ÄNTLIGEN! :)

Äntligen så fick jag bort allt detdär jag skulle göra igår men som aldrig blev av!
Har damsugit, skurat, plockat undan, tvättat och Anton har diskat så nu är det riktigt fint härhemma :)
Blev utringd på jobb inatt och imorgon natt så ska snart bege mig mot jobbet.
Boooorde egentligen ta tummen ur röven och gå iväg på en promenad, dels för att piggna till, dels för att det är bra! Ska jag orka det? Hmmmm.. återstår att se

Dag 8 - Ett ögonblick

Det var en kall Vinterdag för ungefär 2 år sedan då jag tog bilen och skulle köra ner till Skellefteå för att hälsa på Anton som under den tiden bodde där. Hela den dagen hade saker gått snett och det sista Anna sa till mig innan vi skildes åt den skoldagen var "Kör nu försiktigt". Lättare sakt än gjort.
Ringde iallafall till Anton när jag stannade för att tanka och sa att jag nog mest troligt blir lite sen.
Strax efter att jag har passerat byske så får jag sladd och bilen börjar snurra och det slutar med att jag hamnar i diket.
Det jag vill komma till att DET ÖGONBLICKET hann man tänka ALLT. Jag förstår det där som folk säger att man ser hela sitt liv i revy. För att trotts att detta var några fåtal sekunder så vill jag minnas att det var säkert 1000 olika saker som jag hann tänka.

Allt gick tack och lov bra (För mig iallafall, bilen var lite dålig sen) och det var 2 stycken som stannade och som stannade kvar hela tiden med mig medans vi väntade på bärgare och dylikt. Kan inte tacka dom nog :)

Ändrat!

Ändrat designen igen!
Mina fråga är nu.. Hur ser den ut för er andra?
Ser den ut att vara... fullständig?

När Jenny tystnar

Dy satan vilken jäkla seg dag det har varit idag.
Skrev ju mina planer tidigare om att jag skulle städa och hujhujhuj vad duktig jag skulle vara.
Hur tror ni att det gick?
Självklart gick det rakt åt skogen. Skjutsade Anton till jobbet och sen hamnade jag framför datorn. Satt PALL där tills klockan 20.45 då jag gick iväg för att möta Anton och även för att få lite luft.
Kom hem, såg serier och nu har jag precis kommit ur duschen där jag stod i typ 40 minuter MINST. Vad är det för jäkla slöande från min sida??

Bilden nedan är ej tagen idag men skulle lika gärna kunnat vara det..





Sigh

Hejsan!

Awsome kväll igår. Hade verkligen jätte roligt, dansade och träffade en massa folk! Jättekul faktiskt och har desutom ingen bakis känsla idag så liksom igår, börjar den nya dagen bra ^^
Men... Den nya dagen kommer inte fortsätta lika bra om jag ska göra det som måste göras, MÅSTE verkligen städa idag. Har verkligen blivit lite slö när det gäller att sätda, men det kanske beror på att det är ganska tråkigt x)
haha sovrummet ser ut som ett kaos. Igår när jag skulle välja kläder så tog jag på mig något och sen ba: Nej.. och så kastade jag det bara på sängen. Och så fortsatte det hur länge som helst så det är verkligen kläder överallt! haha xD

Ehm.. ja^^

Dag 7 - Min bästa vän

Detta är något som jag inte heller har något svar på. Vet inte riktigt om jag tror på konceptet "bästa vän", iallafall inte nu när man är "vuxen" (hatar att kalla mig det ordet). Och om det är någon som jag kan kalla Bästa vän så måste det nog vara Anton, bara i det avseende att det är han som vet ALLT om mig och han som står mig närmast. Men eftersom att hans titel är Partner så.. ja..

Men, jag har många mycket goda nära vänner som ligger hemskt nära hjärtat. Trotts att jag är dålig på att höra av mig och dylikt så Älskar Jag dom ändå :)

Dag 6 - Min dag

Eftersom att jag just vaknat och att denna dag knappt startat för min del så tänkte jag att jag kan väl berätta om gårdagen!

Dagen började med att jag vaknade upp på jobbet och gjorde allt som ska göras på jobbet. Åkte sedan hem och råkade somna i sängen en stund. Riktigt skönt när man har jobbat natt att få slumra till lite till när man kommer hem. Sen när jag vaknade den andra gången den morgonen så åt jag frukost i lugnan ro och satt litegrann framför datorn.
Packade sedan ihop någon form av partyoutfit, smink och liknande eftersom att jag skulle iväg och inte komma hem nå mer den kvällen! Åkte sen till Olle och droppade av allt och mötte samtidig upp Frida där. Vi gick iväg till stan för lite shopping. Och för en gång skulle så köpte jag faktiskt lite småsaker. Köpte Ett par Jeans och en skjorta som faktiskt kom att bli partyoutfiten för kvällen.
Köpte även ansiktskräm, trosor och en conceler (Som frida fick sen eftersom att jag inte gillade den). Sen ett besök på systemet så jag fick mig lite cider!
Vi gick tillbaka till Olle och böt om och fixade oss och sen drog vi iväg till Furuborg för att äta After Work buffé. GRYMT gott och vi åt nog alla tills vi nästan tuppade av! :)
Sen åter igen tillbaka till Olle, vi  chillade, drack lite cider, kom lite mer folk och sen gick vi ut till Challenge. Alla svek mig och Frida eftersom att ingen hade lust att betala in sig. Så vi vart lite putta och satt mest och chillade och tittade på folk. Helt plötsligt kommer Olle och Robin tillbaka och då blir vi glada igen ^^
Vi kikade lite på tarmgas som spelade där under kvällen och fulade oss allmänt. Precis som det ska vara! :)

Åkte sedan hem och la mig, mycket nöjd! :)
Har nu vaknat upp, inte alls bakis så dagen har startat superbra! ^^

Hehe, där hade ni min gårdag! ^^

Jag igår när jag kom hem! ^^
ÄLSKAR LOCKAR!


Citat igår:
(Jag sitter och blundar och håller på att somna)
- Ååh, jag är så trött....... Men jag har lockar!

Fredag!!

Hejsan

Helt underbar dag att vakna upp till. Dels är det plusgrader (tror jag) utomhus. Sen är det dan efter löning, och sist men inte minst så är det Fredag och jag jobbar inte :)
Idag blir det först att kila in en sväng till stan och försöka shoppa lite. Jag vet ju att om man går med inställningen ATT man ska shoppa så kommer man inte hitta något. Men man kan ju alltid hoppas. Sen efter det så ska jag och Frida gå över till Olle och fixa oss för After Work buffé och sen blir det utgång någon stans. Vet inte vars men.. nånstans blir det! Kommer nog bli galet trevligt ^^

Dag 5 - Vad är kärlek

Kärlek för mig är många saker. Det finns ju kärlek till vänner, kärlek till familj, kärlek till partner. Men vad alla typer utav kärlek har gemensamt är Tillit, Förståelse, Respekt.
3 väldigt viktiga ingredienser, och utan dessa så kommer man inte kunna bygga en "Kärleksfull relation".
Kärlek är också något som man förtjänar och inte något som kommer gratis.
Kärlek är det vackraste som finns  ^^ 


KÄMPA!

Hejsan!

Mat, diska, ungefär det har jag hunnit med idag (Lite sova och lite Vampire Diaries också då förståss) Ska iväg och simma vid 7 tiden och detta börjar ta emot mer och mer ju närmare sju slaget jag kommer. Men måste verkligen iväg och göra detta trotts att hjärnan säger nej, det är ju faktiskt för mitt eget bästa! :)

Imorgon blir det After work och Challenge med Frida! Kommer bli as trevligt :)

Dag 4 - Det här åt jag idag

Eftersom att det inte blev någon Pasta och skinksås i förrgår så passade jag på att göra det idag. Den blev inte speciellt bra (Alldeles för lite mjöl gissar jag) Så någon given succe blev det ju inte! Men huvudsaken att jag är mätt i magen iallafall ;D

Ont i magen

Hejsan!

Vilken tung dag det här blev. Har jobbat 07.00 - 15.15 idag och nu ska jag snart iväg på mitt nästa pass som börjar 20.45. Känner mig lite slut i huvudet faktiskt. Blir nog att komma hem efter nattpasset och lägga sig och sova bort morgondagen! Längtar faktiskt redan! :)

Har desutom idag hittat en kisse som jag vill ha på blocket. Blev helt kär och trotts att priset är lite högre än vad jag planerade så har jag iallafall skrivit och hört med ägaren om jag kan få möjlighet till att få ta denna katt. Men, nu i efterhand så fick jag lite ont i magen och tänker att, ne.. tänk OM jag inte vill ha katt? Tänk om det  blir en massa ansvar i onödan?

Hmmm...

Kock Jenny

Idag så ska jag vara duktig och laga middag åt mig och Anton. Blir ju oftast Anton som lagar maten eftersom att han är så duktig på sånt och jag, hmm... kanske inte riktigt har skillsen på matlagning om man säger så.
Så till middag idag ska jag laga Pasta och Hemmagjord skinksås, brukar fuska egentligen och köpa "färdig" men inte denna gång inte. Nu blir det riktiga grejjer ^^
Jag hoppas verkligen att det går bra och inte blir katastrof som så många gånger förut! *Håller tummarna*

Ne nu ska jag börja packa ihop badkläderna för nu ska jag snart iväg på simning! :)

Sunshine

Godmorgon Världen!

Gusch, solen skiner och härifrån vardagsrumsfönstret så kan jag inte se ett enda moln på himmelen. Ännu en gång fantiserar jag att det är vår ute och att snön snart kommer att ha smält bort. Det är en så underbar tanke att jag ler av välbehag :)
Har desutom just fått veta vad min lön kommer bli så det är också ett glädjeämne för dagen. Just nu lever jag fattigt med mina sista 200 kr så denna lön är hemskt välkommen! Ska bland annat försöka hitta en tv-bänk :)
Men men, Anton har fått sin lön igår så vi tänkte att vi skulle åka iväg och storhandla senare idag, vi har verkligen ingenting kvar, eller.. jo Ett packet köttfärs har vi faktiskt kvar men det klarar man sig inte långt på!

Tjiing, vänner :)
Yes, ännu en gång så tänker jag på utland och värme <3

Dag 2 - Min första kärlek

Den är faktiskt lite svår om jag ska vara ärlig. Har nu suttit och funderat och bollat fram och tillbaka med mig själv för att komma på ett vettigt svar som stämmer but here we goes.

Min första riktiga kärlek måste jag nog säga Anton.
Jag har haft pojkvänner innan honom men känslan som jag hade när jag var tillsammans med dom var inte alls densamma som jag fick och har haft under tiden med Anton, knasigt men sant!
Så han är min första Riktiga kärlek.
Har då som sakt haft två pojkvänner innan det och innan det så har man varit olyckligt "kär" i några. 


Dag 1 - Om mig

Heter då Jenny Engman och är född i Piteå. Bor också fortfarande kvar i Piteå och trivs faktiskt väldigt bra än så länge! Växte upp i en liten by utanför stan har tillbringat alla sommrar som jag kan minnas på familjens sommarstuga! Har i Augusti flyttat ihop med min pojkvän så vi bor numera i en 2:a på 59kvm och vi mår ganska gott med livet!
Jag är 20 år men fyller 21 den 14 Juni iår. 
Jag gick omvårdnads programmet på gymnasiet med en helt underbar klass. Tog studenten för snart 2 år sedan och jobbar nu som vikarierande boendestödjare vilket är ett mycket trevligt jobb.
Funderar på studier och min framtid men har inte riktigt kommit på vad jag vill syssla med i framtiden.
Just nu består min vardag mycket utav träning, jobb och vänner! 


Utmaningen

Tänkte köra den här utmaningen som de flesta bloggare gjorde för typ 2 månader sedan! Kan inte lova att jag klarar det men kommer bli roligt att prova på iallafall! :)


Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick



3 dagar kvar

Hejsan! :)

Ligger just nu i soffan lite lätt däckad efter lunchen! Var ganska jätte hungrig så kastade mer eller mindre i mig maten som nu resulterar i seghet delux! Ska snart ta tag i mig och gå och på en promenad så att jag piggnar till litegrann! :)

För bekväm?

Nyss duschat!
Helt underbart var det. Om jag hade kunnat hade jag nog stannat i duschen resten av kvällen! Sitter fortfarande i handduk och njuter utav livet och bekvämligheten. Dumt gjort av mig!!
Ska dock försöka fortsätta vara bekväm av mig och krypa in i ett par mjukisbyxor nu innan jag susar iväg till jobbet! ^^

Arbetsdag

Idag är det en riktig arbetsdag!
Jobbade från 8 - 15 idag och nu ska jag snart iväg på ett nattpass! Känns riktigt skönt att det börjar trilla in lite jobb nu igen. :) Ska ta och hoppa in i duschen strax!

För en stund sedan så tog jag en "Power nap". Är fortfarande lite förrvirrad över det.
Men ska ju egentligen sova i 20 minuter!
Menar vem klarar av det? VEM?
Menar jag tar ju längre tid än 20 minuter på mig ATT somna, hur ska jag då kunna avgöra att det gått 20 minuter från dess att jag somnar? Ne gusch ologiskt..
Trodde att jag klarade det denna gång dock men icket. Sov i 2 timmar!
Var faktiskt riiiiktigt skönt dock. Känner mig som en helt ny människa nu!! :)
Fantasktiskt!

Trött och Kall

Hejsan!

Försökte nyss lägga in min nya favoritlåt men det gick inge vidare! Den får komma lite senare då! :)
Sitter och väntar på Frida och Björn och på att Robin ska höra av sig så jag kan plocka upp honom! Vi ska ha filmkväll här och se en film som inte fungerade på gårdagens filmkväll ^^ haha tokigt.

Blir trevligt och bara lata sig och se film. Fryser dock som en galning och är trött som stryk. Tur att jag har sett filmen tidigare så jag kan smygsomna när ingen ser ;)
Tihi!
Förra helgens fest outfit

The town

Jag och Anton hade mys dag igår eftersom att vi sällan har det numera. Vi valde bland annat att gå på bio och denna gång såg vi The Town. Eller vi och vi det var nog han som valde och jag var anti att se just den. När jag väl kom dit så insåg jag att det var en film som jag tidigare sett trailer på som jag hade sakt "DEN vill jag se", där ser man!
Och.. jag aaaantar att den var bra. Men det var så många faktorer som gjorde att jag inte alls kunde njuta utav den. Obekväma stolar och trötthet mestadels. Satt bara och läängtade tills den skulle ta slut så jag fick åka hem!
Tror dock att jag måste ge den en ny chans senare när den kommer ut på dvd. Jag kan ju inte dissa en film pga biostolarna x)


Problemen försvinner inte

Tog tag i mitt liv och gjorde det jag så länge flydde från.
Det enda jag behöver göra i städväg imorgon är att stiga upp och damsuga och skura(tror inte grannarna skulle uppskatta om jag gjorde detta nu). Super då behöver jag inte tänka på det nå mer :)

Ååh, är riktigt stolt över något som jag måste berätta!
Idag när jag var och simmade så simmade jag i 60 minuter utan att en enda gång sätta fötterna på botten. Det är nytt personligt rekord!
När jag hade simmat mina 60 minuter så kunde jag inte låta bli att sitta och fundera vars jag skulle hamna ifall jag simmade från vår sommarstuga rakt ut i havet i 60 minuter. Hur långt skulle man hinna?
Får kanske prova det i sommar!


Undanflykt

Har kommit på att nuförtiden då jag har något tråkigt att göra så blir det helt plötsligt superkul att sätta sig och blogga istället.. Tror att det kallas undanflykter?

Det jag egentligen BEHÖVER göra just nu är att ta tag i mitt liv och städa här eftersom att det kommer folk hit imorgon och jag har absolut inte tid att städa imorgon eftersom att jag ska iväg och jobba (yeey lyckan har vänt)
Lite ledsen är jag dock eftersom att jag och Frida hade med lite annat folk planerat after work imorgon kväll som jag tyvärr var tvungen att hoppa av :(
Aja, dom kommer iallafall hit sen och ser på film så.. Blir nog kul ändå! :)

Så, det är var jag BORDE göra, men jag sitter här och skriver istället! Dålig stil mot mig själv. "Future Jenny" kommer inte vara stolt över mig, sanna mina ord.

Vad är du?

Vad är du för stjärntecken?
Nepp, mest troligt är du inte det längre eftersom att jordens axel har ändrats! Finns även ett nytt stjärntecken numera.
Jag vill vara tvilling :( 

Kolla upp vilket stjärntecken du har nedan..

Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

Kräftan: 20 juli - 9 aug

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

Vågen: 30 okt - 22 nov

Skorpionen: 23 - 29 nov

Ormbäraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan


Snooooze

Hejsan!

Haha, det finns inga ord om hur slö jag är. Efter att jag varit och simmat så gick jag och la mig igen och SOV TILL NU!! Helt galet! :)
Sitter och försöker fixa lite mer Vampire Diaries, har blivit helt fast och förälskad i den serien! Så måste fortsätta se!!! ^^
Ska snart följa med och Promenara med Anton till jobbet och sen blir det att åka iväg till Willys och handla nå mat till imorgon! Eftersom att Anton jobbar kväll hela helgen så tyckte jag att vi skulle äta "Helg mat" imorgon, vi äter så sällan mat tillsammans och särskillt under helgen så detta får bli lite vardagslyx *Längtar* ^^

Tidigt sänggående

Hujja!
Tänkte bara logga in och skriva God natt till alla!
Ska krypa ner i sängen och hoppas att jag somnar så fort som möjligt, imorgon ska jag nämnligen och morgon simma 06.30 med Frida och Björn! hujj jobbigt med morgonträning men samtidigt skönt att få det bortgjort så kan man göra annat under dagen! Kommer bli morgon sim även onsdag så inge sovmorgon för min del :)
Kan vara skönt att inte få det som en vana att sova länge. Blir så jobbigt att vända tillbaka på allt sen då! :)

Men men!
Sov gott allesammans

Rastlöshet

Godmorgon!

Eller godmorgon, har faktiskt varit vaken ett ganska bra tag nu.
Och trotts att jag sovit bättre inatt än vad jag gjort på många månader så sitter jag här och kämpar med att hålla ögonen öppna. Tror faktiskt att det är raslösheten som kommit över mig.
Det är nu 2 veckor sedan jag jobbade senast och detta tar död på mig, man blir som en zombie som inte har något att göra om dagarna.. Usch sjukt jobbigt.
Håller tummarna för att nå jobb ska ramla in snart.

Har faktiskt nu på morgonen gjort bort min dagliga promenad. Känns skönt att slippa ha den i tankarna, särskillt när jag är såhär trött! Det enda jag måste kämpa och ta tag i är disken.. ujuj!

Söndags seg

Idag har det verkligen varit en "riktig" söndag.
Jag och Anton har bara legat i soffan och sett film, ätit middag och sovit middag! Riktigt söndags seg med andra ord. Tog mig dock i kragen och gick ut på en liten kvällspromenad nyss. Var faktiskt riktigt skönt trotts att det blåste rätt mycket! :)

Var ut på Challege med Frida igår. Lite tråkigt att det var så lite folk. KOnstigt desutom, det brukar ju vara fullt där?
Så idag är jag "bakis" och hungrig. Blir typ bottenlös dagen efter, kan äta hjur mycket som helst utan att det tar stopp, så det gäller att behärska sig :D

Ne nu blir det mer tv slöande! :)

Vad får Jenny taggad för fest?




Partey!

Hejsan!
Igår kväll så hade jag syster över på besök. Vi tittade på family guy och åkte sen iväg och hyrde två filmer. Die och Shelter.
Die kändes som en typ ripoff på Saw, detta störde mig lite men i slutändan var den väl okey, lite förutsägbar men okey! Den andra, Shelter, trodde jag skulle vara en riktig höjdare som handlade om personlighets klyvning typ men mot slutet så visade det sig att det var en "övernaturlig" film vilket gjorde mig hemskt besviken faktiskt. Hade jag vari förberedd på det tidigare så hade jag nog gillat filmen mer men trodde som sakt att det skulle vara en "seriös" spännande film.

Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag är färdigduschad och fixad när Frida kommer. Vi ska ut på Challenge idag! :)

Jag och Frida på Challenge senast ^^


Himmel <3

Godmorgon!!

Ååh, det är blå himmel ute och jag kan se en glimt av solen! Underbara känsla :)
Kan då sitta och lådsas att våren är här och att det snart är sommar!!

Frågan är ju då vad man skulle gjort idag?
Alla mina planer är planer som jag inte egentligen vet om dom blir av eller ej.
Kommer Jecka idag? Ska Jag och Mamma åka in till stan?

Sen finns ju dom här planerna som JAG bestämmer om men som jag ej hittat orken till.
Tvätta? Diska? 

Men ja, vi får väl se hur det blir! Ska iallafall börja med frukost!

Will you send me an Angel?






Bättre sen?

Jag tror att jag i hela mitt liv levt med en missuppfattning om livet!
I alla svåra stunder man haft i livet, när man var liten, när man kom till känslomässigt kaotiska tonåren, så trodde jag alltid att svåra saker blir inte alls lika svåra när man väl blir "stor". Har i dagarna kommit på att.. jag är väl stor nu? Eller hur?
Något som då också slog mig som ett knytnävsslag är ju att jag levat i en lögn.. Saker som är "svårt" blir inte mindre svårt bara för att man växer upp. Så vad ska jag nu lura mig själv med? Att saker blir lättare när jag fyllt 30?
Ne, nog med lögner för mig själv!

Man växer upp, man ändrar fokus på vad som är viktigt, men det svåra sakerna i livet blir fasiken inte lättare!

Arbetsförmedlingen

Har varit på besök på arbetsförmedlingen idag. Faktiskt sjukt längesedan jag var där.
Har avskrivit mig från Ungdomsgarantin så jag kommer inte längre få några pengar från försäkringskassan. Tycker att jag jobbar ändå så pass mycket *peppar peppar* så jag är inte i behov utav UGA just nu.
Lite skönt att slippa springa till AF stup i kvarten och skriva mail var och varannan vecka. Lite paus helt enkelt. Jag hoppas verkligen nu att jag fortsätter ha gott om jobb annars var ju detta en liten tabbe från min sida ^^

Har varit och simmat nyss så jag är rätt mör i kroppen! Det är så skönt att gå och sova när man simmat sig riktigt slut. Jag hoppas verkligen att all denhär träningen kommer ge resultat. Kämpar ju faktiskt sjukt mycket! ^^
Tror faktiskt att jag ska lägga in en promenad imorgon trotts att det är min lediga dag :)

Men, är faktiskt väldigt rastlös. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll. Anton har raid så jag kan inte räkna med hans sällskap. Hade gärna sett lite mer Vampire Diaries men som sakt... Anton är upptagen -.-
Diska?
Ne det är jag då rakt inte sugen på, vill bara ligga ner och sova... typ!
Har än så länge valt att behålla piercingen ^^

GRATTIS!!

Idag fyller min kära vän Diana 21 år
Grattis!!! :)

Mys pys!

Hejsan!
Och Anonym som skrev nedan, jag HAR ingen aning om vem du är så informera mig gärna nu ;)
Igår var det filmkväll med Diana, Frida, Ida. Fredrik och Susanna var också här en liten stund var ^^
Var trevligt! Vi såg Wolf creek och Zack and Miri make a porno. Gillar ju inte den sista speciellt mycket men ja, sällskapet är det viktigaste! ^^
Sen när alla åkte hem låg jag och Anton och mös i soffan och såg Vampire Diaries. :)

Filmkväll!

Hujjhujj, just hemmkommen från Skellefteå där jag har Shoppat med Frida och Malin. Eller... shoppat och shoppat köpte inget men hade trevligt iallafall.
Just nu sitter jag helt död här i soffan. Är sjukt sjukt trött men inte sova inte! Ikväll blir det filmkväll med en massa söta människor som kommer vid 7 snåret. Kommer nog bli trevligt! ^^

Tungt

Känner mig lite pressad till att faktiskt skriva någon rad idag eftersom att jag lovat mig att lyckas hålla igång bloggandet denna gång. Har dock haft en riktigt tung dag tyvärr så känner mig inte jättesugen. SÅ jag ber om ursäkt iallafall.

Har egentligen inte heller haft någon speciellt spännande dag heller. Känns som att jag skriver ungefär samma sak varje dag men iallafall! :)
Först tog jag sovmorgon för att sedan få besök av Frida som jag inte träffat på ASLÄNGE eftersom att hon fått för sig att det är typ.. coolt att vara sjuk så hon har hållit sig instängd! Sen åkte jag och simmade, RIKTIGT skönt var det. Måste säga att hitils så tycker jag faktiskt att simning är bästa träningssättet. Avkopplande och samtidigt så kan man känna att man faktiskt får träning! :)
Sen har jag varit och hälsat på hemma i Blåsmark också! ^^

Så.. det var jag idag!
Nu tänker jag sova eftersom att jag och Frida ska iväg och morgonsimma halv 7 imorgon så behöver vara uppe i ottan!

Helt slut

Oj oj oj!
Är riktigt sjukt trött just nu!
Men för en gång skulle så är jag VÄRD att vara trött, har hunnit med så mycket idag och jag har varit så hurtig *Stolt*
Började med att plocka bort julen, gick sedan på en liten promenad för att möta Anton när han gick från jobbet. Kände verkligen att jag behövde komma ut och få lite luft. Planen var ju sen att åka iväg till Simhallen och simma lite men den var visst inte öppen idag.. typiskt!
Dum som jag är så tänkte jag istället att "Visst, jag går till Willys och handlar lite småsaker till middagen". Att gå till Willys var ju inga problem, men att sen gå hem med matpåsarna var lite svårare, särskillt eftersom att jag har skitdåliga axelmuskler. Orkade halvvägs innan jag blev tvungen att ringa Anton och be han komma och möta mig den sista biten eftersom att jag verkligen inte orkade bära allt.. Så.. det gör jag inte om. Väldigt stolt dock att det blev en så pass lång promenad idag :)
Nu har jag dammsugit och ätit middag så jag är riktigt mätt i magen.  Nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det nog bums isäng :)

Godnatt allesammans

<3

Carry on my wayward son
There'll be peace when you are done
Lay your weary head to rest
Don't you cry no more

Livet i en plastpåse

Just uppstigen och redo för dagen. Detta hade jag nog inte varit om inte min kära vän kommit och väckt mig med "Kan inte du skjutsa  mig till jobbet". Blev ett stenhårt nej på detta. Ska nog dock vara en ängel sen och GÅ och möta honom när han slutar! Bara för att jag är sååå söt..

Trotts mitt skitiga hår så tänkte jag ändå  vänta med att duscha. Ska ändå på motionssim i eftermiddag! Ska istället försöka roa mig med att diska och städa, det gamla vanliga alltså! *Suck* när blev jag så gammal?



Just nu:


Due Date

Yes. Det var den filmen jag och Anna såg nu i Lördags!
Grymt kul att jag fick se den på bio. Hade ju tänkt se den när den gick här i Piteå men den hann tyvärr sluta gå innan jag fick chansen att se den!
Blev inte det minsta besviken trotts att jag gick med höga förväntningar. Den var precis lika kul som jag trodde att den skulle vara.

Den påminner ju dock om en film som jag inte minns namnet på.

Två stycken män, stöter på varandra och den ene gillar inte alls den andra till en början. Av någon anledning (som jag ej minns) så får dom ej flyga och  det blir så att dom hamnar körandes genom Amerika tillsammans. Massa, för oss tittare, roligheter händer efter vägen då dom försöker komma hem i tid till thanksgiving (?) och bla bla bla...
Nästan exakt samma historia alltså.. Men är det nån som vet vad den filmen heter ?


Men som sakt, helnöjd även med denna!
Än så länge har det varit ett bra bioår för min del :D

Umeå

Hejsan!
Blev mycket snabba puckar där i fredags, det är därför jag inte skrivit något förrens nu.
Först och främst så kom Anton på att "JA, jag ska till stockholm", så jag skjutsade upp honom till Kallax. Sen kom jag hastigt på att " JA, jag åker till Umeå redan idag", och så blev det.

Kort sammanfattning av helgen hos min kära vän:

Fredag: Dokusåpa, Bussjävel (host, eller förlåt, VANEN!), rökskador! Men, ändå sammanfattningsvis en bra kväll. Ingen utgång som planerat, men det kan alltid tas någon annan gång ;)

Lördag: Stan, Nya partypjucks, fin middag, bio, varmchoklad, gott sällskap! Bra kväll med andra ord.

Söndag: Tidig bussresa hem. Hämtat Anton på kallax och det enda jag hunnit med sen jag kom hem (typ 1.5timmar sedan) är att ha lagat middag och sett på lite "The Big Bang Theory" och "The Vampire Diaries". Anton har nu gått och lagt sig eftersom att det visst blev väldigt sent igår och sen upp tidigt för att hinna med flyget. Så känner mig helt plötsligt hemskt ensammen. Jag menar vad ska jag hitta på dessa timmar som är kvar tills jag själv ska gå och lägga mig? Hmm...

The tourist

Vi tog oss faktiskt tid och åkte och såg The tourist.
Tyckte faktiskt ärligt talat att filmen såg riktigt tråkig ut när man såg trailern, men är man ett inbitet Johnny Depp fan så vill man ändå åka och se den! hehe lite pinsamt ändå^^
Älskar att gå på bio med låga förväntningar för då blir man sällan besviken, det blev jag inte heller denna gång. Tyckte faktiskt att den var riktigt bra och tog faktiskt den vändning som jag satt och viskade till Anton innan filmens slut. Brukar sällan sluta som jag vill MEN denna gång gjorde det faktiskt det. SÅ jag är mer än nöjd faktiskt.
Båda huvudpersonerna är ju desutom ögongodis, det säger man ju inte nej till ;)

Och det var dagens filmtips! ^^



Farväl Leguan

Jag vet inte vem det var som varit här och gjort mig frisk (Men nån måste det ju vara).. Så, gör dig tillkänna så kan du komma och äta det där fikat ;D
Håller på att tvätta för fullt. Tror faktiskt att jag ska passa på att renbädda i sängen. Trotts att jag nyss gjorde det. Älskar verkligen att sova i en renbäddad säng! :)
Ska sen ta och köra hem till Blåsmark och äta. Brukar bjuda in mig själv där ganska ofta eftersom att jag ogillar att äta själv.

SKa också iväg till simhallen och simma! Sen har jag två dagars "vila". Grymt stolt faktiskt. Har inte heller haft några abstinensbesvär efter gosaker (läsk, chips, godis, fika). Alla de andra gånger jag lagt av med socker så brukar de två första veckorna vara värst, konstigt... Men skönt.
Nu ska jag bara fortsätta såhär så kommer mitt mål vara så gott som nått. Längtar redan till 1Februari då jag får väga mig igen ^^

Ikväll blir det kanske bio med Anton, det beror helt på när han slutar. Han skulle höra av sig sedan. Jag hoppas att vi hinner till bion. Vi hade tänkt se The Tourist .. Men jag återkommer med det :)
Nyårspuss :)

Jag vill jag vill jag vill

Vill verkligen åka utomlands.
Vars jag åker spelar mindre roll, vill bara bort, se nått nytt!
Usa, Grekland, Italien, Thailand, Australien, Nya Zeeland, Kina, Japan <------- Drömresemål men jag är inte kräsen. Lägger numera till ÅK UT OCH RES till mina nyårslöften. Kanske inte idag, kanske inte imorgon. MEN.. Det KOMMER hända iår. *PUNKT*
(Ska tvinga Anton att spara pengar)
Cypern 2009

Sjukdom

Yes! Här i hushållet Engman / Holmström så vankas det sjukdom för hela slanten.
Inte alls speciellt kul och just nu dör jag av rastlöshet.
Har legat och sett på tv hela dagen, allt ifrån The big bang theory till House och vill nu döda allt som har med tv att göra. Tycker också att det är för tidigt för att gå och sova.

Den som kommer hit och botar mig får så mycket fika den kan äta! *blink*

Shift enter

Ska prova det carrro och hoppas att jag lyckas! ^^ 

Känner mig verkligen urbota trött trotts att jag egentligen inte borde, förtjänar eller vill vara det. La mig tidigt igår, steg upp 6, åkte och simmade. Fortfarande trött så jag gick och la mig i sängen igen till klockan 10, åt frukost, la mig i sängen 5 minuter och nu sitter jag här, Fortfarande inte utvilad, dumma jag!
Det jag egentligen borde göra just nu istället för att sitta och skriva hur jobbigt det är att aldrig vara utvilad, är att stå i köket och försöka laga någon form av middag att ha ikväll på jobbet. Vet inte ens om jag orkar det.

Ska iallafall åka iväg och jobba från halv 12 till 9 ikväll. Det är självklart super, men jag är så trött i både huvud och kropp så det känns som att jag ska gå sönder vilken sekund som helst! 

Okej, nog med klagande från min sida! :)
Ha en bra dag!

Zombie Jenny

Har kommit hem från jobbet  ganska nyss. Passade dock på att ta en liten promenad till stan innan jag åkte hem. Var faktiskt riktigt skönt ute men trotts detta så känns det nu som att jag håller på att frysa mitt ass of.. Dumma kalla lägenhet!!
Har haft mycket sömnproblem den senaste tiden som just nu leder till konstant trötthet och ett allmänt Zombiebetende från min sida. Sprang förbi apoteket idag och köpte Valeria Forte för att prova om det hjälper något. Är ett recepfritt läkemedel, någon som provat det som vet om det fungerar?


Morgonsim

Kan säga att det var riktigt tungt att ta sig ur sängen på morgonen, både för mig och Anton.
Men nu efter att ha varit och simmat så känns allt mycket bättre, det är helt klart värt besväret att stiga upp :)
Så, känner mig så duktig nu :)
Snart ska jag iväg och äta lunch med Anna som tydligen är i stan! Kommer nog bli mycket trevligt!
suck måste verkligen byta design, trotts att jag gillar denna!
Först att headern inte syns (nu kan inte ens jag se den) och sen så kan jag inte göra några mellanrum (mellan raderna) eftersom att det drar ihop sig ändå, känns irriterande eftersom då blir allt bara en enda lång text, hatar själv att läsa sånt! Ska ta tag i det såfort jag får orken!

Piercing...

Har haft ute min tungpiercing nu i några dagar och lyckades med nöd och näppe stoppa tillbaka den idag. Hade börjat växa igen lite.  Nu har jag sjukt ont. Går inte att svälja utan att det ska ta emot.
Börjar allvarligt fundera på att plocka ut den
Har dock inte bestämt mig ännu, hmm..
Gammal bild!
Typ dagen efter jag piercade mig, det kan man se på den svullna tungan ;)

Kallt!

Usch så kallt jag tycker att det är, både inne och ute!
Sitter just nu  med täcket och två filtar i soffan! Brrr...
Har just ätit en underbart fräsh sallad som jag kastade ihop. Blev en sallad med avokado,  räkor, fetaost och nötter (självklart sallad också dåx)
Blev jättegott om jag nu får skryta lite! ^^

Var ju tidigare idag på bio med mina syskon. Vi såg på Megamind!
Var faktiskt riktigt rolig, älskar att se animerade filmer!  :)

 


2011

GOTT NYTT ÅR!

Hade en riktigt trevlig nyårsafton!
Eftersom att jag skulle iväg och jobba så gjort jag och Anton "bort" allt det där man ska göra på nyårsafton innan jag for!
Vi åt en underbar middag på Challenge, vi skålade in det nya året och vi kysstes på 12 slaget (som då i verkligheten var kl 20.00). Sen gav jag mig iväg lite lätt deprimerad till jobbet. Men det visade sig att jag hade riktigt trevligt på jobbet också. Vi åt godis, drack läsk, tittade på roliga tv-programm och skålade sen in det nya året på det RIKTIGA 12-slaget!
Så kort och gott blev det en lyckad kväll ändå :)
Idag så ska jag och äta lunch hemma hos mamma och pappa och sen ska jag och min syster på bio. Vi ska se Megamind! haha kommer nog bli jättekul^^
Vi hörs senare ikväll :)