Middagstankar

Hejsan!

precis hemmkommen från arbetet.
Var askul i lördags verkligen. Jag hade assnygg outfi, vi var på challenge och dansade!=winwin! :)
Ne var hemskt nöjd.
Sen igår så sov jag ändå fram tills jag skulle på jobbet och sen hoppade jag isäng dirrekt jag kom hem därav den sega uppdateringen här. 
Ska fixa bort lite röda ögon på mina fotografier sen så ska det läggas upp på facebook!(Säkert här också)


Mardrömmar

Godmorgon bloggen.

Vaknade precis efter att ha haft en mardröm. Inte såhär springa i panik mardröm till en början.


Till en början drömde jag att jag skulle bli bortgift till en äldre muslimsk man, typ 65 år. Jag ville absolut inte men jag fann mig i situationen lixom alla andra. Ingen i min familj ville det heller men det lixom bara VAR så. Det var så hemskt och jag satt och höll tillbaka tårarna hela tiden medans han satt och berättade vad som gällde sen efter vi gift oss. Det var en lång lista och slutligen nör jag fick gå så satt jag bara och grinade. Vaknade tillochmeed upp med ledsenhet i magen efter detta.

Sen slog det om, som det brukar göra i drömmar och jag och en massa folk skulle upp på ett berg. Jag träffade först på en klasskompis som berättade att dom hade varit upp och kikat därupp tidigare i veckan men hon sa att hon gör inte om det under kvällstid igen. Dels så hade det varit en skogsbrand där så allt var bara mörkt och svart men sen sa hon att det var något konstigt i luften. Det pulserade som och så var det en träkista som stod däruppe som var hemskt läskig för den hade inte brunnit upp som allt annat men den hade däremot blivit klyven i två bitar.
(Allt som hon berättade fick jag självklart se i en "flashback", precis som på film)

Iallafall vi går upp dit och sitter och grillar i den nedbrända skogen. träd fanns det var dock eftersom dom hade visst lyckats få stopp på branden så all skog var inte borta, men vi satt iallafall  i den bortbrända delen. Man kunde se den där kistan som stod en bra bit bort och den verkade hemskt kuslig. Bilarna var parkerade lite lite längre ner, varav en av personerna runt elden var lite orolig över detta. Vi hade desutom ett x-antal personer som inte kommit annu eftersom att dom promenerade. Den här personen som är orolig för bilarna tycker att han hör ett ljud, och det låter faktiskt något. Han tror att det är någon som försöker ta bilen, just då kommer dessa vi väntade på men dom hade inte sett något vid bilarna. 
Två stycken går ner för att kolla ändå......



Och DÄR vaknade jag. Jag gissar att detta skulle ha utvecklat sig till något fruktansvärt i slutändan så jag är glad att jag vaknade. Ska ta och göra mig frukost nu. Ska ju kila iväg till högskoleprovet strax. Är nervös och tagget inför halloween är som borta. Hoppas det kommer med "dagen" som faktiskt är pågång utanför. 

Ha en bra dag! :)

Vintersäkra bilen

Hejsan! :)

Gott som fasiken var det med tacobuffé, åt säkert för två så jag var verkligen galet mätt när jag kom hem. Efter det så har en massa ärenden gjorts. Bland annat så har mat inhandlats (Nu är frysen överfull), middag lagats och nu återstår bara den viktigaste saken idag. Nämnligen att vintersäkra bilen. Vinterdäck ska på, kupé värmare i etc!  Ska bli hemskt skönt med vinterdäck nu. Är nervös varje gång jag tar bilen numera eftersom att det ofta är minusgrader och hemskt halt ute. :)

Sen ska jag och gymma med Anton, Nils, och såklart Frida.
Blir ett bra avslut på dagen eftersom att det nog blir att uppsöka sängen efter det. Ska iväg imorgon och göra högskoleprovet. Är hemskt nervös om jag ska vara helt ärlig. Hade tänkt försöka att läsa på lite matte och sådär men det har inte hunnits med helt enkelt..
Vette fasiken hur detta ska gå alltså :(
Har iallafall köpt energidryck + bananer att  ha imorgon. Kommer bli en hemskt lång dag verkligen. Provet börjar halv 9 och slutar halv 5. Då är det bara hem och fixa sig för då är det dax att fira lite halloween.. wiiiie! :D

Första provet på över 2.5 år.. Undra hur det kommer gå?

Fattig månad

Hejhej!

Betalade  just alla räkningar och vips så förvandlades denna månad till hemskt fattig. Har inte varit såhär fattig på länge. Det är ju jävligt att pengarna ska gå till så mycket. Mat, bensin (två dyra kategorier) och sen så har vi ju nöjen. Får strunta i att köpa skorna som jag så desperat älskar. Åååh dom är så fina men nej, kanske nästa månad :( </3
Ska iväg och äta tacobuffe snart med Anton. Riktigt trevligt!
Men först så ska jag ställa mig och prova lite halloweenkläder så att jag är hyfsat förberedd imorgon. SHiet är taggad som fan :)

Lunch i magen

Sådärja! Nu har jag varit iväg till naprapaten och nu är jag färdig där (om jag nu inte får hemskt ont igen vill säga). Skönt att man blivit så pass mycket bättre på så få besök! 
Grymt halt ute nu dock. Körde 30 hela vägen och ändå var det omöjligt att stanna ibland. Riktigt jäkla obehagligt. Nu måste vi göra något åt vårt lilla problem. Men Anton skulle göra det idag. Tror jag ska skicka iväg ett litet påminnelse sms nu när jag far på jobbet! Ser att det börjar vara dax att fara också. Jasi jasi,

kommer hem klockan 21.30! :)

Löning

Hejhej! 

Idag är det månadens stora dag, det vill säga löningsdagen. Men med löning så kommer det också en massa utgifter som man måste ta hand om. Betala alla räkningar (och det är många denna gång).. Sjukt trisst.
Snart ska jag iväg till naprapaten. Har sjukt mycket träningsvärk så idag kommer det nog göra lite småont kan jag gissa. Jobbet väntar också om 3 timmar. Fullt upp med andra ord. 

Hårfärgningen blev jag inte speciellt nöjd med faktiskt. Jag vet inte men det känns inte som jag. Hade hoppats på ett lite ljusare resultat men det blev hemskt mörkt. Synd att det inte är sommar och sol så att man hade fått lite solblekt hår iallafall! Kanske skulle ha blonderat det lite först eller nått? 
Hmmm ja, jag väntar och ser, kanske blekt ut lite av sig själv! :P

Ingen bild på det ännu, men ni lär väl märka när det kommer..

Nytt pågång

Hejhej! :)

tog en liten paus igår. Var lite skönt faktiskt ;)
Åkte med Frida till Luleå på en mini shopping. Jag fick med mig ett shampo från Lush (ÄLSKAR DET!!) samt två förpackningar hårfärg. Nu är det dax. Får liiite ångest faktiskt trotts att jag samtidigt är hemskt exalterad. Har ju inte färgat håret på öer 2 år så nu är det "orginal" och nu ska det bli fake igen! (på riktigt, fake) :P
Ni ska få se resultatet sen, hade tänkt göra det idag så vi får se om det hinns med.

Sen åkte jag på bodypiump och HJÄLP vilken träningsvärk jag har idag. "Skönt" att jag "bara" ska på spinning idag! Imorgon är det ju paus från träningen eftersom jag ska på ännu ett naprapatbesök. Denna gång är jag lika nervös som jag var första gången. Vet ju smärtan från förra gången och den kommer nog vara ännu värre denna gång.. ujujujjj...

Menmen, snart lunch för min del! :)

Tävlar



Tävlar om en kavel (Världens coolaste om jag får säga det själv) på denna blogg ---->KLICKA HÄR<-----

Tävlar


Jag tävlar om ett valfritt plagg värde 300:- ifrån Evasunderkläder.se hos Sanna

Tävlar

<
Jag tävlar om 52 romantiska veckor från myHeart.se inne hos Elina. Myheart har allt till fest och bröllop

Gissa vad

Godmorgon!

Som den tant jag är så gick jag och la mig halv 10 igår igen!
Jäkla skönt att få sova!
Men nu är jag och planerar min dag. Börjar jobba klockan 12. Hade tänkt promernera dit men då ska jag först kika in på polisstationen och göra ett äreende. 
Vet inte riktigt när jag ska börja promenera ännu.
Frukost måste jag hinna med också såklart! 

Seya!

Dagens Låt




Åter igen hemma!

Skönt att få en "hemmakväll" trotts att jag kommer åka iväg och sväng på Bodypump ikväll. Men det är ju dock bara en timme det så sen blir det hemma och titta på serier och dylikt! SKÖNT!!


Tidig morgon

Godmorgon

Sovit gott ?
Inte jag, somnade inte förrens 12 (gissar jag), vaknade och var pigg som en gris klockan 3, klockan halv 5 låg jag fortfarande vaken och snurrade. Somnade nog om strax efter det och vaknade nu 1 minut innan  väckarklockan skulle ringa, 06.00!
Så nej, jag är inte speciellt utvilad. Men man piggnar nog till när man kommer till jobbet. Har en hel del att försöka lära in just nu så blir nog en hel del sitta och läsa gissar jag!
Gruvar för att det ska vara kallt ute. Har  nog inte varit utomhus såhär tidigt på.. ja på hur länge som helst! Tidigaste jag brukar gå ut i vanliga fall är halv 8 x)

Nemen ha en trevlig dag så hörs vi ikväll! :)

Home sweet home

Godkväll!

Nu sitter jag här, nästan 12 timmar senare.
Har varit ännu en bra arbetsdag (väldigt sällan det är dåliga arbetsdagar faktiskt). Har alldeles precis kommit innanför dörren och ska snart till att lägga mig faktiskt. Börjar jobba klockan 7 imorgon så det blir en hemskt tidig dag. Därför behöver jag så fort som möjligt varva ner så att jag kan somna sen och vars gör man det bättre än i sängen? :)

Imorgon blir det arbete och TRÄNING!
Ska faktiskt på bodypump var tanken. Har ju knappt tränat något denna vecka! Känner mig lite förslappad! :D
Haha ne men förhoppningsvis blir det av ;)


Mycket Charliebilder nu, har inte så mycket annat nytt ;)

Kallt?

Godmorgon!

Har precis vaknat och insåg då att jag missat all träning som jag hade tänkt gå på idag. Dock så var det nog en riktigt välbehövlig sömn så det var det värt. Har sovit 11 timmar tror jag och skulle nog kunnat sova några till. Börjar dock jobba klockan 12 så jag vill som hinna vakna och äta innan jag ska iväg. 

Funderar på att ta en liten promenad så att man piggnar till lite men jag vet inte, ser kallt ut ute idag. Ska kika på termomentern innan jag bestämmer mig :)

Pratade lite med Arvid igår vilket nu har lett till att min New York resa som jag försök förtränga nu har bubblat upp till ytan igen. Lever just nu med en galen längtan blandar med en fruktansvärd ångest. Är sååå nervös över tanken på hur jag ska lyckas att ta mig fram ändå hem till Arvid helt solo! Helt sjukt alltså :D
Satt och kollade på olika transport alternativ från flygplatsen igår och det enda jag blivit någolunda klok på (tror jag) är att Super shuttle suger (tydligen) och ingen rekomenderar att man åker med dom trotts att dom är billiga. Taxi ska tydligen vara det bästa (men dyraste) sättet att ta sig. Hmmmmm... Blir nog säkert taxi för min del eftersom att detta med super shuttle (Har inte hittat något annat märke som är i min prisklass) låter hemskt. Jag vill ju inte behöva få något problem färden eftersom att jag inte har nååågon aning om vad som är rätt eller fel...

jamen ni hör ju hur jag babblar på. Får försöka förtränga det igen en stund till (VILL INTE,JAG LÄNGTAR!!!)

Ne dax att ta tag i dagen! 


Godmorgon

Hejhej!! 

Skjutsade Anton till skolan klockan 8 imorse och gick sen och la mig en stund eftersom att jag hade en sånn enorm träningsvärk. Slutade med att jag somnade om riktigt ordentligt och vaknade inte förrens 20 i 12. Upp och hoppa med en väldarns fart och har nu ätit frunch! Ska snart hoppa i duschen och göra mig klar för att påbörja min långa arbetshelg. Jobbar fredag,lördags,söndag och måndag!

hehe jag fick en påminelse idag från mitt mobilabonemang som sa att jag inte hade betalat och att jag var tvungen göra det. Lite irriterad var jag när jag kollade igenom vilka räkningar jag hade betalat förra månaden och den räkningen fanns där. Ska precis till att ringa och säga att jag VISST hade betalat när jag såg felet. JAg skulle betala 463 kronor men jag hade kastat om 2 siffror så jag hade bara betalat 436 kronor. Hrmm.. irriterande misstag där! Ska ta och rätta till det med en gång innan jag hoppar i duschen! :)


Naprapaten #2

Hej!

Hemma igen!
Känner mig lite alkoholpåverkad, mitt huvud är lätt som bomull just nu!
Grymt smärtsamt idag, men samtidigt skönt på många sätt. 
Han tyckte att jag hade blivit mycket bättre nu än senast och att jag inte skulle behöva komma nå mer nu utan att jag skulle klara mig själv. Sen råkade jag säga att jag ville ha tips på hur man tränar nacken eftersom att min är så "svag". Detta resulterade i ett till besök, tror dock det är hemskt nödvändigt eftersom att så fort han kände på musklerna i nacken så ville jag bara gråta, så fruktansvärt ont alltså! Så det blir ett besök till nästa vecka!  Fick en massa bra stretchknep till nacken som jag måste göra  varje dag! 

Menmen, ingen träning idag! Tror dock att jag och Anton ska ta en promenad ikväll! Få se!



Hallon, blåbär och Kesella

Hejhej!

Yes jag är vaken, sitter och inväntar att få köra iväg till stan för at låta naprapaten bryta i mig lite till! Kan bli tungt idag med tanke på att min träningsvärk är inte att leka med. Eller.. träningsvärk kan jag nog inte kalla det egentligen eftersom  jag är mer "tung" i kroppen än öm. Har iallafall tagit på mig mjukisbyxorna idag, hade jeans förra gången och ne, det var inte speciellt smart. :)
Till frukost idag blev det Hallon, blåbär och kesella. Det var varit min standard frukost denna vecka! Det är så galet gott + att det är hyfsat nyttigt! En win win med andra ord!



Charlie letar godis! :)

Skakar

60 minuter spinning + 60 minuters boxning = Okontrollerade skakningar
Ja gud ja, mina armar vibrerar, haha hatar sånt men det känns ändå lustigt! ^^
Imorgon blir det paus eftersom jag ska åter till naprapaten för ännu en behandning.
Känner mig lite småduktig som tar hand om mig själv så bra just nu, har som ett litet il! :D

Ska ta och stretcha lite och sen hoppa i duschen och duscha bort dagen. Sen blir det att försöka komma på hur CIV 5 fungerar sen blir det en tidig kväll! Imorgon är jag ledig :)

Home from work

Hejehj!

Hemma från jobbet! Riktigt rolig arbetsdag trotts att inget speciellt hänt!
Ska iväg och träna om några timmar, blir spin Puls idag!
Känns verkligen som att detta blivit en slapp träningsvecka då jag inte tränat något ännu, dock var det ju pga att jag inte fick men det är ju en annan sak :)
Imorgon ska jag iväg till naprapaten en sväng igen, blir nog inge mer sen efter det utan då ska jag få klara mig själv! Ska bli skönt att få en omgång till, blir nog att börja gå på massager lite mer regelbundet dock  så att man blir lite uppmjukad. 


Stan med en vän

Godmorgon

Ska dra iväg till stan om knappt en timma eftersom Kwinnan är i stan så vi ska ta en stadstur och en traditionell Sublandlunch. Helt perfekt!
I eftermiddag kommer mina syskon och då blir det Supernatural (även detta är ju traditionellt), dock byter  vi ut tacosen mot något annat. 
Usch ändå hade egentligen behövt städa, Charlie har bland annat rivit sönder en toarulle IGEN så trotts att jag plockat upp så ligger det ju fortfarande lite smulor här och var... Blubb...
Menmen, det kommer fler dagar denna vecka! :P



Tävlar



Jag tävlar om det här trendiga halsbandet ifrån Anna på 5 kilo kärlek inne hos Elina

Problem... :(

Har tappat bort plånboken. Har ingen aning om vars den kan vara. Igår när jag var på korpen så hade jag bara en ficka där jag kunde stoppa den, åkte till ica och handlade och åkte hem. Där försvinner alla spår. På ica har dom ej hittat den, har kollat tröjjan jag hade på mig + resten av tvättsäcken eftersom jag tänkte att den kunde ha fallit ut. Har kollat kylen, frysen, skafferiet, skorna, alla jackor, under sängen, under sängborden, alla lådor och skåp, soporna och på alla andra möjliga och omöjliga ställen men inte hittat den. Paniken är nu stor och om du läser detta kära plånbok, kom hem, jag saknar dig<3



Bakom mina fina naglar serni min plånbok. Om ni ser den RING!

Naprapaten

Hejhej! 

Sitter och käkat vindruvor efter en förlorad LoL match. Ännu en morgon har jag fått sova ut vilket var riktigt skönt. Ska strax iväg till naprapaten och få en behandling. Är lite lätt nervös, Vet inte riktigt vad jag ska vänta mig, förutom att det mest troligt kommer ta helvetes ont. Jag kommer med besked om det sen. 
Tänkte sen dra upp på stan och försöka lämna tillbaka den där ringen som jag skrev om tidigare för någon dag sedan. 


Världens mysigaste sockar

Kommer ni ihåg att jag visade en bild på mina  jättemysiga sockar som jag hade köpt tidigare iår?
Berättade då att jag hade köpt ett par till med annat mönster. Det visade sig dock att dom inte alls var likadana utan de nya var helt fucking fantastiska! :D
Dom är så mjuka och goa att jag nästan blir lite ledsen över att jag använder dom, jag menar tänk om jag förstör dom? ^^
Så jäkla mysiga alltså. Dessa kommer användas flitigt iår vill jag lova. Har nog ärvt någon Tjocksocke gen från min mamma (och hon i sin tur har ärvt den från sin mamma).

Åkte  iallafall och kikade i systeerrs nya sovrum. Blev verkligen galet fint. En helt fantastik fondvägg som jag med all säkerhet kommeer sno någongång då jag får för mig att tapetsera :)
Lärde henne också att tvätta så nu hoppas jag att hon tvättar all tvätt *piikpiiik*

Åkte sen direkt och tränade och sen skulle jag handla nå middag. Detta är ju aldrig en bra idé då man är hungrig så jag kom hem med 3 ica påsar med olika saker som såg gott ut i butiken! Hehe det är verkligen så typiskt. Fick sen ett litet städil också när jag började med maten så jag har fixat ritkigt snyggt i köket. Tänkte ta tag i disken imorgon och sen kommer köket se riktigt anständigt ut. 

Nu hade jag tänkt spela en eller två matcher LoL och sen se senaste avsnittet utav Vampire Diaries!
Pusspuss! :)


Ledig

Godmorgon!

Efter 8 arbetsdagar i rad så är jag nu ledig två (än så länge :) ). Lite skönt eftersom att jag känner mig lite sliten. Har sovit 3,5 timmar nu efter jobbet och är fortfarande galet trött. Ska dock ta bilen och brumma iväg till Blåsmark och se hur systers rum blev.
Ikväll blir det bodypump i vanligt ordning.

Igår var vi ju och firade Jecka i förskott. Blev massa tårta och sen en mycket spännande middag! 
Vi blev där ändå tills det var dax att åka till jobbet för min del!

Ne, nu frukost, sen blåsmark!


asg moment



HAHAHAHA, denna bild dödar mig verkligen. Charlie ser galet fet och ocg galet GALEN!!!
guuuuuuud.... xD

Tårtabakande

Goodmorgon!

Inte många som är vaken klockan 7 på en lördag och ställer sig och bakar tårta det första man gör! *Känner mig en smula unik*
Sitter nu och lyssnar på min katts crazy jamande som han fått för sig att han ska syssla med jämt och ständigt! Han ska få följa till mamma och pappa idag så han får lite miljöombyte så slutar han kanske med detta (men jag tvivlar).

Åh jag köpte en jättefin ring igår som var för stor. Ni vet när man köper ringar på typ gina så sitter dom ju fast på en papperslapp typ. Denna ring satt tydligen med ett lite tjockare snöra vilket resulterade i att när jag klippte bort det så var ringen FLERA storlekar för stor, jag kunde inte ens ha den på tummen SÅ STOR var den. Tänkte kila förbi och försöka byta, hoppas verkligen att det går trotts att jag klippt bort den från "Förpackningen"....

Har jag föresten visat mina asgrymma sockar?



J¨ätte mysiga och sköna. Långa tjocksockar, älskar dom verkligen. 
Har köpt ett par som är ännu finare nu dock, dom är svarta och har renar och hjärtan på sig (HHAHAHA hörde hur INTE fina dom lät) :D
Dom ska invigas snarast! Är ju så mysigt nu i dessa kalla tider att ha tjocksockar! :)

Svar till Anonym

Jadu Anonym, ärligt talat så kom den diskutionen upp i bilen alldeles nyss eftersom Sambon hade planer på partande i Umeå och då tyckte jag att vi kunde göra en helhelg utav det! 
Ska sätta mig och kolla igenom lediga helger framöver! Är inte ledig denna och inte nästa men som sak, ska planera med Anton så hör vi av oss och ser om det passar :D



Hejhej!

Galet roligt spinningpass idag. Var sjukt taggad och det gick verkligen asbra. Sällan jag blir så taggad faktiskt. Skjutsade sedan min kära sambo på personalfest och sen har jag suttit här i lugnan ro och käkat blodpudding och bacon och tittat på det nya avsnittet utav The mentalist. 
Nu ska jag ta och hoppa i duschen och fräscha till mig lite och sen är det bara att åka raka spåret till jobbet och påbörja arbetshelgen. 

Hoppas ni andra får en rolig fredagskväll! :)


Sovmorgonen Lyckades

Det verkar som att denna dag kommer bli riktigt bra, av flera olika anledningar:
1. Min sovmorgon gick riktigt jäkla bra trotts att jag knappt trodde på det själv
2. Vaknade upp till ett positivt besked, vilket alltid höjjer humöret
3. Jag kan även idag se solen skina genom molnen.
4. Jag och mamma ska iväg på en sväng på stan
5. Jag ska tjäna pengar inatt! 

Det enda lilla minus som ligger och svider på lite är att jag VERKLIGEN ville gå ut med Frida idag och dansa. Hade taggat som sjutton (okej det behövdes inte ens för jag har varit taggad i flera veckor). Nu är det minst två veckor kvar innan något sådant kan hända eftersom att jag jobbar denna helg samt nästa. 
Menmen så är det ibland. Man får se det positivt, jag älskar mitt jobb samt att jag TJÄNAR pengar istället för slösar ^^




Detta ovan skrev jag ungefär klockan halv 11  på morgonen men det publiserades inte så tänkte att jag slår ihop 2 flugor i en smäll och skriver mitt andra inlägg för dagen här också!
Jag och Mamma har redan hunnit vara till stan en sväng. Sitter och väntar på att klockan ska bli hgalv 5 så att jag kan rulla iväg mot spinningen. Jag hoppade över pumpen imorse och tänkte att spinning blir mycket bättre! Hmmm ångrar detta nu men kan inget göra åt det! :D
Har nu också fixat in lite NYA BILDER på datorn! Riktigt nöjd! ^^ 
Ska göra en liten backup från bärbara hårddisken nu och lägga in fotografierna på datorn också. SÅ att man inte förlorar allt ifall hårddisken går sönder. Man kan aldrig ha för många backups! :)



Här är buketten jag köpte igår, visst var den fin? :)


Som jag sa

Precis som jag påstod i inlägget under så är jag rätt mör nu. 
Har varit en riktigt lång men trevlig dag idag. Sprang förbi ICA och köpte lite tårtingredienser efter jobbet. Blev även en jättefin blombukett. Kunde inte motstå den och eftersom min egen karl inte kommer hem med några blommor ja, då måste man ju ta saken i egna händer. Nu ångrar jag lite att jag inte fotograferat den så att ni får se men ja, får göra det senare (innan den dör!!!!) så kan jag lägga upp lite senare när jag fixat (vill säga flyttat datorn från vardagsrumsbordet till tvbänken där min externa hårddisk är så att jag kan lägga in bilderna därifrån... 

hehe... jag är nog segast i världen på det men.. Får skylla på att jag jobbat så mycket så att jag behöver en paus! :) hehehe dålig ursäkt!
Ne imorgon ska jag ta första sovmorgonen på huuuuuuur länge som helst. Ska verkligen bli skönt och om någon (PIK ANTON) väcker mig så kommer den personen dö så plågsamt så att den kommer önska att den var död (hmmm logiskt?). 
ne sen blir det en bodypump pass vid lunchtid typ!

Vi får höras imorgon! :)

All min tid

Hej!

All min tid just nu går åt till att jobba!
Kom hem från jobbet för 2 timmar sedan och ska tillbaka om en timma. Slutar då inte förrens halv 10 ikväll. Gissar att jag kommer vara lite lagomt mör då.  Måste fara strax dock eftersom jag måste inhandla både lunch och middag på ICA. Vi har bara Chili con Carne hemma och ärligt är jag inte så sugen. :D
Jag och Anton spelade just en match LoL och tro det eller ej, det gick helt okej! Kul :)

Ne nu ska jag pussa på CHarlie och sen ska jag fara! 
Byebye

Lite kul

Hittade detta på facebook och tyckte det var hemskt lustigt!
Stämmer ju faktiskt på många punkter! ^.^

Du vet att du är norrlänning när:

¤ Du tycker det är trafikstockning för att 10 bilar väntar på att få köra om en traktor på E4.

¤ Du mäter avstånd i timmar

¤ Du ser folk ha på sig jaktkläder vid social evenemang.

¤ Du installerar säkerhetslarm i ditt hus och tar det som extra tillval till bilen men lämnar båda olåsta.

¤ Du kör 100 km/t i en halvmeter djup snö och snöstorm utan att ens blinka.

¤ Minst en av dina grannar bränner sprit hemma och alla vet om det, t o m polisen för det är hans bror.

¤ Du har startkablar i bilen och din fru vet hur hon ska använda dem.

¤ Du tycker sexy lingerie är en silkespyjamas från Coop Forum.

¤ Renar är bara en del av sceneriet.

¤ Du tycker en EPA-traktor är ett suveränt färdmedel för din son, mellan moppe- och körkortsåldern.

¤
Du vet vad en person menar när de formar läpparna till ett O och suger in luft.

¤ Att "klä upp sig" innebär att stoppa in fleeceskjortan i dina jeans och sätta på sig ett par rena skoterkängor. 

¤ Du träffar en ny person är din första fråga vem som är dennes föräldrar/syskon.

¤ Du kan namnge alla som du tog examen med. 

¤ Du faktiskt har åkt 20 mil t/r för en fest. 

¤ Skolorna inte stänger för att det snöar. 

¤ Du i dina yngre dagar inte kunde köpa cigaretter i affären för expediterna visste exakt vem du var och din riktiga ålder. 

¤ Det är status att vara tillsammans med någon från en annan kommun.

¤ Du i princip inte har något val än att vara "buksvåger/svägerska" med någon du mer eller mindre känner. 

¤ Du tycker att män som har rosa tröjor är gay. 

¤ Du tycker att folk i storstan klär sig lustigt för att två år senare "trendigt" ha liknande kläder. 

¤ Du, i din ungdom, visste exakt till vilket uteställe dina vänner skulle en lördagskväll det fanns bara ett. 

¤
Du tar en promenad för att motionera och 5 personer stannar för att fråga om du ska ha skjuts. 

¤ Helgspänning innebär att åka till IKEA.

¤ Din lärare förväxlade dig med ditt syskon eller din moder/fader.

¤ "Gula sidorna" består av 4 sidor.

¤
Du inte blinkar för att svänga eftersom alla vet vart du ska i alla fall. 

¤ Du ringer till fel person men blir hänvisad till rätt nummer. 

¤ Halva kommunen håller andan när ett företag hotar lämna orten. 

¤ Du skrattar för fullt när du läser detta för du vet att det är sant och sen vidarebefordrar du det till alla i din adressbok... vilket faktiskt är halva stan...


Wiie :)

Sådärja,nu har jag installerat LoL. Fan vad kul det var att spela det igen. Började dock om helt från början. Ska strax iväg på spinning. Idag så börjar dom med nya systemet så det ska verkligen bli askul att prova. Har provat  samma eller något liknande för många år sedan och det var asbra. Hade dock mycket sämre kondition då så spinning vad fortfarande en plåga på den tiden!:)

Efter det är det, hör och häpna, dax att åka till jobbet. Hinner hem en sväng för att duscha men sen är det bara att ta sitt pick och pack och dra iväg för ännu en arbetsnatt.
Inte alldeles för spännande kanske men, sånt är livet! :D

Som sakt fortfarande inga bilder men det kommer! ^^

Lite piggare, Lite gladare

Hejhej!:)

Nu är jag vaken och glad igen.. Var riktigtskönt att få sova några timmar till när jag kom hem. Visst jag känner mig fortfarande rätt trött men mycket mycket piggare än förut! 
Sitter just nu och installerar lite program till datorn. Just nu är Utorrent,Spotify och VLC fixat. Kan inte riktigt komma ihåg vad det är man brukar ha för program ? Håller nog på att bli gammal :D 

Jobbet fortsätter!

Trött...ellleeeeer?!

Godmorgon......

Detta är första natten på så länge jag kan minnas som jag vaknat utav väckarklockan. Jag är verkligen dödstrött och ska snart ta tag i allt som ska göras innan jag får åka hem och sova igen. Huvudvärken käns om möjligt ännu värre idag.
Osch, ne nu ska jag inte klaga, ville bara säga godmorgon till alla som är vakna just nu (vill säga INGEN)..


Ojsan Hejsan

Mitt första inlägg från nya datorn. Haräntligen laddat den och fått igång den. Konstigt att man inte känner sig lika glad över denna som jag gjorde 2008 när jag köpte gammeldatorn min. Då var det typ det bästa som hadehänt och nu är det mer "jaha, nudå?". Helt sjukt egentligen att man lixom tar sånt här för givet.
Iallafall,ska installera alla spel och andra nödvändigheter imorgon eftersom att det blev lite kris på jobbet så helt ärligt, denna vecka har jag fullt upp på den fronten vill jag lova. :)
Bra förmig eftersom då kanske jag tjänar tillbaka alla pengar som jag la ut på datorn idag.. hehe  ;)

Har inga bilder eller något just nu eftersom jag inte tagit tag i det ännu.. Som sakt, imorgon blir det "kontorsjobb" för min del så att jag får ordning på denna mackapär! 
Det jag behöver göra just nu är att hoppa i duschen eftersom jag varit och tränat idagoch inte hunnit duscha än. Sen ska jag stöka bort i köket innan jag slutligen skyndar iväg till jobbetför att jobba inatt!

Pusshej! :)

Ny Dator

Ojdå, blev visst en ny dator för min del! hhiihih ^^
Använder den dock inte ännu utan håller på att ladda upp den och sen ska det installeras så jag har nog hela kvällen uppbokad! Denna dator ska nu få gå i pension i någon garderob och sen ska den plockas fram när den nya går sönder (Ja, det kommer hända, det finns ingen tvekan om saken). Nu kan jag börja spela dataspel igen :D:D


SovmorgonsFAIL!

*suck*

Sitter vaken eftersom att min sovmorgon är totalt fail.
Vaknade först klockan 6 då Antons väckarklocka ringde, vaknade sen igen när Anton ville ha skjuts till skolan. SEN VAKNADE JAG IGEN när Anton ringde och frågade om vi behövde något från Ica. Så nu har jag en hejdundrande huvudvärk och vet av erfarenhet att om jag lägger mig och sover igen så kommer den vara ännu värre när jag slutligen vaknar...-.-
Dumma misslyckade sovmorgon. Inte nöjd för 5 öre.

Inte alls taggad för träning idag. Har avbokat C-fit eftersom att träningsvärken jag har från föregående C-fit är så pass allvalig att jag inte kommer klara av det idag. Får prova någon annan dag i veckan. Funderar dock på om jag ska åka förbi elgiganten och kika på dator. Har fått ett litet datail just nu och jag har hittat en som jag typ vill ha. Måste ju dock kika om det är något att ha IRL.

Good old times



Hittade denna nostalgibild! Hade detta + mycket mycket mer med tiden upphängt i mitt tak ovanför sängen i mitt flickrum. Var jävligt besvärligt men jag tyckte det var snyggt så det fick vara. Brukade vakna om nätterna av att alla afficher föll ner på mig. Var lagomt irriterad i dom stunderna men jag gav fasiken inte upp.. inte på lång tid iallafall :)

Ojojoj, it takes me back :D

Irritation...

Hrmmmm.... Hade skrivit ett jättelångt och bra inlägg idag som visst inte blivit publiserat och som inte finns som utkast.. Sjukt irriterande verkligen. Kommer knappt ihåg vad jag hade skrivit.. :(

Jaja, hemma från jobbet är jag nu. Har blivit tilldelad en dag + en natt till denna månad. Alltid lika underbart. Blir så lycklig ^^ Har varit en bra arbetsdag, lugn men bra!

Hade ju planerat en ordentlig sovmorgon imorse som inte alls blev av. Skjutsade Anton på skolan och sen åkte jag omkring och köpte livnödvändiga saker, såsom Hårdbröd, kattsand och renskav (som ni kan se LIVSnödvändiga saker)
Sen åkte jag hem och njöt av frukost samtidigt som jag tittade på The big bang theory

Sen mina vänner så tog jag på mig ett projekt som jag inte alls skulle ha gjort. Jag började nämnligen att försöka plocka bort min nagelförlängning. Den höll sig fin i över en månads tid tills jag lyckades bryta av 2 naglar. Det började även se förjävligt ut så jag bestämde mig för detta. Slutade med att jag klippte av topparna eftersom att jag inte lyckades få lös dom. så för tillfället så har jag massor med gele kvar på naglarna så dom är ojämna och fula. Har målat 3 lager nagellack på dom så att man inte ska kunna se så tydligt hur fula dom är men... JAG VET och det svider!
Även om detta nu är en plåga så var det helt klart värt det och lätt något som jag kommer göra om någongång. Det är kul att få känna sig lite fin sådär ibland :)

Nu hade jag tänk ta tag i ett projekt som jag hade tänkt göra imorse men det blev inte av eftersom min tid inte riktigt räckte till lika mycket som jag ville. Ska nämnligen byta Charlies kattlåda mot en större med bredare kant så att han inte skvätter ut alla jävla kristaller på hela jäkla badrumsgolvet så att man skadar sina fötter till fördärvet varje gång man går in där! Kommer bli bra det!

Resterande kväll kommer nog spenderas här framför datorn eller så kommer jag helt enkelt lägga mig hemskt tidigt. Börjar vara hemskt trött redan! 

Pusshej!


Jägarna 2

Just hemmkommen från biografen. Var faktiskt riktigt längesedan jag var på bio så detta var glädje för mig. Älskar verkligen att gå på bio! :)
Iallafall, vi såg Jägarna 2.
Riktigt imponerad faktiskt. Dom hade mycket att leva upp till och dom lyckades fantastiskt. Jag undviker ju ofta att se Svenska filmer eftersom att dom inte intresserar mig. Men ett fåtal Svenska filmer har faktiskt fångat mitt intresse. Jägarna, Män som hatar kvinnor-trilogin (ofc) bland annat. Därför var det en självklarhet att gå och se denna också. Att Peter Stormare är en utav huvudpersonerna är ju också ett + :)
Ne riktigt bra film (Om jag nu skulle ha sammanfattat det kort, vilket jag aldrig gör^^)

Var nog lite småtöntig. Tyckte att det var så spännande ibland att jag var tvungen att gömma mig i jackan. Och på ett par ställen blev jag så frustrerad så att jag ville skrika (Hade jag sett filmen hemma hade jag nog gjort det :)

Ne har ni inte sett den så borde ni verkligen göra det!! :)


Byter ut potatisgratängen

Hejhej!

Just varit på c-fit, jag säger bara fyyyyyfan!
Var så galet jobbigt så man kan inte ens beskriva med ord hur jobbigt det var. Tji fick jag för att jag tvivlade på att man kunde bli trött på ett 30minuters pass -.-
Ska ta och slänga mig i duschen och sen ska jag och Anton åka till Frida och käka Tacos.. MUMS!:D
Vi byter alltså ut min älskade potatisgratäng, den får komma senare i veckan ^^

Ne men nu ska jag göra mig redo! :D

Charlies Klagosång

Hej och Godmorgon!

Gick och la mig i vanlig ordning efter jobbet så steg precis upp.
När jag kom hem idag så möttes jag, också i vanlig ordning, utav Charlie som var hungrig. Han fick mat men beteer sig hemskt underligt. Han jamar konstant och jag vet inte alls vad han vill?
Ibland har han och jag lite problem med komunikationen! :P

Idag har jag en helt ledig dag. (Än så länge :) och den är nästan planerad. Blir att prova på nya passet C-fit på korpen. Förhoppningvis blir det av idag. Har nu försökt gå dit 3 gånger men det har alltid kommit något annat ivägen. Men iallafall det ska jag prova och sen blir det lite träning på egen hand eftersom att passet bara är 30 minuter långt! Spännande spännande. 

Sen så ska jag och sambon äta, okej det är inte så speciellt men jag ser fram emot det eftersom att vi ska äta potatisgratäng!! Älskar potatisgratäng!! ^^
Sen så har vi pratat om att komma oss iväg och se på Jägarna 2 idag. Detta är något vi också försökt iallafall 2 gånger men då har arbete och annat dykt upp så vi har varit tvungna att ställa in det. :)

Så det är min kväll. Gissar att det blir bums isäng efter det eftersom att jobbet  väntar imorgon i vanlig ordning! :)


Klagosång

ajajajjj, att man aldrig blir helt frisk alltså. 
Ligger just nu med smärtor i magen, IGEN!
Dumma dumma sjuka!

Såg iallafall precis IDOL eftersom jag missade det igår. Ska egentligen inte se sådana programm för jag blir så sur när det inte blir som jag vill. Jag menar, men röstar egentligen på EMIL?!?! 
Han sjunger as kasst och ändå gick han vidare.. Dåligt :(

Jättesnart dax att åka och jobba. Blir trevligt det, har lovar lite lördagsmys så ska fixa iordning lite godsaker, kanske tillochmed tar med någon film som vi kan titta på! :)

Ha en trevlig kväll allesammans! 


Ångest!

Ojoj, lite ångest har jag över att hela dagen tycks ha flugit förbi mig utan att jag ens hann vara med. Åkte dirr efter jobbet och hade ett pump-pass. Sen åkte jag hem för att sova sisådär en timma eller så. Vaknar klockan 1.
Sen har jag inväntat Antons uppvaknande som skedde NU!
Klockan är snart 3 och då börjar det bli hyfsat dax att tänka på middag och sen så är det nästan dax att åka på jobbet igen. Dumma dag som är alldeles för kort! :/

Vet inte vad jag ska hitta på ändå idag. Har två brev som behöver postas (hehe rolig lördag)
Ne usch så hemskt

Förslag på aktiviteter som inte tar allt för lång tid men so ändå förgyller lördagen?!

Fredagskväll på jobbet

Hejhej!

Snart dax för mig att ta mitt pick och pack och åka till jobbet där kvällen ska spenderas. Ligger här och softar efter ettlagomt hårt spinningpass. Är inte sådär slut som jag brukar vara när jag tränat.
Imorgonbitti dirrekt efter jobbet så kommer jag dock gå på ett bodypump pass. Då kommer jag nog blir helt galet slut och sen sova bort hela dagen xD
Måste dock hoppa i duschen innan jag åker iväg nu..
Så mycket att packa och mycket att göra! :)

Glass, maränger och bullar

Nu funderar ni varför jag helt plötsligt firar med en massa godsaker. Sanningen är den att jag inte har något av detdär utan det är bara önskningar just nu. Blev så galet sugen på sötsaker så jag vet kanppt vad jag ska göra. Särskillt eftersom att det inte finns något hemma och jag ids inte fara och köpa  nu.... i-landsproblm... :/

Ne Frida kommer om en stund och plockar upp mig. Vi ska iväg och Spinna lite. Efter det så är det middag + Jobb som gäller på mitt schema. Intressant? Nej, men ändå hemskt trevligt,trotts att jag är galet trött! :)
Älskar att jobba <3

Lata veckan

Hehe, insåg precis att jag har lagat framför tv:n n näst inpå nonstop i 2 dagar!
Det är verkligen höjden av slöseri! :)
Har lagat fläskpankaka till middag och nu inväntar jag egentligen läggdax. Ska upp imorgon och jobba under förmiddagen och sen ska jag jobba natt på det sen!  
Börjar faktiskt känna mig lite trött så kommer nog inte bli några problem att sova,

Ojoj känns så tråkigt att inte ha något att berätta! Får  hoppas att det händer mer saker i mitt liv imorgon!

Ljuset i tunneln

Jag börjar *peppar peppar* att känna mig lite bättre. Kommer nog dock ta det lugnt med träning och dylikt idag ändå så att jag nu är kry inför jobbet imorgon!
Har inte hunnit med mycker mer idag än att skjutsa Anton till skolan och sen sitta och titta på serier.. hehe, jag kan verkligen vara en tråkig människa! ^^ 
Börjar dock att brist på saker att se så om någon har något tips så är jag idel öra! 


Låg uppdatering

hejhej..

Ännu en gång på kort tid har jag blivit sjuk. Denna gång lite värre än den förra.
Mår inge vidare om jag ska vara helt ärlig. 
Har legat i min onepiece hela dagen och tittat på Big bang theory. Har snart sett klart en hel säsong bara idag, bara det är ju sjukt i sig. Jag håller tummarna för ett bättre måeende imorgon. Som alla andra i världen så hatar jag verkligen att vara sjuk. Finns inget positivt med det, inte ens att man får ligga i soffan hela dagen. Det är bara tråkigt och slösar en massa dyrbar tid. På fredag måste jag vara frisk vare sig min kropp vill det eller inte. SKa nämnlligen jobba!

Ne men jag ska fortsätta att titta på TV. Innan jag lägger mig lär jag ha sett klart säsongen jag håller på med.
Ha en bra kväll!


Bloggelibloggeli

Hejhopp världen!

Älskar verkligen att sova på morgonen, trotts att mina sovmorgonar har blivit betydligt kortare med åren. Jag antar att det är en del utav att "växa upp", tråkigt nog.
Osch, Charlie blev precis en racerbil och började springa som en tok, var inte alls beredd på det.. :P

Jahaja, iallafall..
Eftersom att vissa saker från gårdagen sköts upp till idag så är även denna dag fullproppad med tråkigheter. Dammsuga och skura är kvar, likaså storhandlingen.
Träning blir det förståss ikväll samt att det är en möjlig filmkväll planerad. Sjukt trevligt! :)


Tränad!

Hemma från träning!
Körde igång veckan stenhårt med ett spinningpass + ett Zumba pass!
Riktigt skönt men jag är nu helt tömd på energi! :))
Ska ta och hoppa i duschen, återkommer (nog) om en stund !

Men först fixa veckans träningsschema 




Ny design

Hipsvips så slutar jag med städningen och fixar in en ny design!
Kan ni ej se den tryck f5 så visar den sig nog!
Vet inte ännu vad jag ska ha för bild <------där men det får jag komma på med tiden. Har ju snart haft bloggen i ett år tror jag så det började vara dax att uppdater sig lite! :)

Magiskt!



Mitt i städningen så börjar det spela en låt som jag inte hört på mycket länge och det går en kraftig rysning genom kroppen på mig när jag hör den!
Har som sakt aldrig följt ett IDOL förut, men jag har ändå haft ett X-antal Idol kvällar tillsammans med Anna och Diana, ofta ute på Pitholm!

Förra året var inget undantag och denna låt och detta moment är rent utsakt magiskt!



Ny vecka, nya bekymmer

Hejhej!

Tvätten är igång och bilen är på verkstaden.Det vill säga att jag är ganska fast här hemma just nu. Ingen fara med det heller jag ville bara konstatera det!
Ska ta tag i allt det tråkiga idag hade jag tänkt. Tvätten är redan påbörjad. Dock har jag en tvbänk som inte ser sart ut längre utan grå. Därför står dammtorkning högt på schemat och även dammsugning och skurning. Skönt att få bort det lixom!
Sen ikväll så ska mest troligt bilen hämtas och då ska det storhandlas. Vi har knappt något härhemma längre utan vi lever på luft och kärlek! :)
Men ska iallafall innan allt detdär börja lugnt och stilla med att se någon serie samtidigt som jag äter frukost. Startar nästan alltid mina dagar på det viset! :)

Idol nörd

Hej!

Har precis suttit och tittat "ikapp" all IDOL som jag missat i veckan. 
SOm jag sakt tidigare så är detta första året ever som jag följer det på riktigt!
Känns galet svårt iår. Jag har ingen aning om vem jag ska hejja på. 
Det är så galet många duktiga, tror det kommer ta ett tag innan jag helt bestämmer mig, om jag någonsin gör det!

Har du fått någon favorit ännu?
Vem isåfall? :)


Dagens sista timmar

Eyey eeeeyyyy

Tränat - CHECK
Lämnat in bilen - CHECK

Nu är det bara myspys kvar. Detta inefattar, Dusch, Mat, Serier! :)
Positiva saker med andra ord!
Sen så ska jag sova så gott i min lilla säng!
Anton vill inte vara med mig, dumma Anton.... :P



Helgens bravader

Hejhej!

Lång sovmorgon idag med. Det gillar jag! ^^
Helgen har faktiskt varit fullspäckad med aktiviteter.
I fredags så skjutsade jag Charlie till stugan där han skulle vara över natten med mamma och pappa. Jag och Anton fortsatte söderut för att hälsa på hans bror med familj. Där bjöds det på god mat och gott sällsap.
Lördag styrdes kosan hem igen till jävre där det också bjöds på god mat!

När vi sen skulle ta oss därifrån så ville inte Charlie alls följa. Han  ville fortsätta springa ute i gräset och klättra i träd. Efter många om och men så får jag iallafall fast honom och han fick följa med hem. Han var dock deprimerad hela kvällen sen.
SYskonmys stod på gårdagens schema och vi såg på 2 avsnitt utav Supernatural... SPÄNNANDE!!!

Jasi. thats it I guess.
Idag står Bodypump på schemat, dock inget annat. Skönt att få en stunds avkoppling!