Gate F-62

Hejsan!

Efter en rätt lång natt där jag sov på en bänk så steg jag upp vid 4. KLARVAKEN!
Var faktiskt skönt att sova trotts att jag inte alls sovit speciellt hårt. Har vaknat  OFTA eftersom jag varit så rädd att baggaget skulle bli stulet. Det var dock kvar när jag vaknade så det var ju en enorm lättnad. Eftersom jag var vaken så pass tidigt så gick jag iallafall förbi incheckningen för att kolla ifall jag kunde checka in.
Det kunde jag och hon blev hemskt förvånad över att jag var ute i så god tid. Stannade inte efter det heller utan tog mig hela vägen in till gatearna och där fick jag passera en liten surtant som tyckte att jag inte kunde gå in såhär tidigt fö "DU KOMMER JU INTE KUNNA GÅ UT DÄRIFRÅN IGEN".
Men vad ska jag göra irrandes i mellantinget?
Ne så jag är här. Köpte mig en timme datatid för att fördriva lite tid. Blir frukost sen efter det och mer lyssnade på min ljudbok.  Mitt plan går inte förren 10.40 och jag kommer vara framme i NY 13.30 (19.30 svensk tid).

Det är ju där spänningen börjar!
Men, ni vet nu dock att jag lever än så länge och har det faktiskt rätt så bra. Om jag nu ska klaga på något så är jag väl lite stel i nacken men det får man väl nästan räkna med när man sovit på handdbagaget på en bänk.

Ha det bra alla
Stor kram <3


Hej Då Sverige

Mest troligt så kommer jag inte ha någon som helst tillgång till Dator  nu på ett bra tag framöver.
Jag passar därför på att skriva ett sista litet inlägg här!
Är Trött. Vet redan nu att detta kommer bli hemskt jobbigt, men ack så spännande.
Har nu packat klart och ska bara diska bort det som jag använda till dagens middag så är jag sedan redo att åka. Mamma och pappa kommer och hämtar mig om ungefär en timme! Shiet alltså... kan knappt fatta detta!..


Imorgon är det detta som gäller :))

Dagen D

Godmorgon

Ännu en gång är jag vaken, och trotts tidigt sänggående igår så är jag fortfarande helt slut. Gissar att det dels är det intensiva arbetandet denna vecka och all stress som varit. Lugnet börjar nu lägga sig och min kropp verkar helt glömt bort vad som komma skall om ungefär 12 timmar. Då börjar ju min resa.
Blir nog en tung natt på arlanda och jag kommer nog sova riktigt gott på flygplanet. De där 9 timmarna kommer bara flyga (hehehehe) förbi ;D

Mitt stora uppdrag när jag kommer hem är ju nu slutligen att packa. Förstår inte varför just den biten har varit så jobbig denna gång. När jag for till turkiet så var det inga problem med packandet. Jag plockade om något ur en massa grejjer för att jag packade för mycket. Men denna gång har jag ingen inspiration eller något. Kan väl hända att det beror på att det är vinter där och att det på något sätt inte är lika "kul" att packa ner vinterkläder istället för sommarkläder? Ja jag gissar på något sådant! ^^
Menmen.. planen är ju att få hem en massa nya snygga kläder så, spela roll. Lyckas jag inte packa något ja då är shopping om inte annat ett måste så fort som möjligt! :)

Nej, men nu väntar jobbet! Sista passet nu innan äventyret startar! ^^

NattiNatti

Godnatt bloggen!

Trotts att klockan bara är halv 9 så ska jag redan krypa isäng!
har kämpat mot de tunga ögonlocken hela dagen och nu ska jag äntligen ge efter!
Har diskat, rensat kylen, rensat Carlies kattlåda så har packning och dammsugning kvar till imorgon!
Har ju hunnit vara på middag och hälsat påen sväng hos Wikströms också! :)

Tänk er.. nu är det snart dags



Dan före dan

Hejhej!

Jobbet är nu avslutat för idag och nu återstår det ett enda litet pass innan jag sätter mig på flyget och påbörjar mina största resa någonsin
Spänningen är verkligen... overklig! ^^
Iallafall. Som ni förstår så har jag fortfarande en hel del som står på mitt schema över saker som jag måste göra. 
En del av sakerna kommer ni känna igen att jag redan pratat om att göra tidigare i veckan men att jag aldig fått det gjort. Lite pinsamt faktiskt men okej.. Här kommer uppgiferna som jag har kvar att göra innan imorgon kväll:

SÖNDAG / MÅNDAG
1dag kvar

- Diska
- Dammsuga 
- Skura 
- Rensa Kattlådan
- PACKA(!!!!)
- Jobba
- Rensa ut lite ur kylskåpet


Det är dom viktigaste sakerna iallafall. Sen har jag ju en massa trevliga saker att göra också såsom middagen ikväll, sen ska jag åka och hämta en locktång hos Anna och då får man ju träffa familjen wikström också. Sen så ska jag köpa lite lösviktsgodis och ta med mig! Lite sånt finns ju också på planeringen.

Ikväll ska jag dock försöka ta en så tidig dag som möjligt bara för att jag ska lyckas få mycket sömn. Blir nog att försöka sova litegrann under dagen imorgon också bara för att ha lite kraft för natten som kommer bli lite jobbigt!

Men men, bara att dyka ner i disken då så att jag iallafall får något gjort! ^^



Jul, Jul... strååålande jul

Så trött!
Men självklart, är inne på min 6:e arbetsdag denna vecka och en arbetsdag är kvar innan semestern! Så skönt det ska bli med lite "vila". Jag tvivlar starkt på att jag kommer ha tid eller lust för någon vila. Gissar att första arbetsdagen efter resan kommer vara ett Helvete just eftersom att då kommer jag nog ha rekord i "trötthet".

JULafton igår. Oj så mysigt alltså!
Var riktigt det jag behövde. Plockade upp farmor efter jobbet och åkte sen till Blåsmark. Han jäklat precis till Kalle Anka tack och lov. Man kan ju för tusan inte missa Ferdinan <3
Sen årets första julmat. OJ SÅ GOTT! Är sugen på det nu igen men nu hinns det inte med någon mer julmat detta år. Så jäkla tråkigt. Drack också årets första julmust vilket jag inte brukar vara så förtjust i men detta år var det supergott eftersom jag sparade det ändå fram till julafton!

Låt se, sen så stod juklappsutdelning på schemat!
Nu kan jag ju äntligen skriva här att jag, Martin och Jessica har tagit foton hos en fotograf och gav år mamma, pappa och farmor i Julklapp. Verkligen lyckat!! ^^
Jag fick en massa saker som jag verkligen behövde! Vindrutetorkare, skålar, vattenkokare, brödrost, elvisp, ett jättesnyggt diskmedlesställ ochen nessesär med lite smått och gott men även lite andra perfekta "bra-att-ha-saker". <33
Sen var det såklart en massa surr, Buzz spelande och fikande! Tog mig inte hem förrens klockan 1 så blev en sen kväll. Men ack så trevlig!

Gick såklart genast och la mignär jag kom hem eftersom jobbet väntade tidigt på morgonen.
Ikväll är jag och familjen bjuden till farmor på middag. Tror det kommer bjudas på palt (vilket jag också hoppas). Det skulle verkligen vara den perfekta maten innan USA resan! :)





Lite bilder som togs på familjen denna jul. Måste säga att dom var riktigt stiliga iår alihopa! Tillochmed Jag. ^^ 
(Jecka finns ej representerad eftersom att man alltid måste få lov från henne att läggas ut bilder och hon måste alltid nogrant granska dom innan. Den proceduren hade jag inte tid med idag + att hon ej är här så vi kan inte en genomgå det! :P)


GOD JUL

God morgon!

Vaken och "julaftonsklädd".
Blev en klänning som fungerar på både jobbet och Julaftonsfirandet :)
Jag kommer fira min julafton i Blåsmark med familjen + farmor! Kommer bli hemskt gott med julmat, har ju ännu inte ätit någon julmat iår så för en gångs skull så längtar jag efter den! Sen så ska jag ju göra allt vad som står i min makt att hinna hem innan Kalle Anka börjar. Det är ju bara ett måste <3
Ne ska faktiskt bli riktigt mys med en lugn och skön kväll helt utan stress. Behöver det känner jag nu. 

Ville bara passa på att önska er läsare en riktigt.. 


Hejhej!

Hoh, inlägget nedan tog ändå rätt lång tid att göra!
Del 2 får komma senare för jag hade tänkt börja packa lite smått nu så hinner inte sitta här och sega så mycket längre. Kommer precis hem från jobbet!
Julafton imorgon. Shit alltså!
Kan knappt fatta det! :)



Mitt 2011 (Part 1)

Fin väggtext som jag fick utav syster i julklapp




(I övrigt är bilderna från Januari månad hemskt tråkiga, så vi går vidare)


Denna månad blev jag äntligen mamma till min lilla bäbis <3



Blev även med klocka




Åkte till fjällen








En fest med där en massa gamla godingar var ^^






Charlie får upptäcka livet utomhus








Inviger utomhus grillningen för detta år!







Köper årets COOLASTE glasögon. Sorg i hjärtat att säga att dom ej är hela idag </3




Inviger mjukglasssäsongen ( med en kulglass )





Tar egobilder



Mer Party









Charlie fick en tillfällig vän





Fick min älskade onepiece






SKÖNA SOMMARDAGAR <3
Sol, bad, glass och bara myys 





50 års fest!



En massa Arvid umgänge :))



Allas eran Jenny fyllde 21år
En massa skoj på schemat med andra ord









Det var del 1 av året som gått. Del 2 kommer inom sinom tid! :)

















Fullt ös

Jag har en liten önskan att förlänga dagarna med 5 timmar ca fram tills måndag!
Nu.. NU börjar det verkligen vara dax att lägga i ett kål känner jag!
Packningen måste göras och lägenheten borde städas igenom så att den iallafall är lite fräsch när jag kommer hem. Och mitt i allt sånt så ska Julen firas och jag ska jobba långa dagar.
Långt ifrån tillräckligt med tid för att jag ska hinna med! Ne ikväll kör jag igång med lite smått (efter att jag slutar jobbet... klockan 9)

Trevlig dag :)

Sen kväll tidig morgon

Jag som i vanliga fall är en riktigt kärring och lägger mig tidigt åkte igår iväg till Frida och Björn för att ha filmkväll med dom och diverce trevliga människor. Innan jag är hemma här igen så har klockan hunnit bli 2. Nu sitter jag här 4 timmar senare och är långt ifrån så trött som jag skulle varit.
Men tror faktiskt att jag ska krypa en stund under täcket när jag kommer hem från jobbet för att sedan orka med kvällen som kommer.
Menmen, dit är det några timmar.
Igår hann jag med de flesta utav mina punkter iallafall.
Iallafall de punkter som var viktigast så det var ju bra!
Idag finns det inga "tråkiga" saker på min lista utan den ser hemskt glad ut (Trotts att den borde innehålla tusen tråkiga)

- Jobba
- Träna
- Bio

Visst ser det ut som en helt okej dag?
Får väl se, om sovandet utgår så blir det nog att packa i resväskan litegrann.

Tjingeling!!

Planering

Hejsan!

Riktigt skönt att få en ledig dag såhär mitt i veckan.
Sånt behövs ju verkligen när man har en massa saker att göra. Känner dock att det är jääkligt skönt att jag har fixat klart alla julklappar. Annars hade stressen legat på rätt ordentligt just nu med tanke på att jag har så mycket annat att göra.
Iallafall igår så spenderade jag hela dagen (läs eftermiddagen /kvällen) i blåsmark där det bjöds på smörgåstårta! Glömde dock ta med mig mammas födelsedagspresent så hon får den på julafton! :D
Var även hos frisören och klippte håret. Var lugna ni kommer inte märka det när ni ser mig så gör inte ett halvhjärtat besök till att kommentera hur fint det blev, vart bara topparna :D

Men idag då, en ny dag där jag fick sova ut ordentligt. Tror jag sov ungefär 10- 11 timmar inatt vilket var en njutning utan dess like. Har dock haft en massa skumma drömmar men sånt får man ju leva med!

Tänkte ta och dra dagens planering innan jag startar dagen!

ONSDAG

- Köpa en ny "sladd" till min mp3 (Om detta nu går att finna någonstans)
- Åka till banken och hämta ut  lite kontanter inför resan
- Lunch med Anton
- Sola
- Diska (Lägg märke till att denna punkt har funnits med i 3 dagar nu)
- Träna
(- Om det hinns med dra fram dammsugaren och dra av golvet lite)


Tisdag

Sådärja! Nu böt vi dag och helt sjukt hur snabbt jag måste ha somnat igår. Låg och läste fram till kvart över 10 och jag kan inte ens komma ihåg att jag la bort boken och släckte lampan. Shit alltså! Har sovit grymt gott. iallafall tills den förbaskade traktorn kom vi halv 5 ?!?!?
Vem fasen skottar den tiden?
Jaja men det han gjorde gick fort så jag somnade om ett tag till. Sov så tungt att jag vaknade när väckarklockan ringde. Jag gissar att ni tänker ungefär "WTF varför skriver hon så typ hela tiiiiin".
JAg skriver inte så hela tiden utan bara när det händer eftersom majoriteten av tiden så vaknar jag ju av mig själv innan klockan ringer. Så vaknar jag av väckarklockan brukar det alltid vara ett bevis på hur jäkla gott jag sovit! :D

Men iallafall, nu ska jag lägga upp en planering precis som jag gjorde igår. Jag har inte hunnit göra någon snyggare variant som var min tanke utan ni får gott nöja er med bara text rakt upp och ner.

TISDAG

- Jobba
- Fira mamma på födelsedagen
- Klippa mig hos frissan
- Diska
- Städa i badrummet

Inte en helt omöjlig planering det heller?!
Ne det där klarar jag, även om det kanske blir lite sent de sista punkterna. Har ju dock sovmorgon imorgon så det gör inte så mycket. Ska se till att sova som ett djuuuuur imorgon! <3
Men, morgondagen är ju också den dag som har mest ärenden på listan Så det blir en häktisk händelserik dag det med! :)


Träning och Mat

Som rubriken säger så är det det som hänt i mitt liv efter jobbet!
Vart rester från gårdagen (och tack och lov så finns det måååånga portioner kvar)
Nu sitter jag och halvgruvar för de där tråkiga uppgifterna som jag satte på idag. Nämnligen vika tvätt (+att jag behöver diska insåg jag). Det går ju ganska så fort om jag bara tar tag i det men jag känner att kroppen vill inte riktigt lyda mina order, dumma motsträviga kropp :(
Måste ta tag i allt nu eftersom jag tänkte ta en tidig kväll så att jag får ordentligt med sömn till imorgon. 

Livet fortsätter


In med det positiva

Hejehej!

Kom precis på en sak!
Jag ska från och med nu TOTAL ändra inställning om denna häktiska vecka!
Jag ska se den som en "händelserik vecka" istället och sen bara njuta.
Tycker ju synd om Arvid som kanske läser min blogg. Han måste ju tro att jag verkligen INTE vill komma! F'låt Arvid! Jag längtar såååå mycket men är så nervös! :)

Som sakt, en händelserik vecka framför mig!
Vi börjar med dag 1

MÅNDAG

- Jobba
- Träna
- Vika tvätt
- "småpacka"

Oj borde verkligen fixa något snyggare att skriva mitt schema på!
Men det är inte omöjligt att hinna! Bra bra, planeringen är på gång! =)


...och så lite mer

Godmorgon!

Måndag morgon då! Arbetet väntar så jag sitter vaken och har precis ätit en tallrik yoghurt och en "morotsmättare". Sjukt gott bröd om jag får säga det själv!
Jag kan inte ens beskriva hur smockfylld min hjärna är just nu. Det är så mycket som händer och som ska göras denna vecka så jag vet knappt vad jag ska börja med och orken finns knappt till eftersom att alla tankar och funderingar tar upp all energi. Känns som att denna vecka kommer bli på tok för kort. 
Det vill jag ha i julklapp, lite mer tid! Kan jag få det tomten?


MUMMA!! :)

Hemma igen!
Tog Charlie med mig men det var väl en rätt dum idé. Han har en sånn där konstig period igen. Jag höll på att köra i diket då han helt plötsligt skrek (ni vet sådär högt som bara katter kan). Vet inte åt vad eller varför. Så har han hållt på hela kvällen. Jättekonstigt! Han gör det inte nu när vi kommit hem.. hmmm..

Nemen iallafall! Blev typ min favoritmat idag, mjölkstuvade mackaroner (stavning?) och fläsk. MUMMA!!
Fick med mig alla rester hem så nu har jag lunch och middag klar för flera dagar framöver!! :)
Imorgon väntar första dagen på den stressigaste veckan detta år. Jag inleder den med att arbeta!


Rulla iväg

Börjar vara riktigt hungrig. Ska börja rulla iväg mot blåsmark där det bjud på middag!
Ska bara ladda upp gårdagens bilder på facebook. Tar ju dock en sånn tid så tänkte att jag skulle passa på att skriva lite här. Inte för att jag har så mycket att säga. 
Sitter och lyssnar på låten som jag la in i inlägget nedanför. Verkligen sjukt bra och den fäster sig i huivudet nå så förbaskat. Vaknade ju med den i huvudet även om jag inte hade hört den igår. Sånt är skumt. 
Iallafall.. Funderade på om jag skulle ta med med CHarlie CHales till blåsmark men jag tror fasiken inte att jag ids. Eller.. skulle behövt det, han blir så ledsen annars.. hmm mjaah! 
Vi får se!

Haha på tal om honom
Kolla på denna



En kväll så låg han såhär i typ 10 minuter och tittae på mig. Sjukt läskigt! 
Han är inte riktigt normal *skakar på huvudet*

Dagens låt




Dagen efter

Godmorgon bloggen!

ojoj vad länge man kan sova "dagen efter". Har precis vaknat. Inte bakis eller något men jävligt seg i kroppen.  Var rätt roligt igår. Lite seg start sådär men på krogen var det jätte trevligt.  Är som kul att få komma ut och dansa ibland. Var sjukt längesedan sist!
Skönt att jag är bortbjuden på middag idag. Då behöver jag inte fundera på det! :)
Gud vet inte ens vad jag ska skriva, är som så seg i både kropp och själ. 


Fix och Trix

Hej!

Träningen gick asbra idag! 
Just nu fixar jag mig inför kvällens festligheter. Har precis målat naglarna och väntar på att dom ska torka. Så sjukt drygt det är. Känns iallafall bra att klä sig fint igen. Var längesedan och jag tycker ju att det är så roligt. Kanske kommer upp en bild på Min såkallade "outfit" sen. Vi får väl se!
Ska kolla om det finns några pengar på kontot. Det lär behövas ;)

Morgonträning

Godmorgon!

Jag måste vara lite smått korkad har jag insett.
Är vaken och uppe ännu en dag vid denna tid trotts att jag är ledig. Det är ju inte ens friskt på en fläck. 
Men men, jag och Frida ska på spinning så jag inväntar att hon ska komma och plocka upp mig. 
Skönt iallafall att träna nu på morgonen (även fast det är galet drygt). Man vaknar som uåå och piggnar till lite. Alltid skönt.

Får inviga min nya sportbh också.
Den är verkligen grymt skön, sitter åt riktigt ordentligt jämtemot min gamla.

Oj, känner att det kommer inget vettigt eller viktigt ur min mun (läs: mina händer). Ska sluta slösa eran tid! 
Återkommer senare

Glömska

Min hjärna är så fylld att jag glömmer allt jag ska göra.
Har numera enbokningsspärr på korpen för att jag ejavbokat pass som jag skulle gå på och sen inte gått på. Typiskt. Denna håller i sig till 6:e Januari.. Yippi, har även glömt att tacka nej till lägenheter som jag blivit erbjudenvisning på så det är väl bara en tidsfråga innan jag blir spärrad där också.
Det är så jobbigt när huvudet är fullt!
Mitt huvud behöver vila några timmar. Träning imorgon klockan 10. 
Inte så sugen just nu men lika bra det! Spinning står på schemat, om jag nufår gå på det! Vet inte riktigt vad denna spärr innefattar!

Sov gott!


För mycket på för kort tid

Hej!

Hemma från Luleå, blev en riktigt långdag!
Fick med mig hem en ny jacka, en sportbh, ett par strumpbyxor och "julklappstjoffs".
Yes nu är jag äntligen klar med julklapparna. Jag kan knappt beskriva vilken underbar känsla det är. Har även slagit in dom nu sen jag kom hem.
Tryckte också 2 hamburgare på typ 10 minuter vilket nu resulterat i illamående. Illa illa..

Bio om ett tag. Kommer bli roligt trotts att jag egentligen bara vill låsa in mig och krypa under täcket. Känner att jag behöver en ny dag med nya möjligheter.
Menmen, bio så blir det. Vi ska se nya Sherleck Holmes filmen som har premiär idag. 

Men nu ska jag njuta utav ett nytt avsnitt av the mentalist under filten i soffan!
tjjing

I lugnan ro, BAAAM!

Hejhej!

Jag vet min rubrik makes no sence. Det var bara en beskrivning på min morgon. Ligger där i lugnan ro och mår sååå gott och helt plötsligt ringer väckarklockan. Jag kunde verkligen inte förstå varför den ringde eftersom att jag är ju faktiskt ledig idag.
Kommer sen tillslut ihåg att jag ska ju till Luleå med Frida därav väckandet. 
Så är vaken och allert.. (typ).
Ska ta och göra mig iordning alldeles strax. Skulle bara logga in och starta motorvärmaren och sen fastnade jag lite. Tänk att det alltid ska bli så? Sjukt.. :P

Träning och Onyttigheter

Hejhej!

Ett skönt men riktigt riktigt jobbigt träningspass väntade ikväll. Vart ju tillochmed 2 pass både spinning och Core. Roligt men som sakt, jobbigt!
Nu sitter jag och titar på förra årets "Filip och Fredriks årskrönika". Hade inte sett den så det är riktigt roligt. Får hoppas att det kommer en "årets" också! HAr andra dagen i rad suttit och gottat mig här framför datorn med pepparkakor och bullar <3
Måste ju passa på, imorgon går mjölken ut! :P

Imorgon blir det Luleå med Frida. Vi jagar en skitsnygg jacka som jag hittade på HM idag men som inte fanns i min storlek. Håller tummarna för att jag hittar den imorgon då! 
Bio blir det också imorgon! 
Känns roligt med en ledig helg!! :))

Kyliga Decembermorgon

Godmorgon

Oj så skönt det är att börja såhär "sent".. Då hinner man sova ut, nästan iallafall!
Steg upp 5 minuter innan klockan skulle ringa. Shiet vad mycket tid det känns som att man har då. I vanliga fall brukar jag stressa som tusan på morgonen och nu har jag lunkat på i stilla ro och ÄNDÅ så har jag en massa tid över. Sjukt skönt faktiskt. 
Fryser massor, delvis för att det är kallt härhemma. Det har det ju alltid varit, men också för att jag idag åt min sedvanliga frukost som haft en paus i en månad eller så, nämnligen bär och kesella. Bären är ju alltid frusna. Funderade faktiskt nu på morgonen om han skulle ha börjat värma bären men vågade inte. Tänk om dom blir as äckliga då?!

Ska snart bege mig mot jobbet och sista arbetsdagen denna vecka.
Är riktigt taggad för jobbet om jag ska vara helt ärligt. Underbar känsla att ha när man ska åka och jobba! Gillar alltid att jobba men ja, ni vet den här tunga och ansträngade känslan som kan komma utav det?
Den är nu som bortblåst, bara för idag. Gissar att det är den stundande helgen som sporrar! 

Men men..
Ha en trevlig dag så ploppar nog något inlägg in senare! ^^



Lugn hemmakväll

Hejhej!

En arbetsdag återstår nu innan min helg börjar, sweet! :)
Har just mumsat på både bullar, pepparkakor och mjölk. Man måste ju passa på medans det är jul! 
I övrigt känner jag att denna kväll inte riktigt är på min sida på alla fronter. Först och främst all stress som jag just nu har. Men sen så ligger ett dåligt samvete och gnager inom mig. Det handlar om Charlie och att han numera får vara ensamen så hemskt mycket. Jobbar ju mycket och sen tränar jag ju ofta efteråt. Sen när jag kommer hem så börjar det nästan vara dax att gå och lägga sig.
Jobbigt det där. Vill ju inte att han ska behöva vara ensamen. Måste verkligen fixa en kompis till honom nu efter års skiftet. Han kan ju inte måsta ha det såhär. 

Usch, känns som att dagens inlägg bara har varit ledsamma, stressade och tråkiga! 
Snart sova! :)

Effektiv

Hejsan!

Nu rullar jag snart vidare till jobbet.
Har ett kvällspass att göra ikväll så jag slutar vid 8. Näst sista dagen innan jag tar helg vilket känns SUPER!! :)
Lyckades med uppdraget jag satte till mig själv igår. Jag har dammsugit, dammtorkat och skurat så nu ser det iallafall lite bättre ut här. Det enda som jag har kvar att göra är att städabort allt som jag slängde upp i sängen för att det inte skulle ligga ivägen. Men det kommer gå fort. Sen så ska jag boka en tvätt tid imorgon tills på fredag. Det kommer bli bra det. Få undan litegrann innan USA. Blir säkert en tvättomgång till nästa vecka skulle jag gissa bara för att slippa sånt när jag kommer hem!

Nemen som sakt, känner mig lite stolt över att städningen är gjord. Då kan jag slappna av litegrann i helgen. 
Tiden tickar iväg,bäst jag börjar fara så att jag inte blir sen!

Pusshej!


Illamåendet

Ojojoj... Steg upp för en stund sedan utan ett enda problem i världen och för ungefär 1 minut sedan så kändes allt helt plötsligt som ett problem. Insåg precis att trotts att jag typ är klar med alla julklappar så är jag ändå inte det. Har ju inte fixat sista detaljen på mamma och pappas och farmors julklapp. Detta gav mig lite smått panik eftersom att det för fasiken snart är jul och att jag jobbar som en galning fram tills dess. När ska jag få tiden att handla det tro?! 
Ska försöka göra det på fredag, hoppas hoppas det funkar <3

Sen nästa ångest är ju ännu en i-landsproblem ångest!... 
Bläddrade i kallendern för att försöka hitta någon dag som passade till julklapps shoppingen när jag inser att det är ju för tusan bara nästa vecka kvar innan jag åker.. 12dagar kvar. Är så nervös... *hjälp*

Ne nu ska jag sysselsätta mig med saker såjag slipper tänka på allt jobbigt. Ska skicka iväg ett mail till Arvid först dock. ehmehm.... Jo så får det bli.

Dagens Låt




viktig låt <3


LÖK

Anton skulle varit hemskt stolt över mig nu.
Har nämnligen köpt hem LÖK som jag ska ha i maten. Faktiskt sjukt gott till denna maträtt så det har jag ingenting emot. Håller just nu på att förgrädda pajskalet. Sen ska jag bara i med fyllningen och sen ska jag slänga mig i duschen. Har ju varit på dubbelpass idag, spinning och pump
Så en dusch är nog på sin plats nu. 
Känner mig så effektiv idag. Har jobbat, tränat och nu i fullt sjå med middagen. Imorgon tänker jag också vara effektiv så jag hoppas att det blir så. Dammtorka, dammsuga och skura skulle verkligen behövas. Röjja undan lite bara så att detta blir ett hem igen. 
Men har ju jobb på schemat också så vi får väl se om jag tar mig tid med det! *Hoppas*

Huursomhelst! Ska försöka hitta något att se på tv ikväll. 
Förslag?!?!



Denna paj är det som står på menyn idag. Men skillnaden är att istället för äggstanning så har jag creme fraisch MUMMA <33

Morgonstund

Godmorgon

Vaknade av mig själv 2 minuter i 6. 
Det är skönt för om jag gör det så är jag mycket piggare än om jag sover till väckarklockan ringer. Skönt att jag job bar kväll imorgon för då blir det soooovmorgon ;)
Har precis käkat frukost och försöker desperat att lösa Lunch frågan. Jobbar ju till halv 4 och ska och träna halv 5. Jag borde därför få i mig någon typ utav lunch under dagen så att jag orkar med träningen.
Vet inte hur jag ska göra... Få ta mig en funderare (de sista 5 minuterna som är kvar innan jag ska ge mig av).

Jag kan iallafall ge det glädjande beskedet att jag numera fått motor / Kupevärmaren att fungera. Ojjj så skönt. Ser nu idag fram emot få sätta mig i den varma sköna bilen :))

Dagen lider mot sitt slut

Sådärja.
Nu börjar ännu en dag att gå till ända. Jag börjar vara rätt trött och det är ju hemskt positivt. Ska hoppa i duschen och sen ska jag lägga mig. Imorgon börjar jag jobbet klockan 07.00 och efteråt så är det nästan raka spåret till Korpen för ett dubbelpass. Kommer bli riktigt tungt tror jag eftersom dagens pass var riktigt jobbigt. Jag har litregrann "avvant" mig träningen känns det som :)
Ska nog dock slänga ihop en Pajdeg också innan jag lägger mig så ska jag laga Laxpaj imorgon fast en ny och förbättrad version.
Mummamumma :))



Onepiece och tjocksockar

Hejsan!

LEDIG IDAG!
oj så sköönt.. Har bara softat riktigt ordentligt.
Först sov jag till klockan 11, låg och drog mig och gosade med Charlie en kvart till innan jag slutligen klev upp och tog mig en lång dusch.Sen kröp jag ner i min onepiece och ett par urmysiga sockar från Cubus och har legat och tittat på the mentalist och käkat gravadlax mackor. :)
Tänkte försöka ta tag i lite viktiga saker men har ännu inte gjort det.
Vet inte om jag vill det heller.
Ikväll blir det träning igen. Var ju sjukt längesedan nu. Ikväll blir det spinning så nu ska jag svettas litegrann igen.. ;) och IDAG ska jag sola! Blev ju inte av igår eftersom att jag fick oväntat besök.! :)
Men nu är det dax på lite hårdkörning på den fronten.
Iövrigt tror jag inte att denna dag kommer bjuda på så mycket spännande. Blir att lägga sig rätt tidigt eftersom jobbet kallar imorgon klockan7. Då är det 3 arbetspass som väntar innan jag slutligen får ta helg.


Sovmorgon utan mening

Godmorgon

Var en jätte trevlig kväll igår, tacos och trevlig sällskap med udda diskutioner kan ju aldrig slå fel!
Kom hem igår vid 1 tiden någongång, tur för mig att jag inte börjar klockan 7 idag utan klockan 10 ;D
Ska snart åka iväg var tanken. Nu hoppas jag banne mig att motorvärmaren fungerar.... Den hade INTE gjort det igår. Sjukt irriterande. Kom nu precis på vad felet kunde varit och om det är så så nej..... då har den inte startat idag heller... fuck...
Jobbar till 20.00 ikväll och då tänkte jag åka och sola. Så är planen nu iallafall men den kan ju ändras om en timme eller så. yesyes... 



Tacotaaajm

Hejhej!

Jobbardagen är nu slut. Helt seriöst. Bilen hade bokstavligt talat snöat över nu under dagen. Det tycks aldrig ge med sig detta. Såg desutom på vädret imorse att det visst ska bli svinkallt.... ujujujj.. :(
Ska snart iväg på middag. Har ju lyxen att ha blivit bjuden till Frida på taco. Mumma, börjar vara riktigt hungrig nu.

Det var som det jag ville säga :D

Nemo




Så många tankar, så få ord

Tomt..

Huvudvärk med ett stänk av lax

Godmorgon?

hatar att säga godmorgon denna tiden. Det är ju förtusan fortfarande natt.. aja strunt samma!
Snöar fortfarande.. Nervös över hur mycket snö det är på marken vid det här laget. Skulle inte förvåna mig om jag körde fast nu mitt i allt när jag ska på jobbet. Det skulle ju varit just typiskt.
Håller iallafall tummarna för att bilen är varm. Hade varit riktigt nice.

Har en fruktansvärd huvudvärk nu på morgonen. Har ju haft ett antal dåliga nätter när det gäller sömn så jag gissar att det är därifrån det kommer. Ska ta mig en ibumetin innan jag åker till jobbet.
Åt hårdbrömackor med gravad lax på idag! Var riktigt mumma det! :)



Way to late

Hejsan

Oj vad tankspridd jag kan vara ibland.
Efter jobbet skulle jag åka och handla kattmat eftersom att det var slut. Så jag åkte på Ica, jag handlade och jag började köra hem. Hela vägen satt jag och småskrattade över hur knasig kombination av varor jag hade handlat. Hamburgerbröd, Kesella, Mjölk, Lax och frusna bär.. MEN INTE KATTMATEN!!!!
Så det var bara att vända om i denna underbara snöstorm och handla kattmaten... -.- 

Nu ska jag gå och sova. Måste upp klockan 6 imorgon vilket jag inte ser fram emot, ne inte ens litegrann. 
Har dock gjort ett helhjärtat försök med att få motorvärmaren att fungera så FÖRHOPPNINGSVIS får jag sätta mig i en varm bil imorgon. Jag håller mina tummar och tår. 
Ångrar dock lite att jag suttit uppe såhär "länge". Kommer få ångra det lite. Menmen... :)

Sov gott allesammans

Poison



Hörde denna i bilen idag. Hadeglömt bort den helt och hållet.
Sjukt bra



Hej mitt vinterland

Godmorgon

Vaken och duschad. Känns skönt att jag fick sova ut imorse (förutom Charlie dampanfall start vid 6 tiden.... vet inte vad som nu blivit för fel på honom)
Ska snart iväg och unna mig en liten massage. Kommer bli jätteskönt. Hade fruktansvärt ont mellan skulderbladen igår. Lite bättre idag men som sakt, det är ju alltid skönt! :)
Sen så är det dax att starta arbetshelgen, lite tråkigt att jag inte finner någon tid att träna..var över en vecka sedan nu och tiden bara tickar på. Aja.. nästa vecka SKA jag ha tid till det, sanna mina ord. 

Har så dåligt med bilder att lägga upp. Det är verkligen tråkigt. Är dålig numera på att ta kort såsom jag gjorde förr. SKa försöka bli bättre på det under nästa år! Börjar ju året i New york och om jag känner mig rätt så kommer det bli en del kort där! :)

Andra bullar

Hej bloggen!

Kvällen nalkas och det gör även sängen. Något som för tillfället är den jobbigaste delen av dagen. 
Tur att man har en syster som är villig att komma till sin plågade storasyster någon dag! ^^
Idag har min dag varit fullspäckad.
Julklappsshopping, en mycket lyckad. Nu är allt snart färdigt. Sen drog jag och Thom till strömbacka och hälsade på. Alltid lika trevligt! Sen (Blev många sen känner jag) blev det att köra geeenom snöstormen till blåsmark där det stod bullbak på schemat. Blev mycket lyckat så nu är frysen FULL!! Massa godsaker. Kan vara bra att veta ifall någon kommer och hälsar på ;)
Vart även en uunderbar middag! Är så mätt och go i magen nu.

Ett av mina köp idag var en ny kallender. Jag är ju en flitig användare av sådana och skulle nog inte klara mig utan. Detta år har jag köpt en liten en och ångrar det nästan nu. Jag gillar när dom är stora. Menmen.. blev en Rosa bandet kalender så stödjer ju iallafall en god sak! Ska sätta mig och skriva in allt i den nu, typ födelsedagar och så! Älskar sånt :)

Snö snö snö

Nu får det banne mig räcka. Lite snö ville jag ha men inte allt för mycket. Vill ju att det ska smälta bort så snart som möjligt. Mamma ringde och väckte mig vid 10. Lika bra det för jag hade tänkt springa på stan och försöka köpa lite julklappar. Är ju enda lediga dagen denna vecka så den är så fullsmockad av aktiviteter så att jag får ont i magen när jag tänker på det, men det är väl lika bra det gissar jag.

Känner mig lite matt i kroppen. Sov lite kasst inatt så det är väl därför. Sen blir det ju inge bättre av att Charlie får damp klockan 5 och börjar slicka mig i ansiktet. Det är sååå störande. 

Är iallafall nöjd över att jag  tog tag i disken igår. Allt går som så långsamt nu och att ta tag i saker är jobbigare. Nästa projekt (som ej är idag iallafall) är att plocka undan från golven och dammsuga. Får kanske bli morgondagens projekt. 

Håll tummarna för att jag hittar julklappar idag, gärna allihopa så att jag kan slappna av på den fronten sen.


Att ta tag i livet

Hejsan!

Sitter här och har precis gått ut duschen.
Ska börja rulla mot jobbet snart. Måste springa förbi ICA och köpa nå lunch eller något så borde åka snart. Sitter och tänker att jag BORDE göra så mycket och ändå sitter jag bara här som förstenad och vet inte riktigt HUR det ska gå till. Disken börjar lukta unket så jag BORDE diska, all smutstvätt ligger på golvet så BORDE plocka ihop och lägga i tvättkorgen, har inte ätit frunch ännu så det BORDE jag göra, klä mig BORDE jag göra, handla julklappar, träna, sola ja... listan kan göras HUR lång som helst. Plågsamt och jobbigt, blir så fullt i mitt huvud.
Blir galen på alla borden. Vill inte kalla dom för måsten just nu eftersom att MÅSTEN är saker som jag måste göra även om dom är tråkiga. Har viktigare måsten just nu.

Men alla dessa borden, vet att jag skulle vara glad om jag hade gjort dom när jag kommer från jobbet för då finns dom ju inte kvar och plågar mig. Heheh okej.. klä mig SKA jag göra. Hade varit lite småkul om jag sköt upp det till EFTER jobbet! 

Jobbet ja, det är det som väntar, väldigt snart.
Hinner inga måsten borde. 


Tell them the fairytale gone bad

Jag sitter här och funderar på hur jag ska börja detta inlägg.
Det finns alldeles för många ord samtidigt som det inte finns några, så.. hur börjar man?
Säger man det bara rakt ut eller ?
Att jag och Anton valt att gå skilda vägar?
Känns lite framfusigt men vi kör på det.

Jag och Anton har valt att gå skilda vägar.
Detta hände i måndags. Alltså snart 2 dygn sedan.
Han flyttade ut igår, ungefär 18 timmar sedan.
Jobbigt?
Ja självklart, sjukt jobbigt.

När jag vaknade imorse så var jag tvungen att lägga mig ner och sova lite till. Det är så ödsligt och tomt här, bara mitt täcke och min kudde ligger kvar i sängen. Det påminner mig om att det faktiskt bara är JAG som bor här.
Även fast man beslutar något sådant här under fredeliga och gemensamma omständigheter så är det ett helvete. Att lämna, i vårt fall, över 3 ½ bakom oss och gå vidare fast inte tillsammans.
Har man levt ihop så länge och tagit sådana stora steg tillsammans så blir allt bara ännu värre.
Just nu bor jag i VÅR lägenhet som vi flyttade in i tillsammans. Känns helt fel och konstigt.
Känns jobbigt att åka till jobbet eftersom att jag inte är mitt bästa jag för tillfället.

Och ja, jag vet att det blir bättre med tiden.
Att tiden läker alla sår eller något sådant.
Kanske tillochmed går fortare eftersom jag känner att vi gjorde det så bra?!
Vad vet jag. 

Jag och Anton har haft många bra år tillsammans med en massa roliga minnen. Känns skönt men samtidigt plågsamt att tänka tillbaka på.
Jag vet att både jag och Anton kommer få det bättre när all denna seperationsångest försvinner.
och jag vet att vi kommer vara goda vänner, eller jag hoppas.

Varför skriver jag allt det här?
Vet inte, för att folk ska veta att jag inte är "fullt fungerande" för tillfället, kanske.




Tack för allt Anton <3




Arbetsvecka

Hej bloggen

Har ju under förra veckan börjat på schemat mitt.
Denna vecka är"min" arbetsvecka vilket betyder att jag har 6 dagar att avverka denna vecka och har än så läne inte påbörjat någon. Känns som en lååång vecka. :)
Är j''kligt trött eftersom jag sovit så "hackigt" inatt. Vaknattyp en mijon gånger efter attjag slutligen lyckades somna vid galv 1 typ(Tåls att sägas att jag lamig vid 10).

Ne nu ska jag rulla vidare så att jag kommer i tid!

En "sånn" dag

Godkväll bloggen

Sitter fortfarande kvar på samma punkt som jag gjorde i mitt tidigare inlägg. Har mest legat och slötittat på "The simpsons". Har inte sett den serien på år och dar.
Jag har verkligen en sånn där dag då man egentligen inte borde klivit ur sängen utan man borde bara ha dragit täcket över huvudet igen och blunda igen. Inte så att jag är trött, eller jo, det är jag. Men det är en sånn där känsla man har ni vet?
Den går inte att sätta ord på men man känner att "ne, idag är INTE min dag"..

Alltid tur att man har kakor iallafall



4dagar sedan?!

Ojoj, såg precis att det var 4 dagar sedan jag skrev något. Helt sjukt vad dagarna går fort alltså. Är det menat att man ska hänga med eller?
Det tråkiga är ju att inget speciellt har hänt i mitt liv.
Eller jo, lite smått här väl hänt gissar jag.
jag och mamma har julbakat. Blev en massa gott somnu fyller upp mitt skafferi. Lite till ska det faktiskt bli då vi nu i veckan ska baka bullar, nooomnom.... :)
Har även köpt en ny resväska. Skönt att ha gjort det också, Snygg var den desutom. EN riktigt fin lila färg :))

Ska försöka bli bättre på detta nu.