Fiske ?

Snabba hopp här!
Struntar i gymmet och drar med Frida och co och fiskar, tyckte mig höra något om bastu också ! I liiike..
Så ja det kör vi på ikväll! Kommer nog bli asnice. Sitter och väntar på att dom ska plocka upp mig här.
Känns som om jag klätt mig för väl dock. Långbyxor och sockar?!?!?!
Men lyssnade på fridas råd så vi får hoppas att det stämmer! :)

Byebye

Ett år sedan

Kollade just mina gamla cambilder för att kika om jag hade någon bild som togs för exakt ett år sedan!
Here we go



;)

5 Veckor kvar <3

Om precis 5 veckor så har jag nyss landat i Turkiet! ojojoj vad jag längtar!! :)
Ligger iallafall och tittar på two and a half men. Har snart sett 1 säsong på ett dygn! Tror ju dock att detta blir sista bra säsongen efter som det var Sheen's sista. Tråkigt!

Var iallafall, som jag skrev tidigare, ner på PDOL och käkade en langos. Helt sjukt egentligen att jag hann äta allt som jag hade planerat + lite till faktiskt ^^
Skönt dock att det är över. Kroppen mår inte speciellt bra av att äta onyttigt alla mål om dagen såhär länge! Är nog därför jag nästan känner mig sjuk just nu. Hängig, trött, huvudvärk etc. Ne ska bli skönt att få återgå till det vanliga livet. Börjar ju med ett gymmpass ikväll med kondition! :)
Inte alls taggad egentligen men, ja, mår nog lite bättre sen.



Charlie anfådd efter springande utomhus! Han är så söt när han ligger och flåsar som en hund! ^^

Beautiful monster



Weekend

HEJSAN!

De kanske finns dom därute som trodde att PDOL kanske tog livet utav mig. Så är inte fallet!
Förfest här hos oss i fredags. skitkul med en underbar blandning med människor! Jättetrevligt verkligen!
Sen drog vi till området och då blev det lite mindre roligt. Tappar bort folk och andra omständigheter som jag inte tänkte dra. Sjukt synd att det blev så!
Iallafall, igår var vi en sväng och käkade på sunes och sen blev det mycket "latande". Efter ett Umeå-Anton drog hem så la jag mig i soffan och såg på Two and a half men resterande av kvällen. Sov lite av och till också!

MEN, nu är jag vaken och redo. Ska dra med mig Anton till området en sista gång och nu ta min efterlängtde langos som jag ännu inte ätit. Sen så återgår livet till det normala. Det vill säga att min träning startar igen! Blir en sväng till gymmet med Frida :)

Några bilder från Fredag


Min "outfit", sällan jag visar något sådant! :P

Anna och Nille

Balkonghäng

Singstar

Me and my girls!

Torsdag afton

Eyyy!!!

Sitter på jobbet och kommer kasta mig i sängen så fort detta inlägg är postat!
Måste ju verkligen få lite sömn inatt eftersom att imorgon hinner jag inte lägga mig och sova något under dagen som jag vanligtvis gör när jag jobbar natt. Gissa vem som kommer vara helt slut imorgon efter PDOL?!?! ^^

Har idag vandrat omkring i mina super heta skor för att vänja mig vid dom så att jag kaaaanske kan ha dom på
mig imorgon på PDOL. Jag är dock osäker om jag kommer klara det. Dels så har jag skavsår till max (detta lidras ju dock utav skavsårsplåster så inte en jätte fara på taket för det). Men sen också eftersom att jag inte har GÅTT hela dagen. Har ju blivit mycket köra bil, sitta och liknande saker så jag är fortfarande inte helt övertygad om att jag, eller ättare sakt mina stckars fossingar, kommer klara av att gå med klack till och från stan samt en massa timmar inne på området. Finns risk för att jag måste få bärhjälp hem sen då xD
Sen så har jag ju krossat min stortånagel desutom pga klantighet så är inte vackert. Men ja, vad jag ska ha på mig får jag spara till imorgon.

Har varit på stugan och lämnat min lilla bäbis.. NAAAW!! Tror att han saknar sin mamma :( </3

sov got!! ^^

Dan före PARTY!!! ^^

Hejsan svejsan bloggen! 

Sitter här och andas ut tillsammans med Charlie (som förövrigt sover).
Har varit nere på stan med grabbarna. Blev en Souvas och en karusellåkning... wiiie så jävla kul<3
Taggar som satan inför imorgon då det blir part party på riktigt!
Förfest härhemma hos oss och sen blir det iväg ut på PDOL.
Kommer bli så förbaskat kul!

Ska börja plocka undan här. Ser litegrann ut som en ungkarlshåla just nu (iofs, är ju typ det också) :)
Sen ska jag ta med mig dammsugaren och Charlie och köra ner på stugan. Mamma ville ju låna min dammsugare eftersom hon ska städa bilen + att familjen ska ju kattvakta Charlie i två nätter. Tror inte han skulle uppskatta allt partajande imorgon så blir nog bäst om han kan få lite lugn och ro på stugan!

Underbart  väder idag förövrigt. Solen skiner och jag hade gärna legat på stranden nu och glassat, har ju dock inte tid med det som sakt!



Min lilla älsklingsplutt :)

Comic Con

Godkväll!

Sitter på jobbet och ska snart ta och krypa isäng!
Gusch, imorgon kommer det verkligen inte bli kul att heta Jenny Engman. Min dag bara fylls på med saker som MÅSTE göras imorgon och jag känner bara hur stressen växer och växer.
Sådana dagar är sjukt tunga. Blev ju faktiskt inte en så häktisk dag idag som jag trodde från början men som sakt, imorgon är det allvar :(

Har suttit och kikat på lite klipp från comic con. Det är hemskt kul att se. Tittade just på "breaking dawn" panelen och det var kul att få höra lite om den kommande filmen. Ser hemskt mycket fram emot den. Synd bara att den inte visas förrens November! :)

nemen, godnatt hörrni!

Löning = Shopping

Hejsan bloggen!

Kom precis hem efter en häktisk dag.
Började dagen med ett besök på arbetsförmedlingen ang. min inskrivning i jobbgarantin och vad detta innebär. Kort ocg gott innebär det att jag måste hitta ett jobb jävlat snart eller så kommer mitt liv bli hemskt miserabelt!! PUNKT!
Har fått en uppgift desutom som ska göras till nästa möte som jag inte ens vet när det är än.

Iallafall, efter AF så blev det hårdkörning på gymmet med Frida. Var helt utpumpad efter vårt 30 minuterpass. Helt sjukt, men skönt att göra bort det så pass tidigt på dagen istället för att "spara" det till kvällen.

Sen har vi ränt runt på stan. Blev massor med innhandling för min del. Dels köpte jag alkohol till mig och Anton nu inför PDOL. Sen hittade jag ett par GRYYYYMMMA kilklackskor på Rea.
Sen har jag ju länge tjatat om att jag borde köpa en axelbandslös BH eftersom att jag har så många axelbandslösa klänningar och två helt värdelösa axelbandlösa Bh:ar. Nu åker dessa i soporna för idag köpte jag en Wonderbra. SÅ NU JÄÄÄÄVLAR.. hehe.. eller nått sånt :)
Sen så blev det ett besök på apoteket och inhandlade skavsårsplåster, blev en dubbelögonskugga på Lindex och sen mat på festivalområdet. Tog en sånhär Oxfilé rulle och det var ett dåligt köp. Ne hädanefter ska jag hålla mig till festivalmat som jag vet att jag gillar. Har 3 rätter kvar som jag ska äta innan PDOL är slut så det gäller att ligga i :)

Nu ska jag slappa lite. 
Börjar inte jobba förrens klockan 20.45 så har lite tid nu att bara må gott. Gissar dock att det inte blir så utan att jag istället börjar städa härhemma. 



Random Crazy pic

Nattinlägg (nästan)

Hejsan!!

Tänkte passa på att uppdatera er om mitt ack så intressanta liv.
Har faktiskt precis kommit innanför dörren. Åkte ju och tränade med Frida och sen drog vi på havsbadet och spelade vollyboll. Eller ja.. jag spelade inte. Jag satt bara och tittade på denna gång! :)
Imorgon ska jag till Arbetsförnedringen... inte roligt! Inte ens lite, men jag biter ihop och går dit iallafall!

Är faktiskt lite nervös över mina kommande dagar. Har så sjuuuukt mycket att göra och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna / Orka med allt!

Litet schema:

Onsdag:
- Arbetsförmedlingen
- Träna
- Stan / Systembolaget
- Betala räkningarna
- Jobba

Torsdag:
- Optikern
- Träna
- Månadshandla
- Skjutsa Charlie till jävre
- Storstäda lägenheten
- Jobba

Fredag:
- Se till att jag sovit BRA under natten som var, trotts att jag jobbar!
- Fixa Jello shots
- Lunch
- PARTYYYY!!!!!

Okej! Rätt fullspäckat men det blir värt det i sluändan. Ska verkligen bli så sjukt kul att gå på pdol! HAr ju aldrig varit där sen jag blev myndig så detta kommer bli AWESOME!!!!!!
Kul kul kul kul kul!!!! ^^

Tänkte bara gardera mig ifall jag inte hinner skriva så mycket de kommande dagarna så har ni ändå lite koll på vad jag gör!! ^^



PDOL 2007
Anton och Jenny 17 år. Anna 18!
Good old days! ^^

Sommaren är över

Godmorgon!

Det känns verkligen som att sommaren helt plötsligt tagit slut. Solen vill inte visa sig och det regnar  typ hela tiden.
Trisst, jag hoppas den kommer tillbaka en liten stund iallafall. Typ under PDOL, det hade varit nice!

ALLTSÅ, ni kan inte ens gisdsa er till hur skönt jag sov inatt. 
Hade ju renbäddat igår till vita sängkläder. Är det bara jag eller känns vita sängkläder så lyxigt? 
Litegrann som att man bor på hotell! :)
Sen så var jag nyduschad och bäst av allt, jag var i min säng!
SJUKT GOSIGT!!! ^^

IDag då, gusch en dag till att ta sig igenom. HAr inte så mycket för mig idag!
Imorgon och torsdag är dock fullspäckade, tyvärr! Kommer bli fullt upp alltså! Blir nog att påbörja lite städ så har jag inte allt på torsdag iallafall. SKa en sväg på stan med mor och syster också.
Sen ikväll är det träning med Frida som står på schemat, japp.. men det var väl som det! :)



Mörker?!

SHIET!?!?!

När började det bli SÅHÄR mörkt ute?! Nu hänger jag inte alls med...
Åkte till korpen och tränade, blev ett konditionspass. Kan faktiskt säga att min kondition har förbättrats sjukt mycket det senaste halvåret. Duktigt Jenny!
Sen har jag gjort bland det tråkigaste man kan göra också, tvättat mina bh:ar. *suck*
Jag tvättar dom nämnligen inte i maskinen eftersom att dom bara tappar formen då, har förstört så sjukt mycket Bh:ar för att jag varit "lat". Så nu handtvättas dom ENBART, utan undantag. Tog tag i detta idag eftersom att det verkligen var dax.
Ska ta och slänga mig i duschen snart.  Sen ska jag bara ligga och goa, läsa en bok kanske och bara må gott i min egen, renbäddade säng. MMMMHmmm.. :)
Är så fruktansvärt njutbart att sova i sin egensäng när man halva månaden sover på jobbet. Skönt skönt :)

Skulle vilja ha tillbaka min Breaking dawn bok som Jecka lånat av mig kom jag på. Skulle vilja läsa den igen. Hmmm.. Kanske fixar typ New Moon eller nått. Har ju den som ljudbok. Kan vara skönt att ligga och lyssna på!



1 år sedan



Paid in full


Shiet, lyssnade sjukt mycket på denna låt för typ 3 - 4 år sedan.  Lyssnade "sönder den" som man brukar säga och har inte lyssnat på den sen dess. Fick höra den av en slump idag och GUSCH så bra den är!!
Facinerande hur en låt kan sitta i "ryggraden" kunde varenda ord trotts att det var så längesedan!

Sonata arctica är verkligen grymma



Lonely, I am so loonleey

Godkväll bloggen!

Litegrann av det som stod på listan igår har jag fått gjort.
- Antons pass FIXAT
- Tvättat sängkläder / Manglat sängkläder
- Täcken och kuddar på vädring.

well.. that's it!
Har varit och kört Gocart också med grabbarna. Denna gång slog jag Anton. Siktar på att slå Nils till nästa gång!
Känner mig rätt ensammen och patetisk just nu. Sitter på min lediga kväll helt ensammen och övergiven. Medans jag var i tvättstugan passade grabbarna på att sticka. Trisst verkligen!
+ att Charlie tycks inte heller vilja umgås med mig. Lockar på honom men han kommer inte fram. *Suck*
Vad ska jag då göra på min lediga kväll!?!
Blir väl antagligen att fara och träna eller något. Ännu mer ensamt!

Ne gud vad deprimernade jag är! Vi slutar här!


Gaga, the one and only

Arvid länkade denna till mig och jag tyckte verkligen att den var så fantastisk bra så jag är helt enkelt tvungen att lägga upp den! Alltså Gaga, hon är verkligen en klass för sig <3


Energi ------> Energilös

Godafton bloggen!

Tänkte slänga iväg ett inlägg innan jag ska klä mig och bege mig mot jobbet.
Kommer precis från Body pumpen. Helt sjukt hur all den där energin jag hade under dagen bara försvann spårlöst. Kände mig helt utan krafter så orkade verkligen inte köra till 100% idag, trotts att jag försökte. Kanske håller på att få något virus i kroppen?! Bara att vänta och se antar jag!

Som jag skrev tidigare så har jag haft fullt upp idag. Känner mig såhär taggad för att fortsätta imorgon (Håller tummarna att tagget sitter kvar till imorgon).

Det jag hade tänkt hinna med imorgon är:
- Polisstationen med Anton och fixa ett pass
- Jysk eller något liknande för att kika på bord / Stolar till balkongen
- Byggmax, Nu är det faktiskt dax att fixa Charlies "trapp".
- Tvätta fönstrena ännu en vända
-Tvätta sängkläderna / Vädra täcke kudde (Hann inte det idag)

Hmm, det var nog allt. Lät mer i mitt huvud än vad det var! Är ju faktiskt ledig imorgon tack gode gud! Då kan man få litegrann gjort! Kanske drar till farmor och syr mitt tygstycke som ska dölja Antons kabelhärva också? Låter ändå som en bra idé. Jajaj.. Imorgon är inte idag så jag får nog låta bli den dagen ett tag.  :)

ujujuj, börjar om 35 minuter och jag sitter fortfarande i handduk. Kanske bäst att ta tag i mitt liv och göra något åt saken!



Gammal "Jag-sitter-i-handduk-bild"



Tävlar



Tävlar -->HÄR<-- om ett valfritt märkesplagg

Full rulle

Hejsan!

Har pysslat med både det ena och de andra nu under dagen. 
Tvätten är igång, ska vädra mina täcken och kuddar och sen byta sängkläder (Om jag hinner, annars tar jag det imorgon). HAr fått hjälp av snälla Nils att lägga en matta ute på balkongen så nu är den SUPERSNYGG!!!
Ska köpa några utemöbler, ska iallafall åka och kolla imorgon om jag hittar några billiga att ha därute. Nu ska det snyggas till här! HAr också putsat fönstrena (bättre sent än aldrig som man brukar säga):)

Nu sitter jag och andras ut. Det är säkert 35 grader varmt härinne. Svettas som en mamut i öknen.
Heheh.. tittade just ut genom fönstret. Helt sjukt att kunna se ut! heheh ja!! Så illa var det innan! xD
Undra vad min dag ska bjuda på mer?
Bodypump är det ikväll, så det ska jag väl på! Behöver få lite mortion i denna arma kropp! ^^
Alltså jag älskar verkligen Snapple, en dryck som går att köpa på hemmakväll. Jag dricker dom supersakta så att dom aldrig ska ta slut! Synd att dom är så dyra! :)

Ne, dax att återgå till mina fönster! :)


Tji fick jag

Skrev ju imorse att inget skulle kunna få mig arg idag!
Som ni kanske kunde läsan nedan så lurade livet mig. Klart något skulle lyckas få mig arg. Finns alltid onda ting att irritera sig på och självklart skulle även jag drabbas.
Ne verkligen, jag tror jag ska "säga upp mig" som människa.
Vill verkligen inte bli förknippad som människa för människor är idioter

Började just skriva ett annat inlägg som blev mer och mer irriterat. Men måste försöka lugna ner mig så tar detta någon annan gång. Det handlade inte ens om det här så andas Jenny.

Som sakt. Tack världen och alla ni i den, ni lyckades få mig arg!

Iallafall.. Har varit på stugan idag, käkat räkmackor så ni kan ju gissa vem som var NÖÖJD!! Är förtfarande nöjd efter det stora kalaset. Fick med mig en utomhusmatta också som jag nog ska lägga på balkongen. Behöver verkligen snygga till den lite. Vår balkong är verkligen sjukt äcklig. Tror att detta kommer bli toppen. Behöver isf bara få tag på nå utemöbler så är det finfint! :)

Men, Jag önskar er alla en god natt eftersom att nu är det dax att söka mig dit!


Patetiskt och äckligt!!

Jag känner att jag behöver få yttra mig lite angående Norge händelserna.

Jag HATAR verkligen att bli förknippad som människa ibland för vi är så äckligt patetiska så det finns inte!
Visst, även jag tycker att det som hänt i Norge är FRUKTANSVÄRT och borde absolut inte få hända. Sörjer med alla som är drabbade på något sätt.

MEN... Det som jag blir så sjukligt irriterad på är ju det faktum att vi svenskar + pressen bryr sig mest om oss i Norden + USA. SJUKT PATETISKT OCH ÄCKLIGT är vad det är.

När en person berättade för mig igår om att en bomb hade sprängts i Norge och hela den historien och verkligen beklaga sig över händelsen så svarade jag bara: Jaha, men alla andra bomber som sprängs och dödar folk varenda dag, är dom mindre betydelsefulla?

Nu när Norge drabbades av katastrofen så står det på varenda sida i varenda tidning i hela landet, medans knappt en sida har berättat om torkan som är i afrika som dödar massor av folk varenda dag.Dom enda anleningarna till att det skrev så mycket om Tsunamin i Thailand, Tsunamin i Japan var ju att vi hade ju svenskar där. 
USCH vad hemska och patetiska vi är!!!

 Barnarbete, Sexhandel, barnsoldater, svält, torka, bomber.. detta är saker som händer varje dag runt omkring oss jämt. Men det tycks inte riktigt folk bry sig om. Inte alls på samma sätt, helt sjukt?!?!
 
Varför undrar jag då?
Förtjänar de oskyldiga människorna i mellanöstern att bli sprängda i bitar? Är det därför vi inte bryr oss lika hårt?
Dom i Afrika, förtjänar dom svälten och torkan?

Och jag tänker inte ens gå in på hur fruktansvärt hemskt det är efter något sånt här, alla rasistiska utalanden som man kan höra tamefan överallt. "Det är dom här jävla muslim jävlarna, skjut dom hela högen"..... ÅÅÅHH!!!! Fan alltså, vi människor är fan inte sanna! Spräng planeten i bitar alltså, det skulle vi alla förtjäna pga all oförståelse och okunnighet!!!!


Sånt här sker i världen VARJE dag året om.
Så mina vänner,  sörjer ni för Norge idag, Så bör ni skänka en tanke till alla som drabbas av sådana här hemskheter och sluta vara så fruktansvärt partiska!



Jag har tappat ALLT hopp om att världen någongång kommer bli en bra plats att leva på.


Dagens to do

Hejsan svejsan! :)

Idag är jag på hemskt gott humör.
Som jag skrev tidigare så är resan bokad och betald. Känns helt fantastiskt att jag ska få åka utomlands igen!! 
Har avslutat en arbetsnatt, och satt igång en tvättmaskin ni på morgonen. Ska snart gå och kolla till den.  Känner mig full av energi verkligen. Ska iväg till stugan idag. Ska bland annat äta middag (RÄKMACKOR!!!!) :)
Ska väl hinna en sväng till gymmet också och så väntar självklart jobbet ikväll!

INGET får mig på sämre humör! Jag bara ler för mig själv.
SKa se om pojkarna ska in till stan. Isf så ska vi nog fara snart så att jag kan fara till stugan!


Pusshej!


TURKIET

ÅÅH vad spännande. Igårkväll så bokade jag en resa till Turkiet!! 
Vi åker den 4:e September. ÅÅH det kommer bli så roligt. Betalade resan nu på morgonen så nu bara längtar jag ihjäl mig!! Finns dock en del saker som jag måste införskaffa innan resan.

Känns som att jag kommer ha packat klart typ en månad innan bara för att jag är så exalterad!
Detta blir man andra resa utomlands, Antons också, tror jag!

Tänk bara.. Shopping, Sol, Bad, Stränder, Party <3
wiiiie!!! <3<3


Tråkig jag är

Hejsan!

Kan med handen på hjärtat, pinsamt nog, säga att jag gjort absolut ingenting idag.
Helt sjukt, har legat här framför dumburken hela dagen utan att engagera mig det minsta. Ska snart ta och åka iväg till korpen så att jag iallafall får någonting vettigt gjort. Det behövs verkligen.
Jobbet väntar efter det..

Hemskt tråkigt också att jag inte kunnat ligga och glo på någon serie eftersom jag satt igång en virusrensning som verkar ta förevigt att slutföra. Blää.. :P
Ne, imorgon ska jag vara duktigare och mer engagerad på livet. JO det ska jag!!!

Ne nu ska jag pussa på min katt!

Ledigheten Över

Godmorgon!

Ojojoj säger jag bara. Vilken underbar sovmorgon jag har haft. Sov i ungefär 12 timmar vilken är sjukligt ovanligt för mig. Passande deustom eftersom att nu är min 5 dagars ledighet snart över. Klockan kvart i 9 ikväll så stiger jag på mitt första nattpass inför helgen, sen är jag pågång igen !:)

Har inte riktigt planerat dagen ännu.
Det jag vet är att jag ska äta något snart eftersom att magen är helt tom och behöver påfyllning! :)
Sen ska jag nog ikväll lyckas ta mig iväg på träning också. Blir "självträning" eftersom att det är inga pass idag som passar fröken Engman! :)

Men i övrigt är dagen ganska blank för mig. Solen visar sig inte riktigt så någon strand blir det nog inte idag, på både gott och ont. Har bränt mig på ryggen igen. Måste verkligen bli bättre på att smörja in mig. :)

okej?

Filmen var mycket kortare än väntat. Den har redan slutat och den började klockan 9.
Blev sjukt förvånad! Pojkarna har iallafall kommit hem så nu är jag inte helt solo i lägenheten. iofs, så var jag ju inte det från början heller. Jag har ju alltid lilla Charlie som springer omkring.

Nu är jag i ett sånt här beslutsångest stadie och vet inte riktigt vad jag ska göra. Antingen så går jag och lägger mig redan nu, är galet trött men samtidigt så är klockan inte ens 11 än. Känns lite tidigt att hopppa isäng. Sen kan jag ju se ett avsnitt av någon serie men jag tror inte jag kommer kunna njuta utav det eftersom, som sakt, jag är galet trött. 

OOO... I-lands problem tänker ni nu. Och okej, så kanske det är. MEN det är ett jäkligt stort problem för mig. Hm, ni borde nog inte läsa detta inlägg egentligen överhuvudtaget. Har egentligen ingen aning om vag jag sitter och skriver egentligen. Sitter och tittar ner i tangentbordet just nu och jag kan helt ärligt inte komma ihåg vad jag började detta inlägg med att skriva. Illa jenny... illa...

Kan väl iallafall berätta att klänningarna som jag beställde kom imorse. Dom har verkligen sjukligt snabb leverans. Blev sjukt nöjd eftersom att både var GALET snygga. Trodde aldrig att dom skulle vara så snygga i verkligheten så det var verkligen 230 kr well spent!! 


Iallafall. Kommer att hamna i sängen förr eller senare ikväll så jag passar på att redan nu önska er en god natt och jag hoppas att ni slipper mardrömmar och andra onda ting ^^ 


Hemmakväll with me and myself

Hejsan!

Nope, ingen gocart för min del, inte heller för någon av de andra eftersom dom kommit på andra planer. Så istället blev det sista pajbiten för min del och sen drog jag till korpen iallafall. Eftersom jag desutom  har sol badat idag så luktar jag nu Svett, solarium och lervatten. Inte alls speciellt mysigt så ska hoppa i duschen vilken sekund som helst.

Blir sen att se filmen Liar Liar som går på kanal 6 ikväll. Har aldrig sett den av någon konstig anledning så vad passar då bättre än en hemmamyskväll med migsjälv framför en film. 
Låter hemskt mysigt om ni frågar mig.

Ne det var allt för mig för tillfället!
Pusshej!


Sent första inlägg

Hejsan Bloggen!

HAr precis kommit hem frå¨n stranden där jag spenderat hela min dag. Åkte dirrekt från sängen kan man säga. Nu kan man väl alltid hoppas att man fått lite färg! :)
Blev en sen kväll igår, god mat (trotts att det tog sin lilla tid) och hela 3 filmer på raken. Det måste vara någon form av rekord, kanske.. eller.. ne. Men iallafall. Blev Robert downey jr tema. 2 Ironman filmer + Due date.

Eftersom jag varit på stranden hela dagen så ställde jag in min Body pump. Lite illa var det men får dra ut på en power walk ikväll. Tycker att sånt är lite små trisst men man tager vad man haver! :D

Ingen är hemma här.
Anton borde komma hem snart. Han slutar jobbet klockan 6. VIktor och Nils har jag ingen aning om vars dom tagit vägen. Tyckte dock att jag hörde dom prata om stan eller något liknande i morse så får väl gissa att dom är där. Har iallafall passat på och diskat den maffiga disken som blev efter gårdangens middag / filmmys! Skönt att ha gjort bort det iallafall *dössi chey* ^^

Har börjat fundera i banorna mat just nu. Är ganska så hungrig men vet inte om grabbarna har tänkt at vi ska käka tillsammans eller var försig. Väntar hem Anton innan jag bestämmer mig ^^


- - -

Hej!

Inte nöjd just nu, tänker inte ens gå in på varför!
Ska ta och dra på mig badkläderna och dra på stranden med Frida. Ska bli skönt att få bada och sola lite!
Sen så kommer mina sykon ikväll. Kanske får dra dom på stranden en sväng också ifall vädret håller i sig. Vi ska ha "syskonmys" ikväll som vi har någongång om sänder. Blir väl film, men som sakt, inegn taco idag :( </3
Tror att alla syskonen Engman kommer vara förkrossade över detta.

Frågan är vad vi ska se för film. Håller på att fixa hem Rango bland annat! Vi får se. Trevligt blir det nog helt garanterat! :) 

Trevlig onsdagkväll väntar! :)

SOL!!!

Lycka är att vakna upp till en solig värld.
Jag hoppas verkligen att jag hinner till stranden idag innan mina syskon kommer. Dom kommer nog vid middagstid skulle jag gissa. Verkar som att Anton har planer på att bryta våran tradition med tacos och det verkar ska bli grillat istället. PÅ ENGÅNGSGRILL... HRM.... Engångsgrillar fungerar ALDRIG som dom ska. Kommer nog inte bli någon mat idag :(

Har iallafall just klivit ur sängen. Drömde en fruktansvärd dröm inatt.

Jag drömde att jag var på jobbet och skulle  hjälpa en boeende ta bort sina julsaker. Jag råkar dock he sönder kartongen som den använder så jag letar rätt på ett substitut. Får av en annan personal en typ filt som vi packar i och sedan knyter ige. Det visar sig dock att inte allt ryms så jag går och ber om en filt till. Denna filt därimot är fullt med nå små små djur som man inte kan se. Så genast när jag rör vi filten så börjar supersmå sår dyka upp på kroppen. Det tar hemskt ont och det är överallt, spelar ingen roll hur man än försöker få bort det. Drömmen byter sceen och nu är jag och Anton ute på promenad, men vi båda har dessa djur på oss och det tar så ont när dom biter en. VI går förbi en badstrand och skyndar oss att hoppa i vattnet för att få död på dessa djur. Vi lyckas och där slutar drömmen!!

Usch, när jag sen vaknade kunde jag känna den där onda, kliande känslan och fick lite lätt panik att det kanske var en sanndrömm. Men icke då :)


Nyttig ingivelse

Älskar verkligen när man får en ingivelse att göra något som egentligen är SJUUKT tråkigt.
Idag har jag fått för mig att städa är skitkul och har gjort det utan att sucka och stånka. Galet kul, men sällsynt.
Har faktsikt fått flera städingivelser idag. 

Allt började när jag hade beställt hem dom där klänningarna som jag skrev om tidigare idag. Då fick jag för mig att jag skulle snygga till i min Partygarderob så detta jag gjorde. Hängde om klänningarna. Letade fram alla partyskor och stoppade i den garderoben (Så långt hade jag inte tänkt tidigare). Ska också fara och köpa sådana här lättfästa krokar sedan som jag ska sätta fast därinne så jag kan hänga upp lite smycken och sånt! :)

Sen nu när jag kom hem från gymmet så fick jag ännu en.
Jag hade varit på hemmakväll och inkasserat en vinst som jag vann därifrån idag. En massa smådrycker i glasflaska. Skulle då stoppa dom i kylen när jag kom hem och tycker det ser så galet stökigt och tråkigt ut därinne. SÅ vips så kommer jag på mig själv med att rensa kylen, torka av alla hyllplan och dylikt. Helt sjukt, men älskvärt!

Brukar du få sådana impuls ideér om tråkiga saker?!


Tävlar



Jag tävlar hos Millah om en valfri vara för max 300:- från Evasunderklader.se

BodyPump

Paj i magen och dagens dos utav "the mentalist". Bara två avsnitt kvar nu. Gruvar redan, men måste nog ta ett avsnitt till sen efter träningen. Eller så fixar jag hem lite nya Two and a half men. hmmmm får fundera på saken! :)

Ska iallafall dra på mig träningskläderna och och dra till Korpen. Blir nog Lite trappmaskin till att börja med. Sen så är det ju Bodypump halv 7. Tror dock inte att Frida ska med idag. Tråkigt, hatar att träna själv. Det blir som så ensamt då. Borde nog göra en träningskategori eftersom det är typ det enda som jag surrar om här.

Mat
Jobb
Träna

blablabla... Får försöka bli mer intressant kanske? ^^
Men iallafall, folk får gärna börja på korpen så jag har fler träningskompisar!

do it


Klick klick

ojojoj, det är verkligen så enkelt att bara Klicka hem kläder.
Jag börjar allvarligt talat ha ett beroende utav klänningar. 
Gick just till garderoben och räknade ut att jag denna sommar köpt 6 klänningar. Och nu klickade jag hem 2 stycken till från Nellys Sommar rea.

Nu får jag allt ta och skärpa mig.


Jenna Dress SEK 149, Motel - NELLY.COMPucci Print Batwing Dress SEK 89, Club L - NELLY.COM

Dessa två kommer få en plats i mina Partygarderob <3
Vi får bara hålla tummarna att dom är lika snygga IRL

StaoN

Hejsan Bloggen!

Nyss hemkommen från stan. Jag och Anton var och käkade frukost på ett café i stan och sen har vi shoppat lite onödiga prylar. Blev en kylbag, Kylkuber, våg, cykellås, nageltång, kattsand och lite annat småplock!
Bra att ha grejjer med andra ord. Har inte packat upp allt än men ska ta tag i det snart.

HAr också klippt lillbäbisens klor idag. SKönt, nu kanske han inte klöser mig hela tiden (Inte med flt,.. tror jag?)
Ikväll blir det Paj igen, har ju så mycket kvar och Anton tycker ju inte om den.. wiiie.. mer paj till mig :)
Sen blir det Bodypump.. så mycket mer än så finns inte planerat på mitt schema idag!
Hoppas på kanon väder imorgon, precis som jag sa igår så är jag sugen på strandmys! Vill vill vill vill NUU!



Fortfarande vaken

Trodde verkligen inte att jag skulle vara vaken nu med tanke på hur trött jag varit hela dagen.
Åkte iallafall och gick litegrann på trampmaskinerna på gymmet. Var faktiskt riktigt skönt när jag väl kom igång.
Har duschat nu sen jag kom hem och även sett på tv. Helt sjukt att titta på tv är så sällsynt när jag är hemma. Tycker att det är hemskt trevligt att sitta och slö titta på tv men ändå sedan jag kopplade datorn till tv:n så har jag som glömt bort att det faktiskt är en tv. Får försöka minnas det lite oftare :)

Försöker hålla mig vaken nu medans jag väntar på att Anton ska komma hem. Är dock tveksam till att jag kommer klara av det.  Kanske får slå igång ett "the mentalist" avsnitt och kämpa mig igenom det. Anton borde komma hem ganska strax därefter då! Kanske, förhoppningsvis!

Jag hoppas med hela mitt hjärta att det är strålande sol och varmt imorgon. Vill åka till stranden. Har ju fasiken bleknat nå så gud förbaskat!

Men, ni får sova så gott inatt allesammans! :)
Puss och KRAM!



Hur man totalförstör Jennys dag på 10 sekunder

Jo det ska ni veta är MYCKET enkelt.
Du behöver inte vara erfaren alls inom området. Nybörjare är välkommna!
Allt görs i små små steg.

- Se först till att hon jobbat natt och inte sovit när hon kommer hem. Inget måste men detta kan förenkla proceduren.
- Se också till att hon bara har en enda aktivitet planerad för hela dagen
- Ställ sen in den aktiviteten.
Resultat är sedan garanterat!


Och ja, för en som undrar så är Zumban inställd!..


Nyttigheter

Sådärja! Fick iallafall lite nödvändigheter gjorda.
Åkte till Blåsmark och hämtade våra cyklar som var där. Bra då har jag dom här hemma! :)
Just nu håller jag på och lagar paj. MMH. kommer bli en höjdare. Den ska ju dock kylas nu i 30 min degen. Drygt att vänta istället för att bara göra klart lixom x/
Sen är det som sakt Zumba, kommer bli ASKUL!!! ^^ 
Längtar verkligen!

Har ju faktiskt varit och köpt PDOL biljetterna till mig, Anton och Anton också! :)
Ser faktiskt fram emot PDOL, kommer nog bli riktigt kul tror jag !


What to do?!

Hejsan

Tro det eller ej, men sitter fortfarande här i soffan. Gick aldrig och la mig och sov och det börjar visa sig nu då ögonlocken bara blir tyngre och tyngre. Skjutsade Anton in till stan, han skulle och fika med Jocke typ. Väntar på att han ska ringa efter hämtning.. Haha, är typ som en mamma just nu x)
Har suttit och tittat på några avsnitt utav the mentalist. Snart har jag dock sett klart den serien. Har varit sjukt duktig dock och dragit ut på det ändå två månader lite drygt. Duktigt för att vara jag! :)

Ska iväg på Zumba idag! Ska bli roligt men jag kan inte känna tagget just nu då jag är så galet trött. Vill bara lägga mig ner och sova men kämpar emot. Är ju så dåligt att sova under dagen, det blir ju så svårt att somna sen på kvällen då!

Oj gud, känner mig verkligen ointressant för tillfället. HAr ju egentligen inget att skriva utan lallar bara på just nu eftersom att jag inte har så mycket att göra. Kanske ska diska bort disken från igår? Eller laga middag så att det bara är att värma upp sen när det är middagsdax?
Ne usch, inget låter kul. 


Irritations-moment

Hejsan och Godmorgon!

Nu har jag klivit av mitt "sista pass".. inte riktigt kanske men är ledig 5 dagar nu!!! wiie!
Ska bli lite småskönt faktiskt att få "ta igen sig" så att säga.

Ibland kan jag verkligen inte låta bli att bli sur på Charlie. Han har nu inatt med all säkerhet letat upp typ tårta som var kvar på nått fat eller dylikt och käkat det. Så nu är han galet dålig i magen så när jag kom hem så var det ett "bajsspår" till hans låda eftersom att han inte riktigt hade lyckats hålla sig och sne hade han skitit som en dåre.
Att han bara inte kan fatta att om han äter dåliga saker så kommer han bli dålig.. *suck* katter...!

Funderar fortfarande om jag ska gå och lägga mig ett tag och vila lite. Kändes dock drygt.
Jo btw igår så drog jag, Anton, Pär, Nahm och körde gocart. Helt okej faktiskt trotts att jag inte är något riktigt fan. Har blivit ganska mycket bättre nu. Så snart är jag bättre än Anton... he heh heee ;) 

So Long



Fräscht

Passar på och njuter eftersom att just nu är lägenheten superstädad. Dammsög, dammtorkade och skurade ju igår som jag skrev. Nu har jag även diskat och torkat bort på diskbänken. JAG... inte Anton... *suck*
Iallafall, så nu är det FREEESCHT!
Då mår jag som allra allra bäst faktiskt. Hade det varit vinter just nu hade jag tänt ljus i hela lägenheten och sen bara suttit och njutit över hur fint det är. Så har jag gjort i många många år faktiskt! :)
Det som är sorgligast är ju att det oftast inte håller sig så länge! Städar ju dock en gång i veckan men inte såhär noga! 

Hmm, konstigt inlägg! Helrelaterat till städning. Så kan jag ju inte ha det!
Ne, jobbar inatt. Sista natten innan 5 dagar ledigt.
Men först så ska vi ha lite främmande som ska gratulera Anton och käka tårta. Jag och Anton kanske drar och kör gocart sen efter det också om det hinns med. Han älskar att köra gocart medans jag tycker kanske inte att det är lika kul! :P

Btw. tårtan är testad nu. SATAN vad mastig den var alltså. God, men mastig. Jag gav Anton en normalstor bit och vi delade på den och det var knappt så man klarade av att äta upp den! Perfekt, då räcker den länge! :)

Synd dock att vädret var så fint idag, hade varit perfekt strandväder!
Hoppas ni har en trevlig dag ute i solen! :)



GRATTIS PÅ 21 ÅRS DAGEN!! ^^

Idag fyller min kära Sambo är (Nej, inte Charlie, den andra sambon)
Han fyller hela 21 år och detta ska firas med tårta och kanske, Om det hinns med, GOCART! ^^

Grattis Anton! :)



LÅÅÅNG dag

Ojojoj, tänk att denna dag faktiskt är slut snart!
Har hunnit med ALLT. Hann tillochmed göra chokladbollarna.
Jag blir helt facinerande när jag tänker efter, Trotts att jag är 21 år gammal så är jag som 6 år när jag lagar chokladbollar. Mer smet i munnen är till "bollarna" och sen skrapa ur bunken maniskt! heheh tokerier!

Ne nu ska jag kanske ta av mig Cookiepantsen och göra mig redo för jobbet istället. 2 nätter kvar innan "långledigt" (5 dagar) ^^  SHiet alltså. Kan kanppt fatta att jag hann med ALLT idag. Bara disken kvar Som är Antons uppgift, så om någon kompis till honom läser detta VÄGRA spela med honom ikväll förrens han gjort det.
Tack på förhand! ^^ 



- JENNY!! Åt du upp chokladsmeten?!?!
- Neeee, DET VAR INTE JAG!!!

Tankar och funderingar

En låt som man kan känna sig träffad utav ibland!
Dålig version men kunde inte hitta någon annan! (Finns på Spotify)



Supersnyggt!!

SÅDÄRJA!

Nu var tårtan färdig (Ska ta kort på den imorgon så ska ni få se). Vart faktiskt riktigt fin, då var ju bara frågan hur den kommer smaka. Men det får vi inte veta förrens imorgon!
Ska ta och dammsuga / Skura / Dammtorka nu. Inte det minsta sugen på att göra detta men det behövs verkligen. *Suck*.. ÄR sjukt trött. Skulle behöva lägga mig och sova ett par timmar men, ja.. har inte riktigt tid. Måste ju honna klart innan det är dax att åka iväg till jobbet igen. Skulle ha behövt göa Chokladbollar också innan jag far.. HUR SKA jag hinna ALLT!?!?! Jag blir gaaaalen.

Eviga väntan

Det jobbigaste med att baka är ju att man får vänta så förbaskat mycket hela tiden. Just nu väntar jag på att bottnarna ska kylas ner så att jag kan börja med fyllningen / glasyren.
Som sakt, eviga väntan.
Men än så länge så ser då bottnen hemskt god ut så, inget misslyckande ännu *peppar peppar*
Är så irriterad dock, Charlie har fått EXTREMT långa klor och jag hittar inte klo klipparen. SJUKT irriterande. Tror dock att det at Charlie som rivit ner den från bordet eller nått och gömt den precis som han gör med alla sina leksaker. Försökte med den vanliga saxen men det fungerade inte alls. Han kan inte ens vara go med en nu eftersom att då råkar han bara klösa en. Ska be mamma ta med klo tången deras nästa gång hon kommer så jag får fixa det där. Så där kan han ju inte ha det.


ARKIVBILD
Gammal bild då jag bakade pepparkakor. Rödhårig var jag också <3




Tävlar



Är med och tävlar ---->HÄR<---- om en Goodiebag med skönhetsprodukter! :)

Detta kan man vinna

  • Matrix Design Pulse Shape Scene skulpturvax
  • EaseWhite instant teeth whitening
  • Swissdepil hårborttagning
  • Veet hårborttagningsvax Shea Butter & Berry (lite kantstött kartong)
  • Stockholmsgruppen Cosmetics Maja Mayskär Body Splash
  • Beautystick kvinna 3 pack, 1 Beautystick 3 pack man och 2 Beautystick reseförpackning med 1 par i varje
  • Viva la Diva nail art stickers
  • varuprover från lumene, l'oreal,lavera naturkosmetik, Joey New york
  • diverse pins

Morgonduktig! :)

Godmorgon alla därute!

Trotts att klockan inte ens är 10 så har jag hunnit med en hel del faktiskt. Känner mig hemskt duktig om jag nu får säga det själv! :)
Har ju jobbat, jag slutade strax efter 8 någongång. Då for jag raka spåret till gymmet. GRYMT skönt att ha gjort bort det redan. Då har jag hela dagen kvar till annat. Sen har jag varit och handlat. Sen fick jag någon konstig fix idé att jag skulle städa ur kryddskåpet, har även rensat Charlies kattlåda. Ändå rätt mycket gjort på de få timmar som varit! :)

Ska snart duscha och sen käka frukost. Börjar känna mig galet hungrig. Kanske inte så konstig med tanke på att jag varit vaken ganska så länge + att jag tränat. Då behöver man mat i magen!
Sen så blir det tårtbak för hela slanten. Är ju lite smånervös denna gång. Har aldrig gjort tårtbotten själv så detta blir första gånge. Shiet, tänk om den blir bränd?!?! eller för tunn?!
Tur då att det finns goooda frystårtor på Ica om något skulle gå snett ;D



Det är denna tårta från recepten.se som jag ska försöka mig på, ser hemskt smaskig ut!! ^^

Svårigheter och trötta ögon

Hejsan!

Ibland är det svårt när man inte riktigt vet NÄR Anton slutar. Det kan stå 6 men då kanske han kommer en timme tidigare eller en timme senare. Man kan som aldrig veta, så har inte börjat med någon mat. Funderar om vi ska käka varma mackor, eller att han får äta resterna från igår och jag käkar  något av allt detta som han inte gillar, får se.

Sen ska jag åka iväg till gymmet innan det är dax för jobbet. Det drygaste är ju att jag ska till jobbet dirr efter jobbet imorgon också. Kommer kännas sjukt tungt och kommer nog vara äckligt trött skulle jag gissa. 
Sen ska jag ju handla för tårtbaket som jag ska ha imorgon på dagen.
Ska baka en chokladtårta med banan och grädde. Ska bli spännande att se hur det ska gå.
Kanske bakar lite chokladbollar också. Det är som alltid bra att ha i frysen! :)



Jace Everett






I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you






Stressen fixad

Sådärja, ändrade ordningen lite på det som skulle göras idag och helt plötsligt känns denna dag mycket bättre. Kör på Lunch / Diska nu innan klockan 2. Sen fixar jag middag efter min stan tripp. Och sen efter middagen drar jag gymmet precis innan jag åker till jobbet. ujuj mycket skönare det! Ska ju desutom på gymmet imorgonbitti så då är det ju bara bra att jag har alla träningskläder och dylikt med mig. Sjukt smart Jenny!

Ska snart gå och hämta resterna från igår och sätta mig och mumsa på dom medans jag ser på ett avsnitt av The mentalist. SÅ SKA EN MORGON VARA!! Lugn harmonisk, två och mat <3

Överplanerad

Godmorgon!

Väcktes alldeles nyss utav Anton som skulle iväg till jobbet.
Dör litegrann innombords när jag tänker på vad jag har att göra idag. Skulle nog kunna säga att jag är överplanerad idag. Ska nu äta Frukost och diska, sen ska jag åka till gymmet, sen simhallen. Detta ska vara klart vid 2 för då ska jag nog till stan med mamma och Jeck. Efter det så ska jag fixa middag innan Anton kommer hem från jobbet. Sen ska jag själv iväg och jobba. Helt sjukt tungt.  Desutom är det strålande väder utanför. Blir lite sugen på stranden faktiskt. Men ne, som sakt, fullt upp. Skulle gärna gått och sovit ett tag till också.

Undra om det är varmt ute eller om det är som för någon dag sedan, sol och kallt?


Mat i ugnen

Hejsan!

Nu är jag hemma från Luleå, blev en chokladansiktsmask från LusH som består av Choklad och någon form av lera. Ska bli spännande att prova sen. Försöker övertala Anton att vi ska ha en spa kväll. Detta verkar inte vara populärt i hans värld. Tråkmåns, vi har aldrig gjort något sådant förut... :/

Anton håller på att laga mat. Blir Kyckling med philadelpia ost och cous cous. Kommer bli sjuuuuukt gott. Är verkligen galet hungrig just nu. Har inte ätit (förutom glass x 2) sedan halv 11. ojojoj.. MUMMA <3
Sen blir det filmkväll (spa?). :)


uj uuj uj

Woppala!

Nu är Antons ENORMA blåsa spräckt. Tack gode gud för äcklig var den. Nu slipper jag se den mer! :D
Sitter och inväntar Frida som ska plocka upp mig. Vi ska visst till Luleå idag igen!!
Tokerier.. Men blir nog trevligt!
Blir med andra ord ingen pump idag, får ta och dra gymmet istället då lite senare. Kan faktiskt vara skönt att slippa pumpen eftersom att jag har massor med träningsvärk!! ^^
Kanske skulle kolla öppettiderna på simhallen?!?! SMART JENNY!

Nu när jag tänker efter finns det fasiken mycket måsten just nu. MEn jag orkar knappt ta tag i dom. Dåligt.. Men någon kommer blir det väl av! :)

Första antagningsbeskedet

Idag har det första antagningsbeskedet kommit till alla som sökt till högskolan.
Och även om jag med 100% säkerhet VISSTE att jag INTE skulle ta mig in på det jag ville, så kan man inte annat än känna en lite lätt gnagande besvikelse. Att vara på 1109 reserv ja, det är ett klart "Du tar dig inte in" om du frågar mig!

Jaja,  högskoleprovet nästa!
Tanken slog mig dock nyss, att jag nog mest troligt inte kommer lyckas med detta hur mycket jag än försöker. Kanske skulle ta och hoppa på tandhygenist, där jag är 1:a reserv, bara för att ha NÅGOT. Om ni förstår hur jag menar?
Har ca 2 veckor på mig att fundera på det!

Har just käkat frukost och nu ska jag ta med mig Anton till akuten.
Sen blir det nog lite småärenden inne i stan. Det återstår att se.


OH btw, jag sov som en prinsessa inatt. OJ SÅ SKÖNT!



Beware Umeå... Someday
Someday

Borta bra men hemma bäst!

Oj så skönt det känns att få slöa bort tiden framför tv:n.
Har ju vid den här tiden varit på jobbet de senaste dagarna så nu verkligen njuter jag. Har nyss kommit hem från gymmet där jag varit och motionerat. Ska snart hoppa i duschen, MIN EGEN DUSCH!!! Mysmysmys:)
Brukar verkligen inte njuta så pass mycket över tanken att få vara hemma en kväll, ska ta och kika litegrann på "The mentalist" sen.
Shoppade inget alls i Luleå. Kände verkligen att jag inte hade någon tagg alls för att ens kika. Så jag strosade mest med så att säga. Inte illa det heller, som sakt, är ju skönt att få komma ut och hitta på något istället för att sitta hemma.


Nightwish

HejHopp

Ska snart iväg till Luleå tillsammans med Frida och Thom.
Vette tusan om det är något som jag behöver shoppa men det är ju alltid trevligt att strosa omkring och kika litegrann, rätt som det är så hittar man något tjusigt! Behöver desutom köpa ägg och mjölk!
Lyssnar förövrigt på Nightwish just nu (Som ni kanske fattade i senaste inlägget)
SJUKT nostalgiskt, var tvungen att göra en Spotify lista med alla deras låtar, just nu spelas "Phantom of the opera".. ojojojjj säger jag bara! <3
Att jag inte lyssnat på dem på så lång tid. Det är dax att ta ikapp lyssnandet känner jag!! 

jaja, men hörs senare! ^^ 


MusiiC!





Eviga trötthet

Godmorgon!

Nyss uppstigen men fortfarande trött. Helt galet alltså. Har ju dock 2 lediga nätter nu så kanske hinner "Vila ut" ordentligt härhemma i min egen säng.
Anton lovade att han inte skule sova bort hela dagen utan stiga upp kl 10 idag, han är inte uppe än och har nog rätt långt kvar innan han tar sig ur sängen, skulle jag gissa. Måste åka och köpa födelsedagspresent till honom. Lite lätt beslutsångest har jag men har nog börjar betsämma mig nu. kanske....

Vet inte vad jag ska göra idag.
Sol ute men ändå inte varmt, detta förvirrar min hjärna lite. Ska väl dock iväg och träna ikväll. Avbokade Bodyjamen men blir säkert "trappmaskin" eller vad den nu heter. Har massor med träningsvärk från gårdagens Bodypump. Det TAR verkligen i alla muskler, kanske för att jag inte vant mig vid den nya realesen än. 


Bevare mig väl

Hejsan!

Lagade pannkaka till middag, blev hemskt gott måste jag få säga trotts att det var första gången jag gjorde det. Ska snart packa ihop mina saker och bege mig till Core / Body pump. Inte speciellt taggad. Sov knappt nå natten som var + att mina försök att sova under dagen har totalt misslyckats. Är så galet trött just nu så jag vet inte ritkigt vars jag ska ta vägen. Hade det inte varit försent för att avboka träningen så skulle jag gjort det och gått och lagt mig istället för detta är inte normal trötthet.

Men men, sen blir det jobbet. Jag får hoppas att jag kan sova bättre inatt än natten som var.



Ett nytt örhänge jag köpt!

Umeå Weekend

Hejsan svejsan! :D

Hemma nu, eller ja, kom hem i söndags men har inte haft tid att skriva förrens nu.
Vi hade en hemskt trevlig helg i Umeå. Shopping, utgång (frozen strawberry daquri <3), flumm stod på schemat. En massa ätande också! Hemskt trevligt!
Söndag så fyllde min bror år så jag och Anton var där och åt tårta och gomat!
Och helt ärligt, igår sov jag bort praktiskt taget hela dagen. Helt sjukt alltså. Inatt har jag kanppt kunnat sova alls och sitter och svettas som en gris. Undra om jag håller på att bli sjuk eller nått. Mår som konstigt...

Ska kasta in en tvättmaskin snart. Min kära pojkvän skulle ju tvättat klart igår vilken han inte hade gjort så då blir det väl jag som får göra det. blöh! :P






Umeå, here i come

Hejsan!

Medans jag sitter och käkar Yoghurt och flingor så ska jag passa på att posta ett litet inlägg innan jag åker iväg till Umeå!.
Solen skiner och dewt är jag glad för, mindre glad är jag över det faktum att jag bara har ett par rena shorts, och dessa tycker jag egentligen är för finba för att användas, men nu har jag ju inget annat val så, ja, det får bli dom idag!
Ska packa ihop snabbt som attan och sen åka och hämta upp Frida. Sen blir det raka spåret till Umeå stad. 
MYCKET trevligt om jag får säga det själv! :)

Hoppas alla får en fin fin helg!

Kram från mig



TJEJ HELG! WOHO! :)

Ett sista ord

Oj så skönt det är att duscha. Allt känns så mycket bättre när man tagit en dusch. Ska dock iväg till jobbet snart, börjar om en timma och innan jag åker så måste jag ju iallafall klä mig och föna håret. Imorgon blir det bara en susning hit och sen blir det raka spåret till Umeå där jag blir över helgen.
Ska och hälsa på Anna i ny läggan, shoppa och kanske smäller in en lite utgång där någonstans också, who knows :)

Blev verkligen sjukligt trött nu efter träningen / Duschen. Håller på att somna här, nickar typ till hela tiden. Det är då man vet att det är dax att ställa sig upp från soffan och sluta söla eftersom det inte kommer ta mig någonstans här i livet. BLÖH!



Dessa snyggingar hittade jag på bio häromdagen (pst, tror inte dom har alla getter hemma så inga elaka kommentarer)

I väntan på Frida

Goddag bloggen!

Hmm, ligger här i soffan (som alltid när jag skriver blogg, så är nog ganska onödigt att skiva så?X).
Väntar på att Frida ska komma, vi ska iväg på Body pump! Igår provade vi förresten på Bodyjam, det är typ dans. SJUKT svårt var det. Jag har verkligen inte flow:et i kroppen.. Såg mest ut som en flodhäst. :D
Men vi ska ge det några chanser så kanske man lär sig lite! Får hoppas det, för det är ju alltid kul att hitta något nytt. Börjar ju vara så sjukt less på Bodypump men går mest på det eftersom att det ger faktiskt resultat. Har ju fått lite armmuskler.. heheh ^^ 

Idag blev det skurande, precis som jag skrev innan. Sen åkte jag och Anton och köpte lite lunch på ica. Sen har vi mest trögat på härhemma TILLSAMMANS: Var längesedan så var hemskt hemskt trevligt måste jag säga! :)


Torsdag

Idag är det torsdag (DÖH).
Vette tusan alltså vars världen kommer föra mig idag.
Stranden kanske, har dock börjat flagna som en tok så får ju smörja mig stup i kvarten.
Stan kanske, men ska ju till Umeå imorgon så känner att jag vill ta all shopping där isf
Hemma, kanske lite konstigt att vara hemma när solen skiner ute

Det enda jag riktigt vet är ju att jag ska skura. Och det är fasiken nu.
Inte så intressant fakta men är ju alltid något!
Anton är ju ledig idag så idag ska vi nog hitta på något. Första gången på evigheter så det ska bli hemskt kul. Vad vi nu än gör.




Såhär vackert till var vi i förgår när vi var ute med båten. Riktigt utlandsstrand. Syns inte riktigt på biden men stranden var alldeles vit! Supervackert :)

Sunshine Love

Hejsan världen.

Vackert väder. Detta innebär att jag ska ut med båten med familjen + Frida! NICE:)
Blir kortuppdatering här med andra ord. Ska ta och ringa mamma och höra när v i åker och så.

Eller, det blir hemskt kort eftersom jag tänkte sluta nu, Men ska slänga in bilden på skorna som jag försökte visa igår.

SÅDÄR ser dom ut. Hemskt fina om du frågar mig. Måste ju dock hitta något träningslinne eller nått som matchar! :Dhahah..

ha en trevlig dag så återkommer jag i eftermiddag / kväll

Transformers 3

Kan säga att jag med nöd och näppe överlevde.
Förvirringen inombords har varit hemskt jobbig. Jag åkte till biografen med lägsta tänkbara förväntningar. Filmen börjar och jag tänker "Nemen, denna var ju ändå inte så dålig, attans då måste jag erkänna att jag hade fel för Anton sen". SEN kommer det mest tragiska av allt. Sista halvan av filmen. SATAN alltså det är den längsta 1½ timmen (typ) i mitt liv. Detta var rastlöshet i extremaste laget och jag funderade allvarligt talat om det inte vore bättre att lägga sig ner och dö än att stå ut med denna film.
Jag dog faktiskt litegrann innombords utav denna film och jag rekomenderar verkligen INGEN till att se den. BLÖÖH!


Bu..hu

Hejsan!

Blev att åka iväg till stan med mamma istället. Köpte mig ett par Nike skor för 1000 spänn!!!!
Shiet alltså förstår varför jag aldrig köpt träningskor förut. Det är ju helt sjukt. Men, jag får nu hoppas att dom är awesome. Vill helst slippa denna hälsmärta så.. kanske var värt det. Det återstår att se när jag får inviga dom!
Blir dock inte idag eftersom att jag inte kan åka på Zumban, detta gör mig ledsen i både kropp och själ eftersom jag verkligen ville fara dit. BLÄÄÄÄÄ!!!

Ne, men ska på bio med Anton och Martin. Vi ska se transformers. Är inte så taggad.
Blir att promera dit i luuuugnt tempo som kompensation för zumban. Om inte det blir värre i hälen vill säga.


Jasså, tänkte lägga upp en bild på de nya skorna här men blogg.se verkar ha ett icke fungerande bildinläggningsprogramm för tillfället. Trisst. Visar dom sen

Tidsfördriv

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Om du utmanar någon med listan så får den personen, om ni skulle råka ha namn som börjar på samma bokstav, inte ge samma svar som du (utom namnet då om ni heter lika). Lycka till!

1.Vad heter du?: Jenny
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jäst
3. Flicknamn: Johanna
4. Pojknamn: Johan
5. Yrke: Jonglör
6. Färg: ?
7. Klädesplagg: Jeans
8. Mat: Julgröt
9. Sak i badrummet: ?
10. Plats/stad: Jävre
11. En orsak att vara sen: Jäkulskap
12. Något man skriker: JÄVLAR
13. Film: Jaws
14. Något man dricker: Juice
15. Band: Jonas Brothers
16. Djur: Järv
17. Gatunamn: Jaktgränd (Kanske, chansar men ska kolla upp det sen ;)
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jingelbells
20. Känd person: Jennifer Lopez


Attans, två saker som jag inte alls kom på,
illa illa...


Once we accept our limits, we go beyond them

Godmorgon världen!

Fasiken också, jag tror banne mig att jagh fått hälsporre. Det är INTE bra det.
Ska dra med mig Anton om en stund för att åka och kolla på några ordentliga träningsskor, tror nämnlien att det är därifrån problemet kommer. *Suck*
Hoppas för guds skull att det kommer gå över fort. Det är verkligen inte roligt.

Just hemkommen från jobbet btw. Har nu två nätters vila. Ska bli skönt att få sova i MIN säng! :)
Hmm, på tal om inget, är hungrig!
Undra vad man skulle ta och äta förnått!! :)


Tävling



"Jag tävlar om valfritt underklädesplagg från evasunderkläder.se, tävlingen finns hos här"

Samvetskval

Hujedamig.

Ligger här inne i soffan fortfarande. Känner mig lat och har fruktansvärt dåligt samvete över att jag inte är ute i solen. Mår nästan lite illa när jag inser att jag slösar hela dagen med att sitta inne... usch usch usch...
Vill gå på kryrkmarknaden men har ingen att gå med, och då försvann charmen med det. Inte kul att gå omkring själv + att om jag går så kommer jag ändå bara köpa det där armbandet som kostade 300 kr och det är påtok för dyrt egentligen.
Sen vill jag äta middag men är lite för tidigt för det ännu. Ska försöka vänta en timme till ungefär då är det lagom tid för det. Borde ha åkt och solat, då hade jag inte mått såhär. BLÄÄ!

Bodypump sen, som vanligt är jag inte alls sugen men ja, det får gå det med. Kanske lägger mig och sover en stund ändå? Ne.. kanske inte!

Gusch, dålig dag idag alltså!


SLITEN!!

Vettetusan alltså vad det är för fel på mig just nu. Känner mig sjukt sliten och vill bara lägga mig i sängen och sova. Försöker stå emot frestelsen men det är verkligen svårt.
Känner mig ännu en gång lite bakis utan att ha rört en droppe alkohol. Konstigt alltså..

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.
Har just varit på ÖB och handlat lite kattsand, en hålslagare, shampoo och lite kryddor. Bara sådär Random. Nu ligger jag här och försöker planera dagen. Body pump och sista jobbdagen denna vecka ikväll. Annars, ne jag vet tametusan inte. Kyrkmarknaden? Kanske, om Frida hör av sig och säger at hon fick ta ut komp så jo, annars nja, hur kul är det att gå själv lixom?
Kanske ska ta tag i det där dammsugandet som jag pratat om nu i flera dagar som jag aldrig ids / Har tid att göra.. Kanske... Men vem vet?


Kyrkmarknad

Åkte som sakt på kyrkmarknaden med mamma, pappa och syster. Blev att köpa torkat renkött, en glas ring (skitsnygg), sockar och munkar :)
Blev ändå en del, finns ett armband som jag verkligen vill ha men som kostar typ 300 kr...
Kändes sjukt dyrt för ett armband, men det var som häftigt. Lite barnsligt men som häftigt på sitt sätt. Går inte ritkigt att förklara. Blir kanske att dra dit imorgon igen tror jag. Känns som att det finns mer att finna :)

Nu är jag pågång att åka till gymmet. Ännu en dag då suget inte finns men jag ska försöka ta mitt lata arsle dit snart så att jag hinner innan jobbet. Lite trning behövs, har käkat heeela dagen typ, Frukost, munkar, läsk, renkött, frasses ja... typ hela tiden idag! Känner mig alldels full och mysig i magen nu :)

The sky is crying

Godmogon Bloggen.

Hemkommen från jobbet. Vet egentligen inte vad jag ska skriva i detta inlägg ännu så vi får se vars detta leder :)
Känner mig hemskt trött men känner ändå inte för att gå och lägga mig. Känns onödigt på något sätt. Kanske eftersom att jag inte gjort det på de senaste dagarna pga det fina vädret. Men, idag är vädret superkasst så det är nästan lika bra att hoppa isäng?
Ne, jag vet inte riktigt. Väntar på att mamma ska höra av sig och säga att hon kommer och häntar mig. Vi ska på kyrkmarknaden idag. Blir nog trevligt det. Får väl se om jag får med mig något hem. Tvivlar men man kan ju alltid hoppas! :)



Man har alltid så fina ansiktsuttryck när man tar kort på sig medans man solar.
Jag blir som ett skrynkel hela jag :D

Sadness

Blev precis påmind om en ledsam sak som gjorde mig tung i hjärta och själ.
Idag är det 1 Juli vilket innebär att Iron Maiden spelar på Ullevi. *suck*
Det var ju tänkt att jag skulle stå där just nu och vänta på förbandet som börjar vid... 19 tiden tror jag? 
Något sådant iallafall..
SÅ jäkla surt alltså, det skulle blivit en sådan enorm upplevelse.
Dels att få se Göteborg och gå på Liseberg (hehe) men såklart att få se ett så enormt band LIVE!!!
Man kan ju alltid hålla tummarna att man får någon mer chans. Illa annars..

Ne mitt liv förvandlas precis till sorgligt...
Stackars jag!
Tänk att få vara publik till detta
FATTA
Jävla skit....


PALT!

Håller på att koka mig två paltar.
Efter mitt hårda träningspass på gymmet så kommer det bli ofantligt gott!! 
Har tagit mig en välbehövlig dusch, äcklig människa jag är, hade nog inte duschat på kanske 3 dagar och då har jag ständigt varit ute och svettats + badat utomhus.. huuuualigen. Ne gud skönt var det att fräscha till sig. Blev ju tillochmed dåligt väder ute nu. Illa illa..

Nu gusch, kan inte sluta tänka på palten!!

Ujuj! :)

Fick ca 3 timmar soltid idag också, börjar bli galet brun faktiskt! Lite pepparkakestuk men lite röd här och där! ^^ 
Tog en liten stund ocg pratade med Charlie. Han har fått vara ensammen hemma så mycket nu på senaste tiden så jag har fått hemskt dåligt samvete. Så var tvungen att passa på med lite gos :)

Ska ge mig iväg till gymmet snart. Tänkte göra det innan middagen så kan jag duscha, käka middag, städa och kanske se lite tv i lugn och ro innan jag åker iväg för ännu en arbetsnatt.
Kommer bli hemskt skönt det :)



Första dagen i solen (Har inte laddat upp de nya bilderna) :)

Sol sol sol sol

Visste inte riktigt om jag skulle bli glad eller ledsen när jag såg att solen sken idag.
Okej, visst jag blev skitglad. Känns bra att vi har sol och jag vill görna ha sol varje dag denna sommar MEN... Jag har ju bränt mig ÄNNU mer efter gårdagens 7(!!!) timmar ute i solen. Har lite problem med att luta mig tillbaka i soffan just nu. Därav min "Ledsenhet".

Men som sakt, jag ska inte klaga, sol vill jag ha och mycket utav den desutom.
Vet inte riktigt hur jag ska spendera denna dag egentligen. Sitter och försöker trixa med Jeckas dator just nu utan framsteg. Vette tusan vad som blivit fel på den alltså. Blir nog att åka och sola några timmar med Frida också.
Hmmm.. Jo sen borde jag åka en sväng på gymmet eftersom att jag skippade det igår. Seeeen... ja sen vet jag inte Sol/middag/jobbet ungefär?! 
Skulle då tro det iallafall. VI får väl se! 

Nu frukost!