pesto blandning, lax och till det så var det enda jag kunde servera potatismos! Men ojoj så lyckat! Lax är ju alltid en höjdare så! :)
Funderar på att vara duktig och promenera till jobbet men gillar inte detta mörker som lagt sig utanför fönstret. Får väl se om jag ballar ur!

Nu ska jag mysa lite framför Once upon a time
Jag rekomenderar den starkt för er som inte sett den ännu!



INTERNET TILLBAKA!!

HEJ!

tappade mitt internet förra onsdagen och äntligen är det tillbaka!
Man känner sig lite lätt handikappad medans man inte har det men äntligen äntligen <3

Hoh, vad har dåhänt sen förra onsdagen?
Vet inte ens om det är möjligt att minnas så långt tillbaka i tiden >.<

Har ju gått på min "riktiga" arbetsvecka denna vecka. Det vill säga 6 pass påen vecka. Har just nu avkarat 2 / 6 och hoppar ikväll på pass 3. 
Har varit och tränat nyss och det sved verkligen i alla muskler. Core är fasiken tungt! Tyngre än vad man tror!

Har suttit och fönstershoppat på Nelly nyss. Dock inte hittat något alls! Lika bra det jag behöver inget nytt! :)
Ne jag behöver något att äta!

Puss! :)


Hipp Happ Dag

Hejsan!

Nyvaken efter en hemsk natt.
Jag har varit galet arg på Charlie stora delar av natten då han bitit migi fötterna, jamat, försökt riva ner saker från väggarna och gjort en massa andra jäveulskap så gott som hela natten eftersom att han tror att han får frukost då! Jag stod ut med dessa trakaserier fram till typ klockan 7 och gick sedan upp arg som ett bi och gav honom den förbannade maten. Vi är alltså inte vänner just nu...

Iallafall! Ska iväg och träna om ett tag. Det blir Spinning och Core.
Missade ju träningen igår så det blir skönt att få komma iväg idag!

Efter det så blir det hem och duscha och sen skynda sig iväg igen till stan eftersom att jag har ett möte med chefen. Vi ska gå igenom sånna där saker som hur man skriver avvikelserapporter och dylikt. 
Tror att jag kommer åka ganska omgående till Blåsmark sen eftersom att det bjuds på surströmming där. Får väl se om jag gillar Charlie då så kanske han får följa också. 



Time for bed

Godkväll!

Har just legat och gråtit litegrann till "Once upon a time". Ibland är jag heltomöjlig alltså! :)
Har hjälpt Anton att flytta litegrann idag! Har nu helt plötsligt en massa plats i skåparna! Lite småskönt. Ska "Möblera om" där sen när jag får tid. Även badrumsskåpet ska fixas till då jag nu har ett HELT skåp istället för ett halvt! Tänka positivt ohhh yeah! :)
Fin lägenhet hade han då iallafall!
Ne så jag har varit där ett tag och våldgästat, bokstavligt!

Nu funderar jag på att trilla isäng och ta min karl med mig. Han är dock inge rolig och biter mig i tårna ibland. Dumma han!
Imorgon väntar träning, möte och surströmming! 
En salig blandning med andra ord!;)

Sov gott 



Skönt!

Sådärja! Nu har jag avslutat min årsresume.
Bättre sent än aldrig, eller hur ? :)

Har varit ett riktigt händelserikt år, både positiva och negativa händelser. 
Och trotts att detta nya år bara är 17 dagar gammalt så har ändå så mycket hunnit hända. Kan knappt fatta det. Har ju dels varit på min fantastiska resa till New York. Sen efter det så har jag desutom hunnit få fast jobb och ta skoter förarbeviset (Yes, jag klarade provet igår. Alla rätt ;))

Så, vad ska mer hända detta år tro?

Om jag har några nyårslöften?
Nja, egentligen inte eftersom det löfte jag lite tyst hade för mig själv var att skaffa jobb och det är ju redan avklarat. 

Okej ett löfte jag har är att jag ska fortsätta ta hand om mig. Det innebär att:

-Fortsätta träna
-Fortsätta gå på massage regelbundet
-Ta långa härliga duschar
-Ta vara på sommaren precis som förra året

Kan väl inte vara så svårt att hålla! Eller?



Har ni några nyårslöften?
Har ni hunnit bryta dom ännu ;)



Förresten, Gott nytt år kära läsare! (Även detta bättre sent än aldrig)^.^


Mitt 2011 (Part 2)

Nu kommer den andra delen av årsresumen 2011




Tjejhelg i Umeå



De härliga sommardagarna fortsatte





PDOL





Kräftskiva




Storforsen






TURKIET

Högskoleprovet


Halloween






Back to Red






Julafton




New york 27/12 - 2/1





(ett litet smakprov, mer bilder från NY kommer komma allt eftersom)





Dagens Låt




Första passet avklarat

Hejhej!

Nu har jag arbetat mitt första riktiga pass!
Nu är jag ledig fram tills torsdag vilket är fruktansvärt skönt. Får jag lite tid till att göra tråkiga ärenden och bara njuta av livet! :)
Väntar på att klockan ska bli 11 så att jag kan ringa vårdcentralen och boka en tid. Dom hade visst den udda telefontiden11-12?! Sjukt skumt.
Sen blir det att åka iväg och göra lite ärenden.Ska växla tillbaka mina dollar till svenska kronor igen. Sen har jag ju ett ärende på elgiganten som jag ska åka och göra. Eller kanske springer in på expert och datafixarna när jag ändå är i dom krokarna så slipper jag köra runt som en dåre.

Ja vad mer ska jag göra idag?
Jo just ja blir att plugga litegrann för Skoterprovet som jag har idag.
Förhoppningsvis så klarar jag det så att jag åtminstone har det ur världen! :)
Ska försöka få in ett litet sent gympass efter det eftersom jag inte hinner gå på några pass idag. Men har ju lovat mig själv att komma igång med gymmet så ja, får väl göra ett tappert försök!


Underställ som en äkta norrlänning

Goodmorgon!

Syskonen här igår och vi såg på massor med film och serier!
Han dock intevisa Once upon a time för dom men nästa gång så ;)
Åkte sedan lite spontant till Sunes och träffade Anton och Jocke och surrade lite. Trevligt då det var längesedan! 

Har nyss vaknat och sitter som en äkta norrlänning i underställ. Varför kan man fråga sig mensvaret är rätt enkelt. Jag skaha "Skoteruppkörning"... eller vad det nu kallas?.. senare idagoch började genast klä mig när jag vaknade. Insåg inte att det var 2 timmar kvar och när jag insåg det så förstod jag ju attjag kan ju inte klä på mig allt eftersom dåkommer jag frysa arslet avmig när jag går ut sen! :)
Skönt att jag bor rätt nära så kommer hinna dit på typ 3 min.

Idag har jag min fösta arbetsdag som "Ordinarie personal".. yeey :)

Sista dagen

God morgon!

Idag är det sista dagen som vikarie!
Imorgon så börjar jag på en nattjänst! 
Ätligen såvet jag NÄR jag jobbar så ni därute, om ni vill hitta på något om säg två månader så kan ni fråga mig redan nu så vet jag svaret :D:D wiie!+ att jag har ju alla dagar fria!

Men som sakt! Idag är jag fortfarande vikarie och ska iväg och jobba på samma ställe som jag fått en tjänst på, men dagtid! Eftersom jag haft en så gosig natt med renbäddad säng och allt såkänns det helt okej! Lite extra cash till nästa månads DUBBLA löner.. hehehe komer bli riiiik (eller.... nått ? :D)

Sen efter jobbet iallafall så ska jag inhandla för den obligatoriska tacosen!
Syskonen kommer ju hit och då är det bara så att då äter man bara tacos. Sen blir det Supernatural och lite filmtittande gissar jag! 

Menmen, dax att rulla vidare! :)

Dagens Låt




On my way

Godeftermiddag!

Som ni säkert förstod så tog jag mig lite vatten över huvudet imorse och han inte alls klart med allt det jag skulle göra. Men ingen fara på taket för det! Har bara lite småsaker kvar såsom banken (Som jag kan tapå måndag) och handla (Det kan jag göra imorgon efter jobbet).
Har precis satt igång sista tvättmaskinen och håller på att göra mig redo för att kila iväg för att träna lite spinning. Tänkte att det är ju dumt att bara sitta härhemma och dega :)

Har faktiskt lyckats komma igång helt okej med träningen nu efter jul och ledighet. Men det gick riktigt riktigt tungt, går faktiskt fortfarande jäkligt tungt vissa stunder men Im on my way back!! :)

Blev lite sugen att ta tag i att möblera om men klarar nog inte det på egen hand då soffan / tv bänken är rätt tunga. Får ta det någongång då jag har främmande här! :D

Att ta tag i livet... Igen!

Hej Bloggen!

Jo det är sant, jag lever faktiskt även om det inte verkat så!
Resan till USA var helt fantastisk och jag ska berätta mer om den senare när jag fixat bilderna till datorn! :)
Mitt liv har gått lite slött och orken till bloggen har verkligen inte funnits till.
Men idag har jag bestämt att det ska skeen förändring och därför tar jag tag i bloggen nu som första sak!
Innan NY och nu efteråt så har jag bara lagt allt på hyllan. Ingen ork till att ta tag i saker trotts att jag knappt har några rena kläder, trotts att diskhon har svämat över och julen står fortfarande uppe.
Inte det minsta kul men nu måste jag ta tag i allt!
Tänkte därför tillägna denna dag alla de där tråkiga aktiviteterna + en massa annat!

Lista:

- Boka tvättid/Tvätta
- Diska
- Åka till stan och växla in mina utlänska pengar
- Handla lite småsaker på ICA
- Elgiganten
- Plocka bort julen
- Dammsuga
- Dammtorka


Jag hoppas att orken räcker till allt! Det borde den göra iallafall!